-
Gotta catch em all!
https://www.youtube.com/watch?v=Dt6krnP7QP4 -
Pokémon Go
Dvě děti při hraní Pokémon Go vstoupily do soukromého domu a byla na ně následně spuštěna střelba, protože je majitel pokládal za zloděje *13*
(ENG) https://www.youtube.com/watch?v=f4Y2sTwBjPg -
-
Ach ty americké děti *7*
Aspo sis to mohl opravit v tom prvním komentu... -
-
Ty meleš něco o chybách a sám nejsi schopný napsat ani jednu větu bez chyby.
-
-
Pokémon Go. Další level degenerace lidstva.
-
-
Ta hra udělala pro zdraví populace více než všechny nápady ministerstva zdravotnictví za posledních 20 let.
-
-
Ale to bych nepřeháněl. A jestli je to jediný důvod proč vylezli ven, tak je to dost smutný.
-
-
Naštěstí mám hloupej tydlifoun, mě ven nedostane nic.
-
-
TYdlifoun? a i kdybych měl nebudu jak kokůtek běhat někde po ulici/městě abych honil pokémony - Proč to asi oficiálně v čr bude až někdy ted co ?? *2*
Jinak, možná bych i "běhal" být tak o 15let mladší ( možná 12) prostě v době Pokémon Boomu... ale tak je zase hezké že touhle zábavou Nintendo si pomohlo pomalu od krachu. Nebo aspon vylepšilo reputaci.
Když to někoho baví proč ne aspon to nemá mikrotransakce nebo jo ??? -
Já ho měl ještě do nedávna taky. Ale práce mě donutila do toho jít. Zatim to má jedno plus, je to furt vybitý :D
-
-
-
No počkáme si na to jak dlouho to vydrží a kolik lidí během hraní přijde k úrazu.
-
-
Tak tak není nadto běžet ven a pak omylem skočit na dálnici pod cisternu *3*
-
-
Jak řikám kdo chce tam tak at tam jde *4*
-
Čekám na prvního co sejde z útesu :D
-
Go Jack1947 Go
-
-
-
-
V čem je to horší než hraní na pc/konzoli?
-
-
Asi o nic horší, jenom mně to už prostě přijde tak nějak dementní. Jako selfie apod. hovadiny. Jinak v klidu, to se zase nečilte, proti gustu....
-
Je to horsi protoze musis chodit ven a hazet micky po roztomilejch "zviratkach" :D
-
-
...kňouraj puboši v herní internetový diskuzi *5*
-
-
Jo kéž by, aspoň bych měl prázdniny :D
-
-
-
Ja taky :D BTW. myslim ze tam rika ze mu vstoupili na pozemek a ne do domu :D
Hrajete nekdo Pokemony? :D -
-
Třeba já, ale ne stylem, že bych lítat přímo za Pokémonama, ale spíš když někam jdu, tak tím zabíjím čas a občas trochu prodloužím cestu *1*
-
...
Byli v autě před domem v noci. Omlouvám se, za nepřesnou informaci.
-
-
-
Ahoj, nevíte jak je na tom ted' Batman na počítač ? Dá se to už hrát nebo ještě ne ? *4*
-
-
Jelo mi to zkus mrknout na google najít n+co se settings -> ale myslím že na NV ti to pojede )nemáš AMD ne?¨).
-
Steam má funkci vrácení peněz, takže pokud si to tam koupíš, můžeš maximálně 2 hodiny hrát, uvidíš jestii ti to pojede, pokud ne tak dáš refund. I po všech patchích je to o štěstí.
-
-
Steam
Jede Vám normálně Steam?
EDIT: Už nic, už zpátky naskočily servry:)
https://steamstat.us/ -
Reklamy u obrázků
Prosím vás Games.cz, jestliže musíte mít reklamu i u prohlížení obrázků her v galeriích, tak JEN JEDNOU. Né že při prohlížení mi 10x vyskočí ta samá reklama. Je to velice frustrující a na takové prohlížení galerie se vám každý zkrátka v.y.s.e.r.e, protože to je o nervy!! *4* -
-
BATTLEFIELD 1 REAL LIFE MODE - 4K 60FPS
https://www.youtube.com/watch?v=eKGqtZc-xsQ -
-
Hrozně mi to připomíná alternativní války z anime.
-
Graficky něco úžasného *14*
Co se týče reality, tak snad se dočkáme nějakého "realism" modu, kde budou jednoduše upraveny statistiky. Ale pochybuju. O tom BF nikdy nebyl. Red Orchestru bych z toho nedělal. -
Je to pekny ale ty samopaly, poloautomaticky pusky a rychly tanky me proste mrzi :(
-
-
Na druhou stranu je to vesměs arzenál autentický a poplatný době; a já to chápu tak, že Battlefield jej akorát tradičně seskupuje a dává k dispozici pro virtuální bitvu (v Bf1942 se kupříkladu objevovaly dokonce i prototypy zbraní, které do skutečných bojů ani moc nezasáhly - například jedna za všechny, japonská poloautomatická puška typ 4/5, se kterou hráči blbnou dokonce už u Midway). Nevyhne se to určitě otázce jejich pro hru momentálně zvolených modifikací nebo jejich skutečnému rozšíření na bojištích, ale je to taky pořád o té stejné a otřepané Battlefield-filosofii, která primárně staví na arkádové hratelnosti a zábavě masy lidí s možnostmi než striktnímu realismu výzbroje a chování techniky, což přece jen funguje už od prvních dílů a je to jistá výhoda série. Hráči zde mají přece jen výběr dle své chuti s čím na bojiště přijít, což je taky fajn. A soudě dle zatím nepřístupných nastavení pro zbraně se zdá, že by mohlo jít i volit, co si na ně montovat, takže věřím, že pokud se někdo rozhodne pro čistou pušku bez puškohledů a podobných serepetiček, tak bude moci (v některém z videí jsem dokonce zahlédl, že si jde i zvolit, zda mířit přes mířidla nebo přes zaměřovač, pokud je nainstalovaný). I co se týká té použité rychlosti tanků. Ta není dle mého tak tryskově kakastrofální jak se zdá, naopak je pro hru přiměřená a že není nutné, aby byli hráči vyloženě nuceni brázdit terén 10 km/h, třebaže se tak opravdu dělo.
Mám za to, že samotná změna zasazení je už sama o sobě hodně lákavá. Potvrzuje se, že tahle historická bojiště, bez ohledu na to, jak reálně jsou tedy provedena, Battlefieldům přece jen sluší nejvíce a samotná atmosféra bojů pro fakt jejich zvolené tématiky je u nich jiná a k lepšímu. Na téhle ukazované mapě Saint Quentinu tvůrci přece jen taky potvrzují smysl pro detail a zajímavé nápady, které pomáhají hratelnosti a feelingu bojiště té války, třebaže jistými prvky (zeppelin na frontové linii či volnější a rychlejší chování v akci) může působit snad ahistoricky a soudobě netakticky. Stejně tak ale se z toho nejen po grafické stránce opravdu umí stávat velmi epická věc, což v posledních dílech citelně scházelo. A jak dokazují právě Jackfrags na svém kanálu, Battlefield 1 má hodně slibný potenciál. Možná z toho nebude realistická a autentická první světová, které se nebude nedát vytknout cokoliv, a to od zbraní po jakési náhodné generování barev kůže vojáků nebo designu bojišť, ale z těch videí to vypadá přesto na zábavnou řežbu zasazenou do tohoto období, což v režii Battlefield série opět nezní špatně. -
-
Ja s tebou plne souhlasim ale i presto me ten tezkej a zoufale pomalej nemeckej tank skakajici pres pres prekazky jak kamzik prijde fakt zvlastni :D
-
-
-
-
Jak je na tom teď ac unity? Dá se to už dohrát bez bugu nebo to zůstalo neopraveny, konkrétně ps4 verze
-
-
Tu máš rok staré video, které je recenze hry po všech patchích.A konzolové verze hry nebyly tak domrvené jako PC verze. https://www.youtube.com/watch?v=84Kmh9RKsMw
-
-
diky vsem
-
-
Nemůžu mluvit za PS4 ale na PC nic moc opraveno nebylo. Párkrát jsem propadnul zemí, lidi levitovali, doskakování textur, dohlednost textur... bugy to má furt stejné. Ono po nějaké době už na těch opravách Ubi přestane pracovat. Takže nelze očekávat, že za rok to bude hratelné.
V prvních možná třech měsících se opraví největší bugy a pak už jen menší crashe. Ale že by se pak pracovalo na optimalizaci a jiných, větších problémech, to ne.
Syndicate je po technické stránce lepší hra a hratelná hra. Ty chyby tam taky jsou, ale už je jich mnohem méně a méně častěji si jich všimneš.
I tak je jejich engine celkem katastrofální od dob AC3. -
Nechápu ty mínusy. Mě by to taky docela zajímalo (u mě teda PC verze). Na Steamu lidi v recenzích píšou, že bugy byly z velké části už odstraněny. Takže bych řekl, že to tak bude pro všechny verze hry, tedy i PS4.
Tady jsou části některých nejaktuálnějších recenzí, týkající se bugů ve hře:
"The game is actually pretty good and most of the major bugs have been fixed. Worth it when on sale."
"98% of bugs are fixed. game is really worth a play through if youre a die hard assassin's creed fan "
"Given the problems that turned me off the game when it first came out, I was pleasantly surprised when I came back a year later and was able to play it with no problems" *4* *4* *3*
-
-
Cenzore dívej dolů. Osobní urážky, vulgarity a to jen díky debatě o grafikách. Potlačujte tyhle diskuze o grafikách, to je prostě hrůza.
-
-
Drogy *1*
-
-
Bundle Bethesda week
https://www.bundlestars.com/en/games?publishers=Bethesda%20Softworks&sale=true -
-
Na G2A to je všechno levnější
-
-
-
Nvidia propad
Anylytici z Wells Fargo snížili Nvidii rating, zdá se, že ji čekají problémy. Možná tu 1070 nakonec vrátím bratránkovi, který mi ji půjčil a nechám si jen ten voucher na Dooma, toho si nevšimne. Nakonec asi fakt počkám na AMD Vegu.
http://wccftech.com/nvidia-downgraded-underperform-wells-fargo/ -
-
DD pls, nech toho.
-