-
Sega rozdává hry zdarma!
Tentokrát je potřeba navštívit přímo stránky Segy, zadat email a Steam klíče vám přijdou na email do 24h.
Jde o hry Condemned: Criminal Origins, Streets Of Rage 2 a Binary Domain -
-
cool binary domain :-)
-
Condemned jsem dohrál už 3x. Vynikající hra a stále baví.
-
-
République dorazí do Evropy 25. března.
nevyšlo to trošku už? nebo je to nějaký pokračování? -
-
Jde o pátou epizodu, která celý příběh zakončí. Při té příležitosti vyjde i kompilace všech doposud vydaných kapitol v jednom balíčku.
-
-
Revolution: 25th Anniversary Collection
SNAD to klaplo a Xzone nakonec zalovili úspěšně! A tak trochu i díky mě, protože jsem byl opravdu neodbytný :) Revolution: 25th Anniversary Collection je k předobjednání! ! ! Naprostá paráda! Tenhle box je přímo SKVOST pro všechny pamětníky a fajnšmekry. Nesmí chybět v žádné polici hráče adventur. Díky Xzone! http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=7528
No, není to nádherný BOX: http://www.xzone.cz/download/products/revolution_collection.jpg -
-
Broken Sword 1 a 2 jsou nádherné hry. Budu si je muset znova zahrát.
-
Nehrál jsem ani jednu, ptže kdysi adventury nebyly zrovna můj šálek. Ale sběratelka je to krásná, až mě to láká koupit :)
-
všechny hry z toho balíčku jsem hrál, takže budu asi fanoušek ;)
-
-
Právě proto ... nevidím důvod k opakované koupi ...možná celá kolekce na Steamu by mne zviklala .
-
Já si dávám každý druhý rok opáčko z Broken Sword 1 a 2 :) Předchod na 3D už mě tolik nebral, ale původní dva díly jsou nádherné do dnes. Jinak ta kompilace je doslova narvaná:
- Broken Sword 1-5, In Cold Blood, Beneath a Steel Sky, Lure of the Temptress
- Broken Sword USB flashdisk se soundtrackem ze všech her
- audio CD s výběrem hudby
- Beneath a Steel Sky komiks
- komiksové kompendium Broken Sword 1, 2 a 5
- čtyři oboustranné plakáty
- dokument o celé historii vývojářů
-
-
-
Taky nekomu pada Arma po te nove aktualizaci?
-
-
Spíše čekám kdy udělají AI která necheatuje. Od arma 1 to stále nejde...
-
-
Náhodou AI v Armě opravdu necheatuje ;) ... Vzdušná kavalérie mi přispěchala na pomoc , i když oba vrtulníky v podání AI dokázaly havarovat dřív než se střetly na randevue pointu , kde jsme s mou pěchotou odolávali přepadu .
To bylo radosti když se útočníci najednou otočili a začali střílet na druhou stranu .... a tam přibíhaly obě zakrvavené posádky vrtulníků se svými mini samopaly ... Kavalerie bez koní dorazila a plnila předdefinovaný úkol :DDDDDD
-
-
-
Průmyslové konsorcium Khronos Group vydalo multiplatformní API Vulkan (nástupce OpenGL). Nvidia i AMD již má připravené ovladače.
Super , pokud bude pod Windows 7 , tak si může Microsoft desítky narvat do špic ... -
-
Vulkan pod Win7 určitě bude, ale jelikož jsi píča, tak asi nevíš, že na 10kách není nic špatného
-
-
A musí to být pravda ? Když ty to říkáš , s tak skvělou argumentační rétorikou ;)
-
-
Asi tě zklamu, ale to ani náhodou, DX12 je budoucnost. Navíc tohle jsou jen beta ovladače a první testy dopadly dost blbě - http://fs5.directupload.net/images/160216/mpfbzrmx.png
-
-
Tak tebe asi spíš štve, že Fury X pod Vulcanem drtí GTX 980 Ti, viz tvůj obrázek.
-
-
Co že mě to? :D Navíc nikdo nikoho nedrtí, spíš naopak, v reálných hrách to drtí 980Ti s o dost menší spotřebou atd. ... FuryX si prakticky nikdo nekupuje, když už chceš načínat tuhle stupidní debatu.
Poslední 2 roky jediné místo, kde AMD něco drtí, jsou tak leda tyhle všemožné grafy .... -
-
Haha to se tě asi hodně dotklo, když hned musíš vztekle vytahovat aktuální prodeje Fury X. Přitom je řeč úplně o něčem jiném. Tonoucí se stébla chytá.. Mně je úplně jedno, jaký má prodeje AMD, jejich kartu nemám. Já jen konstatuju fakt, že v těch grafech co jsi sem sám dal AMD drtí NVidii.
-
-
Asi pozdní stádium schizofrenie.
-
-
-
-
-
-
Vidím ať LV napíše cokoliv jeho klikač z toho má žně :D :D
-
-
A kde vidíš prosímtě toho klikače? Spíš mu pár lidí klikne minus, protože má stupidní názory, toť asi tak vše.
-
-
Far Cry Primal - Úvodní song
https://www.youtube.com/watch?v=7kgMiplZzHs
*1* -
Arma 3 - Eden Update Trailer
Dnes vychází Eden Update, který do hry konečně přidává real-time 3D editor, což je něco po čem hráči touží od dob prvního OFP, kdo se někdy pokusil ve stávajícím editoru umístit např. předmět na stůl, tak určitě chápe *1*
Update přináší i změny ve zpracovaní zvuku, grafiky, vylepšený launcher atd.
Celý changelog najdete zde -
-
Video: 11 minut gameplay záběrů z Dark Souls III.
Co je na tom oproti předchozím dílům nového, jiného? Nic? A proč to tedy ,hráči' stále kupují? Nevíte? Aha, tak to pak jo. *6* -
-
měl jsi napsat prostě, že to vypadá naprosto fantasticky a atmosféra z toho kape, jenže to by sis nemusel pořád hrát na trolla. diskuzního a jeho Skyrim mánii, už jsem myslel, že jsi z toho trapasení vyrostl a ono ne. Jinak rád ti odpovím na otázku: Nový příběh, další dílky do puzzle, nová výzva, nové souboje v pvp, kooperace, pomáhání ostatním, napadaní ostatních světů, prozkoumávaní nových lokací, hledaní zkratek atd....
-
-
Takže pořád to samé, za plnou cenu... nuda na ntou.
-
-
From Software nemá konkurenci v level-desingu, v atmosféře, v herních mechanikách, v citu pro detail, v množství odkazů, ve vytváření herního lore. Ve zkratce: From Software nemá konkurenci v herní oblasti, takže zase Hra roku za plnou cenu a to se vyplatí. Za Bloodborne jsem zacáloval nějakých 9 tisíc a klidně bych dalších 9 tisíc přidal, protože je to geniální zážitek na úrovni, která si zaslouží poslední korunu a dle ukázek Dark Souls 3 bude zase pecka. Jo, klidně si nadávej, tvoje škoda...
-
-
Jojo, jestli jsi za bloodborne zacáloval 9k, tak to jsi jen poblázněnej fanatik bez špetky soudnosti... Každopádně, pro mě to žádna škoda neni, hrál jsem kdysi démon souls (ještě dobrý), a nedávno bloodborne a dark souls 2, je to pořád dokola o tom samém, level design to vážně nezachrání. Vy jste totální blázni že to dokola jen obhajujete... Už jen když se podivám na trailer dark souls 3, nic nového, recyklace předchozích dílů. Abych to přirovnal k mojí oblíbený sérii, Galactic Civilization 3 bych taky nekoupil, recyklujou tam akorát druhej díl, i když to má jiný lore a pár věcí navíc.
-
-
Jak můžeš vědět, že nemá myšlenku, když jsi to nehrál, kdyby to nemělo myšlenku, tak se např. analýza hry nedostane na Goodreads.com. Celé systém The Great Ones a Nightmares výborně funguje a dává hře fantastický nádech, i když je to je jasná inspirace Lovecraftem.
-
Jasně že vím minimum. Borne jsem hrál jen 9. hodin a pak už jsem to nezvládl... Prostě mě to nebavilo, nic to nenabízí, maximálně šroubovanou obtížnost. Ale stejně tak mě nebaví všude číst, jak je to jedna z nejlepších her všech dob, jak příběh má neuvěřitelnou myšlenku atd atd. Neexistujou horší fanatici než jsou u souls a zaklínače, fuj.
-
to je zase mi expert. Recyklace je jenom Dark Souls 2, jinak každá hra, má co říct i samostatně, Bloodborne je pak nové IP, které přináší spousty novinek a to i v hratelnosti. Věřím tomu, že kdybych tě prozkoušel z Bloodborne, tak víš prd *15*
-
-
-
-
-
Koupil jsi si někdy herní sérii o více dílů??? Opravdu někdy zůstávám nad zdejší diskuzí nevěřícně zírat *8*
-
Nové lokace, nové vybavení, noví bossové. Nové DARK SOULS...
Btw: Proč lidi furt kupujou AC, CoD, Battlefield, Batmana? Protože je to baví?
-
-
Muzete mi doporucit nejakou strilecku na multiplayer? Ale mam radsi pomalejsi tempo a taktiku. A aby tam byla komunita, nechci mrtvou hru. Predem diky.
-
-
Squad
-
CS:go
-
Insurgency, Red Orchestra.
-
Project Reality. Už ho mají standalone, takže nepotřebuješ Battlefield 2. Stáhni a hraj http://www.realitymod.com/downloads
-
Arma 2/3 a Rainbow Six Raven Shield, jen se musíš přidat ke komunitě co si udržuje vlastní servery.
-
quake live *1*
-
Squad
-