-
Enderal – Very Low vs. Ultra Graphics Comparison
Dnes vyšla kompletní modifikace pro Skyrim - Enderal zatím jen v německé lokalizaci.
YT kanál Candyland vydal video, kde srovnávají grafické nastavení. Po grafické stránce to na zadek asi nikoho neposadí, ale atmosféra z toho přímo sálá, obzvlášť v té zimní lokaci *4*
Dle stránek vývojářů bude anglická lokalizace k dispozici "pár" týdnů po vydání. -
Nový update pro Doom přidá do hry klasický zaměřovač.
Žádný klasický zaměřovač. Zaměřovače zůstanou, jen zbraně si budeme moci posunout do středu obrazovky tak, jak to bylo v původním Doomu. -
-
Takto mu řikám gol když retro tak pořádně!
-
-
Mohli k tomu přilípnout slogan: Chcete zatopit v pekle? Nestřílejte od boku! Wanna burn the Hell down? Don't shoot from the hip!
-
-
No od boku, tam se vícméně mířit taky nedalo ve starejch doomech až ve 3jce jo ale to krom názvu a prostředí nemělo s Doomem jako takovým nic společného.
-
-
Až na to, že ve trojce žádný zaměřovač taky nebyl, ten přidala až komunita sama.
-
-
Mířit se tam ale snad dalo ne? (přiblížit)
-
-
-
-
-
-
FIFA 16 / error 0xc00007b / msvcr100.dll clr0400 nelze zkopirovat
Ahoj,
stahl jsem si demo fify 16. Pri spusteni mne to napise chybovou hlasku 0x00007b. Na netu jsem se docetl ze staci zkopivat asi petici dll knihoven do systemu32, jenze...:
podari se mi zkopirovat a premazat jen ctyri msvcr100.dll soubory a na posledni msvcr100.dll clr0400 to vyzaduje admin povoleni a pri pokusu o zkopirovani je moznost pouze : opakovat - preskocit - zrusit...
nevite nekdo co s tim ? vcera jsem se v tom vrtal, zkousel neco najit na webu a uz vazne nevim.. :( -
-
Aneb tohle by melo pomoct:
http://gamerrors.com/downloads/learn-download-0xc000007b-is-missing-fix.html
Jak rikam, pokud ty C++ redistributables prilozene u hry v adresari redist uz nainstalovane mas, mas je mozna poskozene a chce je to odinstalovat a nainstalovat:
https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/2977003 (nezapomen vzdy vybrat spravnou jazykovou verzi podle jazykove verze tveho OS.
Tady jeste direct link na Framework a DX installery: http://remote1.hulkload.com/files/2/1qncrl70f9d4wt/DX_Framework.7z
PS: Pri hledani FIFA 16 error 0xc00007b hned prvni odkaz. Kudy/jak jsi se to k tomu nestastnemu reseni kopirovani knihoven pls dostal? -
-
no tak se mne nakonec podarilo prekopirovat ty knihovny skrz jeden program, ovsem tentokrat to muj problem nevyresilo.
po nekolika pokusech prekopirovani dalsich a dalsich knihoven se mi uz podarilo rozjet pes 2016, ovsem demo fify 16 porad haze stejnou chybu... zajimavy..
mohlo by ten problem delat jen demo a plna verze hry by sla spustit bez problemu ? -
Zacnu od konce.. v ruznych odkazech na reseni problemu error 0xc00007b bylo i reseni prepsani dll. knihoven a treba konkretne u Pro Evo Socceru 16 to bylo to spravny reseni, kdy mi hra po teto chybove hlasce zacala behat, tak verim ze by to pomohlo i zde... fotbal jako fotbal :D
dik za vycerpavajici info, ten odkaz kterej jsi mi napsal konkretne k ty fife, tak podle neho jsem uz postupoval a jsem ve fazi instalovani znovu vsech VC ++ verzi. Ovsem je to na dyl a prepsani dll. knihoven je preci jen jednodussi reseni... proto bych si to i riskl a zkusil to prepsat...
-
-
Probuh, nikdy neprepisuj stazene knihovny, nebo knihovny ze hry do system adresare windows.
Zkopirovat nestaci, kazda knihovna musi byt radne zaregistrovana, muzes prespat nejakou verzi knihovny, co je defaultne v systemu verzi jinou a tim si to spis jeste vic drbnes.
Vzdy prvne nainstalovat veskere c++ z redist adresáře a DX. Pokud nepomůže a už redisty máš, zkus dát opravit.
PS: kdysi jsem si myslel v domeni ze tam mam tech c++2005-2013 nejak moc a "starsi verze" tech samych (x64) 2010 odinstaloval v domeni, ze staci ta s nejvyssim cislem. Omyl. Spousta programu pak zacala vyhazovat neplatne operace atp. C++ vzdy jen instalovat (opravovat) nikdy neodinstalovavat a pokud nejaka hra nejde, vetsinou je prvne chyba zde, nebo v nejakych hodne starych ovladacich celkove i klidne. To ze to pak vypada p case takto je normalni:
http://i.imgur.com/ZG4IZ1G.png -
Zkusil ses přihlásit jako admin?
-
-
Scénář Detroit: Become Human má tisíce stran.
To je sice hezký, ale to nezaručuje, že to nebude pak třeba ve výsledku překombinovaná scénáristická patlanina se spoustou nesmyslů, těžko uvěřitelných zvrat(k)ů, nudných dialogů a mnoho dalšího. Radši kvalitu, než kvantitu. Beyond jsem sice nehrál, ale to mělo taky spoustu stran, co jsem slyšel, a přitom šlo o patlaninu, jak říká internet. Snad to dopadne dobře, látka vypadá zajímavě. Stačila by stejná kvalita ve všem, jako byla u HR a budu spokojenej. Takovej Fahrenheit už ke konci dost skřípal a matrixovskej konec to vyhnal do absurdna během několika minut. -
-
Byl tu Beyond a jak dopadl promrhalej potenciál sice vypadá to hezky to jo ale jak řikáš aby to zas nebyla nějaká rádoby slátanina.
-
Fahrenheit je svým způsobem legenda. Vždycky, když ji někdo zmíní, je to kvůli tomu, že měla totálně zprasený konec. A já s tím souhlasím. Mě taky moc bavila, ten začátek měl atmosféru, třeba na těch hajzlíkách nebo na hřbitově, ale na konci? *8* *16* Mně by zajímalo, jestli se k tomu třeba vyjádřil někdy scénárista.
To je jako když se po 30 letech vysílání seriálu Tak jde čas ve scénáři objevil ďábel :)
-
-
The Witness
Jestli si chcete pořádně otestovat nervy a trpělivost, zkuste puzzle maratón The Witness. Nedávno jsem dohrál třetí Dark Souls, všechny bossy sólo a bez nápovědy, ale ani Nameless King mě nestál tolik přemáhání, abych nehledal online pomoc, jako The Witness. Včera ale konečně jen s pomocí vlastních závitů bez jakékoliv nápovědy až do konce, přesto jsem všechny existující puzzly určitě nenašel. Těžká písemná práce. Doporučuje 8/10 masochistů. -
-
tak zrovna ten mám delší dobu rozehraný a masochismus to fakt je, ale přišlo mi, že talos principle má zajímavější puzzle, ve witness jsem se někde zaseknul, už ani nevím kde, ale vizuál to má parádní, i když firewatch mi přišel hezčí, jenom škoda, že to nebyl survival ale exporační "adventura"
-
-
Zaseknout se je tady celkem normální. Člověk ale má vždycky možnost odejít luštit jinam a vrátit se po čase v plné síle a třeba s novým přístupem.
-
-
Tak tenhle vocas s tím jeho velkým ptákem je poslední co mi zbývá a nějak už nemám nervy, ale vzdávat se mi to nechce.
-
-
Slevy PS Store
Teď jsou v PS Store ve slevě nějaké divné japonské hry. Je nějaká hratelná, doporučil by mi někdo něco z toho? Díky. -
-
Mohl bys to udělat jako já, když jsou slevy a já nevím, co si koupit. Koukneš na název, zaujme tě/nezaujmě. Když jo, tak na to klikneš a projedeš si videa i obrázky, popřípadě si to vyhledáš na YT a budeš mít jasno, zda KOUPIT/NEKOUPIT.
Ale za sebe bych doporučil:
MGSV Phantom Pain ... sice mám odehrány tak cca 4 hodiny, ale už takhle je to neskutečně promakaná stealth/akční hra s možností variabilního přístupu k misím, japonským humorem a pokud jsi fanda série, tak je to prostě kurva povinnost.
DMC Definitive Edition ... jakožto nejlepší dostupná rubačka na trhu momentálně je tohle pro fandy hack'n'slash her též povinnost. Úžasnej level-design, kulervoucí hudba i soubojovej systém, nespočet různých komb, kde si můžeš krásně vyhrát v tom, jak nepřátelé rozemeleš na sračky.
RE6 ... ano ano, fanoušci série z toho sice pořád zvracejí a ještě se z toho ani pořádně nevzpamatovali, ale když se odendá název RESIDENT EVIL, tak jde o skvělou hororovou akční adventuru, kde máš na výběr ze sedmi postav, spousty lokací a skvělý atmosféry, zejména pak v Leonově kampani. -
-
Díky za doporučení.
1) Já právě nechci posuzovat hru na základě názvu a tím pádem bych musel rozklikávat úplně všechny. Proto se raději otočím na zdejší odborníky.
2) PS4 je má první konzole od Sega Mega Drive II, takže MGS mi léta úplně unikal a vůbec nevím, o co tam jde. Přesto mě to docela lák, uvidíme.
3) Nemám názor, dobrou rubačku bych si zahrál, popravdě teď nevím cenu, včera jsem si téhle hry nevšiml
4) Já jsem sráč, nejsem si jistý, jestli je to hra pro mě :) -
-
To není horor ale za CHrise je to až takovej béčkovej akční válečnej triller. Zombíci jsou tam jenom aby se neřeklo že je tam nikdo nedal *3*
-
-
To s tím DmC je vtip že? Navíc když ve slevě je i DMC4.
-
-
Gravity Rush Remastered(Prostě PS4 verze)- logická plošinovka založená na fyzice, navíc má nádhernou "Ghibli" grafiku, podivný svět a zajímavé postavy.
Abyss Odyssey - Rogue-lite plošinovka s nádhernou stylizací, zajímavě pojatým bojovým soubojem a navíc pochází z Chile a je ovlivněno historií a kulturou tohoto národa.
Digimon Story: Cyber Sleuth - Je mi jasné, že když je to hra se značkou Digimon, tak se o kvaliě nedá nepochybovat, ale tohle je fakt dobré JRPG velmi podobné sérii Persona, dokonce na této hře pracovalo hodně lidí, co dělalo na Personách, např. designér/ka postav.
Disgeaea - Hardcore japonská tahovka s komediálním laděním. Hraje to Petr Bulíř, což mluví za vše.
Toukiden: Kiwani - Velmi povedený klon Monster Huntera.
Strider - Dost dobrá metroidvania.
Tales of Zestiria - Klasické JRPG s anime laděním. -
Metal gear solid V, pokud máš rád stealth.
DmC Devil May Cry je celkem zábavná rubačka a ani není japonská a Gravity rush.
-
-
RX 480
Pokud uvažujete o novém počítači nebo grafice, neřiďte se proboha výkřiky některých expertů v místních diskuzích. Přečtěte si nějaké serióznější recenze nebo si poslechněte aspoň stručná shrnutí, nejlépe z nečeských zdrojů, a udělejte si názor podle nich. RX 480 není druhý příchod Krista, je to prostě jen výhodná karta pro lidi, co nechtějí za grafiku platit přes 10 tisíc korun (jakákoliv výkonnější varianta stojí dvojnásobek a víc). Za podobné peníze nic lepšího dnes není a asi ještě nějaký čas nebude. -
-
PC gamer recenze R9 480
http://www.pcgamer.com/radeon-rx-480-review/?utm_content=buffer2bc10&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamer -
-
Takže přímotopy nezklamali *3*
-
pockam na nereference. zatim fiasko. skoda...
-
-
Fiasko ne jen se od nVidia naučili slibovat něco co nedokážou splnit *15*
-
-
Takze to fakt ma vykonnekde mezi 970 a 980. Za 8k to asi neni uplne spatny ale docela by me zajimalo co na to GTX1060.
-
-
Za půl roku a to očekávám, že budou venku 480X.
-
-
No podzim je za ctvrt roku a jestli teplota a spotreba u 480 neni nic moc tak se obavam ze 480x to moc nevylepsi. Porad jim ale drzim palec. konkurence je zdrava.
-
-
No ono to hlavně srazilo výkonnější 390X skoro o 2500 jenom uvedení na trh.
-
Teplotu budou řešit nereferenční karty, chce to jen doladit ovladače a cenu.
-
-
-
-
Guru3D
http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-radeon-r9-rx-480-8gb-review,1.html -
-
Zrovna čtu:)
-
-
-
Tak na PCTuningu RX480 nedopadla nejlip, pokud je pravda to se spotrebou a hlucnosti + teplota 84° v loadu tak to je teda neco. Klasicky topeni od AMD, vsechno tohle bych presel ale ta cena tu kartu uplne zabiji.
-
-
Njn když to má TDP 150W a žere to 165 tak to ten malej pasiv s turbínkou nemůže uchladit, reference to bude jiná, jako u všeho.
-
Vždyť stojí 7000. Kolik by jsi proboha chtěl, aby stála? *7* Ty jsi další "LV" s 960.
-
-
Tak momentálně nejlevnější stojí 8k a byli tací kteří tvrdili že cena 8GB verze bude nemálo pod 7k.
-
-
České eshopy, co by jsi chtěl. Dokud to nebude oficiálně v prodeji. Navíc budou muset s něčím dolů. R9 390 nebo Gtx 970 nebo R9 480. A co jsem se díval na Amazon, tak ten už šel dolů, takže třeba Sapphire Radeon NITRO R9 390X jde koupit za cca 7000 včetně poštovného. Záruka 1 rok navíc pak stojí 10 dollarů.
-
-
Jak oficiálně v prodeji jak víc oficiální to má být?
https://www.alza.cz/radeon-rx-480/18859406.htm
https://www.czc.cz/herni-graficke-karty/produkty#q-c-1-f_2027483=sRadeon%20RX%20480&q-c-0-f_2027481=sAMD -
-
Mě na Alze psali, že bohužel nemají vůbec na skladě, že karta je na objednání:) No prostě si brácha počká *1*
-
Jak nejsou na skladě mi píšou že zítra v 9:00 si to mám vyzvednout? Nebo tam přijdu a oni mi řeknou "Chvilku počkejte hned vám to přineseme" a budu tam do úterka?
-
Ještě nejsou na skladě:) Takže možná zítra budou oficiálně na skladech. Ceny u nás jsou přepálené jako vždycky, to už nemá cenu řešit.
-
-
-
-
Promin s tebou ja se nehodlam zahazovat. nereaguj na me prosim, dik.
-
-
-
Steam Windows Phone autenticator
Konečně!
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/steam/9nblggh4x7gm -
-
Steam v mobilu předtím nefungoval ? *7*
-
-
pro windows vůbec nebyl :)
-