-
Bandai Namco zabanovala nepoctivé hráče PC verze Dark Souls III.
Jak tam ti zoufalci brečí že nepodváděli a mají ban neprávem :-) To já si hezky hraji CODEX verzi offline a s trainerem. Chci se kochat hrou a ne opakovat jeden úsek stokrát a běham kilometr k bosovi. -
-
Warezit částečně multiplayorovou hru. Nechápu.
-
-
20 fps. Nechapu.
-
-
"20" číslovka složená ze dvou číslic 2 (dvě) 0 (nula), "fps" zkratka frames per second - snímková frekvence (počet snímků za vteřinu). Nevíš zeptej se jsme tu od toho.
-
-
-
-
Bandai Namco zabanovala nepoctivé hráče PC verze Dark Souls III.
no, zrovna toto vlakno je s prispevky hracu co se banu dostalo ani nevi za co... :) -
-
Ted aby ty necheatery odbanovali , nebo budou mít smůlu že se s tím svým programem zapsali omylem na blacklist? ... to by bylo celkem nespravedlivé. *7*
-
Bere to soubory pro nejrůznější programy na užívání nepodporovaných gamepadů jako hacky.
-
-
jiste, ale to nepopiram. kdezto tady je to prezentovano, ze ban postihnul pouze cheatery
-
-
Však jo, a proto jsem tě doplnil o to, koho mimo cheatery to postihlo.
-
-
dekuji :)
-
-
-
-
-
mam vlci mlhu nebo na eurogaymeru zase perli? Shadow complex remastered se mi na disku vali uz asi tri mesice, tak jakepak ze se mozna v kvetnu dostane na PC?
-
-
v květnu to akorát vyjde na steamu
-
-
diky :) tato informace tam chybela :)
-
-
Spíš PS4 ne ? jak moc jsou rozhořčený mít vše co nejdřív tak v afektu udělali chybu *7*
-
-
o nic vcelku nejde, ale ted koukam ze je na ten nesmysl uz taky nekdo upozornil a porad to visi beze zmeny :)
-
-
Ted at si stěžují na bleskaře tady Pak zajdolu na gayjm jakej bordel maj tam.
-
-
X360 exkluzivita Shadow Complex Remastered se objevila včera na Xbox One a jak se zdá, exkluzivní okénko skončilo a bude k dispozici také na PC a PS4. Třetího května na PS4 a někdy v květnu také na PC.
-
-
-
Nepotvrzeno: Sony pracuje na doposud neoznámené Spiderman hře pro PS4.
https://s3-us-west-2.amazonaws.com/newscasticassets/images/dfe09618-526b-4df0-935c-2053dd0e6db0-spiderhyphenman.jpg
A nějak mi tam chybí Activision, takže fakt jen nepotvrzeno. -
-
Já právě že nevim kdo je vlastně teď vydavatel her od Marvelu předtím by Activision, pak jim skončila smlouva tak stáhly hry ze Steamu, hry tam už jsou, ale od té doby nic nevydali pokud mě paměť neklame.
-
-
do příštího roku má Acti práva na Spider-Mana a X-Meny, příští rok má vyjít Telltale hra a pak si ještě dělají vlastní Disney hry a licencují Lego a mobilní hry. letos mají ohlásit velký konzolový hry, tak uvidíme
a od TASM2 nic nevyšlo, protože se hra nepovedla a Beenox chtěli dělat něco jinýho. Deadpool zase stál spoustu peněz (licence), takže na sebe těžko vůbec vydělal -
-
tak ono může být něco pro PS VR a pak se už může brát v úvahu že to bude dělat Sony
-
-
-
-
Battlefleet Gothic
Kampaň je venku:) Takže hurá za slávu mrtvého Císaře:) -
Rocket League Hoops Update
https://www.youtube.com/watch?v=GcT706B4eZI -
Vyšla nová betaverze patche (v1.5) pro PC verzi Fallout 4, která kromě oprav a vylepšení stability i výkonu přidává novou "survival" obtížnost.
"betaverze patche" kterou testují hráči, to už je fakt absurdní *1* -
Valkyria Chronicles 2 PSP - dotaz
Rozehrál jsem na PSP Valkyria Chronicles a nemůžu nikde přijít na to, co znamenají malé ikonky, které se objevují vpravo dole nad statusem postavy, když jsem v Akčním módu. Například na tomhle obrázku:
http://www.rpgland.com/content/media/2009/12/valkyria2newclasses09.jpg
V manuálu to není a na netu jsem to nenašel, protože netuším jak se tomu říká. Neví někdo? -
-
Řekli bych že je to právě nějaký buff nebo aspoň mi to tak připadá.
-
-
To určitě je. Jenže já nemůžu nikde najít přehled, co která ikonka znamená. Některé tuším. Ale u některých naprosto nevím.
-
-
muze to byt tohle?: http://www.gamefaqs.com/boards/961429-valkyria-chronicles-ii/53569497
-
-
Koukal jsem, že v japonsku vyšel offitial strategy guide. Možná si ho zkusím sehnat. Líbí se mi jak mají ty guidy dělaný. Škoda, že anglicky jich moc nevychází.
-
-
rado se stalo :) ja dvojku nehraju protoze uz nemam psp, ale jednicka se mi vali na steamu :)
-
-
Děkuju mockrát. To je přesně co jsem hledal ;]
-
-
-
-
-
PS Store
Nedaří se mi nic koupit na PS Store. Máte někdo stejný problém? Při placení mi stránka jen problikává.
edit: tak když zkouším přidat peníze, hlásí to "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." přitom jsem s tou kartou určitě kupoval Bloodborne. -
-
Měl jsem stejný problém, když jsem to zkoušel z PC. Jako poslední možnost jsem si tu kartu přidal přímo z PS4 a šlo to naprosto v pohodě. Doporučuju to udělat taky takhle.
-
To zkousis na webu? Co rovnou z konzole?
-
-
NejKontroverznější hra roku venku!
http://store.steampowered.com/app/448370/ *14* *14* *14* *5* *5* -
-
Škoda že to je spíše jen virtuální střelnice, kdy postupně si odemykáte zabitíma další skilly a nějaké podpůrné prostředky jako jwe artilerie, supply drop - násilí tam je hezké nicméně... tam není příběh.
Jo na nějaké to zastřílení si, to je celkem sranda. -
Najdi si význam slova kontroverze .. GTA bylo kontroverzní svého času nahotou a násilím (mučení např). Tady hraješ za dobráky a střílíš zlouny. Nic kontroverzního. Kdyby to byl simulátor IS, tak ano, to by bylo kontroverzní.
-
Napada me kdo by to mohl recenzovat.... :-)
-
-
Karel?
-
-
Málá hříčka, což i sami tvůrci píší. Vzpomenul jsem na mé mladé časy u Beach Head 2000.
Každopádně doufám, že ta jejich další hra v přípravě je něco většího. Ono na takhle kontroverzních tématech se dají postavit i větší, zajímavější a brutálnější hry. -
-
Jn jn, taky jsem zvědavej ale asi se na nic většího nejspíš nezmůžou koneckonců jsou to... INDIE vyvojáři no. Jsem moc rád že nejsem sám kdo má rád tyhle kontroverznosti...viz recenze velice kladné na Steamu *3*
-
-
Kontroverzní? To by byla, kdyby jsi byl v roli ISIS jednotek, ne NATO....
-
-
Veskoslave to by nebylo kontroverzní ale zhola nepřípustné nicméně ty jako hlavní moralista bys měl spíše se k tomuto moc nevyjadřovat. ISIS ti nikdo v dnešní napjaté době asi horko těžko do hry nehodí.
-
-
Jacku, prosím. Kontroverzní hra není, když střílíš teroristy, vem si slovník cizích slov a najdi si výraz kontroverze *7*
-
-
Zas tolik podobnejch her není ale néé Veskoslav nebude nikdy spokojen kontroverzní je série GTa např ale néé tam se taky neděje nic nadrámec... Prostě není nic kontroverzní dokud se tam nedějí kontroverzní věci... HATRED byla jen blbá hra navíc zabugovaná nic kontroverzního tam taky nebylo že. Nejde i o n ápln než jen co se tam děje... Hádat se s tebou nebudu...
-
-
COD je docela kontroverzní série protože byt tam střílíš teroristy v různých dílech zase, jsou různé cutscény a to v jiné hře nanejdeš... ( Masakr na letišti, zabití dětí bombou, vůbuch budovy a všude střepy - koneckonců i to utrření končetin v BO3 není klasika - i když to už bylo v QIV a tehdy to byl navíc na to spojler.)
-
Voloslav: Stačí se podívat na steam forum a mnohé příspěvky, ta hra minimálně kontroverzi vzbuzuje.
-
Ty jsi s prominutím blb. Co na to napsat. GTA je kontroverzní hra. Mučení, zabíjení civilistů, policie, upalování lidí plamenometem atd. Hatred je brak, co se snaží napodobit Postal a opět je kontroverzní v tom, jak a co děláš ve hře. Toto je hra, kde za jednotky NATO střílíš teroristy z ISIS. Na tom není absolutně nic kontroverzního. Polovina podobných nápadů je napříč válečnými hrami. Nebo CoD 2 je kontroverzní, že zabíjíš Nacisty? CoD MW je kontroverzní, protože zabíjíš Rusy? Ne, není. Chápu, že tvá inteligence se zasekla někde během návštěvy Ledového království, kdy ji nejspíš zablokovala velká spotřeba žužu bonbónů, ale je fakt směšné, že nejsi ani schopný si najít výraz pomocí Google.
-
-
-
-
-