-
Spekulace: Horizon Zero Dawn se bude odehrávat v Coloradu.
Spekulace: Pochod Praha-Prčice letos povede z Prahy do Prčic. Čekáme na potvrzení od Ministerstva sportu a České geografické společnosti. -
-
No ale zase pozor. Kolik let už Rallye Dakar nejenže nemíří do Dakaru, je to dokonce úplně jinej kontinent.
-
-
Neblázni změna názvu by stála majlant, tak se bůbec nevyplatí.
-
-
-
Jakub Dvorský v DVTV
Rozhovor http://video.aktualne.cz/dvtv/delame-nejlepsi-logicke-hry-jsme-perfekcionisti-samorost-3-n/r~86c9a9b20ae311e6abd3002590604f2e/ -
Morningstar: Descent to Deadrock
Kdyby mel nekdo o klic na tuhle hru na Steam, tak tady je kod :
HCN8A-J608N-CQMZ?
Misto otazniku doplnte chybejici pismenko, tak to nema jeden konkretni clovek tak snadny :) -
-
Ty bláho pro mě je opruz jen to kopírování keje natož hádat písmenko *11*
-
-
V to jsem tak trosku doufal *1*
-
-
Jinak tahle hra by byla v bezpečí i kdyby tam klíč byl kompletní.
-
-
Nevadi, nekomu radost urcite udela *3*
-
-
Tak rozhodně proto jsem to taky nechal ležet *3*
-
-
-
-
-
-
steam
Jsem ted na free netu mimo domov a steam me opet jenom prekvapuje. Origin se bez problemu pripoji a jsem online, uplay taky a to same battlenet. Ale steam? Samozrejme, ze nefunguje a pise to, ze se nelze pripojit k serverum. Pritom se na tomhle netu bez problemu nacitaji i videa na youtube ve 480p (a to je celkem co rict na to ze je to zdarma pro cely mesto)
Takze, kde udelal burtik chybu tentokrat, ze vsemi vychvalovany steam opet zaostava za vsema tema ostatnima "nenavidenyma" sluzbama? *4* -
-
Jsem v praci kde se ani videa na youtube nenactou jak jsou vsechny externi stranky omezeny, ale Steam bezi naprosto bez problemu. Takze problem bude klasickej PEBKAC nebo provider *3*
-
A nebo jsi jednoduše mamlas, co se neumí připojit na Steam. Mimoto říká ti něco mobilní aplikace pro Steam? Zkus se tam připojit a pokud ani to nepůjde, tak pak řeš přes ticket, protože ta aplikace žere méně dat než všechny tebou zmíněné.
-
-
jasne, ja se neumim pripojit na steam, ale jakmile vzdycky dorazim domu, tak vse funguje jak ma :D :D
-
-
V životě jsem neměl problém s připojením na Steam kromě doby útoku na něj či výpadku servrů. A to jsem jel i přes mobilní net s rychlostí 256 kbit/s. Takže ano, myslím si, že problém bude mezi židlí a klávesnicí.
-
-
No mě to říkej. Buďto máš něco špatně nastavené a systém se ti prostě nepřihlásí nebo Strojový duch tvého pc je nemocný a je nutné povolat Technokněze.
-
-
kdybych mel neco spatne nastaveny, tak mi to nejde ani doma
-
-
aha, ty si chytrej...njn, ja se proste doma pripojit umim, ale jakmile jsem pryc tak vzdycky zapomenu jak se to dela....no, aspon si jeste pamatuju jak se propojit na ten battlenet, origin, uplay a samozrejme na STEAM v prohlizeci :) ale v programu to asi dokazou jenom takovy HC typci jako ty
-
-
-
-
-
Lichdom Battlemage
Vývojáři se pořád snaží posunovat laťku; když ji nepřeskočí, tak ji musí podlézt. V Digital Foundry našli rekordmana ve specifické kategorii. -
-
Prijemnej filmovej framerate. Ja tam zadnej rozdil proti 30 nebo 60 FPS nevidim.
-
-
Doufám, že ironie
-
-
Skoda. Ten puvodni prispevek byl legracni o neco vic.
-
-
No tady člověk neví, na čem je. Navíc jsem si myslel, že jsi Drizzl a ten by to myslel vážně.
-
-
Něco na tom bude protože pak nejvíce oplusovanej příspěvek visí na hlavní stránce... možná to zvyšuje nějak magicky návštěvnost kdo ví... a rozčilování není třeba.
-
Zoufalec cca půl roku. A to buď rád, jeho operační radius je něco mezi -60 až -400. Redakce to neřeší, tak proč bych to měl řešit já. Dříve jsem se nad tím rozčiloval, že místní redakce s tím nic nedělá a ani nechce dělat, ale když jim to vyhovuje mít nefunkční prvek, tak ať to tak i zůstane.
-
Ty si ty mínusy dáváš sám, nebo tu nějakej zoufalec každej den sedí a čeká až napíšeš?
Já jen že vždycky když sem přijdu a vidím tvůj příspěvek tak je u něj -65(+ -)...
-
-
-
-
-
-
E-sport bar
Chcete zažít nefalšovanou hospodskou atmosféru při sledování oblíbeného sportu? Abyste mohli halasně od škopku poučovat hráče, jak to měl zahrát, případně dát někomu židlí přes držku, když pípne slovíčko podpory na adresu protihráčů? A mrzelo vás, že při e-sportu nic takového nezažijete? Nezoufejte, právě pro vás bude jako stvořený e-sport bar, který se otevírá v Brně.
Než se někdo zeptá, tak nevím, co tam točí, ani co tam budou promítat za e-sporty, ale samotný nápad zní zajímavě. -
-
Mno myslím, že třeba na International Dota2 budou mít narváno. Já bych tam klidně zašel, leč do Brna to mám zruky. *9*
-
Když vezmu množinu lidí co sleduje e-sport a lidi co chtějí chodit mezi lidi kolik bude jejich průnik?
-
No... každýmu poctivýmu podnikateli, zvlášť s neotřelým nápadem, přeju samozřejmě jen úspěch. Ale vidím to podobně jako Mickey a v případě, že se tam opravdu bude lejt jako v hospodě, tak přeju zákazníkům co nejméně roztřískaných a na lavičkách zapomenutých notebooků cestou domů. Znám 100+1 dobrých důvodů, proč výpočetní technika do hospody nepatří (třeba to, jak popisuješ tu bitku *1* ), ale tak ať se jim daří. *4*
-
Mám obavu, že hráče budou z e-sportování děsně rušit servírky, když budou každou hodinu prudit, jestli náhodou někdo nechce aspoň limonádu.
-
-
Nechci být nějaký hnidopich, ale byl jsi někdy na nějakém turnaji a tím myslím něco, kde není 20 diváků? Rozhodně je naivní si myslet, že věkový průměr je 14-18;) Nevidím rozdíl v tom, když se partička čumí na Ligu mistrů nebo na zápas v Quake.
-
-
Nebyl. Jaké to tam je?
-
-
Záleží na který turnaj a kam jdeš:) Jinak mi to přišlo jako na hokeji například.
-
-
-
-
Taky si myslím, že to trochu nedomysleli. Leda by zavedli nějaký vlezný, jako do klubu.
-
Tohle by mělo být spíš Bar ale jen pro ty co si donesou vlastní pití... nebo budou míz možnost ignorovat... no ták vždyt je to E-SPORT takže si donesou vlastní basu energetáků a můžou čumět do zemdlení. Prostě bar jen pro ty co opravdu chtějí...
-
-
-
Kombinace myši a klávesnice by přinášela PC hráčům výhodu, proto si proti majitelům Xbox One a PS4 verze hru Overwatch nezahrají.
A kde je chyba ? *7* Nebo je totánální rozluštění dilematu zda joypad může konkurovat myši ? -
-
Páčkaři mají strach *5*
-
Děláš jako by to nebylo jasný už předtim *7*
-
-
Kinect :D
https://www.youtube.com/watch?v=fgJqliVWSSg -
-
Jéééééé MILO, který se propadl kamsi do zapomnění :D Takhle pohromadě je to opravdu smutná přehlídka zbytečně utracených miliónů.
-
To bude brekotu az na to udelaji strilecku a pc nerdi zjisti ze jim to nejde tak rychle jako na klavesnici a mysi protoze fyzika nepusti
-
-
Tak urcite.
-
They will ...
Taky v to pevně doufám ráád bych viděl veřejně Stream s pc hráčem kterého OWNULL tvrdě, nějakej páčkovač *5* *14* To by byl skoro nej den ukázal by že PC hráči jsou víc PLebs než konzolisti... jak se jim to snaží každou chvíly vnucovat neprávem. -
když ji neudělali za 6 let, tak teď už vůbec
-
Myslíš geekové. Nerdi opovrhujou i myší, potřebujou jen terminál a když už hrajou hry, tak leda nějaký simulace typu přistání na Měsíci v textovým režimu. Z onlinovek jen šachy přes dálnopis. Myšlenka, že by nerd hrál pohybovou hru, je pak dokonce úsměvná. I nerd má pud sebezáchovy a dobře ví, že by ho to mohlo zabít.
-
-
co je to za šaška, ten v brýlích?
-
-
Další nepovedený pokus o vzkříšení kultovního SWAT?
http://store.steampowered.com/app/397320/ -
-
Může mi tvůj mozek vysvětlit, co to má společného s nějakým vzkříšením Swatu? *7* To každý taktická hra bude pokus o vzkříšení?
-
-
Nevím píšou to v recenzích a není to fuk ani nic se nepovedlo někomu dokonce nejde ani spustit lol... FAIL! *11* *7* *12*
-
-
-
nekrvavé Nintendo
Dneska jsem se díval na retroplay Moonstone. Bylo tam zmíněno, že Nintendo hru odmítlo, protože směrovali svoji platformu nekrvavě. Zaslechl jsem to od lidí z redakce už několikráte v rámci FC, ale až dneska mi došlo, že to určitě nebude pravda minimálně do určité doby. Protože skvělý Killer Instinct, který byl na SNES i Nintendo 64, určitě není sluníčková hra ;] -
-
No vidis..
-
Jistou dobu opravdu měli přísný podmínky, ale neznamenalo to, že by ve hře nemohlo být násilí. Jen ho tam nesmělo být příliš a nesměla se zobrazovat krev, což pokud si dobře pamatuju, zrovna Killer Instinct řešil cákáním modré kapaliny (pak jim to ukradli tvůrci reklam na hygienické pomůcky *1* ). Nějaký kompromis zkrátka možný byl. Někteří developeři určitě nebyli ochotni do podobných kompromisů jít, takže ne všechny hry spatřily světlo světa.
O těch pravidlech existuje zajímavej článek. -
-
Děkuju za odkaz. Zajímavý článek.
-
-