Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N0isy

Obrazem: Velice povedený cosplay na motivy The Witcher 3 od fanynky s přezdívkou elenasamko.

Cosplaye pěkný, ale, bleskaři, nemusíš nám ukazovat na co koukáš po večerech...
    • Obrazem: Velice povedený cosplay na motivy The Witcher 3 od fanynky s přezdívkou elenasamko.

Mam pocit ze jediny v cem je podarenej tenhle cosplay jsou obnazena prsa...
      • Jack1947
        No boobs, no fun ? *7*
        • Spis je to takovej levnej zpusob jak nahnat plusiky, lajky a kliky u statisicu nevybitych panicu z celeho sveta. A ze takovych v hernich komunitach je...
          • Jack1947
            Tak forma clickbaitu jako když nějaká děva, láká na svůj Twítch kanál odhalenými tits . áá logicky protože takhle hrát nemůže, clickbait -clickbait... Ha navíc si na to taky kliknul (bohužel i já -) Imho k Zaklínači se ale Boobies a titties spíš hodí ne ? *4*
  • homeles8

Baví/bavil tu vůbec někoho Fallout 4?

mě baví :-)
    • Chim
      Neznám.
    • Czech_NoOb

fallout

Já hrál pár hodin po vydání (v NV mám 300 hodin) a poté to pustil k ledu. Aktuálně jsme se k tomu verátil, zatím sto hodin a baví mne čím dál více. Hlavní linku ignoruji.
    • Meow
      Ne
    • Já se u něj dobře bavil už něco málo přes 100 hodin a ještě to nějaký čas zabere, něž ho dohraju.
      • homeles8
        mě to chytlo až na druhý rozehrání. Ale je to paráda, baví mě hodně. Už se blížím k 70ti hodinám, co ž je u mě dost. Jediná hra kde jsem se dostal přes 100 hodin je GTA 5. A pak ještě starý hry bez počítadla hodin.
    • 0011
      Dle steamu mám 112 hodin, takže odpověď je zřejmá *3* a to jsem nehrál dlc ani žádný mod, oproti tomu MGS V 13 hodin a neplánuju se k tomu vrátit. Hejt na F4 nechápu, Fallouty jsem hrál všechny, nejlepší atmosféru měla sice jednička, ale boston je fakt zmáknutý na 1* a crafting se taky povedl
      • Veskoslav
        Jeden český hráč Zaklínače má 300 hodin, dle jeho slov koupené na všechny platformy a přesto mu dal nedoporučení ke koupi a nadává na něj:)
        • 0011
          no já co jsem tak koukal u zaklínače mám na gogu necelé 3 hodiny, kupováno cca 3 dny po vydání, kupoval jsem i první datadisk, mám v plánu koupit i ten druhý a třeba si to konečně zahraju *1*
          • stratego
            Tohle ti Jack nikdy neodpustí. Kupovat hry a nehrát je. Doufám, že se stydíš *1*
            • Veskoslav
              Krabičku můžeš registrovat na GoG, Steam a Origin:) Primárně je kód na GoG, ale lze jej "vyměnit" na jejich stránkách na ostatní platformy:)
            • 0011
              SalemCZ: mám krabicovku, datadisk jsem kupoval přes digitální distribuci, tak nevím, kolik mají z krabicovky, ale registrace byla na gog, nikoliv na steam
            • SalemCZ
              Tak doufám že sis to koupil na GOGu, aby z toho měli víc peněz
            • 0011
              Já jsem naopak pyšný, že jsem přispěl na financování projektu, který mě zajímá víc než zaklínač, tedy Cyberpunk 2077
          • homeles8
            na Zaklínače čekám na kompletní edici, ale taky si tu hru chci zahrát.
      • stratego
        To by ses divil. Na steamu najdeš lidi, kteří mají u nějaké hry i třeba 250 h a napíšou komentář, že je hra nebavila a že je to blbost.
    • Tilwaen
      Moc jsem od něj nečekala, ale překvapivě mě hodně bavil.
    • Jack1947
      Tak jasný páč sis ho koupil, ještě aby tě nebavil. Třeba se k tomu ještě vrátím ale moc šancí si nedávám.
      • homeles8
        dokonce jsou i hry co jsem si koupil a nebaví mě.
        • Jack1947
          Jo fakt ? to je smůla co třeba *7*
  • Lukyz

SYSTEM SHOCK DEMO

Nadpis hovoří za vše, demo remaku SS je už ke stažení.
    • ringmancz
      sice nemám nic proti starým hrám, ale konečně si budu moct zahrát System Shock. původní hra je na mě už moc
      • Jack1947
        Retro ? :D *1* *15*
  • Mart9

Přehled zlevněných titulů, které aktuálně (27. 6. - 3. 7. 2016) naleznete v PS Store.

Hrozný výběr...
    • Vogon
      To nejsou zlevněné hry, ale nově vydané hry, teda pokud správně vidím.
      Drawful je skvělá party hra. Odin Sphere je naprosto luxusní beat em' up s krásnou ručně kreslenou grafikou(Vanillaware a Geroge Kamitani jsou prostě borci). A nedokážu si představit jak by někdo pokazil Pac-mana.
      • Tilwaen
        • Vogon
          Jeden, by řekl, že po brexitu, už ho nemůže lidstvo nijak zklamat.
          • Tilwaen
            Tohle bylo ještě před brexitem.
            • Tilwaen
              Promiň mi to *9*
            • Vogon
              Jenže já jsem tuhle temnou událost úplně vypustil z mysli, a kvůli tobě teď trpím příznaky PTSD.
  • MickeyMutant

Inside recenze

Vypadá to, že Inside, pokračování slavného Limba, se mimořádně povedlo. Zatím 92 % na Metacritic.
    • Draken69CZ
      Tady není co řešit *14*
      • Jack1947
        Takže žebračina - a pak že žebrat se nevyplatí pchf *4*
        • Draken69CZ
          Njn někdo má někdo ne *3*
          • Jack1947
            Tak hlavně si to umíme přiznat vid *5*
  • Vogon

Pracuje se na novém projektu spojeném s Ninja Gaiden

https://twitter.com/MoreYamasan/status/747663551125426176
    Více informací v Červenci.
  • MrSanta

System Shock (reboot)

Tak už tu máme i videa z dema, co by mělo být dostupné někdy dnes.
    https://www.youtube.com/watch?v=v_uJ47oKHY0
    U mě víc než dobré. Akorát doufám, že se ještě změní hudba. Ta v demu mě moc nechytla.
    • solomon.short
      citlivy remix puvodniho OST by k tomu sednul jako pr*el na hrnec :)
    • Lukyz
      Už aby to bylo venku *14*
    • Fakt mám teď dilema.
      Nechci si kupovat hru, co může vyjít třeba za 3-5 let a nebo nemusí vůbec. Ale tohle vypadá sakra dobře.
  • VaZqeZ_EU

The Technomancer Gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=m0TSHn2mY8Y&index=1&list=PL04Lk9KOlllrNzw_mPvgZ4ucd8kEsupKd
    • hovadina :(
      to uz sa fakt nerobia ine hry, ako bojovky?
      • kostejnesmrtelny
        Robia

http://store.steampowered.com/app/427520/
        • nj, druhy extrem ...ale pozriem sa na to :)
  • Draken69CZ

Mario Cosplay

https://www.youtube.com/watch?v=d63CSqjM44k
  • MickeyMutant

Slevoléto

Vy, kteří tvrdíte, že na Games ignorují Nintendo, nemáte pravdu. Přichází totiž Nintendo Slevoléto se speciální nabídkou žhavých letních cen, která se dokonce posunuje na první pozici pokaždé, když článek doputuje na konec stránky - tzv. Games supertopování.

Aby zase někdo z Nintendo tábora příště nebrečel, že tady nemá co číst.
    • 0011
      My chceme recenze na hry, ne reklamu na něco, co už dávno máme doma, o co ti jde?
    • Nechcem slevu zadarmo ?

Slevoléto s Nintendem ? ... Kouknu na Heuréku a hlavou kroutit nepřestávám .... sleva 2000 Kč už je o něčem jiném , než obligátních 4 990 Kč co vídám po celý rok .
    • N0isy
      Trapnější už to být nemohlo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit