Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79573 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon

Dark Souls 3 The Ringed City trailer

https://www.youtube.com/watch?v=igomOLwqsV0

Fyzická goty edice DS3: http://i.imgur.com/y4V1wYY.png
    • WetBandit
      pro mě bylo DS3 velké sklamání. krátké, 2 gimmic bossove, konec o ničem a ještě na PS4 naprosto otřesný framerate *12*
      • zaty
        Přesně tak. Ale když jsem tady před půl rokem deklaroval, že DS3 je nejhorší Soul hra, byl jsem argumentován, že melu blbosti :)
        • Femto
          Vždyť meleš blbosti. Dvojka má daleko méně nápaditější bossy, level desing je tunel, minimum zkratek, graficky otřesné, atmosfericky průměrné, hudebně nijaké, emo npc. Přece to nebude dávat dvojku před trojku jen kvůli pvp, o tom přece Souls hry nejsou, že ano?
          • Me se hratelnost dvojky taky líbí vic. A sice je vic linearni ale to ds 3 taky treba ta katedrala kde je bonfire a vedle toho vpravo levo zamcene dvere... jak necekane ze to budou zkratky. Navic ds3 nema ani moc dobrou atmosferu snad krome toho bossfightu z priestama. Hlavne me ds3 prijde tak nejak cheap zbrane a sety z predeslich her anor londo a celkove kratke ze me to prislo jako easy money grab a ne poctiva snaha
          • zaty
            Jeden aspekt ve kterém je DS2 na míle před DS3: Hratelnost.
            Prostě DS3 bych bez DLC už snad ani nezapnul, kdežto DS2 zapínám pravidelně a to nejen kvůli PvP.
            • Femto
              beru, subjektivně tě baví více dvojka, ale rozhodně bych nedělal závěry, že dvojka má lepší hratelnost.
            • zaty
              Prostě mě to baví hrát i po 400 odehraných hodinách, přestože ty nedostatky vnímám, ale nijak zvlášť mi nevadí, protože je radost tu hru hrát. DS3 jsem vypnul po dohrání NG+ a kdyby nevyšlo AoA tak bych to už nejspíše nikdy nezapnul.
            • Femto
              definuj mi tu hratelnost, protože když vezmu čistě gameplay a combat, tak i tam je trojka o dost lepší.
      • Femto
        Konec je bídný, to naprostý souhlas, jenom když jsi Hollow, tak ten ending má aspoň trochu koule. Délka je ok, problém je, že začátek je poměrně nezajímavý. Bossové jsou víceméně poměrně jednodušší až na výjimky, takže taky souhlas. Další výtka je k level desingu, který je hodně kolísavý či až nedodělaný jako Profaned Capital. Někde je super jako Cathedral of the Deep či DLC Ashes of Ariandel, ale v dost oblastních je dost fádní. Ještě bych pochválil Irithyll of the Boreal Valley, což je moc hezké město. Osobně mě mrzely i odfláklé textury u High Wall, kde je občas 2D textura, to prostě bije do oči, když je to tak nádherné město. Už jsem tu psal, že hra vypadá dost nedodělaně, a že za to dost s velkou pravděpodobností může Namco, které z toho udělalo doják. V globále pořád fajn hra a lepší než dvojka, ale je tam spousty ale. Tohle DLC ale vypadá naprosto parádně.
        • Osobne mam dvojku nejradši hlavne dlc byla naprosto skvělá
          • Femto
            Já mám nejvíce hodin ve dvojce, zpětně bych to hodnotil jako naprostou ztrátu času. Ta hra byla divně stavěná, ale některé věci tam byly fajn. Je zajímavé, že nejméně hodin mám v Bloodborne a ten bych hodnotil asi nejlépe. DLC byla fajn ty poslední dvě ve dvojce. Mně osobně se líbilo i DLC Ashes of Ariandel, které je dle mého zbytečně moc kritizované. To DLC má nejlepší level desing z celé trojky, navíc artově a graficky je to super.
            • Jack1947
              Třeba ti nesedlo prostředí.. kdoví...
    • Kozy
      Skvělý, na tuhle edici jsem čekal. To znamená že je tohle poslední DLC?
      • Vogon
        Ano, pro DS3 byly oznámeny jen 2 DLC, přičemž tohle by mělo být dle tvůrců "Nový úhel pohledu na Dark Souls". Nevím, jestli ta edice vyjde i na západě, kde hru publishuje Bamco, protože je jen v japonském traileru.

EDIT: Po aktualizaci stránky se už na konci anglického traileru ukazuje Game of the Year edice - bohužel není ani zdaleka tak zajímavá jako ta japonská. Vyjde 21. dubna.
  • Alex81
    Videohry porušují Ženevské úmluvy, prý poškozují symbol bezpečí

http://cdr.cz/clanek/videohry-porusuji-zenevske-umluvy-pry-poskozuji-symbol-bezpeci
    • ringmancz
      dobře to vystihuje vývojář v originále na PCG
      "Lots of people donate money and the assumption is that that money is going to treating [people in need] and it turns out that a portion of that money is going to lawyers writing letters to videogame companies who are apparently abusing use of the red cross symbol."
    • Jack1947
      V nětkerejch hrách byl taky zelenej ale tohle je vtipné ( viděl jsem podobný článek na bonuswebu).
    • Morraw
      To už se řešilo několikrát. Stačí si všímat. Ve hrách je kříž většinou jinou barvou. Popříkladě řešen jinak - powerupy, gemy atd.
    • Kozy
      Jojo, tohle je zajímavý a vůbec by mě to nenapadlo. Zrovna nedávno jsem to řešil, když jsem dělal jedno logo.
  • Alex81

Svíčka pro Resident Evil 7

Svíčka s vůní krve a starého dřeva.
    http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-05-theres-an-official-resident-evil-7-4d-vr-candle
    • Ještě bych přidal projímadlo.
      • Jack1947
        Vr je dostatečné projímadlo, cítím z toho prúůůůser a někdo bude mít určitě i průjem *12*
    • Jack1947
      Lepší je sběratelka za lidových 2900 nebo kolik ale bez hry *3*

Ta svíčka tam doufám bude taky jinak by se to sběratelům nevyplatilo... tohle budou inhalovat při hraní přeš VR aby cejtily hnilobnej zápach i v reálu
      *5*
      • 3700 a hru obsahuje. A hlavně krásný model baráku.
      • Nerikej, ja myslel ze VR svickou se mazou ty brejle aby neklouzaly.
    • froztik
      20€ ? *15*
  • Veskoslav

Baterie Nintenda Switch se nabije za cca 3 hodiny.

4310 mAh baterka za 3 hodiny? A ta velikost je taky tragédie, při takové baterii bude člověk rád, když vydrží 2-3 hodiny maximálně a pak, aby další 3 hodiny nabíjel. U takového zařízení jsem bral tak nějak automaticky, že má něco jako rychlonabíjení, co zvládají současné mobily.....Má možnost nabíjet a hrát zároveň?
    • 0011
      Ať needituju příspěvek, tvoje oblíbená značka:
      https://www.czc.cz/samsung-powerbank-10200-mah-fast-charge-usb-type-c-ruzovo-zlata/196805/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Baterie&utm_term=Samsung_PowerBank_10200_mAh_fast_charge_USB_type_C_ruzovo_zlata

tohle + usb c kabel. Bohužel nemůžeš používat "kickstand" ale co člověk neoželí pro 2,5x větší životnost baterky, dělají se pochopitelně větší, ale tahle je dost dobrá v poměru cena/výkon/hmotnost/kvalita a ano vím, i obyčejný tablet s tím můžeš nabíjet, jenže se pořád bavíme o parametrech, to co je důležité, abych parafrázoval Lenina: Exluzivity! Exluzivity! Exluzivity! Nekupuj si klidně switch hned, počkej si na slevy a na víc her, ale jestli chceš propásnout např fireemblem, který má vyjít příští rok, připravuješ se o tahovou strategii/rpg, kterou stavím nad heroes 3 complete a všechny ty shity co vyšli po čtyřce (hrál jsem všechno včetně 7 - jsem nepoučitelný)
      • Jack1947
        Ty jo 13kil za powerbanku která je navíc určená jen na note hmm... to se mi zdá trochu moc *7*

Jinak, ty si jedinej fanboj nintenda tady dobře pro ně. Takže klasika vadí mi cena ale pro věrnost značce a Máriu dám i víc.
        • 0011
          nevadí mi cena, když sám píšu, že jsem ochotný dát 3násobek toho co tady lidi v diskusi myslí, že by měla stát, ale ukaž mi jediného člověka na světě, kterému vadí sleva, myslím si že mimo ústavy pro duševně choré a internetové troly žádného nenajdeš. Osobně tam, kde mám switch předobjednaný je za menší než doporučenou cenu, ale může se to ještě změnit. Taky může nastat situace, kdy na český trh nic nedorazí, 2 miliony takto hypovaných konzolí pro celý svět je jak muší pšouknutí.
          edit: btw jacku, neexistuje jediný důvod, proč by jakákoliv powerbanka na světě měla být určená na jedno zařízení, obzvlášť když má USB konektory? K té části kde se píše Kompatibilní značka: univerzální; Kompatibilita: univerzální jsi se dočetl? *7*
          • Jack1947
            No jasně protože levnější zato neznačková by stála 2 krát méně - chápu.

Vždyt já ti to neberu, je dobře že v tak minoritním trhu jako je čr Nintendo má šanci uspět. I když blbě.
      • Veskoslav
        Mám doma 10k, slouží dobře, ale nabíjí se déle než trvá výchova mamuta:-D

Kdyby Switch stál kolem 5500, tak se klidně půjde postavit do fronty i přes to, že při startu budou na to 3 hry. Konečně bych aspoň jednoho Linkovic Zeldíka dojel dokonce *1*
        • 0011
          naprosto upřímně mnohem radši bych za to dal míň, v anglii prý zlevnili předobjednávky, ale jsem odhodlaný se do toho vysypat, i kdyby mi z obchodu napsali, že se jim podařilo sehnat jen pár kusů a že je to za 15, doufám, že se to nestane *1*
    • 0011
      tak taky vzhledem k tomu, že telefon má buď vyměnitelnou baterku, nebo je to iphone *2*, kde se v obou případech životnost neřeší, tak jí zřejmě nechtejí snižovat. Nabíječka je součástí balení a ano samozřejmě že se dá hrát v handheld módu když nabíjíš. Btw ta nabíječka co se prodává samostatně je pro to, abys tu, co je v bundlu nemusel odpojovat od docku, ale nemusíš si jí kupovat. Joycony se taky nabijí za 3 hodiny ale vydrží 20 hodin, pro controler na jehož cenu všichni nadávají vydrží 40 hodin
      • Veskoslav
        Nějak ti nechci kazit náladu, ale jestli znáš pouze iPhone s nevyměnitelnou baterií, tak jich znáš dost málo....Narážel jsem na to, že velikost baterie pod 5000 u tabletu je naprosto o ničem. A v dnešní době nemít podporu rychlonabíjení, to je skutečně ostuda.
        • 0011
          v tom případě má drtivá většina tabletů na trhu baterii o ničem, dobře shield má 5200, náladu mi nezkazíš protože než budou tablety umět emulovat novou zeldu, tak se toho dočkáme za pěknou řádku let, btw ty si říkal, že máš xbox controler, pochlub se kolik hodin reálně vydrží? Myslím to jako opravdovou otázku, nechci ho hejtovat, osobně ho považuju za nejlepší gamepad k pc co jsem měl v ruce (nezkoušel jsem ještě elite controler), ale mě na ty 3 hry co s tím hraju stačí ten můj křáp
          edit: jo a samozřejmě to vím, jen si rád rýpnu do apple fanboys, nic proti jejich výrobkům
          • Veskoslav
            Kolik hodin? Nekonečně, protože mám drátový:) Nikdy jsem nebyl fanda bluetooth či Wi-fi zařízení jako klávesnice, myš, gamepad, sluchátka či bedny:) Poctivý drát nenahradíš:)

Jediné, co mám na "baterky", tak je první PSP (které už leží pohřbené v šuplíku), mobil (tam dobiji 3400 baterku za 90 minut) a tablet leží taktéž mrtvý v šuplíku. A notebook nepočítám, tam hrát nemůžu, ten je čistě pracovní a ten vydrží bez nabíjení 8 hodin:)
          • Jack1947
            Na X360 myslím že vydržel i kolem 5hodin, jinak 3hodiny se mi zdá opravdu málo kolik vydrželo DS/gameboy a to že to je má/být lepší Wiiu výkonem to neberu. Samozřejmě veskoslav zase tradičně hejtí co to dá takže se taky nedá brát moc v potaz.
            • 0011
              stejnak si to koupí *3*
  • 0011

Nintendo Switch SCD(Suplemental Computing Device)

upozorňuju, že se jedná o spekulaci, která je ovšem na základě patentu a dosud bylo vidět, že zatím všechny patenty, co jsme v poslední době mohli vidět, nintendo na switch použilo:
    http://wwg.com/2017/01/17/nintendo-switch-4k-power-up-dock-possibly-in-the-works/
    to 4k ignorujte, ale je zajímavé, že devkity v sobě mají gtx1060 akorát neuvádějí kolik má vram. V tomhle článku píšou o tom, že by ta údajná přídavná jednotka měla mít stejný výkon jako dev kit, jak říkám je to spekulace, ale vysvětlovalo by to důvod, proč s nimi chtějí 3rd party developeři spolupracovat
    • Já se v tomhle moc neorientuju, ale nebyl by tam pak ale problém mobilní GPU vs standartní GPU pro vývojaře?
      • 0011
        Podle toho patentu je to externí krabice, ale je to ilustrační obrázek, ty rozměry i skutečné provedení můžou být jakékoliv, težko říct, jestli - a to se bavíme čistě hypoteticky - to nintendo plánuje jako že si to necháš doma u kozole napořád, velká težká ošklivá krabice a nebo to plánuje jak spekulují jiné zdroje takový víc bulky dock, případně jako přenosnou menší ošklivou krabici tak by to určitě byla osekaná verze aby to bylo co nejlehčí když už se táhneš s konzolí a případně dalším ovladačem/ovladačema. Na druhou stranu jsem hodně skeptický, proč by tohle tajili měsíc před launchem.
  • Joshua

Steam

Death to Spies...................0HN3H-MRDQL-09KC3
    El Matador.........................0H8Y0-9MZ05-TN2DC
    • SalemCZ
      Odkud máš toho El Maradora, že bych si ho možná chtěl pořídit
    • Widl_CZ
      Díky za Matadora, zrovna se mi hodí do Herní výzvy 2017 *3*
  • kostejnesmrtelny
    Long War 2 už je venku. To byl celkem fofr!

...a já jedu zejtra na běžky. FML. *10*

EDIT: Ciwe Games.cz, vy se překonáváte :). 7 pod nulou za oznámení releasu očekávanýho modu! Dotáhnu to na veškoslava v dobách nejvyšší slávy? *14*

EDIT2 : Do toho, vy trosky bez matky!!
    Než půjdu spát, chci tam vidět aspoň tolik, kolik bude zítra ráno na Jezerní Slati u Horský Kvildy!!!
  • Morraw

Ubishop 30% off

Jestli jste obdrželi od Ubi kod s 30% slevou na cokoliv z jejich nabídky (včetně předobjednávek), tak dnes je poslední den ho využít. Tak mrkněte do mailu jestli ho tam taky nemáte :)

Já jsem vzal sběratelku For Honor za lidových 2700,- Exkluzivní Appolyon edice od GS vypadá luxusně http://www.figures.com/2017/01/05/for-honor-apollyon-edition-includes-triforce-statue/ Poslední dobou to Ubi šidí. Ani steelbook nedají. Člověk aby si to pak dokupoval zvlášť.
  • MickeyMutant

České indie studio BadFly rozesílalo herním novinářům kódy k plné hře Dead Effect 2 s tím, že pokud ji udělí příliš negativní hodnocení, v budoucnu se dalších kódů nedočkají.

"We create B-class horror FP shooters on purpose - we love it! However, we have experienced reviews that compared us with big AAA titles like Left4Dead or Mass Effect and gave us extremely low ratings."

Pročpak asi svojí hru nazvali Dead Effect, což je mimochodem název nedávající vůbec žádný smysl, když se tolik děsí jakýchkoliv srovnání s AAA tituly Mass Effect, Dead Space nebo Left 4 Dead? Jen pro ilustraci si schválně dejte do vyhledávače "dead effect 2 logo" a "dead space 2 logo". Když se hra takhle nepokrytě veze na ramenou těch slavnějších, nemůžou se pak autoři divit, že je s nimi nějak spojována.

A taky by mě zajímalo, jestli se na Games už někdo setkal ze strany vývojářů s upozorněním "špatná recenze = příště žádné kódy zdarma".
    • Chim
      A nedělají to takhle všichni?
      • MickeyMutant
        Možná se to děje často, pokud myslíš "žádné kódy zdarma po negativních recenzích". Na tom není nic kriminálního, vývoj není charita, a když věří, že by jim recenze uškodila, mají svaté právo kódy neposílat. Je to prostě riskantní volba mezi nebezpečím negativního hodnocení a reklamou zdarma.

Problém nastává ve chvíli, kdy začnou předem a otevřeně podmiňovat nějaký benefit výměnou za přimhouření oka a lepší známky. Klasický korupční pokus.
    • Predator2
      Core Features
      • breathtaking graphics
      • exciting gameplay
      • clever storyline
      • three characters to choose from
      • a large variety of enemies
      • unique boss fights
      • hundreds of items to upgrade your gear
      • implants to enhance your character’s body
      • more than 100 unique types of upgradable weapons
    • Jack1947
      Ta hra patří hlavně na mobil, na pc je to pěkná blbost. Když je hra špatná má negativní recenzi to je správně ne?.
  • Mart9

České indie studio BadFly rozesílalo herním novinářům kódy k plné hře Dead Effect 2 s tím, že pokud ji udělí příliš negativní hodnocení, v budoucnu se dalších kódů nedočkají.

A games.cz tohle může potvrdit?
    • Lukass
      Muze u ubisoftu, a dalsich jenom se mlci pac velky ryby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit