-
Spekulace: Beyond Good & Evil 2 bude pod dobu jednoho roku exkluzivním Switch titulem. Rayman Legends vyjde na Switch ve 2. čtvrtletí roku. Svět Maria a šílených králíků se propojí v RPG hře Rabbids Kingdom Battle v září.
Čím více spekulací, tím to více vypadá hůře. Kromě BG&E2 a Season of Heaven to vypadá na další nudné spinoffy aneb Jak potopit konzoli ještě před vydáním. -
-
BG&E bude exkluzivní pro Switch a Ubisoft si bude lámat hlavu nad tím, proč se zase neprodává.
-
-
Steam klíče
Po backnutí Wasteland 3 mi přišly nějaké klíče na výměnu. Jedná se o Steam klíče pro tyto hry:
Wasteland 2 Director's Cut
Shadowrun Dragonfall
UndeRail (tady ještě zvažuju, že si to nechám)
Seznam her o které bych měl zájem: Endless Legend, Endless Dungeon, Darkest Dungeon, Dont Starve, Valiant Hearts, Sunless Sea, Shadowrun Hong Kong nebo podobné.
Jako bonus tu mám link na starší Humble Mobile Bundle 4
www.humblebundle.com/...tnNq6N -
-
Jestli ten Wasteland mas navic jak ja bych si mozna s dovolenim vzal...
Mas neco co bys za ten Wasteland chtel? :D Kdyztak na steam (Drasta_CZ). -
-
Ha, nachytal se ani Draken tentokrát nežebral *15*
-
"nějaké klíče na výměnu"
-
-
Ups... jeste tyhle "giveawaye" nemam moc v oku :D
-
-
-
-
tiscali, mam na vas otazku:je dovod nekupovat hru(nepodporit developerov), ked jeden z jej dizajnerov je vyhlaseny rasista?
-
-
rasista je v pohodě. horší kdyby to byl třeba komunista.
-
-
Prosím?
-
-
Nebavilo by mě si lustrovat všechny, od kterých si něco kupuju. Si představ, že ani nemáš šanci se dozvědět, jaké názory má člověk, který pekl housku, kterou si dáš k snídani.
Jestli mě ten Pákistánec, Ind, nebo co to je, nenávidí, tak ať, hlavně když udělá dobrou hru. Názory pekaře mi jsou taky buřt, hlavně když umí dělat chleba.
Btw jen ať se do her a filmů promítají kontroverzní názory ze všech stran, aspoň to bude zajímavé, když se někdo chce svým dílem zavděčit všem, tak to umění jen škodí. -
-
to ani mna by to nebavilo, narazil som na to na webe, vyssie mas link
-
-
Vzdyt to je prece v poradku, pocke Grygar s Vrobelem ti to vysvetli..
Za vsechny problemy cernejch muzem my to nevis, chyba integrace a malo neziskovek.Ale dik za upozorneni, hre se obloukem vyhnu. -
Tak si ten Kingdom Come nekupuj ale nechapu proc z toho delat takovy divadlo.
-
-
nie, ide o novy Mass Effect
Kingdom Come mam viacmenej u prdele, niesom cech, husiti su pre mna ako pre vas Maria Terezia alebo Moric Benovsky -
-
Mass Effect snad uz nikoho ani nemuze zajimat ne?
-
-
Andromeda? *7*
-
-
Dvojka byla IMO nejlepším dílem série.
-
No ja chapu ze nemyslis Mass Effect 2. Ale rikal jsem si ze po prumerny dvojce a pitomy trojce a hlavne po tom nemastnem neslanem gameplay traileru na Andromedu ta hra uz upadla v zapomeni :D
-
-
-
-
-
Samozřejmě, že ano. Můžeš si vymyslet 1000+1 etických omezení, kterýma se necháš omezovat při dělání čehokoliv. Jen nevím proč chceš oficiální vyjádření někoho z Games.
Osobní příklad. HP Lovecraft byl rasista. Čechy měl dokonce za opice. Je to důvod, abych jeho knihy přestal číst a kupovat ? Pro mě rozhodně ne. -
-
pre to, lebo rasizmus beru len z pohladu bielych, nie farebnych
-
-
Takže bilí rasisti by ti nevadili ? To je pokrytecké.
-
-
cela pointa mojeho prveho komentu bolo, ci redaktori games niesu pokrytci, lebo im vadia len bieli rasisti
booze, polopatisticky to musim napisat, nikomu to nedojde? *7* -
-
tak mozes tvrdit, ze si pamatas vsetko no
-
Dobrý. To bych si musel pamatovat, že tu někdo z Games něco takového říkal.
-
-
-
-
-
To by mě zajímalo o koho by mělo jít.
-
-
dik za minus.
v podstate je to otazka etiky a vo vseobecnosti
a meno hry a cloveka sa dozvies az po odpovedi - najlepsie sefredaktora games/popripade nejakeho redaktora(ano/nie) -
-
Otázka etiky "vo vseobecnosti" tak pokud ti jde o "všeobecnost" tak krást se nemá nikdy a věřím, že pod to by se mi podepsal i Petr Poláček. Hele, jak víš, že ve většině vývojářských studií, co vyrobily hry, které vlastníš nejsou rasisti, náckové, nebo nedej bože nejhorší odnož nácků - vegani? To by mě zajímalo jak vyřešíš tenhle etický problém - smažeš steam, origin atd. a všechno si stáhneš *1* ?
-
-
kukni o trosku vyssie - nejde o nosica vody alebo nieco take
-
-
Jo já to chápu, já se snažím bojkotovat agrofert tím, že se snažím nekupovat věci, které vlastní ale ono to vždycky dost dobře nejde, obzvlášť když vlastní nadpoloviční většinu sýpek v čr, ale i když bydlím v Praze tak aspoň vajíčka mám domácí *1*
-
nejak to nevyslo, o pirateni som neuvazoval. nejak mi to za to nestoji.
fakt, ked dokazem kupit hru za 5,99 - 7,99 v zimnom vypredaji Steamu/Originu... preco by som to robil?
ked uz nejake to desatrocie zarabam sam na seba? :)
...ale presiel som si tym, to je pravda -
Ano já to četl ještě před tím, než jsem publikoval tenhle příspěvek, co to mění? I kdyby to byl ředitel firmy, tak jestli je chceš bojkotovat, tak si tu hru nekup, ale v žádném případě tě to neopravňuje k tomu omlouvat si pirátění. Proti pirátění mám rozhodně míň než proti pirátění a vymýšlení "etických" důvodů, proč si zrovna tuhle/onu hru stáhnu. Víš kolik japonských vývojářů dělajících hry pro západ o svých zákaznících uvažuje jako o chlupatých, nemytých gaijinech? Tenhle má koule aby to řekl nahlas a stejně si myslím, že jde spíš o recesi a snahu se zviditelnit (což se mu daří výborně), Já si andromedu koupím na 100%, jenom ještě nevím, jestli jenom na PC nebo jestli to vydají i na switch
-
-
-
To by sis toho moc nekoupil kdyby jsi tohle aplikoval u všeho.
-
-
zase, ked ide o cloveka co sa tym dosiroka chvali? nejde o bezvyznamneho programatora, ale hlavneho designera (napovedam :) ) tj zakomponuvava svoje myslienky priamo do hry
ide o hru, ktoru som planoval kupit, tj kvoli tomu. a teraz ma to lame -
-
senior gameplay designer, má to na twitteru, moby games i jinde
-
ako gameplay designer ziadny
ako Senior Designer at BioWare Montreal, velky - napr som si precital, ze navrhoval ze v Andromede nemaju byt ziadne postavy bielej pleti
*7* -
jak zakomponuje gameplay designer svoje myšlenky do hry?
-
-
-
-
-
-
Kam zmizelo video a článek k Red Dead Redemption?
-
-
A nevite jestli bude nahradni? Zrovna na RDR sem se tesil :-/
-
Byl problém se streamem a po pár hodinách se záznam sesypal úplně, tak to asi odpískali.
-
-
Humble AC série:)
https://www.humblebundle.com/assassins-creed-bundle
P.S: Raději bych ocenil takové Bleskovky než nějaký žebříček prodejnosti ve VB, který je 99.98% zdejších čtenářů u pr*ele. A Bleskař má asi 3.1 dovolenou:) -
-
Super bundle. Konečně si doplním sbírku. Jde vidět, že Ubi dělá za AC tlustou čáru a připravuje se na nový maraton.
Po dohrání WD2 jsem skočil zpátky k Syndicate a musím říct, že ta hratelnost je už ubíjející. Million zbytečných collectibles a dnes už zastaralé ovládání mi hru opravdu kazí. Plus další chyby, které se s celou sérí táhnou už od začátku.
-
-
PS4 Pro verze hry Stardew Valley se potýká s technickými problémy.
Ty vole tak tohle je moc teda *1*
Ještě bych bral UNCHARTED4 byt to není žádnej grafickej zázrak ale indie hra ? Co má to snad nějaké bugy nebo propad FPS ?? *8* -
-
Nauč se anglicky, pak si to možná přečteš a dozvíš se to.
-
-
Však taky přečetl a i tak je to hodně úsměvné... nebo spíš smutné já nevím *2*
-
-
Tak presne tohle si rikam u temer každýho tvyho komentáře :D :(
-
-
-
-
Rust 2017 - Fanmade trailer
https://www.youtube.com/watch?v=gcvDUxdmntw -
nejvýdělečnější hry na steamu za minulý rok
http://store.steampowered.com/sale/2016_top_sellers/
celkem mě tam překvapuje Division a No Man's Sky -
-
Protože No mans sky byl největší uměle vytvořenej hajp samotnejma hráčema? DIVISION se zase čkalo, že to nepůjde v už notně vyšlapaných šlépějích Destiny.
No a pak už to lidem možná došlo hehe. -
-
Jedná se o TOP100 nejprodávanějších her. Ne, o žebříček pirátů. Tak ticho!!!
-
-
-
A prej že PCčkáři nepodléhají hajpu jako ovce konzolisti...
-
-
No ono je taky NMS nejvíce refundovanou hrou z AAA titulů loňského roku:)
Ono si stačí porovnat současná čísla počet kopií a hráčů online: Dark Soul 1,3 kopií (14,5k ve hře), Fallout 4 4 miliony kopií (41 000 ve hře), The Witcher 3: Wild Hunt 2,5 milionu kopií (38k ve hře), No Man's Sky 800k kopií (2280 ve hře), Rocket League dejme tomu 2,5 mega (volný víkend a 63k ve hře), Dota 2 (590k ve hře), Counter-Strike: Global Offensive 26 milionu kopií (500k ve hře), XCOM 2 1,1 milionu kopií (9k ve hře), Tom Clancy's The Division cca dejme tomu 500k kopií (volný víkend a 30k ve hře), Sid Meier's Civilization VI cca 1,5 milionu (40k ve hře), GTA V cca 6 mega kopií (ve hře 100k), Total War: WARHAMMER cca 1 mega kopií (18k ve hře).
Takže i když patřilo NMS mezi nejprodávanější tituly, co se týče současné situace, tak je naprosto katastrofální. Hru mám na GoGu a jestliže se o Elite řikálo, že je to příliš reálný a nudný simulátor, tak NMS je něco mezi Minecraftem pro 2 měsíce staré miminko a betaverzi alpha verze testovací verze původní Elite. Z vybraných titulů nevlastním GTA V, DS III, Civilizaci.
Za sebe bych doporučil a roku do ohně dal (spíše Jackovu) za všechny z nich. Kromě NMS, DS III (hrál jsem pouze dvě hodiny a těžko soudit), GTA (projeté v rámci "rozhledu" mám až po 4. díl) a Civilizace, co mi nikdy moc nešla. U každé hry jsem strávil dejme tomu aspoň 40 hodin. A žádná mě nenudila. TW: W mě nadchla, možná proto, že mám rád ten svět a tvůrci si dali neskutečně záležet, Zaklínač 3 neřeším, to je veledílo, RL kdo by nechtěl mít raketové autíčko, ale moc mi to nejde, CS klasika, která baví od 1.2, i Division mě bavil, není to skvělá hra, je to mírně nadprůměrná hra, ale bavila mě a v maximálním nastavení si troufám tvrdit, že lepší hra v současnosti na pc není, Fallout 4, pro mě osobně stavím nad 3. díl, jo mohlo to být lepší, osobně bez módů bych to nehrál, ale přesto bych tu hru doporučil, Xcom 2 bez debat jedna z nejlepších her svého žánru.
Takže opustíme-li od NMS, který je fakt propadák, osobně to nevidím zase tak hurá ovce, kupujme. Každá z těch jmenovaných her mě bavila, v každé jsem spokojeně utopil volný čas ať už sám nebo s kamarády. I ten Divison byla sranda a po posledním patchi doporučuji. -
-
Kdo tvrdil ze PCckari nepodlehaji hajpu? :D
-
WH-TW bol hypovany,? *1*
XCOM,Civ, datadisk W3 takisto?
nepis szrcky -
-
Tam není datadisk W3, ale samotný W3, který byl hóóódně hypovaný.
-
-
DLC se počítalo k základní hře, jako u dalších her
-
-
Já se bavím právě o těch případech NMS a Divisionu, které jsou typické případy hajpovaných (a v druhém případě dobrých) her.
Nejsem vocas, abych někomu kecal do toho, co hraje. Jen mi přijde vtipné, že já jakožto konzolista jsem ovce, protože hraju AAA hry, ale PCčkáři, kteří hrají naprosto ty samé hry v 9 z 12 případech u nejprodávanějších her samozřejmě ovce a kažuálové nejsou.
-
-
-
-
Nové Labůžo, tentokráté s otcem zakladatelem…
https://youtu.be/Msw3xa9VDC0 -
WD 2 Timelapse
https://www.youtube.com/watch?v=daJ2AecxY30