Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Tekken 7 vyjde na PS4, PC i Xbox One.

Kolik Tekkeních her bylo doted na pc? *8*
    • SalemCZ
      oficálně jenom Street fighter vs Tekken, přes emulátory víc
      • Jack1947
        Emulátory se nepočítají takže to bude premiéra... spíš mně napadá proč tomu tak bude *7*
        • SalemCZ
          Tekken od Bandai Namco první, ale na pc jak jsem psal už byl SFvsT od Capcomu
          • Jack1947
            Aha jednička byla? Jinak SFvsT krom chars z obou her nemá s Tekkenem moc společného.
            • Jack1947
              To jsem právě že myslel i já *4*
            • SalemCZ
              spíš jako že tohle bude první
  • MidnighT91

Ze Steamu zmizel záznam o Dead Island 2, byla hra zrušena?

Nezrušili to náhodou už tak půl roku zpátky?
  • Jack1947

Ze Steamu zmizel záznam o Dead Island 2, byla hra zrušena?

Tak nejdřív je třeba to trochu proštavit štávičkou už z zestarnoucího Dead island... ( jop vyšla Definitive edition ^^).
    • PanS
      A to je důvod, proč ze Steamu stáhli pokračování? To nedává smysl.
  • Steam klíče

Kings Bounty Collectors Edition: NTBEM-9Z6IC-NJBDX
    Dead Effect: JAMQG-XXG32-FHFLX
    Mimpi: 23ZYL-ZHCQF-WFV4M
    Royal Quest Welcome Pack: GVW7T-ZV5PI-3NK8I
    Jets'n'Guns Gold: F7G6F-TZ2BK-R9HHK
    Toby: Secret Mine: RVT63-YBTEW-6PCKQ
    Air Conflicts: JHLNL-DBXZI-W5BJT
    • Cuban Missile Crisis: FJ2LY-M8VXQ-E4B59
      Kult: Heretic Kingdom: 4VXXF-WW6RM-BGJ8J
      Theatre of War kolekce: MPTH7-RL0IN-XIZAR
  • Draken69CZ

Stean Key

Earth 2150-The Moon Project: NQ5Y5-65HM7-H9CF8
    Enclave: 5WP6H-J9VBZ-YPAI5
    Commander Conquest Of The Americas: NKXG8-T650V-MAITC
  • Lukass

Arma 3

Dneska vysel obri update 3.2 GB, meni se vizual a hromada dalsich veci. Vsem doporucuju.
    • Uz se to nebude na GTX 970 sekat a padat na 20 fps?
      • To se mi 970 nedělo ani do teď.
        • Lukyz
          960 taky bez problémů. Jasně po připojení na server mám asi 15s lagy a 20FPS než se všechno načte, ale jinak absolutně v pohodě.
          • Přijde mi že o špatný optimalizaci Army občas mluví lidi, co zkoušeli možná tak první alfu. Jela hratelně na střední detaily už s mojí předchozí GTX 760 :-)
            • Lukass
              Lukyz: Mas svatou pravdu ,neexistuje hra s vetsim obsahem.
              Co se tyka optimalizace ja jedu v prumeru na 960 a vysoky nastaveni nekde kolem 50 FPS.
              AI je fakt slabota , ale jak pises. Hromada obsah ale vyvazi vsechny mensi minusy a tech lovu clovek nemuze absolutne litovat.
            • @ Lukyz
              To cos napsal by se dalo tesat do kamene.
              Na tu Coop kampaň se těším, ale myslím, že tak půjde hrát až ta nová z APEX datadisku. Doufám, že dokopu bráchu ke koupi, abych to měl s kým hrát.

Ohledně AI, zkoušel jsi nějaký mody? Třeba s ASR AI jsou pěchotní boje k nepoznání a tým je o dost samostatnější. Jediný, co zůstátá problémový je AI pozemních vozidel.
            • Lukyz
              Já vidím různý scénáře:
              1) warez, kde si lidi opravdu stáhnout nějakou historickou verzi
              2) lidi co absolutně neví co nastavují a jedou stylem "vše doprava" včetně dohledu, PIP atd.
              3) hráči co dělají host server narvaný všemožnýma skriptama nebo hostují na low / mid-end stroji

A pak různé kombinace výše zmíněných dohromady *1*

Arma opravdu jede výborně, neustále vydávají zdarma obsah, updaty a vylepšení ve všech směrech.
              Nově bych snad mělo jít projít SP kampaň v CO-OP, což může být paráda, jelikož jedinou věc, kterou můžu Armě dlouhodobě vytknout je AI, čemuž se zase u hry takových rozměrů a možností nedá moc divit. Haters gonna hate, ale pravdou je, že Arma je jediná svého druhu, neustále se zlepšuje a je za tím neuvěřitelný kus práce za a to vše za pořizovací cenu v den vydání 999 Kč!
      • Jack1947
        Nemá jen 960 ? *7* ( Arma engine je náročnej sám osobě takže spíš bude *3* ).
  • Asus GTX 1080 ROG

Myslíte že už si LV objednal tu jeho vysněnou nereferenční GTX 1080, která měla být levnější než 1080FE? *3*
    https://www.czc.cz/asus-rog-strix-gtx1080-o8g-gaming-8gb-gddr5x/192113/produkt
    • Meow
      Podle mě zůstane u své 960 a bude čekat zase na další generaci :-D
    • Draken69CZ
      WTF *14* tak doufám že ta cena je jen nástřel a konečná bude někde kolem 24-25 jinak si tu 1080Ti za 40k fakt nekoupím *15*

/tohle mi příjde reálnější https://www.tsbohemia.cz/msi-nvidia-gtx-1080-gaming-x-8g_d244844.html

/jinak pochybuji minulí rok tu obhajoval kradení her že šetří s přítelkyní na dovolenou tak pochybuji, že letos by oželela dovolenou aby si mohl koupit GPU, ale tak někdo v tom vztahu rozum mít musí

/už to opravili teď je za 21,5k předtím byla skoro za 30k
  • ringmancz

texty GTX 1070

ještě je, nebo před chvíli skončilo, embargo na recenze. první testy: http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/KTN8Zh4mrGwgZHTut8X4wN-650-80.jpg
    • Kravicka
      A po 20 minutach v zatezi zacne padat nekam k base clocku a je pod 980ti :)

https://www.youtube.com/watch?v=-FWtJXmtITs
      • za ty prachy je to slušný, samozřejmě je otázka za kolik se bude prodávat u nás, ale myslím že ještě nějakou dobu vydržím u svojí 970, stejnak si minimálně do další generace karet na hraní ve 4k musíme počkat
  • PanS

Příští týden dojde k odhalení nové hry od Ready at Dawn (The Order: 1886)

Další "hra", co se hraje sama? *7*
    • C-BEAM
      takové hry jsou důležité, co by jinak lidé z Polygonu hrávali?
    • Nevim, proč to furt řešíte. Chápal bych, kdyby to byla nějak zvelebovaná hra jako Uncharted, ale tohle fakt není ten případ. Já furt čekám až ta hra bude stát kolem 300 korun a očekávám od ní filmovej zážitek. Nevidim důvod, proč by taková hra nemohla být... *12*
      • To víš, je to hotová katastrofa pro herní průmysl, když takovýhle typ hry vyjde párkrát do roka. To, že naprostá většina her postrádá takovýto filmový styl hry nikoho nezajímá. Prostě podle Frantů Order doku*vil herní průmysl a basta.
    • Pan_Klobouk
      No co, co, co? Filmovost zarucena a ta dnes frci, predbezne davam 9/10. :)
      • Lukass
        Nejlepsi byl bossfight v pulce hry, jenz byl zaroven stejne bossfight jak ten finalni, Proste pecka *1*
    • N0isy
      Tak to nemáš "hrát" na YouTube, sehnat prachy a tu konzoli si koupit. *2*
  • Draken69CZ

Steam key

About Love, Hate and the other ones: 4GRWI-AFIH7-Q5MN9
    Defend Your Life: N8FGI-Q6LH5-Q7N7A
    Stigmat : EXG3Z-CJRRK-5W0BM
    Invasion : 8DL5I-NL4ZH-4M2C6
    Pirates of Black Cove: 92734-3IPN8-AQKVR
    Pressure: A6GPB-BVN99-F300X
    • Tilwaen
      Draken rozdává klíče? Co je dneska za den?
      • Meow
        To určitě nejsou jeho, to někde jinde vyžebral :D
        • Tilwaen
          To nevysvětluje, proč je rozdává dál. Co jednou Draken schvátí, to už nenavrátí.
    • Diky, vzal jsem si ty piraty.
    • Lukyz
      Vzal jsem si Pressure. Díky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit