Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79573 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Microsoft se rozhodl stopnout vývoj Xbox One exkluziviního RPG Scalebound.

Občas tyhle prostoje fakt nechápu, i když to není první hra která byla stoplá těsně před dokončením a je to škoda nooo *12*
    • Pracovat na tom tak bych brecel
  • Scalebound zrušen
    http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-09-sources-microsoft-and-platinum-part-ways-on-scalebound-development-ceased
    • ringmancz
      to video z E3 vypadalo všelijak, ale dělali to Platinum, takže jsem se na to těšil :(
    • hmm... to musí být všech pět majitelů Xbox One u nás docela naštvaných..
      • Mělo to být i na PC... To by mě zajímalo, co se stalo. Vypadalo na nejzajímavější projekt Xboxu. Ti nýmandi tam pořád točí Forzu, Halo, Gears of War a tohle vypadalo poměrně svěže.
    • Morraw
      Na State of Decay 2 jsem zvědavý.
  • nekromant33

Plnohodnotné balení No Man's Sky: Explorer’s Edition se konečně dostává ke svým majitelům.

Tohle že stálo 150$? A někdo to koupil? Murray je génius.
  • Vogon

Mark Brown - Last Guardian a jazyk her

https://www.youtube.com/watch?v=Qot5_rMB8Jc
  • ringmancz

X-Com 2 za 300

https://www.humblebundle.com/monthly

a k tomu dostanete dalších 5 her. minulej měsíc byly vydařený, ale když zveřejnili (pro mě) nezajímavej Vermintide, tak jsem po roce předplatný zrušil. a pak tam dají Project Cars, po kterým jsem pokukoval ve slevách na steamu...
  • Nenasel by se tu nejaky dobrak co by me pomohl v ds3 z crystal sage a great curse roten... nemam naladu je pižlat solo. WetBandit86 na psn
    • Vogon
      S Crystal Sage ti může pomoct NPC Eygon of Carim, jeho značka je v místnosti před cestičkou k bossovi. Musíš použít Ember, abys ji viděl. Ještě se ujisti, že v každém slotu brnění něco máš, protože dostáváš buff.
      Tu máš pár rad:¨
      Curse-Rotten Greatwood - Pokud máš luk, tak můžeš okolní farmáře postřílet z povzdálí a budeš mít při bossfightu pokoj, případně můžeš opatrně pullovat, to ale nefunguje na všechny. Samozřejmě útoč na jeho koule a použij buď sečnou nebo bodnou zbraň, je taky slabý proti ohni. Pokud od něho v druhé fázi utečeš, tak se může stát, že se pokusí postavit, což ho zastunuje a můžeš se na něm vyřádit.
      Crystal Sage - Používej fyzické poškození, případně bleskový buff. Sage má tendenci(ne 100% taktika) se teleportovat na opačný konec arény. Jeho kloni zmizí po jediném útoku, takže můžeš použít házecí nože. Crystal Sage může také být otráven. Obecně na něho jsou dvě taktiky - rush, kdy si dáš co nejsilnější zbraň a ignoruješ jeho klony, nebo opatrný postup, kdy se schováváš a vybíjíš jeho klony jeden po druhém. Pokud jsi v NG+, tak můžeš použít štít, který má spell parry.
      • Dik ale uz sem ho dal ted pižlam aldriche... peknej ocas
        • Vogon
          Pokud hraješ faith build, tak použij Vow of Silence a máš po Aldrichovi.
          • Claymore +6 z fire klasicke cc. Skusim si pockatna nejakej summon
  • jindra.veliky

space hulk deathwing

chtel jsem si precist recenzi na tuto hru, projedu par tech nejznamejsich hernich webu v CR a recenze nikde :D hlavne, ze se tu objevuji recenze na kdejakou indie sra...ale, kdyz asis tvurci neposlou klic nebo rovnou nejaky darkovy baleni s "bonusy", tak se o hru nikdo nestara *7* *4*
    • Chim
      Na steamu je těch recenzí fakt málo *7* .

Ale že jsi to ty, tak: Pí*ovina, 2/10. Spokojen?
      • jindra.veliky
        smysl meho komentare byl ponekud jiny....

zkus to znova *3*
  • Morraw

Assassins's Creed film

Kdo už viděl a jaké jsou vaše reakce ? Já hodnotím velmi kladně a film mě mile překvapil.

Kulisami připomíná film Revelations a první díl. Samotný příběh z přítomnosti je pak variací Desmondova příběhu.
    Celkově se ale do filmu podařilo dostat mnoho z her, ať už jde o souboje, parkour, animus, konflikt mezi asasíny a templaři a celkovou filosofii celé série atd.
    Film je dobrým úvodem, který odsýpá slušným tempem bez hluchých míst. Dle mého se povedlo dostat do filmu to podstatné bez nějakých klišé.

BONUS klíč na AC3 (Uplay) 89BR-T8JU-7APW-EXAV
    • Jack1947
      Přišli mi to jako jeden výlet, do minulosti(středověku) první mise v AC1 chceteli nicméně protože ten film se vlastně jen hrou inspiroval tak nebyl špatnej a vzhledem ke konci další díl na sebe nenechá dlouho čekat
    • Veskoslav
      Lehký nadprůměr, ale nic extra. Co mě neskutečně sralo bylo to, že měli dát 2/3 v minulosti atd. a maximálně 1/3 v současnosti. Film také ubíjí vyloženě trapná zápletka. Scény ze "světa" Asasínů jsou skvělé, hudba skvělá. Ale nedotáhlo se to aspoň na jinou hru od Ubi a to Prince z Persie. Hra se taky odehrává v 80% času v minulosti, nepochopil jsem, proč to zde nebylo také tak.
  • Veskoslav

Diablo III

V rámci oslav 20. výročí vydání Diabla, tak lze získat tzv. Battlechest (III. díl+datadisk) jenom za 20 éček:)
    • Diablo 3 je tu s námi už 20 let??? To to letí. Jinak to diablo 1 ve trojce stalo za prd projel sem to asi za hodinu
      • Veskoslav
        Opraveno:) No a máš všechny věci, co tam lze získat?:)
        • Dostal sem 4 trofeje o nic sem se nesnazil. Tech par shity itemu a gem co stoji za prd si mohli nechat. Ztráta času
      • Draken69CZ
        Obsah zdarma co chceš.
  • Joshua

PF 2017 Steam

Stalingrad....................3N5GD-KYYY8-J96W3
    Cuban Missile Crisis.....3PF2H-XZ7VZ-MCNZJ
    Cuban Missile Crisis: Ice Crusade..............3VQCN-KAH7N-C4570
    7.62 High Calibre.....................0HQIT-RY5RA-PF2Q6
    NecroVision...................0J4AK-0MLVH-08GKC
    NecroVisioN: Lost Company.........0IWBN-7CNWP-W8XKB
    NecroVisioN: Lost Company.........06CJC-Y4RLH-VRNFX
    Parkan 2....................06KEI-EKCIV-HXMMZ

Naval Warfare........... 8H7DP-V0392-C5R4T
    • Veskoslav
      Lidi, když už je někdo tak laskavý, že Vám dá ten kód, tak ku*va aspoň napište děkuji a co jste si do p*dele vzali!
    • Lukyz
      Díky, vzal jsem si Stalingrad.
      Zrovna si jedu na WW2 vlně, takže přijde vhod. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit