Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

MORROW

Prosím tě, jak jsi dostal z toho uPlay 20% slevu, jsem slepý, ale prostě nikde nevidím tlačítko na získání toho vouchru, kódu či co to je. Děkuji.

Už nic, dělá mi to Chrome, na Firefoxu v pohodě.... *7*
    • Morraw
      Nevím, jak to je teď, ale když začali s těmi slevovými kody, tak to lidem vůbec nechodilo do mailu a musel se kontaktovat support, který ti kód poslal. Snad už to vychytali.
      • Veskoslav
        No já měl spíše problém, že shop rewards hází automaticky chybu, když se na to přepneš skrze obchod. Jinak systém je nakonec takový, že kód dostaneš ihned+zaslání na mail.
  • Dalsi perlicka... "precious matka" *1*

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/275104943745347825/AA5F46522A19446B44D1A2C9B31595590039127A/
  • Stejně nelepší videohra byl Jazz Jackrabbit, to mělo všechno. RAVE
  • MickeyMutant

Ubisoft se rozhodl vypnout servery pro hry The Mighty Quest for Epic Loot (k 25. říjnu) a Ghost Recon Phantom (k 1. prosinci).

To byl teda celkem krátký quest (vydáno v únoru 2015).
  • OPenetrator
    Na steamu vyšla v EA hra Of Kings & Men. Je to od tvurcu cRPG modu do Warbandu a vypadá to celkem pekne :)
    • SalemCZ
      to je hrozný s těma zkratkami EA bylo vždycky v herním průmyslu zkratka pro Electronic Arts a teď je to zkratka i pro Early Access
      • PanS
        Obojí předznamenává špatnou hru, takže se toho zas tak moc nezměnilo.
  • ringmancz

po 9 letech vývoje vyjde plošinovka Owlboy

https://www.youtube.com/watch?v=p9VwGaycmCQ

s úžasným pixelartem. vydání někdy na podzim
    • Mart9
      Důkaz, že existuje i pěkný pixelart. Ale chce to prostě něco umět.
    • Meow
      Vypadá to aji pěkně, pokud to bude tak za 5 euro, tak beru
  • Jack1947

Nejhorší hráč už má i článek na Bonuswebu...

Prý - Lidé se na něj za „neschopnost“ v zápasech často rozčilují, kazí jim totiž hru. Brown však svůj projekt vnímá jako nastavené zrcadlo. Fanouškům Overwatche totiž ukazuje, že musí být opravdu špatnými hráči, když ho v zápasu potkali.

Ještě že to není tak lehké se propadnout na samotné dno... že vám v nižším ranku systém pomáhá. K tomuhle experimentu opravdu nemám slov ty Jewtbue(twitch) děcka to nemají v hlavě moc pohromadě (nebo spíš toho nemají moc)

*7*
  • SalemCZ
    Valve mělo teď 20let od založení, před pár lety k tomu dávali snad L4D zdarma a teď ani žádná slevová akce
    • OPenetrator
      To bylo tusim k Vanocum, ne?
    • SalemCZ
      P.S. v retru už bylo něco od Valve?
      • Jack1947
        Ne !
  • Jack1947

Jak být nejhorší hráč v Overwatch??

http://kotaku.com/the-guy-with-the-lowest-possible-rank-in-overwatch-1785662123
    • MickeyMutant
      Super článek, Jacku. Pokoušel jsem se hrát několikrát podobným stylem (vždycky bohužel ale jenom singl) a byla to často netušená zábava. Nejlepší bylo, jak se některé hry zoufale snaží hráči ze všech sil pomáhat. Zrovna nedávno mě napadlo, že No Man's Sky by mohl být skvělý kandidát na dalekou výpravu vedoucí co možná nejdál od centra Galaxie.
      • Jack1947
        Bohužel singl ? Mickey chápu že se snažíš trollit za každou cenu ale já to sem spíše dávám jako odstrašující příklad. V SP neranked hře to nemá valný smysl.

No man sky hraju a tam bycvh teda pomocnou roku celkem potřeboval. Protože toho fakt moc nevím a jsem vždy bez místa v inventáři a bez prostředků *7*

Jinak díky . Neděkuj mně ale něomu na (FB kdo to postnul)
        • 0011
          Vždyť je to jednoduchý, nejjednodušší cesta je nagrindovat peníze prodejem surovin co zrovna v dané soustavě letí a koupit loď s velkým inventářem na spacestationu která má hyperpohon, mapa při skoku tě sama navádí do centra galaxie, - další čtení na vlastní nebezpečí hyperpohon se občas rozbíjí a na opravu potřebuješ iridium, to je lepší hledat na povrchu planet, ale taky jsem narazil na soustavu, kde to bylo v meteoritech a neměl jsem to za chvíli kam dávat. No a na planetách když narazíš na ty oranžový paprsky, tak vyrobíš pass key, dáš vyhledat colonial outpost, tam musíš rozstřílet dveře a vyřešit hádanku, která je pořád stejná, takže i když neznáš jazyk, tak to prostě saveneš a když to nevýjde tak vypnout hru a znovu, když to uděláš správně tak nejenom vypneš alarm ale získáš i recept na výrobu, bohužel náhodně co se týče inventáře tak ten jde zvětšit 2 způsoby buďto narazíš na planetě na takový pod se silovým polem, kde si můžeš za peníze zvětšit inventář o políčko, nebo na vesmírné stanici s atlas pass key 1
          • Jack1947
            Jo já vím už jsem četl ty suroviny potřebuji k pohonu lodi většinou... to políčko je na nic beztak potřebuje ten atlas chip. ten jsem ještě nepřišel jak vykraftit.
            • Jack1947
              Jo tak jo fair enough dík za pomoc ^^
            • 0011
              Na začátku hry musíš zvolit guidance by atlas no a v první galaxii kde narazíš na anomálii (navádí tě fialová ikona) tak vletíš dovnitř a emzák ti dá recept nikde jinde nejde získat, naopak získání vyšších verzí atlas pass je náhodné a to se mi ještě nepovedlo
        • MickeyMutant
          Příliš skromný a bojující bez pomoci. To je náš Jack.
  • Mart9

PES 2017 DEMO - Dojmy

- Celkově mě tenhle fotbálek bavil, nejlepší PES za posledních 8 let.
    - Nelíbí se mi ksichty hráčů - pohyby očí a mrkání je jak u těch moderních japonských robotů
    - Postavy taky nevypadají dobře, jsou takové mohutnější než v reálu
    - Pohled na hřiště se mi ale líbí a tam naopak hráči vypadají reálně - na hřišti je dost místa
    - Ve třech ze čtyř 10 minutových zápasů jsem na profesionála hrál 0:0
    - Ani chvilku jsem bohužel neměl pocit, že by soupeř byl lepší
    - Ta hra nemá to kouzlo PES 6, kdy jsem prohrával zápasy a proto hrál další a další s tím, že teď už to vyjde
    - Pokud by se FIFA nepovedla, byl bych ochoten zůstat u nového PSA namísto FIFY 15
    - Ale musel bych líp pochopit ovládání, nějaké kličky, nabíhání atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit