-
Tekken 7 vyjde na PS4, PC i Xbox One.
Kolik Tekkeních her bylo doted na pc? *8* -
-
oficálně jenom Street fighter vs Tekken, přes emulátory víc
-
-
Emulátory se nepočítají takže to bude premiéra... spíš mně napadá proč tomu tak bude *7*
-
-
Tekken od Bandai Namco první, ale na pc jak jsem psal už byl SFvsT od Capcomu
-
-
Aha jednička byla? Jinak SFvsT krom chars z obou her nemá s Tekkenem moc společného.
-
-
To jsem právě že myslel i já *4*
-
spíš jako že tohle bude první
-
-
-
-
-
-
Ze Steamu zmizel záznam o Dead Island 2, byla hra zrušena?
Nezrušili to náhodou už tak půl roku zpátky? -
Ze Steamu zmizel záznam o Dead Island 2, byla hra zrušena?
Tak nejdřív je třeba to trochu proštavit štávičkou už z zestarnoucího Dead island... ( jop vyšla Definitive edition ^^). -
-
A to je důvod, proč ze Steamu stáhli pokračování? To nedává smysl.
-
-
Steam klíče
Kings Bounty Collectors Edition: NTBEM-9Z6IC-NJBDX
Dead Effect: JAMQG-XXG32-FHFLX
Mimpi: 23ZYL-ZHCQF-WFV4M
Royal Quest Welcome Pack: GVW7T-ZV5PI-3NK8I
Jets'n'Guns Gold: F7G6F-TZ2BK-R9HHK
Toby: Secret Mine: RVT63-YBTEW-6PCKQ
Air Conflicts: JHLNL-DBXZI-W5BJT -
-
Cuban Missile Crisis: FJ2LY-M8VXQ-E4B59
Kult: Heretic Kingdom: 4VXXF-WW6RM-BGJ8J
Theatre of War kolekce: MPTH7-RL0IN-XIZAR
-
-
Stean Key
Earth 2150-The Moon Project: NQ5Y5-65HM7-H9CF8
Enclave: 5WP6H-J9VBZ-YPAI5
Commander Conquest Of The Americas: NKXG8-T650V-MAITC -
Arma 3
Dneska vysel obri update 3.2 GB, meni se vizual a hromada dalsich veci. Vsem doporucuju. -
-
Uz se to nebude na GTX 970 sekat a padat na 20 fps?
-
-
To se mi 970 nedělo ani do teď.
-
-
960 taky bez problémů. Jasně po připojení na server mám asi 15s lagy a 20FPS než se všechno načte, ale jinak absolutně v pohodě.
-
-
Přijde mi že o špatný optimalizaci Army občas mluví lidi, co zkoušeli možná tak první alfu. Jela hratelně na střední detaily už s mojí předchozí GTX 760 :-)
-
-
Lukyz: Mas svatou pravdu ,neexistuje hra s vetsim obsahem.
Co se tyka optimalizace ja jedu v prumeru na 960 a vysoky nastaveni nekde kolem 50 FPS.
AI je fakt slabota , ale jak pises. Hromada obsah ale vyvazi vsechny mensi minusy a tech lovu clovek nemuze absolutne litovat. -
@ Lukyz
To cos napsal by se dalo tesat do kamene.
Na tu Coop kampaň se těším, ale myslím, že tak půjde hrát až ta nová z APEX datadisku. Doufám, že dokopu bráchu ke koupi, abych to měl s kým hrát.
Ohledně AI, zkoušel jsi nějaký mody? Třeba s ASR AI jsou pěchotní boje k nepoznání a tým je o dost samostatnější. Jediný, co zůstátá problémový je AI pozemních vozidel. -
Já vidím různý scénáře:
1) warez, kde si lidi opravdu stáhnout nějakou historickou verzi
2) lidi co absolutně neví co nastavují a jedou stylem "vše doprava" včetně dohledu, PIP atd.
3) hráči co dělají host server narvaný všemožnýma skriptama nebo hostují na low / mid-end stroji
A pak různé kombinace výše zmíněných dohromady *1*
Arma opravdu jede výborně, neustále vydávají zdarma obsah, updaty a vylepšení ve všech směrech.
Nově bych snad mělo jít projít SP kampaň v CO-OP, což může být paráda, jelikož jedinou věc, kterou můžu Armě dlouhodobě vytknout je AI, čemuž se zase u hry takových rozměrů a možností nedá moc divit. Haters gonna hate, ale pravdou je, že Arma je jediná svého druhu, neustále se zlepšuje a je za tím neuvěřitelný kus práce za a to vše za pořizovací cenu v den vydání 999 Kč!
-
-
-
-
Nemá jen 960 ? *7* ( Arma engine je náročnej sám osobě takže spíš bude *3* ).
-
-
-
Asus GTX 1080 ROG
Myslíte že už si LV objednal tu jeho vysněnou nereferenční GTX 1080, která měla být levnější než 1080FE? *3*
https://www.czc.cz/asus-rog-strix-gtx1080-o8g-gaming-8gb-gddr5x/192113/produkt -
-
Podle mě zůstane u své 960 a bude čekat zase na další generaci :-D
-
WTF *14* tak doufám že ta cena je jen nástřel a konečná bude někde kolem 24-25 jinak si tu 1080Ti za 40k fakt nekoupím *15*
/tohle mi příjde reálnější https://www.tsbohemia.cz/msi-nvidia-gtx-1080-gaming-x-8g_d244844.html
/jinak pochybuji minulí rok tu obhajoval kradení her že šetří s přítelkyní na dovolenou tak pochybuji, že letos by oželela dovolenou aby si mohl koupit GPU, ale tak někdo v tom vztahu rozum mít musí
/už to opravili teď je za 21,5k předtím byla skoro za 30k -
-
-
texty GTX 1070
ještě je, nebo před chvíli skončilo, embargo na recenze. první testy: http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/KTN8Zh4mrGwgZHTut8X4wN-650-80.jpg -
-
A po 20 minutach v zatezi zacne padat nekam k base clocku a je pod 980ti :)
https://www.youtube.com/watch?v=-FWtJXmtITs -
-
za ty prachy je to slušný, samozřejmě je otázka za kolik se bude prodávat u nás, ale myslím že ještě nějakou dobu vydržím u svojí 970, stejnak si minimálně do další generace karet na hraní ve 4k musíme počkat
-
-
-
Příští týden dojde k odhalení nové hry od Ready at Dawn (The Order: 1886)
Další "hra", co se hraje sama? *7* -
-
takové hry jsou důležité, co by jinak lidé z Polygonu hrávali?
-
Nevim, proč to furt řešíte. Chápal bych, kdyby to byla nějak zvelebovaná hra jako Uncharted, ale tohle fakt není ten případ. Já furt čekám až ta hra bude stát kolem 300 korun a očekávám od ní filmovej zážitek. Nevidim důvod, proč by taková hra nemohla být... *12*
-
-
To víš, je to hotová katastrofa pro herní průmysl, když takovýhle typ hry vyjde párkrát do roka. To, že naprostá většina her postrádá takovýto filmový styl hry nikoho nezajímá. Prostě podle Frantů Order doku*vil herní průmysl a basta.
-
-
No co, co, co? Filmovost zarucena a ta dnes frci, predbezne davam 9/10. :)
-
-
Nejlepsi byl bossfight v pulce hry, jenz byl zaroven stejne bossfight jak ten finalni, Proste pecka *1*
-
-
Tak to nemáš "hrát" na YouTube, sehnat prachy a tu konzoli si koupit. *2*
-
-
Steam key
About Love, Hate and the other ones: 4GRWI-AFIH7-Q5MN9
Defend Your Life: N8FGI-Q6LH5-Q7N7A
Stigmat : EXG3Z-CJRRK-5W0BM
Invasion : 8DL5I-NL4ZH-4M2C6
Pirates of Black Cove: 92734-3IPN8-AQKVR
Pressure: A6GPB-BVN99-F300X -
-
Draken rozdává klíče? Co je dneska za den?
-
-
To určitě nejsou jeho, to někde jinde vyžebral :D
-
-
To nevysvětluje, proč je rozdává dál. Co jednou Draken schvátí, to už nenavrátí.
-
-
-
-
Diky, vzal jsem si ty piraty.
-
Vzal jsem si Pressure. Díky!
-