-
Assassin’s Creed The Ezio Collection
Tak je to ofiko, 17. listopadu vyjde na PS4 a XO Assassin’s Creed The Ezio Collection, což je podle traileru čistej port 1:1 na současné konzole.
Nevím jestli je to od Ubi dobrej tah, takhle by mohli připomenout lidem, že uměli dělat dobrý hry a AC série za něco stála *1*
Requiescat et pace Ezio -
-
neboj oni při prvním updatu tam přihodí bugy ve formě DLC
-
-
VektorR
Naprosto mi uniká, jak zjistit, kdy má být vysílaný Vektor na Rádiu 1. Poslední byl před 14 dny. Takže dneska by měl být další. Ale v programu to nikde nevidím. http://www.radio1.cz/program/?typ=dny&p=2016-09-14
Může mi někdo objasnit, jak se dá zjistit, kdy ten pořad běží? -
-
Posledně říkal Lukáš něco že se to nějak přesune do lepšího času a asi i na lepší den.
-
-
Lepší čas lepší den ? kdo by to proboha někdy jindy poslouchal - > copak posluchači rádia 1 jsou vesměs hráči ? :O
-
-
Co slovo, to perla. Ve tvém případě kus hnoje. Proč musíš reagovat úplně na všechno?
-
-
Dokud si nezačne povídat sám se sebou tak dobrý, mrk mrk LV :D
-
-
-
-
-
Dead rising
Po 10 letech (!!) vyšel port na pc -
Hráč s přezdívkou s přezdívkou Tazzerk před nedávnem (jako první) dosáhl 1000. úrovně ve hře Overwatch.
No lifer lol *1* *7* *12* Při mém tempu to bude trvat tak minimálně několik let lol. -
Chris Metzen odchází po 23 letech u Blizzardu do důchodu
http://www.pcgamer.com/blizzard-legend-chris-metzen-has-announced-his-retirement/?utm_content=buffer172d7&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw -
-
Lol ve 43 letech no ale Kojima zas šel v 53 a jsou to hry - kéž by to tak bylo i u normální práce...
-
-
Tohle ale je normální práce. Nedělá to jen pár lidí ;)
-
-
Ty víš kam sem mířil můžeš odejít z nor,mální práce dřív ale zaplatíš si to - navíc to nebude dříve než v 55 tady v čr jen chtějí aby z tebe strhali kůži( i všechno ostatní). Nic víc ani mín.
-
-
-
Zaplať Cthulhu! Příští Blizzardí hra by po příběhový stránce mohla zase za něco stát...
-
-
EMAIL
Čau, mohli byste mi někdo napsat email na Petra Poláčka ? díka -
-
Vyhrál 500 000 eur v loterii tradičně losované gruzínským ministerstvem cestovního ruchu z čísel pasů turistů hostujících v zemi během uplynulé sezóny. Potřebují jen poslat 500 eur na pokrytí bankovního převodu z nigerijské pobočky kvůli nižšímu zdanění. Tohle píšu jen jako informaci pro všechny, které by mohlo zajímat, proč potřebuješ jeho mail.
-
petr.polacek@tiscalimedia.cz
-
-
PC verze hry Mass Effect: Andromeda nebude mít uzamčené FPS.
odporucam jednoznacne nekupovat, nech sa exBioware zoserie -
PC verze hry Mass Effect: Andromeda nebude mít uzamčené FPS.
No to jsou kabrňáci. Neuvěřitelné, jak technika pádí mílovými kroky vpřed, zpátky ni krok. Řekněte, nezaslouží si tahle zpráva aspoň malou oslavu? -
-
Mickey sis řekl když je to troll games tak budem trollit všichni a za každou cenu na druhou stranu by mne napadlo že budu vyvrhelem a odpadem takže jak se říká zkusit se má všechno ( i spát venku po širákerm a vybírat popelnice *3* ).
-
-
-
typovaci soutez
co myslite? o cem bude zitrejsi novinka o Mafii 3 na ceskych hernich webech
ja bych to videl na: aligator, ktery zere mrtvoly mafianu ma dva dedice bojujici o moc v kanalech mesta -
-
Já bych to zas viděl na doučování češtiny před maturitou.
-
-
Počkej jak maturitou Jindra je zatím tak maximálně v prvním třídě nějakého učnáku *4*
-
-
Nn ja po zakladce nikam nesel
-
-
Ok tam to pak možná i mnohé vysvětluje *4*
-
-
-
-
tipovaci"
Ne myslím že to bude zas jeden z miliontého nudného opakovaného příběhu kterak mafián ke kulce přišel *7* -
-
Ty vole, neumím si představit větší ponížení než mít opravenou chybu od Jacka :-D
-
-
+10 ( už jsem takhle opravil i pár nadpisů a jediné se mi doneslo lol - že co že se já snažím *7*
-
-
Ale ne, nenech se odradit, to jsem tím určitě nechtěl naznačit
-
-
Tak jistě já vím jak si to myslel - ale zase pochop že zrzounek je ještě málý mlíko.
-
-
-
-
Wow Jack někomu opravil hrubku *8* Po 9/11 další nezapomenutelný den lidské historie, svět už nebude jako dřív.
-
-
Tak sorry ale typovací opravdu bije do očí na první pohled.
Jistě, nikdy není pozdě na změnu. -
-
Jj, ja typoval mezi měkkým a tvrdým, ale typnul jsem to spatne. Co se dá dělat.
-
-
-
-
-
Sony oznámila odklad The Last Guardian na 6. prosince 2016.
A rok je určitě špatně.. počítám prosinec 2017, ale tahle hra už mě fakt moc nezajímá, je to jako DNForever. Bude to beztak normální 3D hopsačka, akorát se zajímavým společníkem bez AI a na scriptech. -
-
Tyhle odklady jsou hlavně způsobené novou konzolí a VR dle mého. To samé je u Final Fantasy XV. Je dost pravděpodobné, že Last Guardian poběží i ve 4K či ve VR.
-
-
Sony oznámila odklad The Last Guardian na 6. prosince 2016.
To je možné.. Původně měl TLG vyjít na PS3, pak ho odložili a předělávají na PS4 a teď ho budou upravovat pro PS4 Pro.. A nakonec hra možná vyjde až na PS5, moc bych se nedivil :-)
-
-
Zatím jenom prosinec 2016.
-