-
Ve věku 91 let zemřel Masaya Nakamura - otec Pac-Mana a zakladatel společnosti Namco.
To by mě zajímal jestli ten Humble má nějakou spojitost, nebo jestli to je jenom náhoda -
-
Prý jak uviděl, že jeho hru prodávají jen za 1$, tak ho kleplo.
-
-
RetroDotazník
Měl bych jednu pro odkojené herní kmety :)
Zažili jste aktivně dobu příchodu 3dfx (voodoo1) a pokud ano a v té době jste si ji tedy nutně jistě pořídili, která hra vás k tomu přiměla? -
-
Zažil, zahrál si, ale rodiče jsem o výhodách dedikovaného 3D akcelerátoru nepřesvědčil.
-
Díky, no teď jsem si uvědomil, že jsem tu Voodoo (přídavnou kartu) měl malinko později za brigády, ale jak koukám tu Rivu TNT/2 jsme pak měli všichni a pak už byl tuším Geforce (Voodoo 4 a 5 jsem úplně minul) Ještě Pamatuju na Geforce3 s Pixelshaderama, to unikl Doom3 a strašně se sekal a když pak vyšel, už byly Geforce 4MX a na tom se to "dalo hrát" :) Nejvíce jsem si asi ale užil 8800GTX Ultra, to na tom běhaly hry jak z praku ještě dlouhou dobu, Crysis na tom běžel krásně a byla to vlastně má jediná Hi-End karta, pak už jsem bral vždy spíše střední-lepší střední třídu a co 2-3 roky upgradoval.
-
-
Geforce 4MX byla dost velkej podvod na kupujících především. :) 8800GTX byla parádní karta.
-
-
V té době jsem dostal Pentium II s integrovanou grafikou, která brzy přestala stačit. Pak jsem přešel na TNT2 (koukám jako většina ostatních).
Dodnes si ale pamatuju, že jako první jsem na ní zkoušel Operaci Flashpoint a Serious Sam: Second Encounter, které mi předtím nejely. -
Zažil a nekoupil. Bylo mi tehdy 18, peněz nebylo nazbyt a stejně jsem hrál převážně rpg, strategie a adventury, takže s3 trio bohatě stačilo. Kupoval jsem až TNT2, za peníze za první vytvořené webové stránky :)
-
Tu jsem minul, jako první byla Riva TNT2 a potom Geforce2 MX400. Ale zažil jsem jí když ji dostal kámoš a prvně jsem s ní viděl Half-life s 3dfx, do tý doby jsme to hráli bez. To byl rozdíl :)
-
Zažil, ale nepořídil. Z kapesnýho bych to tenkrát dal dohromady dost stěží.
Já si koupil "svoje" PC až teprve okolo 2001 a to jsem ještě musel jít 50:50 s tátou *1*
Pentium III 800 MHz a GeForce 2 MX *14* -
-
V té době jsem měl 20 Kč/měsíc kapesné, tak to moc nešlo si pořídit *1*
-
Zazil a poridil prakticky hned. :) Jako prvni 3Dfx only hry si vybavuju Turoka, Shadow of the Empire a F1 od Psygnosis, to jsem si jeste rikal pekny, ackoliv se hned vyrojily 3Dfx patche pro vsechno kolem (Tomb Raider, Carmageddon, Quake...).
Ovsem kdyz jsem videl v JRC behat akcelerovanyho Hexena II a co nevidet mela vyjit NHL 98, FIFA 98 a NFS II az NFS III s 3Dfx podporou... to uz zkratka neslo jinak. Ty hry vypadaly o tolik lip a behaly o tolik svizneji, fakt revoluce, tehda. ;) -
Já chtěl už Voodoo dostal jsem až dvojku, bylo pěkný sledovat reklamu v levelu na V1 a každý měsíc byla o litr levnější :D Já věděl že by bylo fajn to mít že to něčemu pomůže, ale až jednou jsme byli u kámoše že nám ukáže World Cup 98. Jsem mu říkal jak to máš nastavený dyk ta grafika je nějaká pěkná, normální ne voe, tak co máš za grafiku, nevím mě to nezajmá. No tak bylo jasno i já potřeboval nutně akcelerátor :D A jedno sobotní ráno se k mé S3 nastěhovala V2 v tandemu s K6 333MHz. Jo to byla fakt síla, něco podobného zažiji asi až s VR.
/možná to byla FIFA 99 nebrat za slovo už to nějaký rok je *3* -
-
Jo tady si zase pamatuju, že úplně první procesor byl Celeron 300 a na tom se HL i s tím akcelerátorem sekal, když jsem začal kuchat bedýnky (což bylo často). Pak jsem ho hned nějak vyměnil za Celeron 333A (ten už měl L2 Cache) a běhalo to jak po másle.
A největší upgrade byl asi ten na tu RivuTNT2, Celeron 667 a první optickou myš (od Geniusu). To se Quake3 proměnil ze škubanice na něco tak plynulého, že jsem nechápal a s kombinací té optické myši se najednou sázely Excellenty brokovnicí jedna radost :)
Ty první akcelerované hry byly v podstatě Turok, patch na Quake2 a hodně lidí zlákal na koupi toho akcelerátoru Tomb Raider. Tehdy jsem ale pařil hlavně ten Quake2 v SW a když jsem to viděl u kámoše v OpenGL, kdy láva svítila na zdech, rakety osvětlovaly level a hlavně zmizely "kostičky na stěnách" a celé se to neškubalo... začlo se šetřit a brigádničit :) -
-
Já jsem dřel jak pes, abych vydělal na Geforce 2 MX. Byl jsem první v ulici, kdo měl Hardware T&L, což tehdy byl pojem. Ani v tomto případě jsem o tom rodiče nepřesvědčil, ale byli rádi, že jsem v létě vypadl z baráku a osvojoval si pracovní návyky. *1*
-
-
-
Zažil, viděl jsem ten "přechod" poprvý myslím na Carmageddonu. A nekoupil protože nebyly prachy. Chuť tam ale rozhodně byla
-
-
Joo uplne si pamatuju jak sem rozjel Carmagedon 2 a zasl nad tou realistickou grafikou :-D To byly casy :-D
-
-
-
Constructor zdarma.
Constructor zdarma na GOGu (asi na 24hodin) -
Ve věku 91 let zemřel Masaya Nakamura - otec Pac-Mana a zakladatel společnosti Namco.
Někdy si řikám, kdo kopíruje odkud... některé novinky se ani nedsotanou ke slovu *7* -
-
Tohle je Saccorhytus, Jacku. Prý nejstarší předchůdce člověka velký sotva jeden milimetr, jenž žil před 540 miliony let. Dokážeš si představit tu nekonečnou cestu vývoje od tvorečka hrabajícího se v písku kambrického oceánu, až po homo sapiens, schopného v diskuzi na Games reagovat na bleskařovy zprávy? Já ne.
-
-
Vypadá to jako příšerka z Call of Cthulhu :)
http://torrentsgames.org/wp-content/uploads/2013/04/Call-of-Cthulhu-Dark-Corners-of-the-Earth-PC.jpg
-
-
-
-
dik, vzil som sa do koze Kapitana Granka *1*
-
-
první UFO/X-Com zadarmo
https://www.humblebundle.com/store/xcom-ufo-defense-free-game
a v Monthly můžete pořád koupit dvojku za tři kila -
Doom
Musim sem hodit svuj postreh, minulej tyden sem koupil Dooma a od te doby tvrdim ze je to nejlepsi FPS posledni dekady. To je tak poctivy a cisty az z toho mrazi, jakej rozdil oproti tem vsem Assasinum, Cod, a dalsim udajnym AAA hitum. Navic ta hudba no to je genialni, cekal sem ze se budu bavit, ale ze az tak, to ani nahodou. Poctiva a vymazlena FPS, jen houst, jen houst 10/10!!! -
-
Wolfenstein New Order je ale těžká konkurence. To je nejlepší FPS pro mě. Až na ten konec.
-
-
Byl otevřenej, taže bude druhej díl ne to je dobře? ( taky bych byl radši kdybych ho mohl obejít ale budiž)
-
-
No nevím ty to ještě nemáš taká pecka až až ve slevě? *8* *7*
Pustilo mě to tak v půlce zatro Wolfensteina bych si dal klidně více. ( Prostě ten efekt kterej se měl dostavit trval jen několik prvních hodin)Mp nehodnotím styl zalíbit se všem fuj, nefuguje zlaté UT. -
-
Jsem rád že sis to užil, já to hrál když hype train byl v plným proudu a nějak jsem čekal víc, dobrá dost dobrá hra, ale pro mě pospojované MP areny nedělají 10/10 hru. Tvrzení kdo čekal víc jeho blbost je takovej argument bez argumentů. Stará dobrá střílečka se snahou tam narvat moderní prvky... chcíplo to někde v půlce ani jedno to kloudně není. Raději sjedu znova "nového" Wolfa.
-
-
Promin ale tvuj argument o arenach a hodnoceni neberu, to jako muze dostat desitku jenom genericka open world hra s tunama otaznicku a nesmyslench kolektiblu. Naopak Doom a jeho level desing je neco uzasnyho, bavlio me prohledavat prostredi a hledat secrety, vylepseni atd. Ta hratelnost je tak poctiva a cista bez nejaky zbytecne pridavanyho balastu, ja su fakt nadsenej.
A ja si zase myslim ze moderni prvky do te hry paradne zapadali, vlepsovani zbrani, runy, glory kills, vsechno sedi jak p.del na hrnec. -
-
Ty MP arény jsem myslel tak, že si se dostal na nějaké místo (do arény) kde jsi pobíhal stále dokola při náhodném objevováním nepřátel jak v nějaké MP hře, dokud jsi všechno nevystřílel abys mohl jít dál. Prošel nějakým tunelem/krátkou lokací a znova aréna. Mě tohle prostě nesedlo, tobě jo a třeba design ani hudba mě nepřišla nijak výjimečná. Tady prostě není argument na žádné straně, který by potvrdil jedno nebo druhé tvrzení je to jen subjektivní názor.
-
-
Jo kazdej ma svuj pohled. Me prave ty areny prisly super, maji nekolik urovni, a sou navrzeny chytre, navic nepratele lezou po sluopech, zdech atd, do toho portaly a ty fukary. A chytre udelanej respawn nepratel, no jeste mam 3 urovne do konce :-)
-
-
-
-
-
https://www.hry.cz/hra/kingdom-come-deliverance?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
-
-
Ty komenty, jak je to hnusná grafika jak z roku 2010. *1* *1* *1* Mám občas pocit, že v komentářích pod články se nějak prolínají úplně jiné reality.
-
-
Seznam. Tam chodí jenom děcka, co nic jiného neznaj a důchodci *1*
-
-
-
-
myslel jsem si že Ubi je bohatší https://www.youtube.com/watch?v=lNj99a_Cm48
p.s. čekal jsem že Nintendo bude v top 3 -
Daniel Lingen, senior manažer v EA, tweetnul #skate4
https://twitter.com/huskyhog/status/825216875021869056
https://www.youtube.com/watch?v=0qgET1Zhpb8