Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Fallout 4 Mod – Vivid Fallout - Landscapes & Rocks Performance Analysis

https://www.youtube.com/watch?v=Wl1M2nWEDK4
    • Sam s tim hraju a zadny rozdil nejde poznat
    • Fallout 4 nezachrání nic
      • to je jak ty hry najdi 10 rozdílu *1*
  • Unravel PC

Cau, nevite kdy vyjde Unravel na pc ?
    • Veskoslav
      Vyšel 9.2 na pc.
      • ale nikde neni k sehnani... predpokladam ze krabicove na pc nevysel, takze steam ? ani ke zpirateni nikde neni... Denuvo ?
        • Veskoslav
          Origin, ale cena je tam pěkná:)
          • A když si to koupím a budu si to chtít nahrát na dva kompy, bude s tím problém ?
            • Uz ted zvykaji suchej chleba a pokazde kdyz pirat stahne neco z torrentu, tak jim trosicku okora. *13*
            • presne, s takovou by mohli za chvili zmlsany platici chtit, aby dostali hru za jednu cenu na vsechny platformy, pak uz nebudou mit vydavatele vubec co jist *6*
            • Hranim jedne kopie hry na dvou pocitacich okradas autory. Musis si tu hru spravne koupit dvakrat.
            • sda

Funguje to jako Steam, hra se váže na tvůj účet. Takže nas druhém PC jedině stáhnout origin, lognout se a následně stáhnout hru.
        • Draken69CZ
          EA = Origin only
  • Tilwaen
    Elias Toufexis, který daboval Adama Jensena v Deus Ex: HR, bude dabovat i hlavního hrdinu nového Far Cry: Primal. Při té příležitosti hlavního hrdinu Far Cry kluci z Deus Ex trochu vytunili. Za mě lepší než krvežíznivý mamut.
  • Lukass
    Na Steamu je za 300 Total War Attila, super cena. Uz to taham :-)
  • Veskoslav

Elite Dangerous Distant Worlds - Sagittarius A* Gathering

Jak vypadá, když více lodi provádí skok najednou?
    https://www.youtube.com/watch?v=_I9Bl2bsObA
  • Veskoslav

Divisíon

Ta hra mě skutečně překvapila. Je to pouze beta a je to osekané, ale jsem skutečně překvapený. Herně to není vůbec špatné, naopak. Když to srovnám s Watch Dogs, tak toto vyhrává na plné čáře. Ty hračky, co máte k dispozici a celé to zpracování je pro mě skutečně překvapením. A po grafické stránce to prošlo mírným snížením oproti E3, ale i tak to vypadá skutečně nádherně. A sledovat jak roste například taková blbost jako led na autě či prostřílené skla atd. Původně jsem říkal, že kašlu na preorder. Ale ta druhá beta mě asi nakopla. Hra mě baví, celkově je to zpracované moc pěkně. Spíše bych se měl omluvit, že jsem psal, že je to další Watch Dogs. Tu hrůzu jsem nikdy nedohrál a nejspíš ani nedohraji. Toto je zcela něco jiného. Doporučuji vyzkoušet. Do března daleko, ale s počátečním zklamáním dle informací se z toho vyklubala hra, co nejspíš nebude čekat na slevy. Možnost vyzkoušení je až do neděle:)
    • Draken69CZ
      Tahle beta je ta samá co ta první nebo je tam i jiná lokace?
      • Kravicka
        1 dung navic tam je
      • Veskoslav
        Myslím, že stejná lokace. Já se spíše zaměřil na PvP v této betě.
  • MickeyMutant

Mobilní titul Kim Kardashian: Hollywood vyděl v průběhu prvního roku přes 200 milionů dolarů.

Z tohohle příkladu je patrné, že jazyková pravidla Games platí opravdu pro všechny. Nevhodná slova jako "vyděl*t", "vyděl*t se" jsou zakázaná nejen pro diskutující, ale dokonce i pro bleskaře. Proto je nutné to v textu různým způsobem obcházet, tak se moc nedivte. Navíc těch 200 milionů se ukázalo být jako špatná informace - je to prý ca 100 milionů. Plus ještě jedna věc: ta částka je zisk za 5 kvartálů, ne za rok. Jinak celkem povedená bleskovka.
    • braveman
      Informace týkající se 200 mega za první rok byla v původní zprávě uvedena (viz http://www.ign.com/articles/2016/02/17/dice-2016-kim-kardashian-game-made-100-million-in-its-first-5-months ).
  • Mobilní titul Kim Kardashian: Hollywood vyděl v průběhu prvního roku přes 200 milionů dolarů.

Smutné
    • a hráls to? je to bomba :D a chystá se i verze s Katy Perry! :D :D :D
  • iSpirit

DICE Award

http://www.gamespot.com/articles/the-2016-dice-award-winners-updated/1100-6434830/

Tak trochu výsměch kvalitním hrám ale co...
    • ano
    • aspoň že zasloužený ceny pro Oriho...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit