-
Slevy PS Store
Teď jsou v PS Store ve slevě nějaké divné japonské hry. Je nějaká hratelná, doporučil by mi někdo něco z toho? Díky. -
-
Mohl bys to udělat jako já, když jsou slevy a já nevím, co si koupit. Koukneš na název, zaujme tě/nezaujmě. Když jo, tak na to klikneš a projedeš si videa i obrázky, popřípadě si to vyhledáš na YT a budeš mít jasno, zda KOUPIT/NEKOUPIT.
Ale za sebe bych doporučil:
MGSV Phantom Pain ... sice mám odehrány tak cca 4 hodiny, ale už takhle je to neskutečně promakaná stealth/akční hra s možností variabilního přístupu k misím, japonským humorem a pokud jsi fanda série, tak je to prostě kurva povinnost.
DMC Definitive Edition ... jakožto nejlepší dostupná rubačka na trhu momentálně je tohle pro fandy hack'n'slash her též povinnost. Úžasnej level-design, kulervoucí hudba i soubojovej systém, nespočet různých komb, kde si můžeš krásně vyhrát v tom, jak nepřátelé rozemeleš na sračky.
RE6 ... ano ano, fanoušci série z toho sice pořád zvracejí a ještě se z toho ani pořádně nevzpamatovali, ale když se odendá název RESIDENT EVIL, tak jde o skvělou hororovou akční adventuru, kde máš na výběr ze sedmi postav, spousty lokací a skvělý atmosféry, zejména pak v Leonově kampani. -
-
Díky za doporučení.
1) Já právě nechci posuzovat hru na základě názvu a tím pádem bych musel rozklikávat úplně všechny. Proto se raději otočím na zdejší odborníky.
2) PS4 je má první konzole od Sega Mega Drive II, takže MGS mi léta úplně unikal a vůbec nevím, o co tam jde. Přesto mě to docela lák, uvidíme.
3) Nemám názor, dobrou rubačku bych si zahrál, popravdě teď nevím cenu, včera jsem si téhle hry nevšiml
4) Já jsem sráč, nejsem si jistý, jestli je to hra pro mě :) -
-
To není horor ale za CHrise je to až takovej béčkovej akční válečnej triller. Zombíci jsou tam jenom aby se neřeklo že je tam nikdo nedal *3*
-
-
To s tím DmC je vtip že? Navíc když ve slevě je i DMC4.
-
-
Gravity Rush Remastered(Prostě PS4 verze)- logická plošinovka založená na fyzice, navíc má nádhernou "Ghibli" grafiku, podivný svět a zajímavé postavy.
Abyss Odyssey - Rogue-lite plošinovka s nádhernou stylizací, zajímavě pojatým bojovým soubojem a navíc pochází z Chile a je ovlivněno historií a kulturou tohoto národa.
Digimon Story: Cyber Sleuth - Je mi jasné, že když je to hra se značkou Digimon, tak se o kvaliě nedá nepochybovat, ale tohle je fakt dobré JRPG velmi podobné sérii Persona, dokonce na této hře pracovalo hodně lidí, co dělalo na Personách, např. designér/ka postav.
Disgeaea - Hardcore japonská tahovka s komediálním laděním. Hraje to Petr Bulíř, což mluví za vše.
Toukiden: Kiwani - Velmi povedený klon Monster Huntera.
Strider - Dost dobrá metroidvania.
Tales of Zestiria - Klasické JRPG s anime laděním. -
Metal gear solid V, pokud máš rád stealth.
DmC Devil May Cry je celkem zábavná rubačka a ani není japonská a Gravity rush.
-
-
RX 480
Pokud uvažujete o novém počítači nebo grafice, neřiďte se proboha výkřiky některých expertů v místních diskuzích. Přečtěte si nějaké serióznější recenze nebo si poslechněte aspoň stručná shrnutí, nejlépe z nečeských zdrojů, a udělejte si názor podle nich. RX 480 není druhý příchod Krista, je to prostě jen výhodná karta pro lidi, co nechtějí za grafiku platit přes 10 tisíc korun (jakákoliv výkonnější varianta stojí dvojnásobek a víc). Za podobné peníze nic lepšího dnes není a asi ještě nějaký čas nebude. -
-
PC gamer recenze R9 480
http://www.pcgamer.com/radeon-rx-480-review/?utm_content=buffer2bc10&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamer -
-
Takže přímotopy nezklamali *3*
-
pockam na nereference. zatim fiasko. skoda...
-
-
Fiasko ne jen se od nVidia naučili slibovat něco co nedokážou splnit *15*
-
-
Takze to fakt ma vykonnekde mezi 970 a 980. Za 8k to asi neni uplne spatny ale docela by me zajimalo co na to GTX1060.
-
-
Za půl roku a to očekávám, že budou venku 480X.
-
-
No podzim je za ctvrt roku a jestli teplota a spotreba u 480 neni nic moc tak se obavam ze 480x to moc nevylepsi. Porad jim ale drzim palec. konkurence je zdrava.
-
-
No ono to hlavně srazilo výkonnější 390X skoro o 2500 jenom uvedení na trh.
-
Teplotu budou řešit nereferenční karty, chce to jen doladit ovladače a cenu.
-
-
-
-
Guru3D
http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-radeon-r9-rx-480-8gb-review,1.html -
-
Zrovna čtu:)
-
-
-
Tak na PCTuningu RX480 nedopadla nejlip, pokud je pravda to se spotrebou a hlucnosti + teplota 84° v loadu tak to je teda neco. Klasicky topeni od AMD, vsechno tohle bych presel ale ta cena tu kartu uplne zabiji.
-
-
Njn když to má TDP 150W a žere to 165 tak to ten malej pasiv s turbínkou nemůže uchladit, reference to bude jiná, jako u všeho.
-
Vždyť stojí 7000. Kolik by jsi proboha chtěl, aby stála? *7* Ty jsi další "LV" s 960.
-
-
Tak momentálně nejlevnější stojí 8k a byli tací kteří tvrdili že cena 8GB verze bude nemálo pod 7k.
-
-
České eshopy, co by jsi chtěl. Dokud to nebude oficiálně v prodeji. Navíc budou muset s něčím dolů. R9 390 nebo Gtx 970 nebo R9 480. A co jsem se díval na Amazon, tak ten už šel dolů, takže třeba Sapphire Radeon NITRO R9 390X jde koupit za cca 7000 včetně poštovného. Záruka 1 rok navíc pak stojí 10 dollarů.
-
-
Jak oficiálně v prodeji jak víc oficiální to má být?
https://www.alza.cz/radeon-rx-480/18859406.htm
https://www.czc.cz/herni-graficke-karty/produkty#q-c-1-f_2027483=sRadeon%20RX%20480&q-c-0-f_2027481=sAMD -
-
Mě na Alze psali, že bohužel nemají vůbec na skladě, že karta je na objednání:) No prostě si brácha počká *1*
-
Jak nejsou na skladě mi píšou že zítra v 9:00 si to mám vyzvednout? Nebo tam přijdu a oni mi řeknou "Chvilku počkejte hned vám to přineseme" a budu tam do úterka?
-
Ještě nejsou na skladě:) Takže možná zítra budou oficiálně na skladech. Ceny u nás jsou přepálené jako vždycky, to už nemá cenu řešit.
-
-
-
-
Promin s tebou ja se nehodlam zahazovat. nereaguj na me prosim, dik.
-
-
-
Steam Windows Phone autenticator
Konečně!
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/steam/9nblggh4x7gm -
-
Steam v mobilu předtím nefungoval ? *7*
-
-
pro windows vůbec nebyl :)
-
-
-
Baví/bavil tu vůbec někoho Fallout 4?
mě baví :-) -
-
Neznám.
-
fallout
Já hrál pár hodin po vydání (v NV mám 300 hodin) a poté to pustil k ledu. Aktuálně jsme se k tomu verátil, zatím sto hodin a baví mne čím dál více. Hlavní linku ignoruji. -
Ne
-
Já se u něj dobře bavil už něco málo přes 100 hodin a ještě to nějaký čas zabere, něž ho dohraju.
-
-
mě to chytlo až na druhý rozehrání. Ale je to paráda, baví mě hodně. Už se blížím k 70ti hodinám, co ž je u mě dost. Jediná hra kde jsem se dostal přes 100 hodin je GTA 5. A pak ještě starý hry bez počítadla hodin.
-
-
Dle steamu mám 112 hodin, takže odpověď je zřejmá *3* a to jsem nehrál dlc ani žádný mod, oproti tomu MGS V 13 hodin a neplánuju se k tomu vrátit. Hejt na F4 nechápu, Fallouty jsem hrál všechny, nejlepší atmosféru měla sice jednička, ale boston je fakt zmáknutý na 1* a crafting se taky povedl
-
-
Jeden český hráč Zaklínače má 300 hodin, dle jeho slov koupené na všechny platformy a přesto mu dal nedoporučení ke koupi a nadává na něj:)
-
-
no já co jsem tak koukal u zaklínače mám na gogu necelé 3 hodiny, kupováno cca 3 dny po vydání, kupoval jsem i první datadisk, mám v plánu koupit i ten druhý a třeba si to konečně zahraju *1*
-
-
Tohle ti Jack nikdy neodpustí. Kupovat hry a nehrát je. Doufám, že se stydíš *1*
-
-
Krabičku můžeš registrovat na GoG, Steam a Origin:) Primárně je kód na GoG, ale lze jej "vyměnit" na jejich stránkách na ostatní platformy:)
-
SalemCZ: mám krabicovku, datadisk jsem kupoval přes digitální distribuci, tak nevím, kolik mají z krabicovky, ale registrace byla na gog, nikoliv na steam
-
Tak doufám že sis to koupil na GOGu, aby z toho měli víc peněz
-
Já jsem naopak pyšný, že jsem přispěl na financování projektu, který mě zajímá víc než zaklínač, tedy Cyberpunk 2077
-
-
na Zaklínače čekám na kompletní edici, ale taky si tu hru chci zahrát.
-
-
-
To by ses divil. Na steamu najdeš lidi, kteří mají u nějaké hry i třeba 250 h a napíšou komentář, že je hra nebavila a že je to blbost.
-
-
Moc jsem od něj nečekala, ale překvapivě mě hodně bavil.
-
Tak jasný páč sis ho koupil, ještě aby tě nebavil. Třeba se k tomu ještě vrátím ale moc šancí si nedávám.
-
-
dokonce jsou i hry co jsem si koupil a nebaví mě.
-
-
Jo fakt ? to je smůla co třeba *7*
-
-
-
-
SYSTEM SHOCK DEMO
Nadpis hovoří za vše, demo remaku SS je už ke stažení. -
-
sice nemám nic proti starým hrám, ale konečně si budu moct zahrát System Shock. původní hra je na mě už moc
-
-
Retro ? :D *1* *15*
-
-
-
Přehled zlevněných titulů, které aktuálně (27. 6. - 3. 7. 2016) naleznete v PS Store.
Hrozný výběr... -
-
To nejsou zlevněné hry, ale nově vydané hry, teda pokud správně vidím.
Drawful je skvělá party hra. Odin Sphere je naprosto luxusní beat em' up s krásnou ručně kreslenou grafikou(Vanillaware a Geroge Kamitani jsou prostě borci). A nedokážu si představit jak by někdo pokazil Pac-mana. -
-
-
Jeden, by řekl, že po brexitu, už ho nemůže lidstvo nijak zklamat.
-
-
Tohle bylo ještě před brexitem.
-
-
Promiň mi to *9*
-
Jenže já jsem tuhle temnou událost úplně vypustil z mysli, a kvůli tobě teď trpím příznaky PTSD.
-
-
-
-
-
Inside recenze
Vypadá to, že Inside, pokračování slavného Limba, se mimořádně povedlo. Zatím 92 % na Metacritic. -
-
Tady není co řešit *14*
-
-
Takže žebračina - a pak že žebrat se nevyplatí pchf *4*
-
-
Njn někdo má někdo ne *3*
-
-
Tak hlavně si to umíme přiznat vid *5*
-