Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

PlayStation Now na PC

Tak už je to ofiko.
    Sony se chystá spustit PSN i pro Windows, takže bude možné na hrát některé hry z PS na PC - seznam her najdete tady.

Pokud to správně chápu, tak jde pouze o stream, nikoliv emulátor na vašem HW, takže předpokládám, že hry pojedou ve stejném rozlišení a FPS jako kdybyste hráli na PS3.

Mimo jiné Sony oznámila ofiko podporu PS4 gamepadu pro Windows a zároveň vydání wireless adaptéru pro PC.

EDIT: Opraveno
    • LV462
      Jak to přesně funguje? Rád bych si zahrál nějaké kozolové exkluzivity, které jsem doteď konzolistům jen záviděl..
    • Femto
      PSN = PS Network - tam si kupuješ hry apod. Tohle je streamovací služba PS Now...
    • Služba PlayStation Now míří na PC.

Vy jste mimo. Jedná se službu PS Now a seznam her je tady:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Now_games

Všechny hlavní pecky - Sly, God of War, Uncharted, Ico atd. atd. atd. *14*
    • froztik
      A člověk furt poslouchá jak je PC gaming mrtvej *15* Každopádně ten seznam fakt nic moc *7*
    • Jack1947
      Aneb Sony strikes backs!
    • Draken69CZ
      Hmm k čemu to je vždyť ten seznam her je úplně marný a jsou tam i hry co vyšli na Xboxu a/nebo na PC, moc se nevytáhli co si od toho slibují?
  • MickeyMutant

Obrazem: Microsoft Australia představil oblečení Xbox Onesie.

Teď, když Microsoft pomalu stírá hranici mezi hraním na počítači a Xboxu, bude tohle spolehlivé vizuální vodítko, jak rozeznat konzolistu od písíčkáře.
  • Malá ukázka profi překladu v Deus Ex.... "jemny napoj" *1* *1*

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14054323_10208978864660670_3034150024546268208_o.jpg
    • Vogon
      Některé NPC v městě mluví mezi sebou česky a jsou to známí čeští dabéři.
    • 0011
      levnější než voda, to bude pěkná břečka *1*
    • Tilwaen
      Na druhou stranu, je tam vidět jistý pokrok, už budeme mít (zřejmě) eura.
    • Njn v budoucnosti proste se cestina trosku zmenila :D
    • Jack1947
      Ty we to je upe zesměšnění jazyka jako takového *8* To se mi moc nelíbí tééda *7*

(Na druhou stranou to nevyvyíjeli češi ale amíci a ty za velkou louží prd vědi o tom jak se u nás řiká čemu - překlad žřejmně moc neupravovali tak to taky vypadá kdo dneska hraje fps v cz když nemusí ? noo).
    • MickeyMutant
      "Soft drink"*4*

Tady si taky od minule nedoplnili háček.
  • Veskoslav

LOWFLIGHT pro No Man Sky:)

http://nomansskymods.com/mods/lowflight-by-hytek-packed/
    • froztik
      To vypadá mnohem líp *5*
      • Jack1947
        Bohužel to tvoří bugy protože tebn jejich engine na to není připravený *7*
        • froztik
          Tak s tim se tak nějak počítá *15*
  • Femto

Nioh

Tak co zkusili jste druhé demo? Za mě musím říct, že se mi to hodně libí. Combat je velice povedený, ovládaní velice intuitivní, tři styly boje dobře vyřešené, animace plynulé, grafika průměrná, využití japonské mytologie taky fajn, hlavní postava šíleně nudná, ale tak to se dá přežít, jako hlavní postavu bych uvítal nějakého pořádného samuraje, takový Irako Seigen by byl sen *14*
  • Veskoslav

Deus Ex

Zatím jsem spokojený. Hra mi jede plynule (Nvidia má pro změnu smůlu, ale tolikrát se smáli Zelení Rudým, že mají smůlu a ať si nepořizují topení, že se teď pro změnu můžeme smát majitelům GTX 1070 atd.)

Na R9 390X s i5 3470 na ultra samozřejmě bez MSAA a Volumetric lighting při FullHD a dostanu se na cca 45 fps v průměru. Co se týče hratelnosti, mám za sebou pouze misi a půl, ale hraje se to stejně jako minulý díl, skoro nic neměnili, graficky je tam určitě posun. Mimo jiné dneska vyšel i patch, co má cca 1 GB. Dabing skvělý, čeština pěkná, prostředí rozhodně působí lépe než v minulém díle. A to je asi tak všechno. Doporučit? Je na to brzo, já se bavím, ale majitelé Nvidií mají dočasně smůlu.
    • Lukass
      Hmm slusny bez AA na 390x 40 FPS ,asi vyhra AMD no :-D Zapni jenom to blby volumetricky nasviceni a budes na 30FPS, strasna optimalizace.
      Nebudu to tady svinit, ale co stim ma spolecnyho to jakou mam kartu. Dik ale me 960 staci, a to z duvodu presne toho co pises, 2 veci ktery delaji hru vlastne nejheztsi mas vypnuty a ses na 40 FPS no krasa.
      • Veskoslav
        Řekl hrdý majitel 960. Nechtěli by jste založit s LV kroužek?
        • Meow
          Však aj LV má 960, ta 1070 je jen teoreticky :-D A jen se rád kouká na grafy :-D
        • Jack1947
          Tam by se mlátily ocasy a dělali si dobře *1* to by muselo bejt private only (nebo spíš VIP) ale ne na internetu veřejně ! to by pod samou tíhou internet spadl a už se nenarovnal *12* *16*
          • LV462
            Tak my se Lukassem už intimně sblížili, takže ty hochu nevíš vůbec o čem mluvíš, takže raději mlč.
            • Jack1947
              To mně fakt nezajimá co děláte s Lukassem v soukromí to je vaše věxc ale predátor mi tak trochu příjde jako nějaká žárlivá matka a NVidia její postpubertální dcera protože to co tady ted každým dnem dělá to snad není možné *1*
  • Hanzales

Neoficiálně: Assetto Corsa obdrží podporu PSVR.

Tož to by bylo super. A ještě více super by bylo kdyby Sony opravdu časem udělalo SDK (podporu) pro PSVR na PC jak se šuškalo.
    Asi bych pak místo drahého upgrade + HTC Vive do vánoc pořídil PS4 Neo a PSVR a tu časem píchl k PC. Stejně bych to využíval asi jen primárně na AC, DCS :) a sem tam nějakou tu VR hříčku.
    .
  • jindra.veliky

nevim kde jinde se zeptat

ahojda, kdyz si stahnu urcitej typ filmu pro dospele delany pro virtualni realitu (v nazvu vzdy Oculus Rift) muzu si to pak pustit i ve VR na PS4? Dik :)
    • To urcite nepujde protoze konzole jsou pro deti :D

Jinak jsem trosku hledal ale jediny co jsem nasel je zminka ze budes moct koukat na normlani video a hrat klasicky PS4 hry v cinematic modu (virtualni kino). O VR videu jsem nic nenasel...
      • jindra.veliky
        asamsung VR se neda pripojit k pc a koukat? *4*
        • Samsung gear vr? To je snad jenom drahej cardboard VR ne?
          Kdyz budes mit to VR video v telefonu ve formatu kterej ti zkousne ten VR prehravac co to ma tak by to melo fungovat...
          • jindra.veliky
            ja nevim :D o ty VR na mobily jsem se nikdy nezajimal, ale s PC to kompatibilni ocividne neni a platit za Oculuc Rift skoro 20k jenom kvuli par videim...a novej telefon se mi taky nechce kupovat
  • Veskoslav

Steelbook Deus Ex

Je fakt krásný, trpní bohužel tím, co polovina Steelboků, co se dává u her. Je pouze na 1 DVD (krabička s hrou pak obsahuje 3 DVD). A je to škoda. Přijde mi, že ten, kdo tam dává vnitřní část obalu má mozek velikosti hrášku...
  • Vogon

První DLC pro Dark Souls 3 prý vyjde 25. října

http://blog.esuteru.com/archives/20001005.html
    http://www.siliconera.com/2016/08/23/dark-souls-iii-first-dlc-adds-new-weapons-new-magic-and-a-pvp-exclusive-map/

Někomu se do rukou dostala ještě nevydaná kopie japonského herního časopisu, ve kterém o tom DLC píšou. To že někdo získá kopii japonského časopisu před vydáním se stává docela často, ovšem jestli jsou ty leaky pravda na to si počkáme do zítřka, kdy Bandai Namco vydá nějaké oznámení.
    V DLC má být zimní mlžná lokace, bezbarvý plamen a PvP aréna.
    Moje předpověď: DLC bude mít spojitost s Painted World of Ariamis, vzhledem k tomu, že veškerá zmínka o něm v základní hře je Aldrichovo snění o Priscille, a vstup do lokace skrze sen je velmi podobné Fromsoftware. Bezbarvý plamen pravděpodobně pochází z Dark Emberu, který se nacházel v Painted Worldu. Nebo půjde rozšíření Profaned Capital, a bezbarvý plamen bude profaned flame.
    EDIT: Navíc zbraně vykované v dark emberu byly používány k zabíjení bohů a Aldrich je "Pojídač Bohů", vážně typuji že to bude mít spojitost s Aldrichem a Painted World je ve skutečnosti Deep.
    EDIT2: DLC se bude jmenovat "Ashes of Ariandel" http://imgur.com/a/ghqTu
    Někdo v Sony kliknul na "send Tweet" moc brzo. Tweet byl prakticky okamžitě odstraněn(https://twitter.com/PlayStation/status/768085653678460929).
    EDIT3: Toto bude pravděpodobně link traileru, zatím soukromý : https://www.youtube.com/watch?v=iu1NCPMC7D0
    • Femto
      Osobně jsem předpokládal, že vstup bude ve stylu té dračí pevnosti, takže asi nebudeš moc daleko od pravdy. Profaned Capital snad ne, to mělo být více promakané už v základní hře, tam se mi nechce, nemám tak daleko v NG++ postavu :D
    • Draken69CZ
      Jestli se DLC povedou jako u dvojky tak se máme na co těšit *14*
      • Vogon
        Všechny DLC pro Souls hry jsou naprostá bomba. Artorias of the Abyss je jedno z nejlepších DLC vůbec.
        • Draken69CZ
          Pro mě je toto DLC mezi top lokacemi Souls her (Bloodborne jsem ještě nehrál).
      • Femto
        Já bych byl raději spokojen s daleko větší kvalitou než DLC ke dvojce a to The Old Hunters/Artorias of the Abyss...

PS. Vtipný Gif :))

http://media.fyre.co/Lh4eTg3ESOKDHcfDxJGV_giphy.gif

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit