-
Nechcete někdo na Steamu slevový kupon 25 % na Total War: Attila?
-
MAFIA mirrors
https://www.youtube.com/watch?v=Ao-h9Nmd-XY&feature=youtu.be
*15* *15* -
-
ty tomu nechapes
mafia 3 je klenot, obsahuje:
Featuring :
Nvidia`s Enhanced Volumetric fog,Nvidia`s Sun Glare,Nvidia`s Enhanced Wetness,Nvidia`s Lens,Flare FX,Nvidia`s Rain Occlusion,Nvidia`s Screen Space Reflections,Nvidia`s Enhanced an Modified Ambeant Occlusion,
Nvidia`s Tri-X Tripple definition Depth of Field
Nvidia`s PhysX Enhanced Particles space
Nvidia`s Replacement Texture Override (will require Minimum Motherboard and Hardrive Ram of 6GB will not run from Graphics card.Virtual memory required.
Nvidia`s Enhanced Shadows an Vary Shading
Nvidia`s Enhanced Lighting / Smoke and Fire effects.
Nvidia`s Enhanced Terrain with Mastered Tessellation ( GTX 1080 Required for 60fps) -
-
...to tvrdis ty *3*
-
Zase je ten odflaknuty port chyba Nvidie?
-
Aha .... ať si to klidně obsahuje , ale co my s AMD ?
-
-
Není nad kvalitní engine, např. Duke Nukem 3D z roku 1996 měl zrcadla normálně funkční *1*
EDIT: Tak mám pocit, že M3 už hejtuje i samotnej Facebook *1*
-
-
Prostý dotaz(y)
Trochu jsem zaspal dobu. A s tím souvisí jedno s druhým.
Kdy vyjde Forza Horizon 3 na PC a bude zadarmo?
Jak si lze zahrát Forza Horizon nebo Apex na Windows 7?
Prý na Originu rozdávali všechny DLC pro Battlefield 4 zadarmo. Je to pravda?
Děkuji za odpovědi. Věřím, že mi pomůžou. -
-
1. Už vyšla a ne, není zadarmo
2. Ne, nelze si zahrát ani Apex, ani FH3 na W7
3. Je to pravda, ale akce už neplatí. -
-
1. Zbývá jen dodat: https://youtu.be/yrvvsj_y6ps?t=2m10s
2. Co propojení jednoho bídného PC s Windows 10 s nadupaným herním strojem s Windows 7?
3. Do p+či, to zmeškal.
Díky za odpovědi mimo jiné. -
-
1800 na Storu za základní verzi, přes Amazon 50 liber/60 dolarů
-
-
To je na mé skromné poměry až moc. Co se to stalo? Za časů, kdy jsem kupoval nejhojněji hry, si vydavatelé nedovolili jít přes tisíc
-
-
to bývaly doby, kdy se prodávaly krabicovky. digitálně se pod 1500 nedostaneš
-
-
-
-
-
-
Project CARS vs. Assetto Corsa
Přátelé, četl jsem recenze, koukal na videa a stále se nemohu rozhodnout, kterou z výše uvedených her pořídit. Zatím u mě vede PC, kvůli hezčí grafice a zřejmě to není tak hardcore jako AC.
Rád bych tedy poprosil o váš názor - co a proč?
Díky *3* -
-
Project CARS má mít údajně o chlup lepší kariéru a o něco víc aut, jinak prý příliš zásadních rozdílů nenajdeš, ani s jednou hrou nešlápneš vedle.
-
-
AC Má kariéru v podstatě složenou jen s balíčky závodů, timetrialů apod. nebo výzvy (závod, drift, drag..) PCars si vybereš třídu a pak jedeš kalendář a klasicky kvaldu, závod (2 závody) a pak pokročíš do další kategorie (GT4..GT3......LMP).
Zásadních rozdílů najdeš naopak všude dost. Pcars sází na grafiku a možnosti (počasí, denní doba). AC sází na simulaci s adekvátní grafikou, tedy konečně ekvivalent RF like simů s DX11 grafikou a s mody to taky dokáže vypadat dost reálně. Tak jako tak AC má laser scaned tratě a u aut úzce spolupracují s automobilkami a mají od nich dostatek reálných dat, nemluvě o neustálém progresu simulace pneumatik. A jako bonus mají centrálu na trati, takže si sami vývojáři všechny ty auta zkoušejí a porovnávají. Jen je pouze denní doba, není déšť a neumí to nádherné červánky. Tak jako tak myslím že právě ve dvou hlavních aspektech se dost liší a zvuk má taky myslím lepší pCars i když jak kdy. R3E a Automobilistě se nevyrovnají zdaleka ani jeden :)
PS: Proč myslíte, že si Porsche vybrali Kunos a AC a dali jim licenci. To dlouho nebylo, maximálně nějaké RUFy. Dělají to pro Porsche pro jejich simulátor mašiny a Porsche chtělo i nějaké ty SUVčka a komunita prská, že je má zadarmo a všechny ostatní našlapané Poršáky budou v tom DLC (podle mně vždy za docela směšnou cenu na to co doposud nabízely).
-
-
OT: Forza Apex si zkoušel grafika taky parádní, ale asi v porovnání stěmahle je to "arkáda".
-
-
Nejde mi vyloženě o HC simulaci, spíš nějakou zlatou střední cestu.
Apex jsem zkoušel, ale pořád jde jen o demo a oznámení, kdy a pokud vůbec vyjde plná verze FM6 na PC jsem nedohledal, navíc cenová politika MS vydávat hry za 1,8k+ se mi moc nelíbí *1*
-
-
-
PC verze Mafia III zatím běží při uzamčených 30 fps. Situaci však změní update, který má vyjít během tohoto víkendu.
Konzolový standart i v roce 2016 ? *7* Na PC však NE! *16* -
-
Na Steamu hodnocení 50 %. Zaslouženě. Nechápu, kdo tyhle prasárny vymýšlí. 30 fps? Fuj. *7*
-
a nuti ta to niekto kupovat?
-
-
Nenutí, taky to lidi vrací a dávají jim to zaslouženě sežrat.
-
-
Hmm vrátit Steam aktivovanou hru ........ a v čechách ? To by mne teda zajímalo ;)
-
-
To ne, ale kdo kupuje na Steamu tak může...
-
-
to beriem, tiez by som taky "klenot" nekupil, ale naco tolko emocii?
-
-
Protože kdyby se to neřešilo a lidi by byli zticha, tak jim to projde a třeba se toho chytí další vývojáři, který se na to vyserou a za chvíli budeme hrát 24 fps lock, žádné nastavení grafiky, atd...
Prostě regulace trhu, chcete vydávat na PC a mít dobrou pověst, tak dodržujte alespoň nějaké standardy.
-
-
-
-
-
BioShock: The Collection patch
Konečně vyšel patch, který umožňuje změnit FOV a přidává podporu rozlišeních 21:9 .
Celé patch notes zde. -
-
Overwatch
V současné chvíli je ve vývoji 6 nových map (současných je 13) a 2 noví hrdinové:) (osobně favorizuji Athenu a Sombra:)) -
Origin
Zdarma Dungeon Keeper *3* -
VR SONY
Tak jsem se díval na VR. Cena fajn cca 10 990 (Alza). Ale co mě zaráží, že to jsou jenom brýle. Základní set navíc vyžaduje Playstation Eye kameru (cca 1200 Kč). K tomu 2* PS MOVE (počítám 700/kus a hrát bez pohybových ovladačů mi přijde trochu nesmysl, ale třeba bude stačit jenom DS ovladač) a už je cena přes 13 500. -
-
Tak pořád se jedná o nejlevnější VR a bude ti k tomu stačit PS4/PRO za 10k.
-
-
A kýbl na blití *3* včera jsme to zkoušeli na výstavě for toys(letos je opravdu parádní, doporučuju do Letňan zajet, ale zdražili vstupný), 5 minut hraní a bylo nám špatně, to radši augmentovanou realitu než tohle. K oculusu jsem se nedostal, ale předpokládám, že by to bylo to samý. Dokud to neudělají tzv 4D, což je reálné leda jako herna nebo hrací místnost pro miliardáře, tak je to slepá cesta i kdyby jsme všichni měli zařízení schopné zobrazit pro každé oko 4k při 160+fps. Někdo tím netrpí, ale osobně neznám nikoho, kdo by zkoušel jakoukoliv VR a nebylo mu špatně
-
-
Jeff Gerstmann z Giantbombu, který v Oculusu a Vive vydrží hrát jakoukoliv hru několik hodin, se ze Sony VR skoro pozvracel. Některé buildy od Sony VR jsou prý dost na houby, americkému eurogameru se taky dělalo špatně, tak to poslali Sony zpět a dostali build nový, který prý jede normálně.
-
-
No a taky nejméně kvalitní. Jako viděl jsem už bundle PS4 PRO+VR v přepočtu za cca 24 000. Ale pokud na to nebudou plnohodnotné hry, tak je to zbytečné.
-
-
Ano tady platí že cena odpovídá kvalitě, ale jak jinak to masově rozšířit než zaujmout cenou. Tohle bude začarovaný kruh, nikdo na to velkou AAA hru vyvíjet nebude dokud se toho hodně neprodá, nebude se to masově prodávat dokud na to nebudou vycházet AAA hry. Zas kdo jiný než Sony by donutilo zákazníka to koupit, já tomu dost věřím a celkem o tom i uvažuji.
/nemělo by to být kompatibilní i s PC? -
-
Někde se spekulovalo, že Sony někdy později uvažuje o zpřístupnění SDK na PC, ale nebylo to nic potvrzeného. Pokud ano, minimálně si s tím dají nějakou dobu na čas...
-
Toť otázka:)
-
-
To ano. Ale jak píše dole, je otázkou času, jestli se to neprolomí a VR půjde i na pc. A to si myslím by byla slušná alternativa.
-
-
-
-
-
-