-
No mans sky na PC
http://store.steampowered.com/app/275850/
Wow koukam ze krome toho ze to za moc nestoji maji jeste technicky problemy. No nekup to. -
-
"This is a overhyped indie game made by 15 people, being sold for AAA price.
It's poorly optimized. It's shallow, empty, repetitive and boring. Their 18 quinquillion planets are just a bunch of re-color of the same assets, randomly generated with different combinations. Their representation of the universe is inaccurate, every single planet i've seen is inhabited with life and/or vegetation, there are no gas giants, no ring systems, no barren planets (i've been told there are barren planets - i haven't encountered any) black holes are portals, and no variation of star types." -
-
http://imgur.com/a/n0l6g
druhá planeta na které jsem byl -
Glorifikovaná nástavba Minecraftu bez multiplayeru. GOTY
-
-
No v Minecraftu je alespon co delat :D
-
-
-
TotalBiscuit o NMS portu(a více): https://www.youtube.com/watch?v=LRkHPsZak08 (16 minut)
-
-
Je to blbej port - takhle moc si váží pccčkářů ( navíc odbytej) *11*
-
-
No je to totální fail, vydržel jsem to hrát asi půl hodiny (z čehož 10 minut byl první loading, po erroru 10 minut druhý loading).. seká se to i na minimální nastavení, přesto že mám GTX1070 a i5 6500, nejde změnit poměr stran, takže na 16:10 monitoru to mám spláclé do 16:9 a o tom ovládání snad ani nemá cenu mluvit, nejde tam jednoduše kliknout, ale musí se stejně jako na PS4 to kliknutí podržet.. a to prosím u všeho. Někde jsem viděl tweet, že ta hra je čistej port z PS4 a jsou tam i ty samý soubory, co na něm. Refund a nazdar
-
-
Tharsis
97ELV-J03VW-DJ35V
Savage Lands (Early Access)
R3EZX-MBXI8-TE6IW
Kholat
Q9G6N-EJZVA-NTDWV
Space Engineers (Early Access)
NVWHE-Q6FKG-VVGYY
Shelter 2
IC0PZ-PZJQ7-KWXYZ -
-
Jak tyhle kódy přesně fungují prosím? Je mi jasné, že teď už je pozdě, ale taková znalost se hodí.
-
-
Na Steamu klikneš nahoře na nabídku ''Hry'' a pak ''Aktivovat produkt ve službě Steam'' a tam se proklikáš k zadání kódu. Ten kód tam zadáš a hra se ti přidá do knihovny. Tak jí jenom stáhneš a můžeš hrát.
-
-
rychléé než přijde Draken ! *2*
dík za shelter2
-
-
HW dotaz. Výhledově - dost výhledově ;] - si budu kupovat nový PC na hraní a tak občas koukám na komponenty, abych se zorientoval (ne že by mi to šlo *12* )
Dneska jsem se koukal na processory Core i7. Jsou k dispozici čtyři generace Ivy Bridge až Skylake. Je nějaký důvod kupovat do nového kompu něco jiného než Skylake generaci? Ceny mi přijdou víceméně srovnatelné a liší se v řádu stokorun, jestli na to koukám dobře. Jsou mezi generacemi tak minoritní rozdíly, že i ceny se nehýbou a je v podstatě fuk, co koupím? Má tak smysl ušetřit na desce, která asi taky pro starší generaci bude o něco levnější?
Nejde mi o nějaké hluboké rozvahy, jen o informaci pro neznalého.
Předem děkuji za smysluplné odpovědi a stejně tak děkuji těm, kteří si odpustí "vtipné" příspěvky ve stylu LV007. *2* -
-
Díky všem za info. Nákup plánuju na příští rok. Chci počítač, na kterém budu nějakou dobu v pohodě hrát 1920x1080. Dívám se teď na kompy pro současné hry, abych to příští rok koupil za nějakou rozumnou cenu. Abych byl konkrétnější co se her týče, tak důvodem je asi nový Deus Ex a Kingdom Come. Všechno ostatní jsou už míň náročný hry, které jakžtakž hraju i na současným starým kompu. Je tedy otázka, jestli má i7 smysl nebo stačí i5 a dobrá grafika. Grafiku plánuju něco jako NV 970.
-
-
hele ve volbě grafiky má Veskoslav pravdu, já jsem uvažoval o "upgradu" na 1060 ale pro mě to nemá smysl, sám mám 970 a ten rozdíl ve hrách není zas tak velký, ale jestli kupuješ nový PC a chceš nvidii, tak jdi rozhodně do 6gb 1060, od značky msi je jenom o 1000kč dražší než jejich 970 a věř mi, že chceš co nejvíc vram, 970 bych ti doporučil před necelými 2 lety, kdy jsem si jí kupoval já, ale dneska už to nemá smysl, co se týče procesoru, pokud to máš i na práci a teď myslím třebá náročné renderování, tak i7 smysl samozřejmě má, na hraní ne, místo i7 si kup i5 a pořádný SSD na operační systém
-
-
To zní rozumně ;] a jako dobrý plán. Díky ještě jednou všem za tipy.
-
-
1060 minimálně - 970už je zbytečný investice... (doprodej)
-
Proč 970? Jestli kupuješ příští rok, jak říkáš, tak 1060, ne? Navíc 970 s osekanou pamětí v době 1060/R9 480 mi přijde jako špatná investice:) Jinak já osobně jedu na i5 3470 (nějaký ten pátek stará)+R9 390 a není hra, co by nejela na max v solidním FPS kabátku. Raději bych místo i7 za 10 táců, koupil i5 za 6 táců a ty "ušetřené" peníze vrazil do většího SSD disku nebo grafiky:) Nebo jel na pěkný víkend s přítelkyní/přítelem:)
Kdybych si sestavoval teď pc, tak nejspíš Intel Core i5-6600K (problém, že pouze DDR4 paměti, lze narvat i DDR3L), takže další investice navíc (lze vyřešit přes starší Intel Core i5-4690K cca 5-10% "horší" jak 6600)+R9 480X OC (až bude) nebo klasickou 1060. Ono i více záleží, co od toho očeváš, jestli renderování objektů v Cadu a jiné srandy, co jsou náročnější na výkon CPU a ne GPU, tak bych možná i do i7 šel a to do i7-6700K+zmíněné karty.
Jinak podle mě je naprosto dostačující například Intel Core i5-4460:) Za 5000 a nebudeš mít podle mě s ničím problém. K tomu za 8500-9000 1060 a do konce éry současné generace konzolí vystaráno:)
-
-
Píšeš "dost výhledově". Tak to nebude problém počkat na začátek roku na AMD Zen. Pokud i7 přímo nepřeválcuje, tak minimálně srazí jejich ceny dolů.
-
Tak to mi ukaž kde koupíš nový Ivy Bridge i7.
-
-
já nevim, třeba tohle:
https://www.czc.cz/procesory/produkty#q-c-2-f_137820868=sIvy%20Bridge-E&q-c-1-f_2026836=sCore%20i7&q-c-0-producer=s3h1cn472v2dbib5omna0i2ljba
ale o to tak ani nešlo, jestli seženu od Ivy Bridge nebo až od další generace. Mě šlo principielně o to, jaký je mezi nimi - a jestli vůbec nějaký - rozdíl. -
-
Aha a to by sis chtěl koupit ten za 22 tisíc a nebo ten rozbalenej za 9 tisíc? *1* Když teda pominu fakt, že to není Ivy Bridge, ale Ivy Bridge-E.
Rozdíl tam pochopitelně je. Kupovat předchozí generace nemá význam. A není to náhodou lepší řešit, až to opravdu budeš kupovat a ne rok dopředu? Za pár měsíců jsou tu už Kaby Lake a Zen, -
-
ZEN má být už v prosinci?
-
-
Jo, děkuji.
-
According to recent updates from AMD’s Lisa Su – Zen will be shipping in limited quantities by year end, with full market availability in 2017.
-
-
-
-
-
Osobně si myslím, že i7 jsou předražené legrace, co Intel násilně rve skrze peníze do doporučených požadavků.
Ale pokud na tom trvaš, tak většinou platí, že čím novější, tím lepší pro budoucnost. -
-
pokud budeš kupovat všechno nový, tak poslední generaci. rozdíl ve výkonu ve hrách se různí, ale do budoucna je lepší mít to nejnovější. a do ceny musíš započítat i dražší paměti
ale dá se hrát v pohodě i na kvalitním i5 Haswellu
-
-
Rust
Jelikož je nový Humble a SE mi chyběli, tak "vyhodit" 5 éček na charitu nebyl problém. Byl tak i RUST docela opěvovaná survival hra. No řeknu to rovnou. Ta hra je srač*a. Neskutečná. Nováček, pokud nemá partičku známých, tak věčně bude ležet mrtvý, protože ho někdo "umlátí" kamenem. 15 smrtí za 8 minut. Docela hitparáda. Crafting osekaný na minimum, naprosto otřesná grafika, už po respawnu jsem si připadal jak na střelnici, protože polovina hráčů měla palné zbraně a ten zbytek měl luky. Krajina je pustá, hnusná, FPS lítaj jak nadržená šestnáctka nahoru a dolů, textury jsou naprosto tragické ve vzdálenosti 10 a více metrů. A ty nad cca 50 metrů vypadají jako minecraft textura. Nekecám.
Ty nové zvířata, co nahradila monstra, tak jsem našel dvě, jedno mě zcela ignorovalo a druhé okamžitě zabilo. Mapa je hnusná, velká a když zemřete, smolík. Když už někoho zabijete šutrem, oštěpem, to je fuk. Tak většinou mu věci stejně nevezmete, na to potřebujete speciální klíč na odemykání lootu hráčů a vycraftit ho trvá asi tak dlouho jako napsat Bible díl. 3 aneb Bůh mi prodal děv*y do pekla!
Pravda, ve hře jsem netrávil mládí, spíše minuty, ale rozhodně nejhorší nejenom survival hra. Co jsem se bavil s lidmi, co tam utopili cca 200 a více hodin, tak současná verze RUSTu je odpad, odpad, co má hnusnější grafiku, horší prostředí a katastrofální komunitu.
A co je nejlepší? Může se Vám stát, že budete běhat jako muslimská, černá lesbička a ani na ty kozy si neuvidíte, protože to tvůrci tak chtěli. Rozhodně nedoporučuji kupovat samostatně a ani ve slevě. Jak jsem kdysi nadával na 7 day to die, tak Rust jej překonal o 50000%. Navíc hry jsou +- stejně staré a když jsem se nedávno díval, kam se posunul 7 day to die a Rust, tak tvůrci Rustu udělali přesně to, co se u nich čekalo. Koupili si barák kurev, drahá auta a na hru se*ou. Ano, je to EA hra, o tom žádná, ale původně skvělá hra (dle ohlasů komunity) šla zkratkou, ze srázu do hajzlu a až po špičky.
P.S: A jejich anticheat systém je asi tak úspěšný jako výprava Antarktidy na LOH v Riu. Jenom za tu chvíli jsem potkal lítajícího, co pálil z bazuky a pak neviditelného, co zabíjel všechno na jednu ránu včetně hráčů v plné výbavě:) -
Scorn
https://www.youtube.com/watch?v=hBlBtP3-x_w
Tak to je hodne Giger a trosku Beksinski.... -
-
Jedno video už tu bylo (myslím, že o trochu kratší) a vypadá to moc chutně. Držím palce, aby se jim finál hra podařila.
-
-
Koukam na to. Muselo mi to nejak proklouznout... :(
Priste zkusim nejdriv hledat :D
-
-
-
DDoS útok kvůli recenzi
Stránky Jima Sterlinga, autora zdrcující recenze No Man's Sky, se včera ocitly pod DDoS útokem. Pravděpodobně právě kvůli jeho hodnocení hry. Zřejmě poprvé, co si někdo dal práci s blokací stránek kvůli recenzi*15*Vzhledem k tomu, že jeho stránky jsou bez reklam a jsou financované odlišně, tak mu podobný incident zřejmě může jen přidat na popularitě.
Trochu mě překvapuje, že Games (byť jen kvůli novinářské solidaritě) tohle aktuální a zajímavé dění naprosto ignorují, tak jako třeba nedávné události kolem Denuva, které probíral celý internet. Je sice fajn, že si jedete svou agendu, ale občas by nebylo na škodu rozhlídnout se, co se děje ve světě a zareagovat. Prst na tepu doby, soudruzi! -
-
Ten tlusťoch se té hře vysmíval ještě před vydáním a těšil se, jak to zařízne, takže dostal, co mu patří. Teď k tobě. Jsi otravný jako vřed na prdeli, najdi si proboha nějakou činnost v životě a přestaň tu všechny otravovat, jsi dosti trapný exot a tvoje příspěvky jsou stejně daleko od vtipnosti jako ty Drastíkovy a Veskoslavovy.
-
-
Tlusťoch teď bude díky tomuhle incidentu populárnější než kdy předtím, DDoS kvůli recenzi na hru – to tu ještě nebylo. Takže ano, dostane, co mu patří.
Teď ke mně. Rosí se mi čelo a podlamujou kolena, když zjišťuju, že mě na internetu někdo nemá rád. Nejspíš se mi kvůli tvé nevlídné reakci teď bude špatně usínat.
-
-
To víš recenzovali Pokémony *15*
-
-
A překládali dvacátý článek o Civilizaci.
-
Já se zas těším na podzim, kdy si budu moci přečíst závěr recenze Inside od seňora Olejníka. To budou ty dva nejvybroušenější odstavce, jaké kdy internet přinesl.
-
-
-
Kdo chce klíč na season pass do Arkham Knighta? Když někdo něco nabídne na oplátku, na škodu to nebude.
-
-
Já bych si to klidně vzal, jelikož mě zajímá gameplay za Nightwinga, ale prachy bych za to nedal *1*
Mám tady pár klíčů na: GRAV, Knight Squad, Chivalry: Medieval Warfare a Ultimate General Gettysburg. Žádná hitparáda *1* -
-
Prachy ani nechci, přehlídnul jsem , že kupuju kompletko a přihodil i season pass. Spíš jsem si říkal, kdyby se někdo chtěl zbavit něčeho, co by se mi líbilo tak vyměním. Z toho výpisu mě nic neláká, takže to kdyžtak věnuj někomu jinému. Jelikož jsi byl první tak sem hoď mail, během dneška ti to pošlu.
-
-
Tak super, díky Vlastíku a zkus ještě prosím to štěně *1*
-
-
-
Bys musel ještě zaplatit ty někomu, aby si tohle vzal.
-
-
První recenze No Man's Sky
Tak se objevila první recenze No Man's Sky od Jima Sterlinga. Bože, ten to zaříz jak slepici! Ta pětka, kterou tomu nakonec přilíp, pod jeho textem působí jako vysvobození.
Stránka teď není normálně dostupná, asi mu hrůzou spadly servery.
EDIT: Internet, zdá se, opět probraný z mrákot jak hraběnka po flámu. Na originálním textu si můžete procvičit spoustu anglických slovíček. Vzhledem k žánru recenze bude nejspíš vhodné prosvištět přídavná jména: mundane, repetitive, irritating, dull, recycled, shitty, mind-numbing, disappointing, faked, illusory, scripted, static, sluggish, garish, excruciating, meddlesome, dreary, ugly. -
-
Lituju každého, kdo bere toho šaška vážně.
-
-
Ad hominem podruhé.
EDIT: Mimochodem, když už jsme u těch argumentů ad hominem, co říkáš na to, že Sean Murray, tvůrce No Man's Sky, dvakrát prokazatelně lhal. Jednou, když si pochvaloval, jak je procedurální generování postavené na oné superformuli supr, a když okolo toho nedávno začalo být rušno, tak prohlásil, že superformuli nevyužívá. Podruhé, když se prsil, že se dva hráči ve vesmíru No Man's Sky sice mohou potkat, ale šance podobné události je naprosto minimální. Teď se ukazuje, že šance je tak minimální, že se prostě rovná nule*4*a na krabicích se přelepujou ikonky online připojení.
U politiků jsem na takové lhaní už celkem zvyklý, ale u herních vývojářů mě něco podobného ještě někdy dokáže překvapit. -
-
To s tím multiplayerem bych ještě nehrotil, hra má právě přetížené servery, takže využívá většího počtu instancí, aby ty servery nespadly. Jde to docela poznat podle toho, že oba streameři měli na stejné planetě jinou denní dobu. A je to naprosto běžné, takové GW2 jich mělo při launchi taky dost, a pokud ses chtěl potkat s kamarádem, tak jsi musel čekat frontu do instance.
-
Fac ut vivas.
V žádném případě se nechcu zastávat jak té hry, tak i Seana. Ale Jim Sterling? :-D Toho může brát vážně jen někdo na jeho úrovni, tzn těžká mentální retardace (pozn. pro cenzora - to je pouze terminologie).
-
-
-
Chybí mi tam: Bigot, racist, Im very special bisexual just to remind you, Im cosplaying british undertaker plz notice me, NOTICE ME D:!!!
-
-
Ad hominem.
-
-
Před dvěma hodinama vyšla recenze portálu We got this covered a tam to dostalo 70%. Ta hra minimálně vzbuzuje rozporuplné reakce. Zítra se uvidí, na PC by se tomu mohli alespoň vyhnout problémy typu 15FPS.
-
-
offtopic
Tadyhle pro zajímavost jeden šikula sestříhal "film" ze všech hlavních MGS her do skoro 12hod videa (prej kvůli limitu YT, jinak by byl delší) + seřazeno chronologicky, tak kdo si chce připomenout důležité události ze série, má možnost ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=-K977NxGhyU -
-
Tak to je hodně slušnej kus práce *8*
-
-
Faeria dnes na Steamu zdarma
http://store.steampowered.com/app/397060/ -
-
Děkuji.
-