Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79573 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hry zdarma

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles India
    E3AC-KB4K-JCGL-FKY9

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles China
    DC7A-9H96-FQXM-PL3L

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles Russia
    DX3L-B8A8-3AAC-CGLY
    • Steam - The Vanishing of Ethan Carter

https://www.humblebundle.com/gift?key=UpUFf2DuGxKsxmfP
      • Double post - prosím smazat
      • Díky, vzal jsem Ethana, chtěl jsem ho zkusit, ale po vydání jsem na něj úplně zapomněl *4*
  • Tilwaen

Česká hra na Greenlightu

Na Steam Greenlightu je česká hra, Vestige of the Past. Z trailerů sice člověk není o moc chytřejší, ale mají tam lišku, takže to snad špatné nebude.
    • SalemCZ
      Tak na Gamesech to má jistých 8/10 když vezmu kolik je v redakci zrzků :D
  • nekromant33

I for one welcome our new Thargoid overlords

https://youtu.be/NNP0URw8zLI?t=2m
  • Mart9

EA nabízí zdarma přes Origin plnou verzi hry Mass Effect 2.

Díky, vyzobnul jsem to.
  • Dotaz

Kde je gamesplay z Red Dead Redemption? YB nejdříve video přetáčelo,pak hlásilo chybu a teď už tam není vůbec nic?
  • Vogon

Mass Effect 2 zdarma na Originu

https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-2/standard-edition
    • Jack1947
      Snad tam nebudou reklamy noo.

Nějaký DLC tam asi i jsou i když jen výzbroj a možná i mise *12*
      • ringmancz
        teď jsem přišel z hospody, ale i tak bych dal dohromady příspěvek, co dává větší smysl než tohle

např: ME2 je nejhorší díl série a ač má Lukyz pravdu, tak ty body byly kdysi ve slevě. jednou jedinkrát (možná i víckrát, nechci kecat)
    • owny
      A příběhová DLC za 50€...
      • Lukyz
        Tenhle jejich systém DLC je naprosto k nasr... *16*
        DLC Citadel pro ME3 jde sehnat jen na Originu a jen za 1200 Bioware bodů, jenže prodávají varianty 800 bodů za €10 a 1600 bodů za €20 !?! Neskutečná žiďárna, navíc díky tomuhle systému není nikdy ve slevě a už několikrát byl samotný Mass Effect 3 levnější než to DLC *7*
        Neřeším ani ty prachy jako ten systém a už z principu jim na to kašlu!
        • Veskoslav
          Tak já mám k ME 2 pouze Cerberus a Kasumi. Zbytek mám stažený, protože například takový Arrival není u nás legálně dostupný. U ME3 jsem dokupoval postupně DLC (Leviatan, Omega, Citadel). A pokud bych za sebe doporučil, tak Citadelu, jedno z nejlepších DLC a to nejenom ve světě ME. Ano, cenově to nevycházelo dobře, ale po desítkách hodin v MP u té hry, prostě jednou za měsíc koupit DLC.
          • Morraw
            Měl jsem to stejně. Jako cca 2000,- za všechna DLC pro ME3?! To ani náhodou. A přitom dost těch příběhových DLC pro všechny díly bylo hodně dobrých. Ale zas se není čemu tak moc divit, když dneska ty season passy od EA stojí majlant.
          • Jack1947
            Seš stejná špína né li větší než kterej koli jinej pirát *11* *12*
            • Veskoslav
              Víš Jacku, to že jsi dítě, které nemá ani základní školu, to mě nepřekvapuje. Zásadní problém s DLC pro ME2 bylo například to, že jelikož jsem měl klasickou krabičkovou verzi a Origin v té době byl naprosto v plenách a o přidání ME2 do jeho sbírky ani řeč, tak mnohá DLC nešla díky region locku či blbosti "místní" Bioware pobočky legálně v našem kraji sehnat. Příkladem budiž Arrival, který je docela zásadní pro další děj v ME3 a vysvětluje tvé uvěznění. A opravdu je úsměvné, jak človíček jako ty mi nadává do spíš či pirátů. Ty, socka, pirát a nevzdělanec:) Krásné:) Kdyby DLC fungovala 100% jako u ME3, nebyl by žádný problém s koupí.
            • MickeyMutant
              Nenadávej, Jacku. Uvidíš, že teď ti Veska odepíše něco, co si za rámeček nedáš, a bude vám pak oběma smutno.
  • kostejnesmrtelny
    Kampak zmizel článek o ME:A?
    • Nikam nezmizel. Maj uz leta na webu bug kterej zpusobi ze clanek po odsunuti na druhou stranku zmizi. Uz se to po pridani dalsiho clanku zase objevilo.
  • MickeyMutant

Od 20. listopadu do konce roku 2016 se prodalo přes 8,7 milionu kopií hry Uncharted 4 a 6,2 milionu konzolí PS4.

To je příliš hezké na to, aby to byla pravda. 8,7 milionu kopií Uncharted 4 jsou totiž prodeje od květnového vydání, tedy takřka za osm měsíců. Když už bleskový ekonomický koutek, tak raději se správnými čísly.
  • 0011

dotaz nejen pro cenzora

Když píšu do diskusí pod články nepřihlášený, píše mi to, že mám banána na 122 dní *8* to jste tak brutálně přitvrdili, nebo se jedná o chybu?
    • Jack1947
      Jedině dobře *3*
      • na co, když já jednak se podepisuju stejně, teda jako anonym bez nul, a druhak si každý si může dát inkognito jako já teď a napsat si tam jaký nick chce, to ať rovnou zruší i to zaškrtávací políčko "jako anonym". Tohle mi příjde jako krok zpátky
        • Jack1947
          Zrušil bych i inkognito Když už jsme u toho *4*
          • Jo protoze je obrovsky rozdil mezi anonymem inkognitem a nekym s "opravdovym" nickem.
          • 0011
            dyk o tom píšu takhle ti klidně můžu ukradnout identitu i s obrázkem, akorát každý ví, že jsem inkognito nechodíš. Když už tak už, žádný polovičatý řešení, nemuseli by vymýšlet banán na ip, byl by na konkrétního uživatele, akorát ne na 122 dní, tedy 1/3 roku, to mi přijde extrémní
            • Jack1947
              Jednou jsem měl BAn z anonymizéru na 396dní nebo kolik a to musela bejt chyba jak hrom lol
    • SalemCZ
      taky to mám
      • MickeyMutant
        Je to kvůli tomu, že Jack všechny anonymy a poloanonymy pravidelně hlásí přes to tlačítko napravo. Systém pak bere tahle hlášení od registrovaného návštěvníka vždy jako směroplatná a automaticky banuje. Nejdřív na 24 hodin, pak na 48 atd., až se po určité době dostaneš třeba na svých 122 dní. Zkuste Jacka požádat, aby s tím přestal, to je jediná cesta, jak z toho ven.
        • 0011
          Mě nahlásil někdo jiný, ale nejsem mrcha nebudu bonzovat *3*
          • Jack1947
            Otázka je proč bys psal v anonymu (nebo utíkal) když máš účet ? a jinak nenahlašuji ani jsem nenahlásil nikoho kdo mi třeba přál smrt nebo psal něco podobného.
            • Jack1947
              Tak jo, já ti věřím to byla spíš popichovačná *4* *2*
            • 0011
              nevím kdo ti dává mínusy, já to nejsem, ale takhle - v práci se nechci pořád logovat abych napsal rozvitou větu, navíc originálně nick měl být 11, proto to mám i vyplněné na profilu místo jména, ale zkus si založit mail s něčím takhle provařeným, ten byl obsazený ještě možná dřív než lidi z tiscali spustili ostrý provoz
        • Jack1947
          KDo to říká ten to je

Ne, fakt hlásíkm každého anonyma *1* Už jen z principu Mickey ty si fakt hlavička nebo ti dal někdo hlavičku ? *2*
          • MickeyMutant
            Měl bys. Jen ať si každý chytrák anonym hezky založí účet s obrázkem, ať vidíme, jak se jmenuje a jak vypadá, když už tady chce prudit jako my.
  • Lukyz

Datum vydání MASS EFFECT: ANDROMEDA

Evropa - 23.3.2017
    Více zde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit