Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cmd42

Humble Bundle - Upratovanie

Uplay:
    Tom Clancy's Splinter Cell® UP3-47CE-AAF6-8F6A-21F6
    Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® SC3-Q37L-AWH8-GNCJ-Q4PY
    Steam:
    Startopia 92INI-6JZEB-LWV6I
    Batman™: Arkham Origins DLC RBNWB-85RM2-EB3ZX
    Gotham City Impostors: Professional Kit CVQ9G-BY09P-BVCNX
    Guardians of Middle-earth 4WATN-KC0R6-YMJ5B
    Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure BC8L5-5Z59I-980PT
  • Lukyz

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Včera vyšel nový trailer na připravované pokračování Ghost Recon.
  • PC sestava

Zdravím PC maniaky, poprosil bych o malou radu/tipy. Potřeboval bych složit nějakou sestavu do cca 15 000 Kč, tak aby se na ni dalo obstojně hrát i za 5 let ve slušné kvalitě. Díky moc
    • Lukyz
      Mrkni sem. Tady se za chvíli akorát rozpoutá bitva zelených proti rudým *1*
      • Díky za tip :) Mě je celkem jedno jestli to bude ta či ona značka procesoru, grafiky apod. Zajímá mě výstup, ne kdo ho zařídí *1*
        • ringmancz
          a potřebuješ úplně všechno nebo máš třeba skříň a disk?
          • Jelikož je to staré cca 5 let, tak je tipuju zbytečné to použít pro nové PC.
  • Thorleif_cz

Phishing Originem

Ahoj všichni, rád bych vás upozornil na možný falešný požadavky na reset hesla. Odesílatelem podvodný zprávy je: noreply@e.ea.com (originál: noreply@ea.com). Jinak mail vypadá hodnověrně, včetně odkazů na ofiko podporu apod.
    Edit: Aby zpráva byla kompletní, odkaz pro reset hesla po vás samozřejmě chce přihlašovací jméno (email) a staré (respektive funkční ) heslo...
  • Femto

Edge a Last Guardian

Magazín Edge se v aktuálním čísle věnuje Last Guardian. Obálka v diskuzi

http://gematsu.com/2016/05/last-guardian-first-hands-preview-edge-2016-release-reconfirmed
  • faitheater
    Zbylo mi par kodu z Hambl Bandl, kdo chce, at si poslouzi:

Assassin's Creed: Chronicles of China (uPlay): 6KPE-M4L3-9QCE-3QCA
    Far Cry 3 (uPlay): GXV9-L9MN-AN8E-6CDL
    Rayman Origins (uPlay): EP9X-YW7U-HE38-EDLJ
    Splinter Cell:C Blacklist (uPlay): QYLU-BY46-R6MG-PGHE
    Grow Home (Steam): 8DED5-AFYCD-FD77M
    • sakra lidi, když si něco vezmete tak to aspoň napište, ať to člověk nemusí jak blbec všechno zkoušet *16* *1*
      • Neregistrovani psat nemuzou.
    • díky za Splinter Cell :D
    • Díky za Far Cry 3 *5*
  • Neoficiálně: Všechny budoucí hry ze série Halo vyjdou na Xbox One i Win10.

Jestli Halo 6 výjde ve verzi Apex, tak to vývojářům strčím do držky, zprasit hlavní sérii mikrotransakcema..ale jinak si to pravděpodobně zahraji nehledě na ta zpeněžnění, Halo byla moje srdcovka a je škoda že od trojky to vycházelo pouze na xboxu. A klidně za to vývojářům dám litra, jestli jim vadí pirátění, jen aby to na to PC opravdu vyšlo a v nějaké rozumné formě
  • VaZqeZ_EU

The Call Up (2016) Film

Skupina on-line hráčů jsou vyzváni, aby vyzkoušeli novou videohru ve virtuální realitě.
    • MickeyMutant
      Tři snímky z natáčení: http://www.screenrelish.com/wp-content/uploads/2016/04/x4LaYL4Zmv7H5502GPVmY450EcW.jpg
      http://trailers.apple.com/trailers/independent/thecallup/images/thumbnail_24474.jpg
      http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02048/woody-allen_2048614a.jpg
      • SalemCZ
        tohle vypadá líp http://titulkomet.cz/tajemny-pruchod/
        • kostejnesmrtelny
          Povedenej kraťas, ale za ten "Tajemný průchod" by někdo zasloužil.
        • Hej tak to je boží, to bych si dokázal představit i jako celovečerní film *1*
      • https://youtu.be/2qsiZNpHcU0
        • cmd42
          dobra blbost :D
  • Minutu ticha za všechny grafiky s 1 GB :(

Přišel nový Doom , řekl si nemilosrdně o 2 GB VRAM a ... opět budou peněženky krvácet :( Tak že to bude až takové retro jsem raděj ani nedoufal :( .
    Takže prodám svou 560Ti ...... *9*
    • Chim
      Pokrok ani konsole nezastaví.
    • Anonym

Minuta ticha za ludi bez Windows 10 a s grafickou kartou bez podpory WDDM 2.
      • No však to ještě zkusím na 10 a mém bývalém stroji s 7850 ... uvidíme , vyhodíme .
    • ...len kto ti ju kupi :)
      btw, novy mainstream Polaris ma mat 8GB VRAM, to ti zase 5-6 rokov ta grafika vydrzi
  • Veskoslav

TW: Warhammer

Vždycky se říkalo, že když vyjde nový díl TW, je lepší 10 let počkat než Sega vychytá všechny mouchy. Tady to platí tak 80:20 proti tomuto tvrzení. Hra běží skutečně plynule a na ultra setting naprosto v pohodě okolo 40 fps na sestavě střední třídy. Co zamrzí jsou šíleně dlouhé loadingy bitev a loadingy mapy. Cca minuta, někdy i dvě. Hra mi za 7 hodin hraní spadla celkově třikrát, takže na startovní titul docela slušné scóre.

A jaká je tedy hra? Rozhodně dobře udělaná a 100% potěší milovníky světa Warhammeru. Ti, co očekávají historické období, nechť zapomenout. Tohle je hra pro fantasy fanoušky.

Jsou 4 základní rasy+1 rasa jako preorder DLC nebo pro první týden, kdy si hru zakoupíte. Každá z nich má naprosto unikátní jednotky, hrdiny, architekturu a kouzla, takže se nestane jako v předchozích TW hrách, že jednotlivé národy se liší jednou jednotkou jinak mají akorát jinou barvu zbroje. Tady to nehrozí. Hra nabízí zcela unikátní superjednotky, speciální čarodějné a pekelné stroje šílených bohů. Kupodivu AI u bránění měst je lepší než jsme si zvykli u her s TW tématikou a rozhodně se polepšila. Není to hráč, ale AI už konečně občas použije i mozek a nepošle svou jízdu na kopíníky, ale jde Vám po křídlech, co nejsou chráněná. I své hrdiny, což jsou unikátní jednotky na bojištích neposílá bezhlavě do první vřavy, ale občas i vyčkává v pozadí. Místy se Vám hra bude zdát zjednodušená, ale mě to ani nepřišlo. Strom schopností, stavby i jednotek je dostatečně rozsáhlý, aby neudělal ostudu předchozím dílům,

Pro fanoušky Warhammeru povinnost, pro fanoušky TW zpestření a zbytek zde má kvalitní fantasy RPG s pár mouchami, která ale za to stojí.
    • Morraw
      Optimalizace je fajn. Na mé 960 je to kolem těch 40+ na High. Ultra už nemá smysl. Důležité jsou odlesky a SSAO.
      Co se týče loadingu, tak ten mi trvá pro bitvy cca 15-20s max. Jedu normálně z SSD. Takže tady velká spokojenost.
      Navíc Nvidia pracuje na optimalizaci, tak snad to bude ještě lepší :)
      Hru samotnou nemohu moc komentovat, ale ta rozdílnost armád je velké plus. K čemu je mnoho frakcí v TW, když se stejně hrajou podobně. Tady je jich sice pět, ale každá přinese hodně odlišný zážitek. Už teď se vyloženě těším na chaos :)
    • A.I masivně cheatuje, vidi skrze fog of war a její jednotky neplatí žádnej upkeep. Ať hraješ za jakoukoli rasu, jsi omezenej zákazem obsazování měst některých ras, takže stará dobrá volnost je fuč, a i když jsem neměl problémy se spuštěním hry, na high-end sestavě jsou občas šílený fps dropy. V herních mechanikách mě doslova se*ou obléhání.... Ať už útočíš a nebo braníš, jdeš do toho vždy čelně, zmizelo krásný taktizování s výběrem konkrétní brány na útok a změnilo se to na tupou, stále se opakující nudu. Souhlasim že pro fanouška warhammeru je to povinnost, ale fanoušek total waru by se tomu raději měl vyhnout, starší díly jsou prozatím daleko lepší.
      • divne, na mojej radeonke som ziadne dropy nezaznamenal, ako pise veska, drzi to stabilne 35-40fps
        ad
        Ať hraješ za jakoukoli rasu, jsi omezenej zákazem obsazování měst některých ras:
        Lore :)
        • Jj lore, a dá se to vyresit modem. Co se týče tech dropů, všiml jsem si že to dělá při střelbě katapultů a při dopadu jejich kamenů, a asi tomu nepomahá 4k rozlišení...
          • evidentne nie, na full 4K este nieje vonku ziadna grafika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit