-
Mafia III
Mafia III nejrychleji prodávanou hrou v historii 2K. 4,5 mil kusů za týden. Smutné.
https://www.videogamer.com/news/mafia-3-is-the-fastest-selling-game-in-2ks-history -
-
@pan prezident - aha, preto je to nvidia hra
http://www.geforce.com/whats-new/articles/mafia-3-system-requirements
tj skor to vidim tak, ze to kupovali nvidiaci ...a konzolisti -
Pouze ukazuje to, že 2K prodala do obchodů 4,5 milionu kopií. Ale reálně aktivovaných jich bude ani ne polovina. Steam je na 300k a tam je krabičky, dig. distribuce a vouchery od Asus, a každá konzole pochybuji, že dala 2 mega kopií. Bude to jako s NMS, které je zaplacené od distributora, ale leží mu na skladě.
-
Idealni hra pro konzolisty a amdckare
-
lidi jsou fakt nepoučitelní
-
-
Titanfall 2 kampaň
Za sebe doporučuji. Občas jsem si připadal jako v Portalu a některé mise je vyloženě o tom, jak skvěle umíte načasovat pohyb, ale po Doomovi je to další příjemné překvapení tohoto roku:) A MP je ještě šílenější. Zkoušel jsem všechny módy včetně čekací doby. Nejdelší byla na klasické pilot vs pilot a to 42 vteřin. Jinak většina módů cca 20-30 vteřin na vyhledání hry. Takže pokud někdo nešel do Bf1 a hledá kvalitní kampaň a dobrý MP, možná je to pro něj volba:) Za mě určitě. -
-
Kolik to hraje lidi 500?
-
-
PC mělo druhý den po vydání cca 10 0000 (Bf1 cca 100 000). Chápu, chtěl jsi být vtipný. Možná příště.
-
-
-
Forza Horizon 3 vás ve své další expanzi zavede do SNĚHU!
Ano, je to tak. Forza Horizon 3 vás ve své další expanzi zavede do sněžných zákoutí Austrálie (...?). Teď jsem to teprve slyšel. Někdo říkal, že by to mělo asi vyjít v prosinci. No uvidíme, určitě jsem za tuto zpráv rád. Každopádně moc info nám zatím nedali. -
LITTLE BIG ADVENTURE 2
Zdarma na GOG
https://www.gog.com/#giveaway -
-
Ve 14:23 článek.
-
-
Mód Assassin's Creed Overhaul 2016 slibuje vylepšení grafiky prvního dílu série.
Od dejme tomu 3-4 tého dílu vylepšení hratelnosti by tam nebylo ? ( zkrácení otravného vláčení se sem a tam - plynulejšího postupu v příběhu)
AC1 nebyla graficky špatná hra - nicméně na dnešní dobu už by se asi moc nechytla.
To je toho textury ve větším rozlišení a pár efektů navíc by mne ze židle nevytáhlo tedy *7* -
Nepotvrzeno: V Diablo 3 si brzy zahrajeme i za Necromancera, v Overwatch za hackerku Sombru.
To se ví už dávno to mne ani ztas tak moc nezajímá a netěším se protože - Podle toho co zatím se zveřejnilo se mi to moc nelíbí Např by měla mít funkci Stealth ( což doufám bude dost omezené)
Víc mě zajímá jací budou další dosud nepotvrzení hrdinové ale oni jsou na hlavním plakátu např na IGN je to +- dalších 10 postav. Minimálně jeden z nich bude tank a to je moje nejoblíbenější profese. Jinak bude nejspíše Doomsday nebo jak se jmenuje ( s nějakou ocelovou pěstí). -
Double post
Moc se omlouvam za double-post. Prisahal bych ze jsem kliknul jenom jednou ale vysledek stejne mluvi sam za sebe... -
Nepotvrzeno: V Diablo 3 si brzy zahrajeme i za Necromancera, v Overwatch za hackerku Sombru.
A jeste jsem si to navic uplne spatne precetl protoze jsem myslel ze v Diablu budeme mit postavu z Overwatch... Dneska uz radsi mlcim a jdu chodit kanalama. -
-
ROfles *15*
Napsat něco já podobného byl bych už s mínusama nejspíše pod bodem mrazu *12* -
-
Zato Drasťa je těžce v plusu, že?
-
-
To ne ale má jen 6 mínusů... ale to je fuk.
-
-
-
-
Rocket League se prodalo více než 8 milionů kopií, zahrálo si ji přes 22 milionů hráčů.
Super ... na PS4 funguje nadmíru dobře . Ok koupím na PC že dáme splitscreen a ... WTF ? Co je to za nesmysl , ,že bez microsoft ovladače druhého hráce nepřidám ? Takhle se optimalizuje na PC ? Strašné šílené a naprosto zbytečné *10* laborovat nad tím co má být základním tahákem hry :(((( . -
-
no já teda nevím, ani jedno není Xbox ovladač a jede to v pohodě - http://i.imgur.com/IgfwfF6.jpg
a jakejkoliv gamepad + klávesnice jde taky bez problémů -
-
ale ten ps4 gamepad mas pres ten soft kterej emuluje xbox ovladac ne? aspon kdyz kamos porizoval tak bez toho vubec nefungoval
-
-
nemám, jede přímo, RL ho podporuje. na fotce jsem to dal naopak, primární byl Steam
-
-
Tim padem to je jasne pro hry co to potrebujou bude jak ps4 tam steam controller emulovat xbox ovladac precejen je urcite spousta her ktere existovali i pred podporou dualshocku a ted s nim fungujou
-
-
Takže řešení stáhnout emulaci XB gempiku, ono to je dobré např i na X360 gp samotný na některé hry které nepodporuje *3*
-
-
-
-
Za úspěšné dokončení nové výzvy ve hře World of Warships získáte do řad posádky velitele Stevena Seagala. (+ video)
už zase bleskovku předběhl článek