Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muzete doporucit hru? Hledam nejakou fps pro singleplayer, pak bych taky hledal nejakou fps do multiplayeru, muze byt i f2p (vlastne bych tenhle model preferoval).
    • Spades
      SP doporučuju nového Wolfa
    • Kozy
      Planetside 2
    • SalemCZ
      TF2.
  • Bioware zjišťuje, zda byste měli zájem o tahovou taktickou strategii ve stylu Fire Emblem či XCOM v univerzu Dragon Age.

ne diky
    • Zájem by byl , jen to universum je třeba změnit...
  • Bioware zjišťuje, zda byste měli zájem o tahovou taktickou strategii ve stylu Fire Emblem či XCOM v univerzu Dragon Age.

a boli by tam homo takticke vztahy?
    • To by nebyl Bioware kdyby každý druhý nebyl nějaký deviant *1*
  • Jack1947

PROSPEKT

Já nevím ale asi nikdy těm Valve hrám asi nepříjdu na chut a to jsem měl rád Hl2 Deathmatch asi kvůli Gravitygununicméně tohle mi příjde takové mdlé jasně nejde o grafiku Source engine je starej ale nevypadá tak hrozně dit na upgradované verzi běžel Titanfall a ten vypadal celkem luxusně ne?

Jde taky o to že nepřátelé vydrží až zbytečně moc a je jedno kam je střílíte a to hraju prosím na normal jistě je to fanouškovská hra a nikdo nečekal zázraky ale tohle bylo možná před lety cool. Dneska je to jen slabší nadprůměr.Zbraně jsou tam podobné tedy stejně jak v HL2 a hádanky jsou asi tak nějak na stejné úrovni. Respkt "hádanky".

Ze začátku to je i celkem horor a bez baterky strašidelné víceméně nevím co na to více napsat, má to 9levelů a já jsem asi ve druhém -nedostatek munice zdraví...
    • Inquisitor
      Nečetl jsem o tom nic bližšího, ale je fakt, že to moc pozitivní ohlasy zatim nemá.
      • Jack1947
        Stejné jako Bombshell ale ne na games všechno všichni (veskoslav) ví nejlépe i když to nehráli. Takhle bych dal tak 60% a to jsem velkorysý.
        • Kdyz my hrajeme jen to, co si koupime :-)
        • Veskoslav
          Všichni jsou kokosi jenom já jsem Jack. Tohle jsi myslel? Jinak pusinko, už to mám projeté, osobně bych si to nekoupil, ale když to mám nasdílené od kamaráda, proč ne. Je to mizerné "pokračování", ale rozhodně nepotřebuješ tolik k zabíjení, co jsi popsal. Nejspíš si pleteš hlavu a tělo. Mimochodem z tvého příspěvku vlastně vychází, že HL2 už není "cool", ale je to lehký nadprůměr, protože kritizuješ věci převzaté právě z HL2.
          • Veskoslav
            Já to mám legálně. Ty ne. To je ten rozdíl...Jacku, nepoužívej cizí slova jako prequel atd. Protože prequel neznamená, že když začíná na písmeno P, že je to pokračování:) Toto je neoficiální fanouškovské pokračování, s kterým Valve nemá nic společné.
            • Jack1947
              Vím co hraju za hru respkt co jsem zkusil za hru, nicméně díky za osvětlení ted už vím že s HL2 to nemá nic společného (naštěstí?).
            • Veskoslav
              Ne Jacku. Ty jsi nepochopil. Toto navazuje na Half-Life: Opposing Force z 99. Ty kritizuješ prvky z HL2, které toto pokračování převzalo z 2. dílu a nenavazuje na starší techniky z HL. Toto není neoficiální fanouškovský prequel k 2. dílu, ale neoficiální fanouškovské pokračování Half-Life: Opposing Force. Víš vůbec co hraješ za hru?:)
            • Jack1947
              Jsem neveděl, že HL2 měl pokračovat takhle... *7*
            • Veskoslav
              Gratuluji Jacku, umíš hledat na wikipedii. Ale vysvětlím ti to jako malému dítěti. Toto není prequel, ale neoficiální pokračování.
            • Jack1947
              https://cs.wikipedia.org/wiki/Prequel *7*
          • Jack1947
            Je pravda že jsem HL2 nehrál jen ty 2epizody a ně si moc už nepamatuji. Je to spíše prequel ne... já nevím bud to budu projíždět s cheaty nebo se na to vykašlu úplně. Hlavně že já si to podle tebe měl koupit když ti to máš nasdílené lol.
    • Veskoslav
      Jsi lama. Tím jsi měl začít i skončit. Ten zbytek omáčky okolo jenom ukazuje, že pro Tebe je ideální CoD rambo styl. A na 99,87% sis to opět nekoupil.
      • Jack1947
        To je tvůj metr ? možná jsem lama ale jestli nepřátelé vydrří půlku zásobníku do hlavy tak něco asi není v pořádku ne? to ani nemluvě o tom že to není skill a ne rambo styl nemusím. Tak hlavně sis naklikal -5 a je klid. Proboha vždyt jsem se bavil u WOlfa:NO a OB ale tady to mi nějak nesedí...
        • Veskoslav
          Jacku, ty jsi nepochopil, že většina ti dá mínus už jenom proto, jak píšeš, jak si klidně sednu a dám popcorn než přijde můj fanoušek. Kapiš to?
  • Microsoft se obával, že Xbox Live Arcade "zkanibalizuje" maloobchodní prodej a tím zcela zničí konzolový průmysl.

Jo to znám, říká se tomu božský komplex...
    • Chim
      Přitom konsolový průmysl se zničí sám...
      • doufejme, že ne! Jinak by zbyly samé indie isometrické pitchoviny a nějaký F2P trash...
  • Vývojáři Gears of War 4 chtějí nabídnout 60fps v multiplayerovém módu.

Lol vždyť Xone sotva zvládne Witchera 3 na 900p při 30ti fps, tak jaké bude rozlišení zde? 480p? *1*
    • ringmancz
      Halo 5 běželo v 60fps, sice v dynamickým rozlišení ale běželo
      • dynamický rozlišení *15*
        • Jack1947
          Proměnlivé rpzlišení, kdy se propočítá co je lepší zrovna pro optimální herní zážitek kompromisy místo slibů bud 60fps nebo FHD. Za málo pěnez rozměřená muzika.
          • Tvl, co znamena "rozmerena muzika" ? :-D
        • Draken69CZ
          Parádní věc.
  • Tak dosavadni recenze FC Primal me zklamali na hru sem se celkem tesil ale ma cenu tak dvou stovek.
    Nejlepsi je recenze na konkurenci kde ma hra v minusech vlastne 3 nejdulezitejsi veci co se tyka samotne hratelnosti ale dostane 8/10, jako fakt nechapu. K tomu se da hra dohrat za 13 hodin co je na open world ostuda.
    Tohle uz je fakt spatny a pokud budou podibny hry dostavat zamky 6 a vic tak potes koste. Ta hra na PC snad dobre prodavat nebude, protoze tohle uz Ubisoft fakt prehani.
  • Jack1947

Far cry:Primal hrou roku ? Recemze asi to psali ve spěchu aby byli první nooo

http://bonusweb.idnes.cz/far-cry-primal-recenze-06u-/Recenze.aspx?c=A160222_111213_bw-ps4-recenze_oz
    • ty kráso, recemze... já už fakt umřu :D
      (na obranu Jacka, je to tak vopravdu napsaný na tom webu :o)
      • on tu recenzi psal nějakej Emanuel, tak to je pak jasný...
  • HTC Vive vyjde s cenovkou 799$ (=19475 Kč) začátkem května.

teď aby se v tom člověk vyznal v bleskovce v květnu a ve článku v dubnu
    • Kdybych za každou chybu bleskaře dostal 10 Kč, tak jsem boháč ... :-D
      • Draken69CZ
        Kdyby bleskař dostal korunu za každý debilní komentář tady...
        • Hele Draken, ono se tu někde rozdává něco zadarmo? *1*
          • Draken69CZ
            Občas jo stačí mít štěstí a taky na tebe něco zbude.
            • Jack1947
              Makewarnotlove si teda zmáknul jo ? Nebo ti to musí hodit tady kod až podnos aby ses vůbec obtěžoval *7*
          • Jack1947
            *1* *15* *2*
    • braveman
      omlouvám se za chybu a díky za upozornění
  • SEGA - Make War Not Love !

Due to high volumes of redemptions please allow up-to 14 days for a unique Steam code containing this content to be sent to you. We appreciate your patience during this time!

Je normální , že mi doposud nepřišly kódy ani z druhé části ? Chápu dobře , že jediná rada je obrnit se trpělivostí a čekat na to až dorazí mail s kódy ??? Jediné co fungovalo byl první kus ze Steamu , jakmile se měl člověk upsat , nedostal od Segy ani fň . *10*
    • Me teda druha cast prisla skoro hned, ted cekam na ten posledni balik :)
    • Jack1947
      Dostal ty 2hé hry, 3hry ještě nepřišli holt tam mají nával no. Důležitej je ale ten potvrzovací mail a ten mi přišel na všechny krom té 3.
      • Divné

Jaký potvrzovací mail *8* ... Přišla jen výzva k "subscribe" a přesměrování na stránku , kde potvrdili registraci emailu , ale nic dalšího mi nepřišlo ( natož potvrzení ...) :/
        • Jack1947
          No to jsem myslel, u toho druhého mi přišel jen email s kodem.
    • mám stejne problém, ale ještě včera tam bylo max 3 dny než příjde klíč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit