-
Switch titul Fast RMX poletí v rozlišení 1080p při 60 fps, a to i v případě split-screenu pro čtyři hráče.
Aha, zaměřujeme se na mladší věkovku alá booom nebo Re-Play? *7* -
-
Jak to myslíš? Jako že prakticky klon Wipeout je pro mladší hráče, nebo to že mladší řeší fps a rozlišení? Jestli implikuješ, že naznačují, že se z 1080p najednou stane 4k/60fps, tak já to tam nevidím
-
-
To je celkem vtipný, že většinou se tady na nějaký technický parametry jako rozlišení nebo framerate kašle, ale výraz "poletí" mi přijde cool jak BubbleTea *1*
-
-
Já teda výraz poletí používám dodneška od dob 286, kdy jsem ještě ani neměl vlastní PC, a znám to od starých ajťáků(=lidi co ještě pařili space invaders) většinou to používám, když se mě někdo méně technicky zdatný zeptá, jak mu boběží hra xy, když má silný stroj nebo má v úmyslu hrát něco staršího, tak odpovídám, že mu/jí to poletí. Na druhou stranu u konzole je to divné používat, protože jsou všechny stejné a tudíž to půjde všude stejně, ale i tak je to docela achievement při 4splitscreen mít stabilních 60 fps
-
-
-
-
SNIPER GHOST WARRIOR 3 BETA
9GZVC-8HQ93-H2N36
Y5IJY-5WRXD-KZ5C5
GLB39-PHQTN-8IC3K
The Beta will be available to play on February 3-5, 2017 on PC platform (Steam). -
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/428212-nintendo-zarazuje-vyssi-rychlost-zajem-o-konzoli-switch-je-obrovsky.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
-
Poplatek za online pro Nintendo Switch bude méně než 30$ - ročně
http://www.theverge.com/2017/2/1/14474430/nintendo-switch-online-service-price
jestli dostanu za 8 stovek/rok kvalitní online a 1 nes/snes hru měsíčně(která mi zůstane celou dobu co to budu platit - nintendo se pořád bohužel neumí vyjadřovat a pak to hasí v rozhovorech s herními žurnalisty) tak si rozhodně nemyslím, že to je taková tragédie, jaká se z toho dělala po oznámení -
Od dubna do konce roku 2016 se prodalo pouze 100 tisíc kopií bojovky Street Fighter V
no snad se capcom poučí a příště vydá hru v které je nějaký obsah -
-
U Capcomu se vyplatí počkat na SSF Ultra, v tomhle jsou nepoučitelný, ale stejně je to nejlepší série bojovek, chtěl bych aby překreslily do lepšího rozlišení alpha 3, snad se někdy dočkám a mohlo by to vyjít na všechny platformy s crossplatform multiplayerem. 5 je dobrá, až na cenu DLC....
-
-
Oculus musí zaplatit půl miliardy ZeniMaxu za porušení NDA
http://www.polygon.com/2017/2/1/14474198/oculus-lawsuit-verdict
Nejpodivuhodnější na tom je asi že člověk jako Carmac si musí googlit jak smazat hardisk *1* -
-
Očividně mu šlo o nějakou sofistikovanější metodu. Vymazat data, aniž by policie přišla na to jak. Tohle by musela googlit většina z nás.
-
-
GHOST RECON WILDLANDS' CLOSED BETA!
Přišel mi invite do uzavřené bety která proběhne tento víkend a zároveň můžu pozvat až 3 lidi které mám na Uplay v přátelích, takže pokud máte někdo zájem, napište sem a zároveň mi pošlete friend request na Uplay. Můj nick je Lukyz-CZ
EDIT: Tak poslední klíč získává Morraw (pošlu večer až přijdu z práce)
Ostatní máte ještě možnost získat přístup do bety na webu PCGameru kde je (náhodně?) rozdávají. -
-
Zdar. Přidal jsem si tě. Můj je Fr3NZyY. Jestli ještě máš klíč, tak pošli. Rád si o víkendu s tebou zahraju.
EDIT Díky! Giveaway je i na téhle stránce http://www.pcgames.de/Tom-Clancyxs-Ghost-Recon-Wildlands-Spiel-55716/News/1000-Keys-fuer-die-Closed-Beta-1219766/
Scrollujte dolů na "Hier geht's zur Key-Verlosung für Ghost Recon Wildlands" a zadejte tam svůj mail . Klíče by se měly losovat v 6 večer. -
Také bych o jeden poprosil, bohužel mě nevybrali. Žádost jsem odeslal *4*
-
Pokud máš tak bych si jeden rád vzal.
/request odeslán -
-
Ty dva zbylý necháš ležet?
-
-
Tak teď nevím jestli to je jeden z tvých fórů nebo vážně nechápu *1*
Jasně že je nenechám propadnout, kdo mi napíše, tak tomu je pošlu *2*
EDIT: Tak jsem v*l pánové, díky za vysvětlení *1* -
-
Ahoj, no hele to znamená, že mně nevybrali když už klíče posílali. Já bych to uvítal dost, pač se na to těším od začátku a rád bych to prubnul, tím tuplem když půjde u toho třeba teamspeakovat :) Poslal jsem ti ubirequest, tak snad nejdu pozdě ;o)
PS: Mickey reagoval na Drakena *3* -
-
To bylo asi na Drakena, jestli mu jako fakt stačí jen jeden. *3*
-
-
-
-
-
Nintendo bude prodávat Switch se ziskem.
Jsou to hajzli kapitalistický. -
Vývojáři z Polytron nabízí ke stažení PC verzi FEZ za vámi určenou cenu (od 0,25 Kč výše).
Když koupíte čtyři, tak to pořád, co se daní týče, můžete zaokrouhlit směrem dolů na nulu. Vlastně čo to táram, sorry jako! Vždyť jich můžete nakoupit jedna a půl miliardy, a stejně nic neplatíte*4* -
CAYNE
CAYNE od vývojářů STASIS je k mání na GOGu zdarma *3*