-
Vyzkoušejte alfa verzi nezávislého leteckého simulátoru s názvem Project Wingman.
Hele tohle fakt zkuste, je to tak šikovná arkádka, že jsem si nedal pokoj, dokud jdem misi nedoletěl :) Ideálně to hrát s gamepadem: https://rb-d2.itch.io/wingman
Na alphu hodně slušná akce a zábava! Poprvé mi nevadilo koukat na letadlo zezadu. A navíc si při tom štelovat FOV v rámci hratelnosti. -
Dark Souls 3 Ringed City gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=j8Ke647-xsU -
Take-Two se chystá dlouhodobě podporovat Nintendo Switch a přidává vzkaz, že jakmile Nintendo dorazí na trh, už s ním budete počítat navždy.
Hráči zvyklí na standard z PS4 a Xbone budou počítat s Nintendem už navždy ? Hodně silná slova a zrovna od Take-Two. Uvidíme jestli zrovna Switch bude vzkříšením Nintenda , nebo posledním hřebíčkem do rakve ...
Sám zatím stojím mimo a Switch i díky představenému lineupu v dohledné době rozhodně neplánuji . -
-
Nic takového Take Two neřeklo. Bleskař jen neumí anglicky.
-
-
Uz by se mohl naucit...
-
...when Nintendo comes to market you never want to count them out
Má být: ...když Nintendo přichází na trh, vždy (tj. pokaždé) se s ním musí počítat (doslova "nikdy ho nelze vynechat") -
-
Pokud ho nikdy nelze vynechat, je nutné s ním vždy počítat *4*
-
-
To jistě*3*Ale srovnej významy: počítat s něčím navždy
a
počítat s něčím vždy
Je to totéž, co myslíš?
(Pomůcka: řekni přítelkyni, že s ní počítáš navždy, dokud vás smrt nerozdělí X řekni přítelkyni, že s ní počítáš vždy, když přijedeš do města)
-
-
-
-
Počkej, jaký poslední hřebíček? Nintendo si může vyskakovat v klidu dál, peněz maj jak šlupek, konzole nedotujou...
-
-
Red Dead Redemption 2 vyjde mezi říjnem 2017 a zářím 2018.
Tak to je opravdu hodnotná informace.. -
-
Takže spíše až 2018? co na tom nechápeš ?
-
-
No a třeba taky 1. října 2017.. Už chápeš, ty hlavo promazaná?
-
-
víš co R* sii to alespon jistí, ostatní daj pevný datum a pak budem to muset o půlroku odložit
-
Ale tomu snad tady nevěří nikdo ;) ... Pár zdržení je lepší než omluvy rozhněvanému davu ...
-
No jo, tak je to takový tak trochu hlavolam. Probodnutá hlava hřebíky tuším letěla v late 90s dnesko to už je trochu z kurzu ( jen tak na okraj).
-
-
-
-
Total War Warhammer za 12$
https://www.humblebundle.com/monthly -
KOTOR kody SW humble bundle
Kdybyste někdo měl přebytečné kódy ke KOTOR I a II, z SW humble bundle co teď je, tak bych je rád vyměnil třeba za:
Total War: SHOGUN 2 Collection
Hotline Miami 2: Wrong Number
Napoleon: Total War Collection
Deponia Doomsday
ad. -
-
Kotora I mám už registrovaného , takže kód mám navíc . Dej vědět , zdali ještě potřebuješ měnit ...
-
-
Pořád mám zájem, skype je kdyžtak pilgrim666, jméno Pilgrim, žádnej profile pic
-
-
-
Denuvo website leaks emails from clients, potential upcoming games that use the DRM & more
https://www.vg247.com/2017/02/06/denuvo-website-leaks-emails-from-clients-potential-upcoming-games-that-use-the-drm-more/
https://revolt.group/denuvo/ -
první fotky z natáčení Tomb Raidera https://twitter.com/vikanderonline/status/828665837728985091
-
-
Film to třeba může bejt slušnej (stejně nebude*3*), já mám ale Laru zaškatulkovanou úplně jinde. Pokus o psychologický drama s hollywoodskou áčkovou hvězdou bych měnil za odpovídající akční béčko s béčkovou Larou.
-
-
Jako by to u filmové již série nějak vadilo. Nic pro staromilce ale to byl filmově znásilněný Hitman taky.
-
Je fakt, že na Laru jí docela chybí některé přednosti. To už ani v hollywoodu nejsou schopni najít herečku s velkýma kozama?
-
-
Kozy problém nejsou. V prvním TR měla Lara místo hlavy a prsou trojůhelníky, pak ji prsa narůstala, až bylo lepší zase ubírat, i když ja bych ještě přidal :)
...až se lara vyklubala v posledních dvou dílech v docela slušnou postavu, kde to není o bujarých tvarech, ale charakteru. K těm předchozím dílům Angelina Jolie seděla docela dobře :)
Tady by i podoba v obličeji s novou larou trochu byla, jen na těch snímcích zrovna vylezla z vody, spíše jsem zvědavý jak bude vypadat výsledek (herecký výkon, makeup-bláto/krev) a vůbec, ale asi bych si dovedl představit i jinou herečku :) -
Velkýma a ještě špičatejma *1*
-
viděl si poslední hry s Larou? Což tohle je dělaný spíš podle poslední her, než podle těch starých
-
-
Aha, tak tohle už nebude ta stará dobrá Lara, co jen tak pro potěšení zavírala sluhu do mrazáku..
-
-
-
Ano, teď už je béčková ale bývaly doby, kdy byla i déčková http://i1.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/430/609/3d9.png
-
-
https://cdn.meme.am/cache/instances/folder640/58400640.jpg
-
-
-
-
Přehled vylepšení, které přinese Boost mód konzole PS4 Pro ve vybraných hrách.
To je ale překvapení! Ony hry pojedou na té dražší konzoli líp? Evidentní zrada principu rovnosti a bratrství si žádá vidle a pochodně do rukou a koleduje o pochod na Sony Bastilu. -
Herní redaktoři obdrží plnou verzi For Honor až současně s oficiálním vydáním hry.
Páni redaktoři, připravte se na nastupující trend. Hry budou čím dál tím častěji k dispozici až v oficiální den vydání úplně pro všechny. Bude se mluvit o nepřipravenosti serverů, o nutnosti day one záplat, o rovnosti v přístupu ke všem médiím a o mnoha dalších dobrých důvodech pro "férovost". Naopak nebude slyšet o tom, že vydavatelé neradi, když jim někdo mimo jejich kontrolu potenciálně kazí prodeje v nejexponovanějším čase několika dní po vydání, a o tom, že nezávislé hodnocení tak bude hrát menší a menší roli společně s tradiční formou recenzování. Budou k dispozici různé bety, předběžné přístupy, hratelné ukázky apod., ale běda vám, když si dovolíte nějaké hodnocení, které by bylo třeba vidět na Metacritic. Koledujete si o logické proplesknutí, že produkt v současné fázi ještě rozhodně nereprezentuje finální zážitek, so shut up.
Žádná hra prostě ve skutečnosti nebude nikdy hotová, tak jaképak finální hodnocení.
Stanou se z vás historici do análů zapisující svoje úvahy, jak ten který řádně opatchovaný titul v uplynulém roce při zpětném pohledu vlastně dopadl.
Hashtags: Assassin's Creed Unity, No Man's Sky, Mafia 3, Skyrim SE, Battlefield 1, Arkham Knight, DOOM, Dishonored 2, Steep, For Honor, mikrotransakce, předobjednávkové bonusy, day 1 až day 100 patche -
-
Proč je tam k*rva Doom? Den vydání, všechno v pořádku. Jelo naprosto skvěle. Jestli do toho chceš cpát MP, můžeš si tam vypsat všechny hry od Last of US až po Civilizaci VI. Všechny mají chyby, které někdo někde přehlídl....
-
-
Jsou tam hry, které většina recenzentů dostala až s vydáním. S kvalitou to nemá co dělat.
-
-
Za to se omlouvám. Já myslel, že je to nějaký výběr, že měly přepálené hodnocení.
-
-
No to se neomlouvej, já tam nedal žádné vysvětlivky, neb jsem věřil, že to vyplyne ze souvislostí.
-
-
-
-
Už při spuštění closed bety byla hra gold, takže v jakém stavu to bylo při ní, to bude i při vydání. Navíc těsně před vydáním bude open beta. Tím chci říct, že si každý bude moci udělat svůj vlastní obrázek před vydáním.
Já hry podle recenzí kupuju jen velmi ojediněle a i tak to není podle novinářských recenzí. -
-
co znamená že hra byla gold? Jako bez bugu, nebo že byla kompletní?
-
To není pointa. Tou je, že novináři samozřejmě nemůžou oficiálně psát recenze z bety. Mnoho lidí pak nemá na betu čas/chuť/náladu/příležitost a jsou třeba zvědaví na recenze.
-
-
Však tohle se už řešilo s Bethesdou. Petr sám řekl, že to je OK, ptže hry, které dostávali na recenze stejně nebyly vždy kompletní (chyběl MP, Day One patch atd.). Protocol jsou taky reenze na Games většinou později.
Souhlasím s tím, že recenze by se měla dělat na finální produkt. Což je ten, kte kterému má přistup koncový zákazník při vydání.
Takže jaká je pointa ? Že si to každý může dělat podle sebe a nebude muset čekat na to, jestli mu vydavatel hru pošle nebo ne. -
-
Pointou celého dlouhého původního postu je nová situace, kdy recenze budou čím dál tím častěji vycházet řekněme týden nebo minimálně několik dní PO vydání (na rozdíl od minulého stavu, kdy zpravidla vycházely PŘED vydáním). Takže první, nejmasivnější nákupy budou hráči činit bez informací nezávislých profesionálních hodnotitelů (recenzentů). Chápu, že to nemusí vadit všem, ovšem dost mě to překvapuje zrovna v případě novinářů (třeba Petra Poláčka, pokud jsi měl na mysli jeho), kteří se tím dostávají do pozice generálů po bitvě.
-
-
To by chtělo průzkům jak je to teď. Jaká věková skupina vede. Jestli si to kupují sami nebo rodiče. Předobjednávky vs prodeje po vydání atd. Z toho by se pak daleko vyvodit kam by to došlo.
Obecně jsem za to, že starší věková skupina (20+) by přestala kupovat hry v den vydání. -
Já si myslím, že se lidi nepřizpůsobí a budou naopak nakupovat ještě víc hned od prvního dne. Tentokrát jimi totiž nebudou viklat ani negativní recenze. Prostě ideální distribuční situace.
-
Myslím si, že podle toho se přizpůsobí i konzumentí a počkají na recenze. třeba i ten týden. Ne hned samozřejmě, ale třeba rok od změny bude situace určitě jinačí. Nemyslím si, že lidi budou kupovat v takovém množství hry naslepo.
A ano, myslel jsem Petra Poláčka. Preferuje to, jak jsem to psal. Recenzovat finální verzi produktu a kdo se spálí, tak jeho problém.
-
-
-
-
-
On za pár let někdo udělá průzkum, nakolik se ještě vůbec vyplatí s herními novináři komunikovat, když stejně všichni hráči sledují Twitch a YouTube a když už čtou recenzi, tak několikařádkovou na Steamu nebo Metacriticu.
A pak budou herní novináři na dlažbě a budou se strašně divit, jak je možný, že se něco takovýho stalo, když přece oslavně a nahlas tleskali a jásali pokaždé, když vydavatelé utáhli šrouby. -
-
Twitch je snad ještě horší jak recenze, dostávají hry předem zadarmo a vychvalují je do aleluja, i když jsou to totální sra*ky...
-
-
Ano. A nedodržují žádnou novinářskou etiku a v drtivé většině případů neuvádějí, že jde o promo akci a ne o objektivní hodnocení hry. Donedávna vydavatelé záviseli na herních novinářích, protože jim dělali reklamu, když byla hra dobrá. Když nebyla, mohla to bý reklama negativní, ale to bylo riziko, které měli vydavatelé motivaci snižovat, tj. vydávat dobré, nerozbité hry. Do budoucna to tak nebude. Proč vkládat spoustu peněz navíc do odladění hry a pak riskovat, že se pisálkům nebude líbit, když můžu hru, tričko a čepici s kšiltem poslat puberťákovi, který hru pro desetitisíce svých followerů vychváli až do nebes, ať už trpí jakýmikoliv chybami? Vždyť je to naprosto ekonomické chování. Levně vyrobit, draze prodat, vyhýbat se negativní reklamě a podporovat pozitivní reklamu. Herní novináři žijí v iluzi, že jsou tady napořád, že je vydavatelé potřebují, protože takový je řád věcí. Skutečností je, že pozice herních novinářů je daná téměř výhradně historicky, protože před dvaceti lety nebylo po sociálních sítích téměř ani slechu a YouTube by musela fungovat v ASCII režimu. Neříkám, že teď ještě nemají vliv (bohužel sami dělají hodně pro to, aby dále slábnul), ale model vydavatel->několik málo profesionálů - recenzentů -> spotřebitel je už téměř na odpis.
-
-
Jak Twitch, tak Youtube, kolikrát už se provalilo, že jsou za to placení a ještě okatě podporují produkt. Fakt si nemají co vyčítat. Teď sice musí napsat, že je to sponzorované video, ale kolik jich to dělá?
-
-
Přitom řešení se zdá být tak jednoduché: dokud nejsou recenze, nekupuji. Pokud koupím (nebo dokonce předobjednám) a spálím se, patřilo mi to.
-
-
On se vážně ještě někdo v dnešní době řídí recenzemi?
-
-
A čím se řídíš ty krom vlastního úsudku ? Pustíš si YT gameplay bez komentáře nebo si přečteš popis mechanik na wiki ? Všechno ostatní jsou svým způsobem recenze (dojmy, preview, komentáře atd)
-
-
Loni jsem se spálil u jediné hry, protože nejela v den vydání tak, jak měla. Jedná se o Deathwing. A jinak na tvou otázku, ano řídím se svým úsudkem a co si myslím, že bude dobré. Či mělo dobrý první díl. Někdy můžu vyzkoušet betu zdarma a osahat si mechaniky. Ale taky takto kupuji cca 5-6 her ročně (Doom, Overwatch, Dishonored 2, nová Lara, Titanfall a Deus Ex). Zbytek pak ve slevách, či spíše Hubmle atd. Recenze spíše čtu kvůli jinému pohledu či zajímavostem, co jsem ve hře přehlédl. Gameplay videa ignoruji, maximálně, když se někdy zaseknu ve hře, tak klasický walkthrought.
Letos mě zatím zaujal Prey (předobjednáno), vyzkoušel jsem si jak nejnovější Ghost Recoon, tak For Honor (ani jeden nekupuji), ME Andromeda (to samé jako Prey, předchozí díly mě bavily, trailer mě zaujal, věřím, že to bude pokračovat v nastaveném kurzu), collectorka pro Morrowind (tam je to fakt kvůli té collectorce než kvůli hře samotné) a poslední je DoW III (tam stále váhám, jak to bude z finální hrou). A to je prozatím pro tento rok vše. Počítám, že pořídím akorát nějaké DLC do Total War Warhammer, koupím letní a podzimní přehled v Dotě, nějaký Humble (většinou dávám 50:50 tvůrce: charita).
Mám pak v hledáčku a zajímám se o Vampyr a Agony. A tím pro mě letošní rok končí. U výše zmíněných titulů recenze nehrají roli, zážítek si nebudu kazit ani gameplay od někoho jiného než jsem já. Ano, můžou to všechny ty hry být brak a já vyhodím více jak 7000-8000 za rok. Ale to by bylo poprvé. Možná, že je to špatná politika, ale poslední dobou se moc s recenzenty neshodnu, takže bych ani neměl občas, co hrát. Snad jsem odpověděl na tvou otázku:) -
-
Jo jasně. Máme to dost podobné. Ale pokud nejde o must have tituly, kdy mám předobjednávku (většinou kvůli sběratelce), tak si ty recenze přečtu. Samozřejmě primárně čtenářské.
Já mám vždy minimálně nějaké resty z minulého roku, takže se nebojím, že bych neměl letos co hrát. Většinou je to tak 60/40 staré/nové. -
Letos tedy slabota? no to snad ne...
Jsem myslel že těch her vychází tolik že nebudeš mít co hrát dřív.
-
-
Veskoslav má šestí smysl a taky dá na svůj instinkt tedy AAA hry od známých firem jsou zaručená sázka na jistotu, no a taky to uistí fůra bundlů že ? To chce více číst hochu... před vydáním toho napíšou fůra a hlavně se promění i během toho všeho výsledná cena.
Fanbojství je super ale chce to i myslet. Jenže ty ses ještě nikdy s preodrnutou hrou +DLC nespálil že ? *5* Dobře ty! -
-
Watch dogs2 nebyla žádná sláva. Jen více toho co nebylo v první dílu.
Prostě se nezabejvaj něčím novým a jedou ve stejnejch kolejích za plnou palbu. Navíc jako bonus season špás co většinou za moc taky nestojí. -
Akční adventury jsou jako sandboxy už značně vyšťavené, ale dá se tam ještě leccos vymyslet. COž dokázal částečně nový WD. Uvidiíme u AC.
Sandbox může být vpodstatě jakýkoliv žánr. RPG se rozjíždějí (Zaklínač, Inquistion, Grim Dawn, chystaný Warhammer Martyr atd.). Dost firem na to přechází. Dneska spíše dokážeš ohromit velikostí herního světa a obsahem než grafikou a mechanikami.
Poslední dva díly AC mě už moc nebavily. Unity jsem dohrál z povinnosti, jinak to bylo velké zklamání. -
Tzn. že dokážu hru hrát i při 30FPS
Tímhle se nikde veřejně ani nechlub *3* Radši. -
Tak to je dobře žes i odkládal koupi. Je taky dobře že se pro něco nadchneš a čert vem že po pár měsících už pomalu ani nevíš jak že se ta hra sakra jmenovala. Důležitej je prvotní dojem.
Pstatně pro tebe a ostatní tobě podobné dělají ty tvé sandboxy.
Podle mě už to chce zas ně+co nového. Tak nějak je to furt to samé dokola a vykrdání kopírování jinejch značek (For honor) duplikace již vlastních her (Widlelands) a tak dále.
Neřikám že jiná firma je na tom lépe, už si ani nepamatuji kdy nějaká hra nebyla jen mlácení slámy.
Jenže zas nač měnit když se kupuje. Pak se nesmí nadávat ale to ty splnuješ ok.
Nesoudím, jen usuzuji možná koneckonců Ubisoft nebyla špatná firma než spadla do recyklace dnešní doby a hlavně než začala lhát a ted i kecat. (Viz For Honor kde tě schválně strkají do koupě DLC protože to je lepší)
Ještě že v dnešní době se dá kecat a nikomu to nevadí *3* -
Nevidím nic špatného na tom, když se pro nějakou hru nadchnu. Jsem ochoten uznat špatnou optimalizaci, což jsou fakta. Ale vztah k mechanikám a obsahu hry je čistě na osobních preferencích.
Obsahová stránka je pro mě důležitejší než technická. Tzn. že dokážu hru hrát i při 30FPS. Ale někdy počkám na optimalizaci. Některé hry jsem i odkládal před koupí nového HW.
Já jsem se našel v open-world (sandbox) hrách. Neříkám, že jsou jediní, ale jejich portfolio open-world her je rozhodně nejširší. -
Já jsem viděl dost superlativ a nejen ubisoftí her nebo ubilolích ? Od tebe.
Tak to si dobrej já nemyslel jen to ale že se třeba nepovedlo zkazily optimilizaci, ale zase sis asi řekl oni to opraví a bude klid (2-3 dny že?) *3* Downgrade na něj jsme si už tak nějak zvykli.
Nemáš vyhraněnou firmu a co ti teda ty hry nabídnou oproti jinejm hrám ? Povídej přehánej.
Je pravda že hodně předností teda mají od dob prních Watch dogs XD
Division sice nic mox nebylo a hajp tomu hodně uškodil ale aspon že tam byla ta kampan no. Škoda že nějaké příbšěhové DLC už asi ani nebude. -
Já jsem hlavně ochoten za hry platit a radši si pár týdnů počkám na slevu než abych si hru stáhl hned při vydání.
A ne, nevzpomínám se, že bych se za posledních 5 let s nějakou hrou spálil. Kupuju jen to o čem vím, že mě bude bavit, ptže už jsem něco podobného hrál.
EDIT. Tak tady beru zpět. K DA Inquisition jsem zatím odpor nepřekonal, ale tam jsem to koupil až ve velké slevě a počítál s tím, že mě to asi nezačne bavit.
A přestaň už prosím narážet na nějaké moje "fanbojství" hlavně co se týče Ubisoft her. Jsem si moc dobře vědom, že jejich hry mají nedostatky a celkem dost často to dávám najevo (třeba Division mě zklamalo, že jsem ho ani nekupoval), ale taky jejich hry mají přednosti, které mě baví a žádné jiné hry mi to nenabídnou.
-
-
-
Jo.
-
-
Takhle to v praxi ale asi většina zákazníků bohužel neřeší, jinak by se to vydavatelům nevyplácelo. Proto mě štvou novináři, kterým to nevadí, nebo to dokonce považujou za dobrý nápad, a při podobných příležitostech nedovzdělávaj chronické předobjednávače v asertivním přístupu.
-
-