-
Civilization VI nabídne podporu DirectX 12.
Ta hra muze jet na dx9 *6* -
Historické RPG Kingdom Come: Deliverance se možná dočká odkladu na příští rok.
To bude ještě tolik odkladů, až ta hra přestane pomalu všechny zajímat. -
HighKing edicia
http://www.fastimages.eu/images/20160524.jpg
*14* -
-
Kdyby tam byla postavička, neváhám.
-
-
Já si dělám vlastní postavičku :)
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13243789_1223967637621024_3109669036958550041_o.jpg -
-
Ale pěkně, klobouk dolů. Sice mi tyhle "morbidní" věci nic neříkaj, ale z hlediska tý práce fakt uznání. Se dobře vyblbneš. *4*
-
To seš šikula.
-
-
len roh na pitie, prsten a bruska na noze
par slayerov a pod mam namalovanych, takze az tak mi neva, ze tam postavicka nieje
-
-
Joo, taky jsem byl připraven je zasypat penězma, ale trpasličí motiv mě vůbec nenadchnul :/ Enjoy :)
-
-
dik, ja ked pridem domov, tak ma bude hlavne zaujimat ten trpaslici prsten
-
-
-
Vydání RPG Kingdom Come: Deliverance bylo oficiálně odloženo na příští rok.
http://www.hrej.cz/novinky/2016/05/23/warhorse-kingdom-come-deliverance-nebylo-odlozeno-40115/ -
-
Litujeme, ale zbytek obsahu je skryt z důvodu aktivního používání blokování reklamy, např. AdBlocku
Řešení: Deaktivujte rozšíření pro blokování reklamy ve svém prohlížeči
Proč skrýváme pro uživatele s AdBlockem část obsahu?
Aby mohl server Hrej.cz existovat, musíme platit za práci interních i externích redaktorů, nehledě na další náklady. Peníze získáváme z reklam na tomto webu a čím méně se jich zobrazuje našim čtenářům, tím méně peněz máme pro další práci na obsahu i na rozvoj tohoto projektu.
Děkujeme za pochopení a férový přístup k tvůrcům Hrej.cz Ouu těsně vedle (ale snaha se cení)
*3* -
bleskař tentokrát dostál svého jména
...no nic, ty dvě písmenka jsem přehlédl
-
-
samolepky
nevite kde se daji koupit nejaky samolepky na notebook? Nedari se mi vygooglit nic rozumnyho. Chci si tam nalepit loga atp. oblibenych hernich/filmovych atd. seriich -
-
Si radši kup konsoli.
-
No spíš si to jenom připrav (pokud možno ve vektoru) a nech si to vytisknout v nějakým DTP studiu. To bude asi tak stokrát kvalitnější a vydrží to stokrát dýl než z domácí tiskárny.
-
Kup si samolepící papír do tiskárny a vytiskni si co chceš, případně se ozvi nějakému svému kamarádovi s barevnou tiskárnou, jinak heureka má samotnou kategorii samolepky na notebooky, ale to je na celá záda a nic s herní tematikou, takže je lepší si to vytisknout sám
-
Kolik ti je, že si chceš lepit na notebook samolepky? Nebo je to nějaký vtípek, který jsem nepochopil?
-
-
Pouze 15 let tak ho prosím omluv *4*
-
proc by to melo byt detinsky? *1*
-
-
-
Vydání RPG Kingdom Come: Deliverance bylo oficiálně odloženo na příští rok.
Tak to je obrovský šok a zcela nečekaná událost. Už vloni jsem mluvil o vydání v roce 2017, nyní je jasné, že dříve než 2018 to nebude. -
-
No ono tu snad bude dřív D:OS II, které jsem backoval o rok později *1*
Doufám, že před vydáním udělají obrovský hype, ptže od alfy jsem to nehrál a docela na to i zapomněl.
-
-
To si takhle otevřu po ránu games.cz a najednou na mě vyskočí pop up reklama s hlasitou hudbou a nějakým maníkem ječícím o Legu. Když sem dáváte takové otravné blbosti, tak se nemůžete divit, se si spousta lidí pořád zapíná adblock.
-
-
Reklamy mi nikdy moc nevadily. Dokonce jsem roky ignoroval ty na YT. Ale od té doby, co jsem začal chodit na Games, tak používám i AdBlock. Na tak agresivní reklamu jsem předtím nikdy nenerazil.
No a vzhledem k tomu, že se tu s tím nic nedělá, tak s tím nebudu dělat nic ani já. Je mi to jedno. -
-
mam to stejne. az po zkusenostech s reklamou na games.cz jsem zacal pouzivat adblock, jinak jsem vsude reklamy toleroval. a na par svych oblibenych webech mam samozrejme adblock vypnuty.
-
-
Už je to nějaký ten pátek, ale když nad tím přemýšlím, měla jsem to stejně jako vy, také jsem začala AdBlock používat právě kvůli Games. Na jiných serverech, kam jsem chodila pravidelně, mě reklamy neobtěžovaly. Teď ho zde mám sice vypnutý, ale na jiných stránkách ne a ani to neplánuji - je to komfort, na který si člověk velice rychle zvykne.
-
-
Adblock je kradez
Warez je kradez
Odejit od reklamy v televizi je kradez
Zlodeji jsou spatni, aaaano? -
-
Zapomněls na podtácky v hospodě a napsat pointu.
-
Rozumbrada troll -+2body za originalitu *6*
-
Kuřáci a kafaři jsou od reklam v televizi zproštěni...
-
-
-
-
-
-
Overwatch už jede:)
-
-
To je teda novina, tak možná za půlroku až se to dostabilizuje bude to víc hratelné to taky prubnu.
-
-
Jacku, ale za to musíš platit.
-
-
Jen jednou a pak máš klid... psal jsem proto možná...
-
-
Však snad za většinu her člověk platí jen 1x, a přesto si většinu z té většiny stejne ukradl *1*
-
-
Tak pro retardované jedince jako ty. Komentář, na který on reagoval:
"Však snad za většinu her člověk platí jen 1x, a přesto si většinu z té většiny stejne ukradl"
Normální člověk ví, že když si koupí skin nebo něco do hry, že neplatí za hru, ale právě za ten skin či jinou věc, kterou si koupil. Ale chápu, že pro jedince, který jen krade a ještě jiným závidí, že to nedělají je to složitá úvahu. Pro začátek si zkus přečíst Krtečka, a pak můžeme pokračovat v debatě. Do té doby pa
Btw já tu hru alespoň mám, to ty zas mluvíš o něčem, co si viděl max na yt :)
PS. Těším se na tvé zítřejší dojmy z další ukradené hry a nebo je pro změnu herní sucho? -
Tak sry blbe, já netušil že tě to nutí kupovat ale lidi si to kupují bez toho aniž by jim to někdo říkal nebo dokonce vnucoval. No a to znamená blbečku, že ta hra je na tom celkem slušně založená.
Si morální fag co navíc má většinu her z bundlů a ta většina nsa vyjímky jsou hry které sám dříve kradl ve velkým ale poučovat tady bude stále. Blbeček jeden blbej na blblej. Tak co co tam máš ještě dál... ? *7* -
@Jack1947 Ano, dokud se budeš neustále chválit jak kradeš v první řadě a psát nesmyslné komentáře v řadě druhé, tak si to neodpustím.
Ty jsi blb bez prominutí, o tom se tady bavit nemusíme :) A on tě někdo nutí si kupovat nějaké skiny a nože? Bez toho se to hrát nedá nebo co? Prosím tě, zapni někdy tu slámu než napíšeš nějakou tu tvoji kravinu. (zase si pleteš pojmy a dojmy) -
No jasně ty schýýzo, napíšu příspěvek a musí tu bejt stratego alias kuRE aby dal kázání, " Jack je postrach, bacha na nej krade vše a vždy" Be aware...
Navíc si z prominutím ještě blb či co? CS:GO je založené na prodeji skinů na nože nejdražší skin asi 2000dolarů či kolik lol. Kam se hrabou různé mounty, CS v tomhle vede. -
@SalemCZ Znáš tolik hackerů, jo?
-
takovejch lidí co znám co si zaplatili CSko víckrát :)
-
-
-
-
-
-
Editor map ze hry Halo 5: Guardians s názvem Forge dorazí na Windows 10.
..na co nám to je, když si Halo 5 na Win10 zahrát nemůžeme..? -
-
Budem ale moct nebo ne? *7*
-
-
Maroc Telecom, největší poskytoval internetového připojení v Maroku, zablokoval online hraní.
To vás pánbůh trestá, že se nemodlíte.