-
Wildlands Downgrade
https://www.youtube.com/watch?v=mBGHiVwCE04
Legracni -
-
Na max hra vypadá skvěle. Hlavně když začne bouřka. Co zatím grafikcy pokulhává je vegetace. konkrétněji tráva.
V betě je spousta grafických bugů a glitchů, takže bych zatím neřešil jak hra vypadá. Pravděpodobně nejde o aktuální build hry.
A optimalizace taky silně pokulhává, takže doufejme, že finální verze spolu s novými ovladači poběží mnohem lépe. -
-
-
Ryse
Tam jsem tu hru dohrál. A říkám to furt. Nejlepší techdemo na CryEngine, co jsem kdy hrál:-D Jako scenérie atd. pecka, o tom žádná. Do nejmenších detailů. Ale hra? No jako rubačka pěkná, jako QTE event perfektní, ale jinak žádná sláva. Ale bylo to v Humble, nebyla to vyloženě tragédie, spousta nápadů tam je dobře zpracovaná, skvělé prostředí a krvavé QTE orgie. Za mě v poho v akci za 5 euro nebo v Hubmle. A na klávesnici nehratelné. Xbox ovladač to jistí už jenom kvůli QTE eventům, co jsou barevně jako tlačítka na něm:) -
-
Až na ten poslední úsek jsem to dopařil před x lety na klávesnici, takže nebrat šveskoslava vážně *4*
-
-
Bych se zeptal, kdy jsi to dohrál, ale to si nejspíš nevzpomínáš a vsadil bych se, že jsi to hrál ještě v době, kdy to na pc ani nebylo. A je fakt humorné, jak komolíš mou přezdívku. Až se naučíš psát a budeš mít nějaké povědomí o hrách větší než máš teď, můžeme se pobavit. Ta hra je dělaná na ovladač, nejlépe ten od MS, takže není jediný důvod to hrát na něčem jiném, když je to na tom nejlepší.
-
-
Je to pc hra, a pravda moc si už nepamatuji ale na klávesnici jsem hrál. Jen ta poslední QTE blbost na konci byla fakt o nervy a na nervy. ( dokud jsem nepřišel i dle videa na yt a komentů že se to musí projít tak debilně že bych na to snad nikdy sám nepřišel).
Nojo to bys musel víc číst mé příspěvky. I kdyby nešlo o tebe ty máš přezdívku která se dá krásně komolit. To zas moc uživatelů tak nemá no -
-
Opět jsi dokázal, že naprosto netušíš, která bije. Ryse byl původně exkluzivní startovní titul na Xbox One. Téměř po dvou letech se podíval na počítač, kdy obsahoval všechny předchozí stahovatelné "kraviny" a přidal podporu 4K. Takže se jedná o kvalitní konzolový port na pc......
Mimoto poslední QTE je naprosto jednoduchý. A proč? Protože kdyby jsi měl Xbox 360/One ovladač u pc, tak by jsi přesně věděl, co máš dělat. Každá barva vojáka, co jsi cestou zabíjel, odpovídá barvě na ovladači. 4 barvy, 4 tlačítka.....Jednoduchý QTE event. Nic víc, nic míň. -
-
No vidíš to dokazuje že jsem to hrál na klávesnici *1* , prostě zkaženej co se týče ovladatelnosti port. Tímto bych to uzavřel já vím že to mělo bejt exkluzivní ale nakonec se z toho stal špatnej port. Kterej byl graficky zajímavej hratelnost už šla hodně dolů ale to se dalo čekat protože to tak i mělo bejt -High tech benchmark je furt Crysis tohle s pár předskriptama bylo možná tak demo.
-
-
-
-
-
-
Příběhové DLC pro hru Mafia III vyjde na konci března, v květnu a v červenci.
Jestli to má být v podobné kvalitě jako DLC pro Mafii II, tak se s tím tentokrát snad ani nemuseli obtěžovat. Tím spíš že základní hra nedopadla moc slavně. -
-
Klidně jako Joe adventures ( i když to mělo bejt už v základní hře).
-
-
Evropská komise vyšetřuje Valve, Bandai Namco, Capcom, Focus Home, Koch Media a ZeniMax z důvodu omezování prodeje některých her na základě místa pobytu zákazníka.
To jako vážně ? Slyším tu že někdo modrý z EU chce napadnout slavné regionální omezení ? A bude to platit i zpětně ? Co potom Sony a série jako Front Mission , Parasite Eve či Nintendo se svými Pokémony ? -
-
No a jakmile zjistí cenu ruských klíčů, tak je jebne definitivně *1*
-
-
wildlands
Ahoj nemá někdo pozvánku do GR:Wildlands na PC ? -
-
Ahoj, nemá.
-
-
Total War: Warhammer?
https://www.humblebundle.com/monthly
Ty vole, XCom 2, teď toto. Šílenost za 12 éček. -
-
ja uz mam 550 hodin v WH total war :D, kua, je to zavislost
-
u Sony by se mohli učit, jak se taková služba má dělat
-
-
-
Hellblade: Senua’s Sacrifice vyjde na PC a PS4 v průběhu tohoto roku.
Jo, to jste psali už loni. A jak to dopadlo?*4* -
Nejoblíbenější redaktor roku 2016
Články kterého autora jste na tomto serveru četli během roku 2016 nejraději?
(prosím o slušnou diskuzi) -
-
Když o tom tak přemýšlím, tak asi témata Ladislava Loukoty. V podstatě za mě dělá rešerše a v koncentrované formě se od něj dozvím spoustu zajímavých informací. *4*
-
za mě jedině mistr péra Jan Doskočil
-
Lucie Jiříková
-
Petr Poláček. Je mi tak nějak nejsympatičtější ze všech...
-
-
Ten ovšem skoro nepíše
-
-
Ač s mnoha jeho názory nesouhlasím, tak Lukáše Grygara a dále články od Jiřího Pavlovského a Miloše Bohoňka, protože se letos věnovali mé oblíbené platformě, Pavlovský více. Jinak tady není nikdo, jehož článkům bych se vyhýbal, sem tam se nějaká chybka vloudí, ale stejně je to nejlepší český server o hrách, vlastně když vezmu hojnou účast našich bratří tak možná i nejlepší československý
-
Ježišikriste, Tome, to nemůžeš takhle zčistajasna vybafnout takovou choulostivou otázku. Tady jsou citliví i na recenzní průměry, natož na nějakou soutěž redakční popularity. Sorry jako, radši ti napíšu, co jsem na tomhle serveru četl fakt nerad, než vybírat konkrétního spisovatele.
__Nějaká ta hrubka, občasné překlepy a stylistické nesmysly se dají chápat, ostatně s absencí některých vyhlášených expertů jich ubylo. Co ale člověka nepotěší, jsou floskule, které obecně vládnou (videoherní) žurnalistice a kterým se nevyhýbá ani místní redakce. Naopak, zdá se, že jakmile jeden autor začne používat nějakou hezkou vatu, tak do pár neděl infikuje všechny kolegy.
__Začnu třeba oblíbenou „rolí“. Ta se objeví vždycky okolo vašeho avatara v popisované hře. Vy za něj prostě nehrajete nebo ho jednoduše neovládáte, ale vždy se ocitáte v jeho roli, ujímáte jeho role či se jeho role chápete. Pro mne je to takové železné pravidlo pro pobavení na úvod článku. Představuju si, že autor zrovna vstává z porcelánového trůnu, kde náhodou došel papír, usedá do reakčního křesla, a jak má čerstvě vizualizovaný ten točící se prázdný váleček, tak ho hned bezděčně nacpe do článku.
__V zájmu objektivity je nutné zmínit variantu s „ocitnutím se v něčí kůži“, která sem tam tohle pravidlo první role oživuje trochou lidského tepla.
__Krásné obraty taky vytváří hojně využívané přenádherné slovo „skrze“, které v rukou šikovného redaktora (zdravím Aleše a Adama) nachází bohaté uplatnění. A tak se „hra připomíná skrze video“, „svět se upravuje skrze změnu barvy“, „příběh se vypráví skrze dynamickou hudbu“, „zaměření se definujete skrze rozhovory“ a „autoři se loučí se sérií Uncharted skrze pohled do zákulisí vývoje“. Lahůdky.
__Když jsme u lahůdek, tedy gastronomie, tak nesmím zapomenout na oblíbené „jednohubky“. Jakmile je hra kratší než ca 150 hodin, je určitá šance, že v článcích spadne do kategorie takzvaných jednohubek. Čím kratší a čím menší kolektiv autorů, tím je pravděpodobnost tohohle šuplíčku větší. Indie hry do pár hodin od jediného tvůrce tu mají své místo prakticky jisté. Vysvětluju si to permanentním hladem špatně placeného herního novináře, jenž se má možnost pořádně nacpat jen při videoherních prezentacích právě oněmi zmíněnými jednohubkami. Ty se mu pak při psaní, s myslí bloudící ve vzpomínkách, vrací jako symbol něčeho malého a příjemného. Šup a je to v textu.
__S jídlem a perzistentním hladem zřejmě souvisí i „porce zábavy“. Bývá malá, adekvátní, slušná, pořádná, vrchovatá, nebo dokonce masivní a neskutečná. Tohle už je raritnější obrat, který je dostatečně modifikovatelný tím definujícím přídavným jménem. Neznamená to ale, že při čtení nepotěší.
__Potěší i všechno originální, neotřelé a nové, co se ve světě videoher zčistajasna objeví. Málokdy to ale bývá manuálně dílensky vysoustružené. Přesto nás pronásleduje „zbrusu nový titul, zbrusu nový Level, zbrusu nový svět, pohled, koncept, zbrusu nový obsah“. Prosté přídavné jméno už nestačí. Doba si žádá expresivnost. Ok, jen kdyby se nebrousilo úplně všude. Těch brusů. Jeden na každého jazykobrusiče.
__Celý tenhle text by byl o ničem, kdybych ho nezakončil frází „něco je o něčem“. Ano, skutečný děs, který sice hernímu spisovateli ušetří spoustu přemýšlení nad vhodným slovesem a zkrátí text o pár slov, ale v citlivějším čtenáři spolehlivě vyvolává dávivý reflex. A tak tu máme hry, které budou „o dvou úhlech pohledu“ nebo „o stylu, pochopení a funkčnosti“ a podobné perly, které se mi v zájmu karmy nechce opakovat. Páni redaktoři, jste snad profesionální fotbalisti, hokejisti nebo politici? Ti na to mají právo, neb myslí na góly, které jsou o štěstíčku, a na daně, které jsou o rozpočtu.
__Je to celé o duševním zdraví. O vnímavosti. O jazyku. -
-
Co přesně máš proti "skrze"?
-
-
"Skrze" je něco jako rakovina. Znenadání vyrůstá v místech, která perfektně fungují bez něj, a degraduje je na zhoubný novotvar. Je to slovní průjem, jako když si řečník mezi slovy odchrchlá a stenografka to zapíše jako součást projevu.
Hra se tedy "připomíná videem", svět se "upravuje změnou barvy", atd.
-
-
-
Jediný redaktor, kterého uznávám, je Aleš Smutný.
-
-
Witcher 3 + Heart of Stone
Před dokončením W3 jsem se rozhodoval, jestli nedohraju první HoS. Přečetl jsem si jestli to něco ovlivní a nakonec jsem se rozhodl pro dokončení původní hry. Strašně jsem se bál, že budu mít špatný konec (který je mimochodem dost depresivní), ale nakonec to dopadlo tak, jak jsem chtěl.
Teď jsem dokončil výborný HoS a podíval se na jeden z konců na YT. Přišlo mi úsměvné, kdyžvám dá Gaunter O'Dimm rady, jak mít dobrý konec :) Je super, že zrovna u HoS mysleli částečně i na propojení s hlavním příběhem, ptže je možnost, že ho hráči budou hrát první. -
V současné době provádí Nintendo studie týkající se VR. Jakmile se zjistí, že uživatelé mohou ve virtuální realitě strávit hodiny, bude do Switch přidána její podpora.
V době, kdy se zjistí, že uživatelé mohou ve virtuální realitě strávit hodiny, bude Switch zaprášenou archiválií ležící v polozapomenutých sbírkách budoucích milovníků videoherní historie. -
-
No nevím, jestli switch bude zapomenutou archiválií, každopádně nedoufám, že se dožiju VR kde budu moct strávit déle než 5 minut aniž bych *11* prý se na to dá zvyknout tréninkem, ale nevyhodím 26 táců aby mi půl roku bylo špatně *1* podle spousty lidí je pohybové ovládání gimick(který všichni okopírovali nejen do VR v pořadní sony....>htc) podle mě je gimmick VR a Nintendo by se na to mělo vykašlat nehledě na to, že pokud by to zvládalo VR na nebo spíš pod úrovní základní PS4, tak to nemá smysl. Taky jde o to, co pro koho znamená virtuální realita, pro mě jako fandu žánru cyberpunnku opravdová vr není že si na hlavu nasadím monitor a do každé ruky si vezmu ovladač s gyrem, ale na druhou stranu to jde sundat - lepší vyhlídka než Matrix *1*
-
Crytek propustí dalších 15 zaměstnanců frankfurtského studia.
VR na Switchi? To už to dřív bude na 3DS *1*
-