-
Quantum Break vyjde až 29. září.
A nevyšlo to už tak před půl rokem? -
-
Opravená Steam verze ne :)
-
-
Kickstarter Third Editions Books - Překlad francouzských knih o videohrách do angličtiny
https://www.kickstarter.com/projects/thirdeditions/third-editions-books-your-ultimate-gamer-library/description
Jedná se o knihy o těchto hrách a herních sériích - Final Fantasy VII, Zelda a Dark Souls. -
-
doba pokrocila, nieco take pred 10 rokmi urobili nadsenci zadarminko vo svojom volnom case
-
-
A ty nadšenci to vytiskly s barevnými ilustracemi a vydali to s pevnou vazbou v dřevěném obalu? S takovýmhle přístupem se nemůžeme divit, že u nás česky nebo u vás slovensky skoro nic nevýjde a pokud ano tak jsou to věci typu příručky k Minecraftu. Jestli ti jde o tohle tak to bude určitě chvíli po vydání bude v pdf na netu "zadarmo" o tom nemám žádné iluze, ale u takovéhle publikace mi to příjde škoda to nemít jako knížku. Z téhle série mě zajímá akorát Zelda, ale mají připravený zajímavý ediční plán do budoucna
-
-
nie, hodili to do pdf, a vytlacit si si to mohol sam(co spravilo tak promile ludi, ostatni si to v pdf precitali)
lebo dreveny obal ti tam bude chybat... -
-
Kdyz se ti nelibi ze si lide chtej nechat za praci zaplatit tak jdi prikladem a zacni pracovat zadarmo
-
-
vid vyssie
-
-
Aha a víš že ti, co vedou tuhle kampaň na Kickstarteru jsou i autoři a vydavatelé originálních textů ve francouzštině? Ty bys napsal a vydal knihu(což v případě takhle ambiciózních příruček zahrnuje nejen spisovatelské střevo a nahranou celou sérii, ale i rozsáhlý výzkum a odborné znalosti) za peníze a pak by si jí zadarmo přeložil do cizího jazyka a dal jí k dispozici na web?
-
-
skavene nevím na které planetě žiješ, ale knihu o hře zadarmo, která má 300+stran a drtivá většina je text jsem fakt nikdy nikde neviděl, leda že by to někdo napsal jako velmi obsáhlou diplomovou práci a v takovémhle rozsahu spíš ještě rozšířenou na doktorát
-
Ale taky jsi psal: "predtym taketo veci boli o fandovstve, teraz je to len biz"
Uprime si ani nevzpominam ze by pred deseti lety nekdo neco takoveho dal dohromady a bylo to zadarmo.... -
asi zle citas, napisal som: doba pokrocila, nieco take pred 10 rokmi urobili nadsenci zadarminko vo svojom volnom case
dialo sa to, nic viac -
Je uplne jedno kdo kam koho pred 70ti lety dotahnul kdyz stejne nedokazes porad prepnout svoje mysleni z "veci od fanousku maji byt zadarmo jinak je to biz".
-
sorry nie, v 48. v cechach vyhrali komousi(u nas Demokraticka strana, so 62%), a spravili puc v celom ceskoslovensku :(
a od vtedy sa z tych cervenychszraciek nevieme vyhrabat
a ad:
mi jsme k vám dotáhli akorát tak elektřinu a ukázali jak používat příbor.
este ste k nam poslali husitov, ktori v ramci cezhranicnej spoluprace vysekali par hradov *1* -
Sami jste je volili, mi jsme k vám dotáhli akorát tak elektřinu a ukázali jak používat příbor.
-
predtym taketo veci boli o fandovstve, teraz je to len biz. komunizmus si strc tam kde to mas najradsej
vy ste ho k nam priniesli a my sa s nim serieme 80 rokov
*7* -
Ne ze neco takovyho dela ale kdyby to udelal tak by to dal urcite vsem zadarmo.
Nejak se s tim budovanim komunismu musi zacit a zacit kecama je vzdycky nejjednodussi.
-
-
-
-
-
-
Battlefortress 1
https://www.youtube.com/watch?v=QpTbNwfZ-sk -
Fallout 4 mod
Pustina po nukleárním výbuchu, lidstvo utopené ve zmaru, přesto budující nové velké věci... a nyní k tomu všemu nejpříhodnější společník zdarma. -
-
Heh, ve světě Falloutu získávají ty jeho bláboly nové kvality. *4*
-
Heh *1*
-
-
GTA V - Ghost Rider mod by JulioNIB
https://www.youtube.com/watch?v=-wza_nbBDOQ -
I takto mohou vypadat screeny z her:)
https://www.flickr.com/photos/berduu/albums/with/72157657214430514 -
-
Tak tohle je fakt super prace!
-
Jedno lepší jak druhý. Supr nález *5*
-
-
dobra online FPS
nevite o nejaky dobry online FPS krome tech proflaknutejch jako Counter Strike, Battlefield nebo Insurgency? *9* -
-
Tribes Ascend, Quake Live, Fistful of Frags (Divoký Západ), Heroes & Generals, Dirty Bomb, PlanetSide 2, Phantomers, Alliance of Valiant Arms, Blacklight: Retribution a Contract wars. Vynechal jsem Halo, CoD, Bf, TF II, Overwatch atd. Takže podívat se, třeba Tě něco nakonec zaujme:)
-
-
Contract wars jsem nějakou dobu hrál na to že to je jen v prohlížeči tak je to celkem dobré - těch v prohlížeči her je kolikrát víc než v PC. ( plnohodnotnotnejch)
Blacklight mne spíš omrzelo ( je to více či méně P2W) to samí ta volovina GHost in the shell.
Ještě bych doplnil F2p alternativu OW Paladins byt je toto samé trpí se když dostaneš nooby.
Dirtybomb ale zase je to celé o týmu když se někdo vydá na osamělou akci máte smůlu.
-
-
Squad je taky docela zajimava zalezitost ale jeste neni dopecena.
-
-
Co rikate na konec Deus Ex MD? Tech par rozhodnuti nemelo zadny vliv a ze jednoho jedineho "bosse" muzete sundat jednim stiskem tlacitka behem par vterin, to je teda prehnane... a vubec, cele to bylo nejak moc lehke, pribeh uplne trapny bez poradneho konce.
Za me tak 5/10 -
-
Ti, kteří budou odpovídat, používejte prosím
SPOILER tagy.
Díky *3*
-
-
[Gamescom 2016] Space Hulk: Deathwing - Gamescom
https://www.youtube.com/watch?v=PzsDLpNMZq0 -
Shadow Warrior Classic Complete
Momentálně je na GOGu zdarma původní Shadow Warrior. *3* -
-
Děkuji. Mám sice na Steamu, ale hodí se:)
-
díky
-