Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Division

Tak určitě potěšila supr optimilizace, doufám že ve hře bude více PVE misí protože ty mne baví hodně Dark zone je jen o lootu, kupodivu mně to stejně jako ostatní celkem bavilo. Až na pár blbostí co jinak úplně nevadí ale mohl by tam být třeba dřep, takhle bez krytí jste jak na ráně. Jsem rád že to jelo parádně a grafika tak hrozná není jak se očekávalo... hlavně to jede stabilních 60fps to se taky celkem povedlo. Jo a abych nezapomněl všechno úplně na max.

Více PVE misí tam snad bude v plné verzi protože to je zábava, VPV Dark zone už taková zábava není maximálně že najdete loot a ten si stihnete poslat. Nicméně. Pár hráčů si radši jde zastřílet když agent není nepřátelský nevidím smysl ho zabíjet. +jeden mně dokonce oživil. 3h 6minut hry, ale opravdu doufám v plné verzi ve více obsahu hlavně co se týče PVE složky aby se tam dalo taky něco sehnat. Těch komických situací kdy na vás běží nějaký basebalkář a vy ho pižláte samopalem naštěstí moc není.

PVE chceto z jednoho důvodu, přece nebudete zabíjet ostatní se zbraněmi z DZ... když staší mít nějaký větší level a pár lepších zbraní a zabijete je i tak. Nenazval bych to úplně survival spíše něco na půl cesty. Mezi.Nicméně bych se bá jedné věci a to že se to rychle přejí, pokud tam opravdu nebude dostatečně obsahu. Snad v plné toho bude více... nebo to přidají a ne jen pmocí DLC
    Tedy zatím dojmy veskrze pozitivní.
    • Obrazem: V otevřené betaverzi The Division můžete narazit na postavu, která vypadá jako Aiden Pearce (hlavní protagonista Watch Dogs).

Tak to je paráda, že sis to užil. Já měl pocit, že střídavě hraju Watch Dogs a střídavě Dying Light (u DL je to spíš prostě smůla Ubi, že DL vyšlo mnohem dřív). Což by nevadilo, když by to nebylo už tak okoukaný.

Za mě totální propad, nulová atmosféra příběhu a další přehypovaná záležitost od Ubi. Ani na ultra nastavení se mi nedostávalo kdovíjakýho vizuálu (leda bych si předtim pustil nějakou starší hru ;)). Proč jsou v ulicích lidi, když by mohli zónu klidně opustit? A proč je loot tak strašně omezený, když těch lidí v ulicích zase až tak moc není? A NPC, co všechny do jednoho maj problém s tim, když kolem nich přejdete ve 2m vzdálenosti, hlášky typu "to nemyslíš vážně" apod.? Nebo i nejobyčejnější lvl 4 nepřátelé ustojej úplně čistý 4 (i víc) headshoty? Obecně nejsem moc na multiplayer, tzn. je docela možný, že jestli Division cílí primárně na MP a SP kampaň je jen vycpávka, ale betaverze mě nepřesvědčila o tom, že bych u toho chtěl trávit čas.

Navíc označení beta je úsměvný, když to má být za 14 dní v prodeji. Celkově ale tak či onak super, že dali demoverzi k dispozici, tohle by měl být standard u všech AAA her (minimálně).
      • Jack1947
        Nej je že hodně lidí tam nahrálo 20-50 hodin a už ani plnou nemusí co *5*
    • http://alturl.com/vn75x
    • Veskoslav
      Jacku. Bez netu si to nezahraješ a to včetně SP. Takže ty jako pirát máš bohužel smůlu a beta byla poslední, co jsi nejspíš z Division hrál. Ledaže by sis to koupil, což je prakticky nereálné.

Dřep? Proboha na co? Snad máš všude okolo kryt, proč by jsi dřepěl uprostřed krytů? A ten zbytek? Opět klasická Jackovština. Mimoto v DZ zabít každého, kdo má u sebe hezku žlutou krabičku. Proč být milosrdný:)
      • Jack1947
        Napsal jsem když tam bude více PVE obsahu takto by vynahradilo tu chybějící SP složku nicméně, na čistě MP hru to je docela drahé + tam není jisté kolik bude do budoucna DLC. Zdali se to vyplaté.
        • Veskoslav
          Máš tam zcela regulérní SP část...Jacku, proč si o tom něco nezjistíš?
          • Jack1947
            Pokud podle tebe SP znamená že musíš být připojen k internetu takto pak žádné sp není...
            Maximálně tak náhrada za kampan nic víc nic mín.
            • Ronox
              Oh, boy :D
            • Jack1947
              Takže bez internetu sám můžeš hrát PVe? o tom dost pochybuji... nejdebilnější ochrana ze všech.
            • Veskoslav
              Bože...Víš, co znamená SP vůbec? Připojení k netu nic neznamená. Je to systém protipirátské ochrany. Stejně jako to má Diablo či Starcraft II.
        • Ronox
          Ale jdi ty brepto. Víme, že do budoucna budou minimálně tři DLC v rámci Season Passu a dokonce víme, co budou obsahovat. Jacku, Jacku ...
          • Jack1947
            No dobře, protože jsem to nesledoval tak jsem si to uvědomil až ted.
            Snad tam bude dostatek toho PVE, nicméně i v DZ je trochu PVE a zato dostáváte že zabijíte ty boty body.

Ještě jedna věc mi vadí, tu jsem nenapsal že musíte beztak zabíjet jak boti tak ostatní hráče jinak nebudete mít potřebný level a nebudete moc otevřít rozházené bedničky tudíž bude pro vás nová výbava tabu. Pokud tam byli bedničky s nižším lvlem tak jsem je nenašel a jsou tam i kempeří a nejspíše cheateři ale tak klasika no kde dneska nejsou že.
            • Jack1947
              A to je právě velký problém těhle RPG, dojedeeš max level a když není co dělat tak tu hru opustíš. Maximálně tam přidají nějaké nové Raids ale hrát pvp nemůžeš furt.
            • Ronox
              Perky, talenty, craft, mody na výzbroj, challenge, eventy, raidy atd. Ta hra má obří potenciál a pokud neusnou stejně jako Bungie s Destiny (které po TKK bylo skvělé, ale už nějakou dobu tam nemají hráči, co dělat), tak to bude super.
            • Jack1947
              Tak jasný no, ještě si zapoměl poznamenat že tam chyběl systém perků/talentů a craftování. Což může bejt opět zajímavé osvěžit hratelnost.

Nicméně snad to opravdu nezabijí těmi DLC. To by byla škoda. Ta hra vypadá zajímavě, konečně RPG skoro pro každého, jenže ten kdo jí nezkusil bude nadávat i nadále protože Ubisoft. Když on na tom snad ani nedělal moc. Zatím bych to ohodnotil tak na 7/10 ale to proto že tam spousta věcí chybělo no. Pná se třeba vyšlape i na lepší hodnocení.
            • Ronox
              Ta hra si má ukrojit hlavně co největší koláč z hráčů Destiny a zároveň z těch, kteří chtějí přístupnější PvP alá DayZ atd. Já strávil v obou betách dohromady přes 50 hodin a v partě se u toho královksy bavil a to zejména nejvíce v DZ.

Tu hru bys podle mě měl primárně hrát s kamarády, případně lidmi, se kterými si sedneš. Jeden večer jsme lovili rogue agenty a druhý jsme zase zdrhali při manhuntu. Co se týká PvE, tak by hra po spuštění měla obsahovat ještě hromadu challengí a hlavně raidy, pro 8+ hráčů. Dále v DZ bude hromada eventů a to hlavně "kalendářně" tématických. Takže sváteční, jako je tomu v ostatních online hrách. Taky se nechali slyšet, že tam budou nějaké režimy pro PvP, takže časem asi přibudou i separátní arény atd, ale zatím nepotvrzeno, co přesně.

Co zde oproti plné verzi nebylo, tak world bossové v DZ, skupinky nepřátel, které se budou různě spawnovat a chodit, jak po PvE, tak po PvP zóně. A hromada dalšího. Podle mě to dostává hrozný hate, jenom protože vydavatel je Ubisoft, ale přitom ty tři studia, která na tom pracujou, tak skvěle komunikují a fakt se snaží. Nehledě na to, jak bleskově pro open-betu opravili hackování a za celý víkend jsem nezaznamenal žádné divné chování jiného hráče.
            • Jack1947
              Ted jsem to hrál než to vypli a přišel jsem na jednu věc, hrál jsem ve skupině většinou s dětma protože jinak si neumím vysvětlit že po chvíly začli po každém střílet, navíc to byly rusáci a děti už od pohledu nebo poslechu. Takže ne takhle ne potom jsem byl Rogue i já, to se mi fakt vůbec nelíbilo.

Dokonce se mi stalo že jsem omylem postřelil jiného hráče a pak jsem byl zas nežádoucí ale jo sranda zabijení rouge nebo když už jste rouge a přežijete to tak dostanete větší odměnu. Nicméně, se obávám toho aby to nebylo stále dokola protože ai se respawnuje, takže dá se říct nekonečný expení v DZ... možmná tak na chvíly na zahrání pár hodin za den.

Když tam bude dobrej příběh nebo aspon hodně misí v PVE proč ne ale takhle chápu beta spoustu toho tam nebylo a není, nicméně se bojím aby to PVE tam nedolepovali postupně pomocí DLC takže dejme tomu 10misí a zbytek DLC co by štěpilo komunitu.Zbytečně byl by to taky risk od Ubisoftu. Navíc jsou tam bugy třeba ta první mise nešla jednou dokončit protože se vrtulník někde bugnul nemohl jsem sebrat svůj upuštěný loot protože tam nebyl.

Ta hra má šanci určitě bezesporu, nicméně to chce nějakou pár hodinovou kampan, tohleto až na to PVP nabídne kdejaká F2P.

Jj já víj že DZ má lvl na rank a PVE na LVL. Proto taky se musí člověk pořádně vyexpit v DZ aby si vůbec mohl koupit u obchodníka DZ lepší zbran to se mi nepovedlo no.
            • jakubc
              Hráče zabíjet nemusíš, stačí AI nepřátele, v Dark Zone leveluješ POUZE DZ rank, takže se vyleveluješ i PvE v rámci Dark Zone - ostatně PvE je hlavní i v Dark Zone, pokud tedy cíleně nejdeš po lidech, ale to je dost risk. A loot bude samozřejmě přizpůsoben úrovni oblasti...
  • Nevíte jestli ještě na twitteru existuje parodie na jaydeeho?
    • Lukyz
      Je tady nějaký historik, který mi dokáže říct, kdy se poprvé objevilo #máknoutsi ? *1*
      • ringmancz
        myslím, že během E3 2014. jaydee si mě zablokoval, takže podle hashtagu to nenajdu, ale můžeš to zkusit ty
        • Asi to smazal, protože jsem to nenašel *9*
          Každopádně je sranda kolik lidí si z něj dělá pr*el *1*
          • njn uspech se nepromiji
    • Inquisitor
      https://twitter.com/JaydeeczParody
      • Děkuji
    • Vogon
      Otázka by měla znít takto: "Lze parodovat parodii?".
      • Tilwaen
        Nelze, ale jako náhražka nám to musí stačit, když se přes ambasadorovo mocný ban filtr nedostaneme. Resp. dostali bychom se nepřihlášení, ale to už je moc máknutí si a já osobně mám radši leháro. Časový manažing je důležitý.
  • Jack1947

Poslední redeem code a to hned na 4hry!

http://www.makewarnotlove.com/results-final.php
    • Alespoň budeš mít pár her legálně.
      • Jack1947
        A to se vyplatí! *3* *5*
        • Jak zloděj zadarmo ke kořisti přišel
  • Morraw

MGS V

Dohráno. 77%, 125h. Všechny hlavní mise splněny + Side Ops. Jako moje první MGS hra - úžasný herní zážitek od příběhu, přes hratelnost až po hudbu.
    Po silně emotivním konci projíždím web a za tónů epické skladby "V Has Come To" pročítám názory ostatních a rozbory příběhu.
    Ano, příběh. Byl to právě konec, který posunul můj zážitek ze hry na úplně novou úroveň. Sice právě konec mě poprvé naštval, že jsem nehrál za pravého Big Bosse , ale nakonec mi docvakla genialita tohoto rozhodnutí a najednou všechno dávalo smysl :)
    Samozřejmě hra má daleko více úžasných příběhových momentů, jako je např. hlavní téma první kapitoly o parazitickém viru projevujícím se až po té, co infikovaný promluví určitým jazykem nebo také emocemi nabitá mise "Shining Lights, Even In Death". A to nemluvím o vedlejších postavách.
    Možná nedokážu ocenit všechny skryté narážky a easter eggy (byť jsem příběh předchozích her shlédnul na YT), ale i tak ve mě příběh MGS V TPP zanechal silný dojem, který ještě budu nějakou dobu vstřebávat.
    Četl jsem o tom, jak se lidem konec nelíbil a co se do hry nakonec nedostalo. Jak mohla finální hra opravdu vypadat, se už asi nikdy úplně nedozvíme, ale mě osobně vyhovovalo jak hra skončila. Kazetové nahrávky o "pravdě" byly pro mě tím pravým zakončením a po poslechnutí úplně té poslední byl můj zážitek ze hry kompletní. Samotné kazetové nahrávky, jako forma vyprávění příběhů, se mi velmi líbily. Kde u jiné hry bych audio přeskakoval, jsem zde hltal každou novou pásku, která mi poodhalila pozadí příběhu.
    Příběh se mi už líbil v Peace Walkerovi a celkové téma a zasazení, které se táhne napříč celou sérií na mě působí dospěle a donutí člověka přemýšlet.
    Co se týče hratelnosti, tak mi open world moc vyhovoval a byť se třeba side ops tématicky opakují, tak mě samotná nelineární hratelnost bavila natolik, že jsem dokázal udělat ve hře prvních 80h bez větší pauzy. Nesmím zapomenout na budování vlastní základny (i online), výzkum vybavení, nové updaty a eventy a nedávno vydaný MGSO. Obsahově toho poslední MGS nabízí opravdu hodně.
    S MGS jsem ale ještě neskončíl, právě naopak. Už se těším, až shlédnu pokračování dalších her a přečtu si nové teorie a poznatky o příběhu. Opravdu kolik herních sérií může říct, ze má tak skvěle vystavěný a komplikovaný příběh.
    MGS TPP byl prostě zážitek a už teď má u mě speciální místo :)
    • Skoda, ze tam nebylo vic cutscen. Mohla to bejt genialni hra, puvodni plan udajne byl, ze to melo vyjit epizodicky jako tri dila. Mimochodem, neverim ze se ty udalosti odehrali zak jako to hra ukazala, uz jenom kvuli tomu citatu a nazvu mise TRUTH, Ishmael podle me neni BB, ale jenom dalsi kopie, crash vrtulniku prezil jeste jeden muz, je o tom docela zajimava teorie. Rozuzleni se uz ale nejspis nedockame.
    • No, příběhově to je nejhorší Metal Gear, ale mě to nějak neurazilo, herně je to nejlepší open -world, co jsem viděl. Trošku nechápu Konami, ta hra stála opravdu dost málo na AAA hru. Škoda, že to prostě nedostalo plný rozpočet a více času, mohla to být hra dekády, takhle mám ze hry smíšený pocit.
      • Vogon
        Děláš si srandu? S vývojem, který stál okolo 80 milionů dolarů, se jedná o jednu z nejdražších her vůbec, a to neznáme cenu marketingu, na kterém se velmi očividně taky nešetřilo. Vždyť se odhadovalo, že ta hra bude muset prodat 6 milionů kusů, aby něco vydělala. Za to že té hře byl zkrácen vývoj může jen a jen rozhazovačný Kojima, který s každou vydanou hrou utrácel víc a víc za blbosti, a neskutečně prodlužovaný vývoj. O tom ale svědčí i vydání Ground Zeroes jako samostatné hry.
        • No a porovnej jenom animace a rozpohybovaní Snakea. To je naprosto úplně někde jinde než u Zaklínače např. Snake dělá opravdu vše, co mu zadáš bez špetky nějaké chyby na rozdíl od Geralta a to nemluvím o custcénách, které jsou snímány naprosto filmově. Proto si myslím, že ten rozpočet není nějak přepálený, když vidím ty detaily např. v těch animacích...
          • Ano jelikož Destiny je dělaná jako WoW naposled přidaly pandu a pandí svět WoW se ti skládají taky z 8-10 druhů ale tam je ta grafika hodně špatná.....taky WoW jsou o pár let starší něž Destiny...
            za 1) Destiny je Online hra
            za 2) Zaklínač je Polský RPG jediný RPG na PS4 :-D :-D nebo aspon oni tomu tak řikají :-D :-D
            Já hraju jedinou online hru a to WoT....jinak vše Singl......
            Což znamená že hraju tak že chci aby to mělo příběh,,,,české titulky...a abych aspon týden hrál.....
            Jak Píšeš:
            Proto si myslím, že ten rozpočet není nějak přepálený, když vidím ty detaily např. v těch animacích...
            No tak pán by měl spíš dělat filmy......animace řikáš že dobrý,není vidět že ta scéna je dělaná počitačově....jo?? jako Avatar...všechno kostýmy :-D No a hra trvá 90 minut cca stejně jako film i když Pán Prstenu je delší......:-D
            • Taky mám za sebou pár kousků dneska, ale asi ti to sedlo o trochu méně :D
        • Srandu si nedělám, maximálně nemám vše načteno. Takové Destiny stálo přes 200 mega, i Zaklínač stál 80 mega, takže si myslím, že 80 mega není nic extra na to jak je to velkolepá série. To je můj názor...
          • Vogon
            Uvědomuješ si že v těch číslech co tu dáváš je započítaný i marketing? Vývoj Zaklínače 3 stál okolo 35 milionů, marketing 45. Vývoj Destiny stál 140 milionů, ale trval dvakrát déle než MGSV, kdo ví kolik by stálo MGSV kdyby vývoj trval další rok. Chápeš že cena marketingu je v dnešní době u AAA her často stejně vysoká jako cena vývoje, často i větší.
            80 mega není nic extra? Pán žije na měsíci, nebo tak něco?
            • A kde že ten marketing jako byl? Vždyť to mělo minimální hype na rozdíl od současných her. Až uvidím, že marketing spolkl taky 80 mega, tak řeknu, že to bylo drahé, do té doby si myslím, že je to +- OK.
        • Děláš si srandu?? Hra za 80 milionů dorarů......bude se muset prodat 6 milionů kusů......:-D :-D
          http://games.tiscali.cz/recenze/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-recenze-pc-verze-246624
          Příběhová část Ground Zeroes je skutečně krátká (odhadem 90 minut)
          :
          -D Nene tak to né tohle já si nekoupím si dělají pr*el ne?? Víte jak to dopadne?? Jako Call od Duty a Battlfield...vznikly na PC pro PC hráče....každý díl máte cca za 8-15 hodin....PCčkář a normální člověk by nedali 1500-1800kč za hru bez češtiny která je na pár hodin...ale Konzolista musí..,, On hraje rád přes net :-D proto to dnes vypadá tak jak to vypadá....Assasina sem hrál když tam byl Altair a Ezio...,CoD když byla naposled čeština u Black ops skončil sem stejně jako capt. Price :-D....
          Tak vole ona to je nejdražší hra na světě a pak na to napíšeš jako kdyby si měl kancelář vedle Kojima :-D
          Za to že té hře byl zkrácen vývoj může jen a jen rozhazovačný Kojima, který s každou vydanou hrou utrácel víc a víc za blbosti, a neskutečně prodlužovaný vývoj. O tom ale svědčí i vydání Ground Zeroes jako samostatné hry.

Co je na ní tak drahého když trvá 90 minut??? :-D že tam jsou dobře vytvarovaný listy na stromu?? :-D nebo že to má grafiku na kterou to polovina fanoušku nerozchodí??? :-D To je fuk tak jí budou prodávat za 2 500kč a stačí jím když prodají 4 Milionů kusů ne?? Si to koupíte na ty konzole i tak ne?? :-D
          ..
          • Spades
            A k*kot nejsi? Ground Zeroes vyšlo lvůli tomu, aby se nějak zaplatil vývoj Phantom Pain. Samotné Phantom Pain má herní dobu asi 100 hodin.
            • Ano, je to tak. Ground Zeroes mělo být asi obsaženo ve Phantom Pain jako první prolog před nemocnicí. Velká škoda že se mu ty jeho velkolepé myšlenky nepodařily všechny dát do jedné hry, v této době to už je možné.
          • Proboha, tohle je fakt už humus. Zlatej Jack.
  • Jack1947

PEGI rating odhaluje PS4 verzi MOBA titulu SMITE.

Only matter of time"

Xbone už jí má, tak následuje i PS4...takže nic překvapivého naopak, překvapivější by bylo kdyby neměl.
  • Soilwork
    Nemá někdo tip na nějakou FPS? z poslední doby jsem hrál asi jenom Far cry, Shadow warrior a Bioshock
    • Soilwork
      díky za tipy každopádně jsem to měl asi víc specifikovat :D a víc zapřemýšlet co jsem vlastně hrál... myslel jsem pc hry a především SP na MP mi stačí Rocket League. Metro i když ne redux jsem hrál a podobně u Wolfensteina, Borderlans a Fallout 4 mam spíš zařazeno v rpg tak jsem je nezmiňoval takže zatím to vypadá že asi konečně dám šanci Dishonored a možná druhou DeusEXu :D a asi zkusím Call of Juarez případně Pre-sequelu
      • PC hry a především SP.....To si měl napsat psali no, ti sem hrozný sr*cky :-D Metro první díl si hrál jo?? tak šup na redux, pokud si to metro první díl udělal....Wolfenstein toho nového sem nehrál, ale zato sem ve hře Wolf 3D zabil Hitlera a Wolfenstein Return the Castle....do dnes si pamatuji poslední misi.....nějaký betonový kruh a dokola byli kameny....takové místo na kouzlení,,,taky že jo když na vás přišel ten hlavní vlasatý nácek tak pouštěl nějaký mutanty či co to bylo....:-) Bordelans je ten trapný komiks ne?? :-D :-D.....Fallout 4 jistě že je to RPG musíš brát na vědomí že jsou tu hráči pro který slovo FPS znamená vše co máš se svého pohledu......jelikož mají na tom gayboyi tlačítko co jím automaticky zaměří na cíl :-D :-D :-D........Proto mají na ty konzole jediný trapný RPG který má takový pohled a to Zaklínač.....hodně trapná hra....když vycházel ten uplně první díl tak sem ho zkusil ...a styl hraní 2 zmáčkneš dál vyskočíš nebo 3 zmáčkneš a máš to i s 3. saltem :-D nebo čím rychleji klikáš tím víc dáváš comba....když to spojíš se skákáním máš klasickou hru na konzole :-D :-D God of War :-D :-D.......Dishonored taky doporučuji výborný příběh i hraní....dohrál sem to za pár dní vydžel sem u toho neměl se za potřebí hrát něco jiného což se mi ted děje furt....:-( to samé ten Alien:Isolation.....to sem musel koupit originál v krabičce když sem zjistil kdo tu hru dělal :-) a do třetice jestě jedna hra co tu chybí a má stejný žánr a to je Thief (Zloděj co muže vlízt do bytu podívat se do skříní atd...většinou to jsou stejný mise jako Dishonored......taky deš kráct šperky do hotelu co má 20 pater :-D.......Deus Exu no coment stejný jak ten Wolfenstein.....první díl té hry sem dostal pod stromeček kdo ví tak ví že dřív vše bylo Game U4 :-D :-D Kdo zná tak mi pomáhá Quake 2, SoF (Soldier of Fortuna),Serious Sam,Doom,.......A moje milovaná Red Faction to byli hry tvl....:-) 2001-04 jo to byli hry :-)
        • Veskoslav
          A zde milý vědci můžete vidět, že člověk se může množit pučením. Protože Jack se nám rozmnožil.
          • Jacka poznáte hned ale dobrou hru to ne :-D :-D teda jestlí máě PS4 tak jstou dobrou hrou omlouvám :-D
      • Vogon
        Pokud chceš něco jako Deus Ex, tak doporučuji E.Y.E : Divine Cybermancy.
        http://store.steampowered.com/app/91700/?l=czech
        • Jack1947
          Bohužel to je hra na divné enginu ale (má bugy) a optimilizace taky nic moc a hodně prázdnejch míst. Tak 5-6/10 si zaslouží to zas jo.
    • Vogon
      Singularity, Brutal Doom, Resistance 3, Call of Juarez: Gunslinger
      Multiplayer - Depth, Rainbow Six Siege, Killing Floor 2(Early Access), Block n' Load
    • CS, Team fortress 2
    • Nedávno jsem si v retro stylu projel Iron storm. Postarší s nic moc grafikou, ale zatraceně promakaná a námětem originální fps/tps.

https://www.youtube.com/watch?v=71urm-T7ONY
    • Veskoslav
      Za sebe doporučím Titanfall. Ať si každý říká, co chce. Pro mě osobně jedno z největších překvapení. A cena+zdarma Season Pass. Ale pouze v případě, že jsi na MP. Další hrou, co bych doporučil Killing Floor 2. Opět pouze MP záležitost. Wolfenstein+datadisk rozhodně stojí za to. Dying Light, zdali máš rád zombii apokalypsu, parkour a otevřený svět. Borderlands: The Pre-Sequel! nedosahuje kvality předchozích dílů, ale stále se jedná o dobrou hru. Opět musí sedět specifická grafika, humor atd.Lichdom: Battlemage opět specifický fantasy žánr, nejedná se tedy o typické FPS a opět musíš se podívat, jestli je to pro Tebe. Klidně doporučím i Fallout 4. Nedosáhl kvalitou na New Vegas, ale stejně mě to bavilo. Alien: Isolation pro milovníka tohoto univerza prakticky povinost:) Ale spíše vážně záleží, na jaký typ FPS jsi:)
  • MickeyMutant

Blokace za blokaci na Hrej

Tak jako před časem na Games, probíhá teď na stránkách Hrej.cz adblocková revoluce. Na rozdíl od místní metody žlutého výstražného pruhu se v Burdě, majiteli domény, rozhodli kompletně skrýt obsah svých článků před uživateli AdBlocku nebo třeba lidmi se zapnutou blokací bannerů v antiviru. "Co na to říkáte Vy? Podělte se s námi o Váš názor!"
    • Chim
      Kdo chce kam...
    • Tilwaen
      Jsou víceméně 2 možnosti:

1) Vypnout si Ad-block
      2) Vypnout jejich ghost panel (v Ad-blocku by to taky mělo jít nastavit). Jdou na to sice dravěji než tady na Games, ale stejně se s morální stránkou věci pak musí popasovat každý sám.
      • Lukyz
        Hodně luxusní návod. Palec hore!

EDIT: A díky za odkaz, tohle s přehledem využiju i v práci!
        • Tilwaen
          Skromné děkuji.

PS: Mohlo by se někomu hodit - narazila jsem na skvělý program, který umožní snadno snímat výřez plochy v daných FPS a zkonvertovat výsledek do gif/avi. Dokonce se nemusí ani instalovat. Jestli si nějaký free program zaslouží pár korun, bude to tento.
      • MickeyMutant
        1) Boring Way *6*
        2) Hacker's Way *5*
    • ucho
      Podle mě to natropí více škody než užitku. Myslím, že už několik průzkumů ukázalo, že tento postup boje proti adblocku nenese ovoce, protože lidé spíše začnou proti tomu bojovat. To samé zdejší snaha o protlačení reklamy přes adblock.
      • MickeyMutant
        Pokud Draken v hpodu slyšel, že "počet shlédnutí stránek je parádní ale zobrazení reklamy je mizivé", tak podobná restrikce musí majitele nepochybně hrozně lákat. Určitě si to zkusili spočítat, když se budou časem čísla rozcházet s jejich představou, tak to třeba zruší. Ale to nevidím moc reálně.
    • A koho to žere, stejně jsou tam samý děcka. Jednou jsem omylem zapnul jejich letsplay na youtube a byl to šok.
    • Veskoslav
      No tak jim docela solidně klesne návštěvnost. Některé reklamy, co tam byly, vyloženě zlo. A nebudu v antiviru zapínat povolené pro bannery....Drsnýsvět zavedl něco podobného. Do tří dnů to bylo pryč, protože většina se jim na to vysrala. A systém reklam na štětky byl podobně agresivní. Nemám nic proti reklamám, ale vyskakující a zvukové reklamy, adblock až do konce světa. Games raději podpořit přes Level než aby na mě skákaly ozvučené bestie.
      • Draken69CZ
        Jak Games podpoříš nákupem Levelu?
        • Veskoslav
          Opravdu se musíš ptát? Pokud vím, je LEVEL a GAMES prakticky stejná redakce. Tudíž pokud jsou placeni v LEVELU za práci redaktorů, tak je nákupem nepřímo podpoříš v tom, že budou mít i dále práci, ne? Mnohem více než tím, že budeš mít vyskakovací reklamu na Komerční banku, co řve více než chlap, co mu třískli dvěma cihlama o koule.
          • Draken69CZ
            A k čemu to je když si pak Tiscali řekne že jim to nevydělává tak to zavřou, tím podporuješ majitele Levelu, ne redakci a už vůbec ne games.
            • Veskoslav
              takže zlodej ktery sem sice chodi diskutovat ale redakce z neho nema nic
            • Veskoslav
              Vypnuto. Jestli na mě něco vyskočí, tak tě najdu a budeš muset den strávit s Jackem na nákupech v potravinách, kde prodávají jenom chleba a ponožky!
            • Draken69CZ
              Ty tady dáváš dohromady dvě naprosto separátní věci prostě hloupost. Momentálně tu žádné nejsou můžeš tedy adblock vypnout.
            • Veskoslav
              A majitel Levelu při nízkém počtu prodaných kusů udělá asi co? Si myslíš, že zdejší reklamy pomůžou více? Nebuď naivní. To by idnes už dávno zkrachoval, protože tam má adblock tak 80% uživatelů. tady mám adblock, protože jsou zde agresivní reklamy. Nebudou agresivní reklamy, vypnu adblock. Naprosto jednoduchá rovnice, kterou by mohl pochopit i Jack.
    • Jack1947
      Takovouhle svinárnu bych spíš čekal od Jdho ne od seriozního plátku jako je Hrej tak tím automaticky příjdou o hodně potencionálních uživatelů. Zlaté Games.
      • lol, chápu, nejenom že kradeš hry, ale konzumuješ i články zdarma
        prostě zloděj každým coulem *1* a ještě bude nadávat
        • Jack1947
          No jasně zloděj každým coulem *7* Mám adblock a reklamy zde mám (méně rušivé samozřejmně) nebudu podstupovat ještě vizuální a zvukové orgie. To máte jako s Metrem, před lety tam nebyla ani reklama dneska je to plné reklam minimálně titulní dvojstrana má reklamy přes obě 2strany.

Tam se to dá pochopit prostě už jim nestačí jen dobří lidé co to čtou to by jim, neumožnilo vydávat ok nezávislé nej noviny.

Nicméně všude jinde ne, není to chyba Games ale PR oddělení, že si to neumí ohlídat a navíc tím porušuje i naše práva tedy spotřebitelů. Kdo se trochu vyzná tak ví že skrytá reklama vložená, reklama co jinak omezuje je zakázaná. Reklama přece nesmí bejt agresivní, reklama je všude v rádiu v tv, na laviččce v parku je i na zemi a všude jinde s tím rozdílem že vás neomezuje. Reklama na hodně webech na internetu ano, netrhá mi žíly že PR oddělení si nekoupí další rohlík že jeho 50% návětěvníků webu má zaplý adblock který naštěstí nás chrání před zvukem a obrazem. BEz ADblocku ani ránu dneska a už pomalu bude nedostatečný.
          • Jack1947
            Prosím neý budete klikat na mínus, uvědomte si že nesouhlasem dáváte na jevo že vám nevadí být omezovány na vlastní svobodě. To je to samé jako když vás chce pokutovat policista a vyvijí na vás velký nepřiměřený nátlak, vaše právo je se tomu bránit... atp.. ne jsme v době kdy když se nám vys*re na hlavu holub tak řekneme díky, divná to doba čest všem lidem co si nen echají nasraat na hlavu.
            • Jacku, že ty sis zase zapomněl vzít prášky, co sem ti předepsal?
        • Jo vlastne, kdyz otevru neci web a mam zaply adblock tak jsem taky zpusobil kradez. Budu si muset davat pozor, zrovna me pustili z vezeni kde jsem si odpykaval trest za kradez automobilu vyfocenim.
          • Jack1947
            Nojo, co vrazi ale ti co se řídí starým "že fotky kradou duše" *8*

Dneska je to každej zloděj to je hroznej svět, nejhorší je si neuvědomovat že vlastně kradeš.
    • Já mám adblock jenom kvůli youtubu, kde u reklam nejde snížit kvalitu a s mým pomalým internetem je to vážně peklo.
    • jakubc
      Co na to říct... člověk, který tam chodí s adblockem, jim stejně prachy negeneruje, tak je fuk, když se naoplátku nasere a nebude tam chodit - webu to může být +- jedno... A jestli má někdo právo blokovat reklamu, přičemž si neuvědomuje, že tím web žije, tak má web právo svůj obsah (kterej se fakt nevytvořil zadarmo) ukázat jen těm, co nejsou šílený ignoranti a vychcánci s Adblockem.
      • MickeyMutant
        "vychcánci s Adblockem" se mně zdá už trochu hardcore.
      • Draken69CZ
        S tím si dovolím nesouhlasit protože oni inzerentům předkládají dení/měsíční návštěvnost a podle toho mohou nasadit cenu.
        • jakubc
          Jenže ta reklama měří, kolikrát byla zhlédnutá/kliknutá... člověk s adblockem=nic. Cena není za počet návštěvníků, ale za zobrazení reklamy.
          • Draken69CZ
            Já si myslím že tam to nefunguje že si někdo zaplatí 1000 shlédnutí, ale zaplatí si inzerci třeba na měsíc že oni mu "garantují" podle návštěvnosti i shlédnutí reklamy což jim lidi s adblockem trochu narušují a pak se to asi musí nějak (finančně, prodloužení zobrazování reklamy) řešit. Ale pokud máš nějaké interní informace tak je to asi jak píšeš.
            • jakubc
              Interní ne, ale z oboru ano. Funguje to na bázi zhlédnutí, kliknutí na reklamu, nebo někdy i třeba uživatel musí udělat něco dalšího (typicky takzvané affiliate programy - třeba že se uživatel někam zaregistruje, něco si koupí,...).
            • platí se za výkon, cpc nebo cpv
    • Draken69CZ
      Já jsem na koncem roku 2015 adblock vypnul, ta vánoční atmosféra, od té doby jsem zkutečně přestal chodit na nějaké weby kde byla reklama přednější před obsahem (načítala se většinou pomalu a poměr ku obsahu byl neakceptovatelný) a třeba games a hrej k nim nepatří, na hrej v hpodu se zmiňovali že počet shlédnutí stránek je parádní ale zobrazení reklamy je mizivé. Tuhle strategii udělalo doupě a rychlo od toho upustili ono těch herních webů tu je na ČR/SK opravdu hodně.
      • kdyz games prisli se zlutym pruhem, dal jsem jim sanci, ale netrvalo ani tejden a vyskocila na me reklama, co vsechno zakryla a jeste neco jecela, coz nenavidim
        • Draken69CZ
          Zatím na co jsem tu narazil tak jsou videa bez zvuku nezakrývající obsah a až po najetí myší se spustí odpočítávání a pak začne hrát i zvuk celkem rozumné řešení, jinak něco jako ty děsivé řvoucí reklamy přes celou obrazovku s neviditelným X na zavření sem tu zatím neviděl, byli by blázni s něčím takovým zas přijít.
          • a taky se to pak stranka nacitala nekolik vterin, coz mi taky vadi
    • Ja na to rikam, ze ve svojem browseru mam pravo blokovat co chci a jak chci. Kdyz me to kvuli tomu nezobrazi web, muzu jit cist o cemkoliv jinam. Dneska stejne pise kazdy kdo ma diru do zadku a pise o vsem. A vetsina recenzi cehokoliv na netu lze a upravuje fakta. Takze je to uplne jedno.
    • ja tam chodim jenom narazove, ale nikdy jsem tam zadnou reklamu nevidel *1*

jak to vypada, kdyz tam prijde clovek nepripraven?
      • MickeyMutant
        Celkem standard. Si to na zkoušku vypni, to jsou dva, tři kliky, uvidíš.
  • Jakou hru ted hrajete?
    • http://alturl.com/fzm2o
      • A v čem to byl trolling? Jen mne zajímalo co kdo hraje. Ale hlavne sis naklikal veskoslave.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit