Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Project Sonic 2017 přinese novou postavu.

Ja myslim ze nova postava je presne co Sonic potrebuje! To a mozna nejakou dobrou hru...
    • Tilwaen
      Místo toho pravděpodobně dostane hraný-CGI film.
  • ringmancz

Switch tablet

720p a umí multitouch

http://www.eurogamer.net/articles/2016-10-27-nintendo-switch-has-a-6-2-multi-touch-screen
    • frag.ment
      To je tedy opravdu technologický zázrak *8*
      • 0011
        Pro mě je podstatný, co to svede v docku, 720 na hraní "on the go" bohatě stačí, 720 znamená nižší pořizovací cenu a menší nároky na baterii. Navíc je to zase spekulace, ovšem je to velice pravděpodobné, 12. ledna budeme moudřejší
        • Veskoslav
          Nižší pořizovací náklady? U Nintenda? Podívej se, jak nastřelilo WiiU cenu a jak se "prodávalo". 720 stačilo možná tak u PS3/Xbox 360, ale ne v roce 2016. Navíc, kdy většina lepších strojů nabízí nejenom slušnou výdrž, ale i výkon a kvalitní jemný display. Takto to vypadá, že se vezme "display z WiiU", aby se ušetřilo. Nic víc.
          • victor
            Tak tak .. Nintendo = vždy přestřelaná cena a hry pro děti co zamrzly v 80... (koukněte na tu amatéreskou předělávku Castlevanie ... přesně tohle dostanete na Switch v deseti variacích a ruce jim za to ještě utrháte )
            Bohužel doby se mění a SNES legacy je nezachrání ...
            • 0011
              K hernímu pc je nintendo pořád nejlepší doplněk protože jejich hry jsou prostě jiné, kdežto skoro ke každé hře z PS/Xbox máš na PC když už ne port tak obdobnou alternativu. Když si chci zajezdit s Veyronem, tak si sednu ke kompu a mohl bych si kecnout k xboxu nebo k ps4, ale když si chci zahrát mariokart tak nemám alternativu, totéž supersmashbros atd. jinak ty hry se od 80 let pohnuly viz SMG na wii a wii u. 2 věci - hry od nintenda jsou většinou pro jakýkoliv věk, nemusím mít gore alá manhunt u každý hry, abych se u ní pobavil, no a druhak očekávám další velký díl monsterhunter, možná se dočkáme i velkého fireemblem, teďka na 3ds dohrávám xenoblade, už se blížím ke konci a doufám, že výjde další pokračování na switch, takže o zásobu "dospěláckých" her se nebojím, každopádně i kdyby to nintendo po roce zabalilo, což jim fakt nepřeju, tak novou zeldu mi nikdo nevezme, btw moje předchozí konzole před dávnými časy byl "snes" z tržnice, většinu opravdu hezky remakovaných pecek z N64 si zahraju na 3ds dokonce i porty z wiiu, nebo spíš downmastery *1* ale hlavně se těším právě proto, že jsem cca před rokem začal z nostalgie znovu pařit nintendo hry díky jejich handheldu - před vánoci šla deska do kelu, tak jsem jí dal na reklamaci a bylo to pro mě postrčení k dlouho plánovanému nákupu 3ds, takže po nintendo hrách mám hlad a nebudu se zlobit na switch za remaky her, které mě uniklly jako třeba no more heroes atd, takže doufám, že ty joycony mají akcelerometr, nebo že k tomu pro podobné hry bude příslušenství. Já si myslím, že tohle je příležitost pro nintendo naopak získat lidi nové, například právě pc hráče, kteří nevidí smysl kupovat PS4 kvůli bloodborne. Na PS jsou 2 věci co mě zajímají a zbytek jde mimo mě a z toho jedna věc, red dead redemption 2 ještě nevyšla. Assassin's Creed s technodinosaurama si klidně ujít nechám ale grafiku to má pěknou
          • 0011
            Sorry pisu z mobilu takze bez diakritiky: Pokud to v docku utahne fullhd/60 fps a na ceste hd/60 fps tak cilovka do ktere se pocitam bude v nebi. I kdyz to bude "jenom" hd tak porad to bude handheld s nejlepsim rozlisenim na trhu, neuspesny prototypy od razeru nepocitam*1*
          • Draken69CZ
            Co 1060? Už je doma co výkon atd. spokojený?

Omlouvám se za OT
  • Lukyz

Fight Club #300

Tak na FB se objevila událost Fight Club #300, který bude 9. listopadu v Kině 64 U Hradeb (Praha)

Tak co, kdo z místních diskutérů dorazí? *15*
    • victor
      :) Do 23 :00 ... ok tak to stíhám
  • Bf1 stuttering

Chtel jsem vam jen napsat ze pokud mate problemy se zaskuby v BF1 a propady framu tak me opravdu pomohla vec ktere bych sam neveril.
    Nastavte si pocet framu za sekundu natvrdo na presnou hodnotu obnovovaci frekvence vaseho monitoru.
    Ve slozce BF1 vytvorte soubor user.cfg a do nej vepiste gametime.maxvariablefps XX (xx je presny pocet framu, nestaci proste 60 ale ja mam treba 62.52).
    Presnej refresh rate zjistite treba tady: https://www.vsynctester.com/detect.html

Nez se mi budete smat tak to fakt zkuste... sam jsem tomu nemohl uverit :D

Objevil jsem to tady: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065221075807811/1/
    • Tohle uz bylo v BF3, ale stacilo mi tehdy nastavit snad 59 a nemusel jsem resit zadne desetiny.
    • victor

BF1

Tolik nastavení a tak málo na to mysleli samotní vývojáři .... safra nedělají na tom enginu už jenom grafici ?
  • Forza Horizon 2 na Xbox 360 je sakr bléé - proč?

Dobrý den, furt narážím na komentáře napovídajíc, že FH2 na Xbox 360 byla hromádka neštěstí. Jakožto člověk, co nemá konzoli bych to rád pochopil. Bylo to jen kvůli grafice, nebo jsou v tom i jiné problémy?

Děkuju
  • Crysis a Crysis Warhead

na gog.com
    za necelych 7€ za jedn, tj skoro 14€ za obidva
    ...a bez drm.
    • Mart9
      Nebuď hlupák. Crysis už se dalo sehnat pod 5€. Možná dokonce za 2,5€, pokud si vzpomínám.
      • aj na gog.com za tu cenu bude, skor ide o to, ze je to po 1x bez drm
  • Veskoslav

Skyrim – PS3 Original vs. PS4 Special Edition Remaster Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=RvlBH4UQGiY
  • Morraw

Ubi shop - poštovné zdarma

Zaregistroval jsem, že na oficiálním Ubi obchodu je poštovné zdarma už i pro mezinárodní objednávky včetně ČR (nad 30€). Spolu s 20% voucherem jsou to další ušetřené peníze převážně pro lidi, kteří rádi exkluzivní sběratelky.
    • Veskoslav
      Šel jsi do té Collectorky For Honor? Já se furt nemůžu rozhodnout...
      • Morraw
        Zatím ne, ptže odečítají peníze ihned (předtím to tak nebylo). Ale určitě do ní půjdu.
  • Čeština ve Skyrim Special edition není

tak si ráno zapnu remaster Skyrimu a zjistím, že náš jazyk spolu s japonštinou zmizel *7*
    • madPav3L
      Na netu už je předělaná čeština z původního Skyrimu, ještě se tam teda někde objevují dolarové znaky, ale na tom se pracuje...
    • Vogon
      Myslím, že češtinu dělal lokální distributor Cenega(myslím), a ti bohužel nemají s SE nic společného.

Co se týče japonštiny, tak to může být podobně jako s tou češtinou, nebo to může být tím, že SE má horší kvalitu zvuku(z nekompresovaného .wav na těžce kompresovaný .xwm, z souborů, které měly 2MB jsou soubory co mají 50 kb), a japonský dabing v původní verzi měl dost špatnou kvalitu nahrávání(Dost hlasitý šum), takže si dokážu představit jak by to vypadalo tady. Naštěstí to díky modům půjde na PC a Xbonu opravit, ale chudáci na PS4. Dost velká škoda, protože jabonský VA je většinou dost dobrý(, i u her, u kterých bych to nečekal třeba takový Zaklínač 3, viz. https://www.youtube.com/watch?v=K7NPmKB2qwM , a jde vidět když Japonci mají dohled nad anglickým dabingem, viz. neskutečně výborné výkony v Souls hrách, kvůli kterým Fromsoft vždycky cestuje do Anglie.
  • Vyšla nová verze ovladačů Nvidia GeForce (v375.63).

Vyšla nová verze ovladačů AMD Crimson (16.10.3)

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64

*1*
    ...btw nechapem aka je toto bleskovka(tj aky to ma vyznam)
    to uz nieje o com pisat?
    • AMD taky potrebuje aktualizovat ovladace?
      • aj Intel, dokonca
        *8*

btw, keby si chapal pisany text, slo mi o to, ze ta bleskovka je o .... uz chapes, alebo ti to mam nakreslit?
        • Smarja tady se nekdo blbe vyspal...
        • Draken69CZ
          Zkus to nakreslit.
          • a just nie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit