Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Batman: Arkham Asylum GOTY (Steam)

Jen jeden je správný:
    N3ZWY-BG37E-LK8T6
    N3ZWY-BG37E-LK2T6
    N3ZWY-BG37E-LK1T6
    N3ZWY-BG37E-LK9T6
    N3ZWY-BG37E-LK0T6
    N3ZWY-BG37E-LK5T6
    N3ZWY-BG37E-LK7T6
    N3ZWY-BG37E-LK4T6
    N3ZWY-BG37E-LK3T6
    • ucho
      tak už to někdo aktivoval?
      • PreidaQ
        Já to zkoušel asi po čtyřech minutách od napsání a žádné štěstí.. místní Draken-like uživatelé jsou velice rychlí.
        • ucho
          no a zkoušel jsi alespoň to číslo, co tam uvedené není? protože platný není žádný z těch, co jsem uvedl, ale ten jeden, co tam chybí.
          • PreidaQ
            A co si jako myslíš, že jsem? Člověk schopný samostatného a pokročilého myšlení? To jsi se dost spletl. Na tohle bych nikdy nepřišel.
            • Jack1947
              Proto bych volal metodu Direct to the mail^^
            • PreidaQ
              Nespravedlivé je to, že stačí jeden náhodný kolemjdoucí ve správný čas a má to. Zatímco my věrní, kteří zde tráví všechen svůj čas a obětovali těmto diskuzím svůj osobní i profesní život, přijdou vždy zkrátka.
            • Jack1947
              Anonymci to vzali nepoděkovali Gz wp i gues?
            • ucho
              tak u všech klíčů to muselo psát, že to není platný klíč. jestli měl být jeden platný, zase tak komplikované to nebylo :)

no pro jistotu, platný je tento: N3ZWY-BG37E-LK6T6
          • Draken69CZ
            Ucho vychytralé *15*
      • Draken69CZ
        Tak určitě, poděkování nečekej, bohužel *9*
        • Neregistrovanej nepoděkuje.
    • Úplně vidím Drakena, jak ty kódy zběsile zadává rychlostí motorové pily! *1*
      • Draken69CZ
        Já už dávno spinkal *6*
  • PanS

Quantic Dream potvrdil, že se na E3 objeví hra Detroit.

Takže další interaktivní ptákovina s hlavní hrdinkou, která vypadá jako mužatka. To je asi po Beyond nový standard QD *7*
  • Draken69CZ

GTX 1070

Tak už předobjednáváš nebo nějaká výmluva?

https://www.czc.cz/msi-geforce-gtx-1070-gaming-x-8g-8gb-gddr5/192504/produkt
    • Jack1947
      Nezbývá než počkat na 1060/50. *8* To je fakt pecka stavím se že mimo čr to je lacnější.
      • Veskoslav
        Jacku, vem si Google a najdi si to....
        • Jack1947
          Proč to je jasný že zmrdaná dan jejen v čr.
          • Veskoslav
            Tak ti dám pár příkladů daně v zemích Evropy:
            19%: Německo
            20%: Bulharsko, Estonsko, Francie, Rakousko, Rumunsko, Slovensko
            21%: ČR, Belgie, Litva, Lotyšsko, Nizozemsko
            22%: Itálie
            23%: Irsko, Polsko, Portugalsko
            24%: Finsko
            25%: Chorvatsko, Dánsko, Švédsko

Takže přestaň opět ze sebe dělat debila, všechny země mají +- stejné daně na tento typ spotřebního zboží (neplést si to se spotřební daní, to je zase něco jiného). Nejvyšší má Maďarsko s 27%, nejnižší pak Malta s 18%...
            • Veskoslav
              Tak to věřím, mě přijde, že většina ostrovů Španělska jede na jiných sazbách. Si pamatuji na Tenerife, jak jsme kupovali kopie míčů pro Euro 2004 cca o 30% levněji přímo v prodejně Adidas, co byla v hlavním městě. Tenkrát jsem kupoval kufr navíc, protože jsem vezl 10 těch malinkých míčů a nebylo to kam dát.
            • Jack1947
              Ty sou tam v prdelli, jinak ve všem ostatním hlavně že elektroniku maj za paatel *3*
            • OK :) Kanáry.. EU (Španělsko) ale dph tu je 7%.
            • Veskoslav
              No najde, ale napíše, že stránky jsou ohrožením pro bezpečnost a Chrome to zavře, Firefox neotevře a Edge se tváří, že něco načítá:) Kolem Gibraltaru jsme proplouvali, někdy se tam chystám, ale až bude více času a dovolené.
            • Heej a tys to nedohledal přes to "IGIC" ? To ti česká verze Googlu nenajde? Bohužel karta by tě vyšla stejně draho jako v ČR, jsme tady trochu z ruky od zbytku evropy. :D
              Ale zaleť si do Gibraltaru, kde je dph 0%. :) A je tam taky krásně. Chce to občas vystrčit zadek z té naší malé kotliny. ;)
            • Veskoslav
              Nemusíš, jenom to myslím vážně, ať mi pisneš tu zem, protože to s tou kartou myslím vážně:)
            • Vesko já se snad hecnu a zajdu ti do krámu udělat fotku nebo co. :) Elektronika a 7% dph, je to tak a je to v EU. Dej si vyhledat IGIC. :)
            • Veskoslav
              Všechny země EU mají více sazeb:) Čr má taky 3 sazby na DPH. Záleží, do které skupiny zboží patří:) Ale 7% daň na elektroniku nemá žádná. To by tam kupovali naprosto všichni, protože od roku 2010 platí v rámci EU záruka bez ohledu na to, ve které zemi jsi to zakoupil. Samozřejmě o legální kopie. Zabránilo se tak např. u mobilních telefonů, které měly své trhy, aby nedocházelo k neuznání záruk atd. Zejména mobilní telefony v Polsku, kdy byly levnější i o 10% než u nás a docházelo tak k prodeji u nás. Takže 7% na elektro vážně nikdo nemá. Jinak by bylo fajn napsat v které zemi to má podle tebe 7% daň, protože hned jdu objednat kartu.
            • Zajímavý, až na to že žiju v jednom ze států EU, ale dph tu máme jen 7%. *1*
          • Jako že se v ČR platí daň za m.dání? Kua, to abych nikde nevytahoval občanku.
            • Tilwaen
              Co občanku...
    • review:
      https://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-1070-gaming-x-review,1.html
    • Docela palka i za novou kartu...
    • Veskoslav
      Počká na další generaci:)
  • 1080 Ti a nový TITAN

Podle tohoto neofiko infa z Číny :-) vypadá budoucí 1080 Ti na pěkné dělo a slušný nárůst parametrů od 1080... http://i4.buimg.com/7252f220a1be25e4.jpg . A zde ještě pěkná hierarchie grafáren http://i2.buimg.com/0cc7ffcc34c8889d.jpg
    • Fake info.
      • No spíše bych to pojmenoval ODHAD. A jsem zvědav jak se bude lišit od reality :-)
      • Draken69CZ
        Tak se pochlub nebo aspoň jestli má cenu na 1080Ti čekat.
    • Draken69CZ
      No už abych začal dávat stranou do prasátka.
  • Jeden z vývojářů Final Fantasy IX se ve svém životopise znímil o PSV verzi hry.

Však IX je na vitě hratelná.
  • AMD oznámilo grafickou kartu AMD Radeon RX480, která vyjde 29. června s cenovkou 199$.

Nechápu proč to tu někdo agresivně maže, když se vyjadřuju k bleskovce... *11*
    Česká cena RX480 8GB (přičtěte 3-5% marži eshopů):
    https://s33.postimg.org/t3hci2w3j/rx480distrib.jpg
    • Veskoslav
      21% daň, protože cena 199 $ je bez daně i pro USA, kde každý stát má svoje legrace. 5 dollarů poštovné (normální je okolo 20) 10-15 dollarů marže pro prvního prodejce, co to dodává do Evropy, pak pro převoz k nám, to máš dalších 5-10 dollarů a zbytek je pak marže pro obchodníka, takže cca 280-300 dollarů u nás, což sedí na tu cenovku, co jsi sem dal.
      • Ne, cena 200$ byla oznamena za 4 GB verzi, 8 GB verze se odhadovala na 250, coz nakonec sedi.
  • Draken69CZ

Sony potvrdila vylepšenou verzi konzole PS4, která nabídne podporu rozlišení 4k, vylepšenou grafiku a bude stát mnohem více než současný model. K jejímu odhalení se však na letošní E3 nedočkáme.

Odkazovat na placený web *8* to si počtem *15*
    • Veskoslav
      Většina médií má takto odkaz, protože ředitel Sony pro ně měl exkluzivitu a FT jsou placené jako jedny z prvních na netu a to už pár let.
  • Veskoslav

Sony PS4

Ředitel Sony oficiálně potvrdil silnější PS4. Na E3 ale nebude.
    • ucho
      Tak v podstate dobra zprava, proc ne. Ale stale chybi informace o cene a konkretnich zmenach v HW. Aktualne jsem spokojeny s tim, co PS4 nabizi, tak budou muset prijit s necim zajimavym, abych videl, ze ma cenu co nejdriv sahnout po vykonnejsi verzi.
      • Novy HW je jen 14nm APU s RX480.
      • Draken69CZ
        1080p a 60 fps nestačí?
        • ucho
          ani ne. vetsina her na PS4 je v 1080p. jestli neco musi snizit na 900p (hry se daji spocitat na prstech jedne ruky), na televizi je to pro me skoro nepostrehnutelne. hru si bez problemu uziju i v 720p. 1080p je samozrejme fajn, ale grafika mi prijde na aktualni PS4 dostatecna. Viz Uncharted 4. Co se tyce fps, tak 60 je samozrejme fajn, ale nemam problem hrat hru v 30 fps. Opet viz Uncharted 4, hraje se to i tak skvele, vypada to skvele.
          takze abych hned sahnul po novejsi verzi, museli by prijit s nejakym vetsim lakadlem. zatim jsem stale s aktulni verzi spokojen.

v konecnem dusledku je to ale fuk. ja jsem za vykonnejsi verzi rad a v budoucnu urcite poridim. ted uz jen zalezi na tom kdy.
          • Draken69CZ
            Tak vzhledem k tomu že chtějí zachovat obsah her stejný jak pro původní tak "novou" PS4 tak je nepravděpodobné že by to mělo přinést něco extra navíc, jsem zvědavej jak budou řešit VR.
    • Draken69CZ
      Jak je toto možné dyk Praotec Čech psal 30.5. "Jsem ortodoxní Pcčkář ale PS4 jsem prostě nějak tak chtěl mít.A proto že sony teď pár let nechce nic nového v konzolích dělat myslím že prodej ps4 v pohodě dožene tu předešlou."

tady se nedá nikomu věřit *13*
  • Vogon

Zaklínač 3: Krev a Víno - super quest

Udělejte tenhle quest, je naprosto boží.

Obrázek na mapě:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13346768_1728216447421894_6468202436356394295_n.jpg?oh=60a45f7c01f5243bd8155435489fe68c&oe=580ADDC5

Obrázek lokace:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13416781_1728216467421892_8745400535844059380_o.jpg
  • Draken69CZ

Páteční glosování - REDUX

Ten novej mor v podobě REDUX her mi za chvilku přivodí rektální příhodu *8* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit