Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Nový Humble Bundle se zaměřuje na PlayStation verze her od studia Capcom.

bohužel, nebo bohudík, jak se to vezme, jenom na americký účty
  • Draken69CZ

Video recenze

Ve FC #290 byla potvrzena video recenze na No Man's Sky od Lukáše "Mistra střihu" Grygara *14*
    • ringmancz
      to říkali už minule, nebo v gamesplayi
      • SalemCZ
        to bylo že má recenzi v Levelu ne?
  • Vogon

Dark Souls 3 DLC trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Ic4EHyRm_Tw

Screenshoty a Artworky: http://imgur.com/a/P8ojZ
    Trailer na YT kanálu Fromsoftware: https://www.youtube.com/watch?v=TXFotcyV8sw
    • Femto
      nádhera, jen škoda že tohle má lepší atmošku než celá trojka dohromady(když to trochu přeženu). Jinak termín blbější snad být ani nemohl, v podstatě v den vydání The Last Guardian.
      • Vogon
        DLC od Fromsoftware jsou většinou lepší než původní hra. Vezmi si že na DS3 pracovali tak dva roky a na téhle jedné lokaci tak 5 měsíců. Nehledě na to, že jejich DLC jsou většinou to na co neměli peníze a čas pro originální hru.
        • Femto
          je to tak a to včetně lepší grafiky či práci s enginem, což třeba potvrzuje The Old Hunters, kde jsou daleko hezčí vzdálené textury než v klasickém Yharnam.
  • Přehled mikrotransakcí ze hry Deus Ex: Mankind Divided včetně ceny.

Prehled Deus Ex her a mikro transakci ktere si poridim vcetne ceny:
  • Přehled mikrotransakcí ze hry Deus Ex: Mankind Divided včetně ceny.

They done fucked it up!
    • jakubc
      Jak přesně to ovlivní hru jako takovou? Ta je snad o singlu, kde takovéhle blbosti nikdo k ničemu nepotřebuje, ne? A btw je o 10 Euro levnější než většina ostatních AAA her... *4*
      • No driv se temhle vecem v singlu rikalo cheaty, ted jsou to DLC a musis za to i platit.
        • Jack1947
          To víš pokrok nikdy nezastavíš *1*
      • Vogon
        V "pořádku" to je, pokud s tímhle přišel chlapík z Squenixu, který nemá s vývojem hry nic společného, a vývojáři to implementovali ležérně, čti vyprdli se na něho, jako tomu bylo v Dead Space 3. Pokud ale vyvíjeli hru dlouhodobě s tím, že tam budou mikrotransakce, a designovali vývoj postavy kolem toho, tak čekej neskutečný grind.
      • Podle me to je proste nebezpecny z pohledu her budoucich. Aby to nakonec nedopadlo jak u F2P her (u kterejch mikrotransakce beru). a nenutilo te to silene grindovat abys mohl odemnknout nejakou schopnost nebo se nekam dostat. Zacne to nenapadne aby vyzkouseli jak na to lidi budou reagovat a nakonec na tom postavi celou hru za kterou si zaplatis a pak rovnou radsi jeste jednou nebo dvakrat.
        • jakubc
          To už se říká tak 5 let... :-)
          • To se rika od te chvile co se objevili prvni AAA SP tituly s mikrotransakcema. Pro me osobne je to neco pres co proste nejede vlak a tomu konceptu preju jenom zmar a zkazu ale bojim se ze to driv nebo pozdejc prijde protoze moje penezenka na tohle hlasovani stacit nebude.
  • Lukyz

Sesle k PC

Je mi předem jasný, že to tady klasicky v diskusích odnesu, ale stejně se zeptám - včera se mi doma sesypala židle, která mi pohodlně léta sloužila u PC, takže vybírám novou.

Máte pro mě někdo tip popř. na čem sedíte vy?

Klasicky modrý plastovky za 600,- z Tesca nepřipadají v úvahu, stejně jako jako předražené "herní" trůny DX Racer, kterým pojem ergonomie vůbec nic neříká, ale vypadají cool *1*

Díky!
    • Jack1947
      Měl jsem parádní křeslo kožené ale jak šel čas tak taky mu došla trpělivost (nebo spíš vzduch) a prostě sjelo dolu a sedák se prosednul.

Pak jsem přišel na Dx racer - je pravda že jsem možná měl trochu smůlu s tím že prostě ten model co jsem chtěl měli použitej ( výstavních akcí, propagační) ale nedám na ni dopustit prostě paráda k pc když čumím na film sklopím si opěrku když hraju hry přitáhnu. Tvaruje se dle mé páteře takže bláboly co píše Veskoslav (asi špatná řada) jdou mimo. Musíš tam mít ten polštářek jako opěrku hlavy ale jinak paráda.

Jak píše predátor je to velice individuální chce to brát v potaz mnoho faktorů ( výška sedáku, samotného křesla) aby si nekoupil zajíce v pytli popřípadě zajet. Koženka je supr ani moc netopí.
      Jsiou to Němci a stálo to no (8,1 k ) http://www.svarecky-obchod.cz/zidle-kresla/kancelarske-zidle/11070-zidle-dx-racer-oh-u-n.htm#tabs-4

Tenhle model. GL s výběrem kvalitní židle je polovina pohodlí hraní her. Záda by trpět u nějaký polstrovaný tlačící do zad rozhodně trpět neměli.

Dokonce si opřu hlavu i při hraní to se mi předtzím nepoštěstilo.
    • 0011
      ...kterým ergonomie nic neříká - dej si facku a druhou o zeď, na DX Racer nedám dopustit a pochybuju, že si na ní seděl a jestli ano, tak to byl špatný model, já mám model ze série F s látkovým povrchém a ergonomii by se od nich mohli ostatní výrobci učit, včetně tvarovaných opěrek pro ruce
      • Veskoslav
        Jenom blázen vyhodí za židli 6000 bez toho, aniž by ji vyzkoušel. Prostě i když ergonomicky byla židle skvělá, tak sedák byt tuhý jak makarony ve školní jídelně a špatně se na tom sedělo, záda a oěprka hlavy super, ale tvrdost je fakt jak do závodního auta, ne pro pracovní židli.
        • 0011
          já jsem si před koupí křeslo samozřejmě vyzkoušel a sedák mám měkký, mám i posunovací opěrku pro bedra, máš v práci špatný model, btw dx racer dělá sedačky do závodních aut, třeba to někomu vyhovuje, ale můžeš si vybrat i s měkkým sedákem, sprdni toho, kdo je pro vás do práce nakupoval já nechtěl umělou koženku nejen proto, že je tuhá ale i kvůli pocení v létě a ta co mám větrá a jediný co se zapotí, ale jde dobře udržovat jsou ty koženkový polštářky. Doporučuju DX Racer všema deseti, ale vyhodit peníze bez vyzkoušení za cokoliv je samozřejmě hloupost, zvlášť u firmy, která má tolik modelů a modelových řad
          • Veskoslav
            My jsme měli ty klasické DX Racer, polovině sedly, druhá je vyměnila. Takže je to dost individuální, kdybych měl o něco měkčí ten sedák, tak by to bylo dost fajn. To byjediná výtka a samozřejmě pak cena té židle, kdy se platí právě za to, že bohužel či bohudík t kopíruje sedačky z aut a bohužel si to oblíbila Youtube komunita.
            • 0011
              Jo tak to je taky pravda, pokud jseš slavný youtuber tak dx racer mít musíš abys byl "in", ale mít prachy jako slavný(zahraniční) youtuber, tak si koupím mnohem zdravější (a taky mnohem dražší) křeslo jako třeba dělá therapia, ale oni nemůžou kvůli image *1*
    • Morraw
      Já už asi měsíc vybírám a chcou za ty židle hrozný prachy. Momentálně očumuju http://www.kresla-racing.cz/cz-detail-902038425-kancelarske-kreslo-racing-pro-zk-010-cerne.html a asi si to objednám na vyzkoušení.
    • Ronox
      IKEA - Markus
    • Femto
      http://www.tipnet.cz/detske-potreby/bukova-zidlicka-new-baby-victory-prirodni/
      • Lukyz
        A jak se ti v tom sedí? *1*
        Díky za tip, ale tohle je trochu moji věkovou i váhovou kategorii *3*
        • Femto
          není to špatné, je tam i pultík na přesnídávku *3*
    • Veskoslav
      Dx Racer jsem vyfasoval v práci. A na tom se tak debilně sedí, že pracovat a sedět na tom 8 hodin bylo utrpení. Teď mám TecTake Race a nemůžu si stěžovat:) V červeném provedení (je jich více, co se týče barev).
  • Lukyz

Půlhodinový gameplay z remasteru GoldenEye pro Xbox 360

Web RareThief zveřejnil 30min gameplay video ze zrušeného remasteru GoldenEye, který původně vyšel v roce 1997 pro Nintendo 64. Dle informací na webu byla hra téměř hotová a měla vyjít v roce 2008, ale Nintendo z neuvedených důvodů vydání nakonec zatrhlo.

Během hraní šlo plynule přepínat mezi novou a původní verzí z N64, což je ve videu i několikrát vidět. *4*
    • Vogon
      Tím důvodem pravděpodobně bude to, že Nintendo později oznámilo svůj vlastní remake pro Wii.
      http://games.tiscali.cz/recenze/goldeneye-007-recenze-54312
      • Lukyz
        A máš pravdu, je to dokonce přímo uvedeno na Wiki

"On 7 January 2008, Xbox Evolved reported that an updated version of GoldenEye 007 would be released on Xbox Live Arcade. However on 11 January 2008, 1UP.com reported that a GoldenEye port (as opposed to a remake) had been in development at Rare for several months, but stated that the title would not be released on the Xbox Live Arcade since "Microsoft and Nintendo couldn't agree on the financial side of things""

Díky za doplnění.
  • Veskoslav

Krásná Collectorka For Honor

http://store.ubi.com/eu/for-honor-tm----collector-s-case/578f2365adc724086e8b4567.html

Opět dilema, známí měli možnost na Gamescomu hrát a říkali, že to připomíná klasické rubačky, ale že se to hraje a vypadá dost dobře. Do toho taková pěkná collectorka. Furt váhám pro preorder, přeci jenom je to Ubisoft.
    • Morraw
      *14* *14* *14* Po prvním představení "sběratelek" pro For Honor jsem byl hoodně zklamaný, že neudělali nějakou větší, ale tohle je paráda :) Já určitě předobjednávám. Stejně bych si to koupil.
      • Veskoslav
        No až to najdeš na českém e-shopu dej vědět, zatím jsem to našel jenom na zahraničních:)
        • Morraw
          Normálně ty exkluzivní sběratelky od Uplay nikde neseženeš. Záleží, jestli je celá sběratelka exkluzivní nebo jen nějaká věc k ní (Division).
          Ale z Uplay jsem objednával sběratelky již několikrát a s tou 20% slevou to vyjde někdy levněji než u nás.
          • Veskoslav
            Aha. Děkuji, se na to pořádně podívám doma:)
        • LV462
          To dáte 4 tisíce za pár cetek? Kde na to berete peníze? Já nemám ani na normální hry. *13*
  • Femto

Scany

Scany z DLC pro DS3

http://imgur.com/a/2usOJ
    • Vogon
      Třetí obrázek vypadá přesně jako vstupní most do Painted Worldu.

A chlápek v červeném vypadá jako Ingward nebo jiný New Londo Sealer, Velka je bohyní hříchu a Painted World je s ní spojený, vypadá to že skutek Sealerů přece jen nebyl přehlédnut.
      • Femto
        jj, dobré postřehy. Jinak jsem zvědav jestli se objeví Priscilla nebo aspoň nějak objasní, jak ji dostal Aldrich...
        • Vogon
          Aldrich Priscillu nedostal, když žral Gwyndolina, tak viděl jeho vědomí a zdálo se mu o Priscille, proto je Lifehunt Scythe pouze miracle a ne zbraň.

Jinak ta holčina sedí na židličce, která připomíná malířskou židli.
          • Femto
            aha, já nějak nesledoval lore videa z trojky, vidím, že mám nedostatky. Je nějaký dobrý souhrn lore z trojky? Nejlépe psaná podoba nebo kratší videa. Nechce se mi sledovat Lets Play :)
            • Femto
              o tom jsem se snažil, ale takové ty důležité drobnosti mi stejně utečou. Na to nemám hlavu, abych si drobnosti během hraní spojoval :)
            • Vogon
              Nikoho mimo ENB nesleduji, takže nevím. Ale nejlepší je si udělat svůj vlastní obrázek, s tím jsou ty hry dělané.
  • tak, Deus Ex, na rx480 na 2560x1440 na high mi to bezi 55-65fps, ked prepnem do ultra tak 40fps. s freesync monitorom teda rozdiel v plynulosti nevidim. predpokladam, ze o take 2 patche a 2 drivery navyse(+DX12 o 2 tyzdne) to pojde na utra v 2K na tych 55fps
    zatial spokojnost, vecer sa do nej znova zahlbim :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit