-
Detektivka
Přátelé, řeším takový oříšek, můj pan otec bych si chtěl zahrát první dva díly Bioshocku, ale neholduje digitální distribuci a zatímco první díl jsem našel bez problémů na Xzone, tak sehnat díl druhý v krabici je nad moje síly. Vím akorát, že oba díly vyšly v rámci kolekce klasiky od Cenegy, ale ta je přímo neprodává.
Díky za každou radu nebo tip. -
-
Možná by to chtělo panu otci vysvětlit, že s DVD získá jen ošklivou krabičku za několikanásobnou cenu.
Navíc, pokud jde o první Bioshock, tak ten měl takovou tu prasáckou DRM online ochranu s omezeným počtem aktivací, kdo si to několikrát smazal bez normální odinstalace musel počítat s dohadováním se na supportu vydavatele. *7* Takže není o co stát. -
Zkus ebay, i s poštovnym tě to vyjde asi na 300-400 korun.
Ale u 2. bioshocku bych spíš šel do steam verze, protože tam už neni GFWL, který kdysi třeba mně znemožnil tu hru hrát. -
Co třeba bazary ? Pokud jsi brňák tak na masaryčce je obchod g2k kde si můžeš koupit/objednat starší hry.
-
-
"Active Management Technology": The obscure remote control in some Intel hardware
https://fsf.org/blogs/community/active-management-technology
Pozor na kupování nových intel procesorů.
Něco jako upravený firmware na HDD
https://www.schneier.com/blog/archives/2015/03/bios_hacking.html
Je s podivem, že tohle je možné i mimo Spojené státy a je to vlastně OK a supr. *15* Btw jaké byly dopady ohledně skandálu sledování politiků NSA v EU? Žádné *3* Šéf nsa je stejný, soud neproběhl, kompenzace 0. Jen mistr Óbama řekl, že to je špatně.
- Snad tohle zase někdo nesmaže, normálně věcný příspěvek a dokonce i s odkazy na zdroj. -
Takže dopařeno, Dead island může bejt v klidu protože tohleto mi zas tolik nevyhovovalo 13,5hodiny takové né moc dobré kaše, která navíc vyvrcholila takkovým tím tradičním bossem... mně totiž ani ten ostrov nepřišel sympatický a na ježdění buginou to nebylo prostě ono moc velká limitace všude samé zábrany
Ano, stejně jako v případě původního Dying light jsem se ke konci nutil, ono není moc příjemné se pořád vracet na stejné místo - Dead island aspon ocípal rychleji... Takže jen 6/10 ale polepčily se žádný výraznější bug nebo tak jsem nezaznamenal příště to chce ale už něco jiného.
Jsem zvědav na zdejší recenzi. Snad nebude tak přísná jako v případě původního Dying light. Kde se více řešily technické nedostatky. Než hra samotná. -
Bethesda připravuje DLC pro Fallout 4.
tešíme se, vždyť to taky byla nej rpg minulého roku spolu se zaklínačem -
-
jsi to vzal od konce...
-
*1* *1*
Me se spis libi ten tweet nad tim
We’re also doing a complete overhaul of Fallout 4 Survival mode. Food, sleep, diseases, danger and more. Stay tuned.
Ze by survival konecne podobny tomu z New Vegas?
-
-
Je docela zajímavý proklikat, kdo likuje příspěvky Games.cz na Facebooku. Docela pestrá směska. *4*
-
-
Když to mají spojené s fb...vtipné
-
-
É, co mají spojené? Nerozumím. *4*
-
-
Like a profil
-
-
Aha. Já ani nevěděl, že to jde nějak anonymně. Ale aspoň se člověk dozví, kdo všechno se taky může schovávat pod zdejšími přezdívkami. Když teda nemá čas na srazy.
-
-
@Jan LOL, ještě abych řešil, že někdo uvidí like na fb. Tohle jako opravdu někdo řeší?
-
Jde to anonymně. Většina to jede veřejně....a myslí si, že to je anonyme
-
-
-
-
-
-
Mi z tohohle traileru připadá https://www.youtube.com/watch?v=cMVxECWC-vk
že jde o nepřiznanou inspiraci v Gods of War -
Vysel dalsi patch pro Tomb Raidra 186mb a zlepsuje optimalizaci narust zhruba 6-8 FPS.
At si klidne hra vyjde driv na konzolich a pak na PC vypada jako Tomb Raider, dodelana, krasna a bezchybne fungujici hra. -
-
V tom případě bude PS4 verze nejlépe vypadající...
-
-
jo a banda haslerek k tomu
-
Buddee? *7*
-
-
ono to na Xboxu není krásná, dodělaná a fungující hra, která vypadá jako Tomb Raider? Já Xbox nemám, tak proto se ptám, evidentně máš více zkušeností s Xboxem. Jak se tomu na Xboxu říká, když to nevypadá jako Tomb Raider?
-
-
30fps odpad rozhodně není skvěle fungující, přesto že se ti to snaží marketing prodejce tvrdit
-
-
To je zajímavé :) Takže takové první Crysis byla nefunkční hra?
-
-
Cti, evidente nechapes muj prispevek.
Snazis se byt radoby cool chytrak pritom vubec nechapes co sem napsal.
-
-
-
HideoTube- top 10 filmů roku 2015
Kojima má svůj youtube kanál. První jeho video je o jeho nejoblíbenějších filmech roku 2015. Zapněte si titulky.
https://www.youtube.com/watch?v=f4-4zkQRdfk -
-
Cokoliv tady postneš tak to má něco společného s japončíkama
-
-
Když jsem byl malý viděl jsem film Hayaa Miyazakiho a od té doby se to se mnou táhne.
-
tak má vkus, nic jiného bych zatím nehledal.
-
-