Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Připraveni na největší LAN párty?

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am9v6N6_460s_v1.jpg
  • Lukass

Rise Of The Tomb Raider

Tak po 27 hodinach se blizim ke konci, fakt vsem doporucuju. Hra ma perfektni tempo a akcni pasaze stridaji ty prozkoumavaci, to je nejvetsi sila Tomb Raidra. Je to skvela jizda a uz ted mam chut si dat znova.
    Hrobky sou paradni, strileci pasaze maji naboj jake uz sem ve hrach dlouho nevidel a diky tomu ze jich ve hre neni moc tak nenudi. Lara se hybe jako jeste nikdo nikdy ve hrach, prechody z cutscen ani kolikrat nepoznate. Za 27 hodin sem mel 1 bug, a hybe se to paradne az na jedno misto Geothermal Valley tam je hra sakra narocna.
    Doufam ze tahle hra vydela hromadu protoze presne takovy hry musi vydelavat.
    9/10
  • WhySoSad
    Rád bych vás upozornil na jednu hříčku, kde máte za úkol přeskákat po korbách šílených řidičů kamionů, kteří dovedou všechno jen ne jet rovně, až do cíle v různě složitých úrovních. Dlouho jsem se u hry takhle nepobavil a zároveň nenavztekal *1*

Pro info přikládám video:
    https://www.youtube.com/watch?v=A_HydiJaggQ
    • Draken69CZ
      25:35 jak dopadla klávesnice? *15*
      • Mart9
        Jak si to na konci roztřískal *1*
  • Jack1947

Dying light -Following

Přesně jak sem čekal porcování zombíků tou buginou je nádhera + tolik novejch zbraní sekáček- kosaa bejsbolka *14* *14* *5* hýbe se to krásně bod zato +++nebo 2. *5*

Daljsem to rovnou na HC jen škoda že to je spíše otázka kvantity než že by byli zombíci chytřejší... *7*
    • Jack1947
      Bohužel se nepoučily z těch otravných věcí, co mně štvali minule

Zápory : Zbraně i když najdete legendary kosu tak nic opět nevydrží po pár zásazích je můžete vyhodit
      Bugina se musí opravovat, díly ani nic takového nebo šrouby se nacházejí docela těžko... nenašel jsem zatím řádný můžete jí nechat zničit a poslat si ze safehousu novou ale i tak ugh... navíc to doplnování benzínu a mizerná manévrovatelnost... Fyzika se rovná k nule a ani sebemenší plůtek neprorazíte... ani kdyby jste se... pokakali.

Zombíci opět kvantita navíc vám zničí snadno buginu když nepoužíváte ruční brzdu
      Hrajete stále za nemotorného idiota, co se dlouze rozmýšlí jestli se rozmáchne ted nebo předtím se nenechá pro jistotu chytit zombíkem...

Zbraně opět nulový dmg, 3rány do hlavy a bandita stojí a pálí dál... chápu protože rpg. feeling *7*
      Zbraně jsou naprd kvůli tomu že nemáte dostatek nábojů nicméně se mi líbí ty dokončovací chvaty sice nechápu jak zombíkovy lze zlámat vaz ale vypadá to celkem pěkně. Hezké sou animace čtvrcení Příběh zase oničem - tradiční hrdina proti své vůli i když spíš je hrdina rád. Kyle ementáál.
      • Morraw
        Co to meleš za kraviny *8*
        Legendárky se dají až 5x opravit a vydrží desítky zásahů na jednu opravu. Do té doby najdeš vždy několik dalších/lepších zbraní.
        Šrouby se dají koupit a spolu s benzínem se dají najít v autech. Bugina se vylepšuje, takže je časem i více odolná, stejně tak jako lepší součástky, které se dají normálně koupit u chlapa (byl tam úkol).
        Nepozoroval jsem žádné snadné ničení buginy od zombie.
        Zbraněma mácháš ty a ne on, když si to neumíš načasovat, tak se nediv.
        Zbraně nulový dmg opravdu ? Vpohodě se dá dát headshot na jednu ránu. Náboje se dají normálně koupit. Vzhledem k tomu, že to není střílečka, tak pistole, pušky atd. jsou tu až jako druhořadé, ale rozhodně nemají menší dmg. Hraju NG+ na Hard.
        Ty si fakt lamka a podáváš tu lživé informace.
        • Jack1947
          Ok tak jsem se trochu unáhlil hned jsem to zahodil s tím že do buginy nenajdu šrouby a našel jsem nejen šrouby ale i vylepšení... ten spawn lootu je totiž i po smrti...koupil jsem si nové zbraně a hned je to lepší i když zas nejsou náboje -> ta uložená pozice z minulé hry bodla nezačináte s holým zadkem to se cení.
  • Morraw

Firewatch

Tak mi to nedalo a musel jsem dokončit jedním dechem (cca 4,5h ). Hned úvod mě přikoval k monitoru a rychle jsem se zžil s příběhem hlavní postavy. Jestli se dovete vžít do role strážce parku nebo se rádi jen tak touláte neznámou krajinou, tak by vás mohla hra bavit.
    Hra má přijemný vizuální styl doprovázený stejně příjemnou hudbou. Co se týče příběhu, tak ze začátku se rozjíždí vše pozvolna a postupně příběh graduje. Bohužel konec je takový menší cliffhanger a vzhledem k jakési gradaci v průbehu je to i menší zklamání.
    K hratelnosti. Pokud čekáte klasickou adventuru, tak vás zklamu. Průchod hrou je lineární a myslím, že vaše volby v konverzacích nemají vliv na příbeh a jeho výsledek.
    Pokud se vám líbí vizuální styl hry a její zasazení, tak neváhejte. Je to příjemná jednohubka.
    • Na konkurenčním webu B******b vyšla recenze a autor ohledně konce píše: "Během druhého průchodu a hlavně poté, co jsem se nad koncem pořádně zamyslel a pročetl určité nalezené indicie, teprve pak mi síla závěru došla naplno." Takže to asi chce dobrou anglinu, a dobře se zamyslet, aby výsledný pocit ze hry byl pochopený jak tvůrci zamýšleli, a tudíž asi s dobrou pointou... To píšu jen obecně, ne že bych ti něco vytýkal Morrawe ;-)
      • Morraw
        Souhlasím. Úplně na konci jsem měl pocit, že něco není dořešené. Jestli to byla moje chyba z neuplného pochopení nebo hra je opravdu taková ještě musím zjistit. To člověka fakt nakopne zahrát si to znova :)
        • Nechce se me cist spoiler ale zajmalo by me jakej je pribeh s cim je porovnatelnej na jake je to urovni a stylu?
    • "Průchod hrou je lineární a myslím, že vaše volby v konverzacích nemají vliv na příbeh a jeho výsledek."

takze klasicka nehra nabizejici leda filmovost
      • vypad mi otaznik...

ja myslel, ze to bude takovej adventurni sandbox?
        • Morraw
          To vůbec. Defacto se můžeš pohybovat po vyznačených cestách a sem tam najít nějakou skrytou odbočku. Orientace s mapou a kompasem není složitá. Spíš se snažíš rozplétat příběh, než řešíš adventurní prvky.
          • takže klasickej walking simulátor... kdo je má rád (jako já), bude spokojenej z příběhu, kdo ne, vyhne se tomu obloukem a půjde nadávat do diskuzí
  • Mart9
    Tak jsem rozehrál Unravel, mám za sebou hodinku, řekl bych, že celkově budou tak 4-5. Je to stejně pěkné a roztomilé jako na videích, ovládání je docela intuitivní a rychle jsem si zvyknul. Hádanky zatím nejsou nijak těžké, tak akorát, aby to nebrzdilo pohodlný průchod hrou.
  • Call of Juarez: Gunslinger 9MM9H-EYF33-2HNK6
    • Díky XED5W-HZQ9P-32RL8 to the moon
  • Morraw

IS Defense

Tak Descrutive Creations (Hatred) budou mít další šílenost, ale tentokrát to vypadá na pěknou blbost *1*
    I tak jsem zvědavý, jaká bude jejich další plnohodnotná hra.

https://www.youtube.com/watch?v=SNVmXt-H8AA
    • PreidaQ
      Vypadá to sice jako dobrá řežba, ale mám takový pocit, že jsem z toho videa viděl všechno, co mi ta hra může nabídnout.
      • Jack1947
        To se říkalo i u Hatred a nakonec (nebylo daleko od pravdy) tady jde spíše o tu kontroverzi- kde jinde si zmasakrujete ty tupé amíky no kde? *7* Už 2 kvartál navíc pocta Terrorist takedown vždyt to vypadá jak novej díl *5* *14* *14* *12*
        • Jacku zklamu tě, ale v téhle hře nehraješ za ISIS, ale naopak za vojáka NATO a bráníš Evropu. Takže nic pro tebe.
          • Jack1947
            Já si to fakt myslel hele vždyt ti ISáci nevypadaj ani tak, nemají turban ani šátek ne? ... dokonce jezdí v Humvee ... poslední hra kde jste stříleli zlé amíky bylo Spec ops: The line a to už je drahno let.
            • Myslíš ty pickupy "evropské" značky Toyota?
            • Jack1947
              Njo no, ale oni tam přece vypadají jak vojáci a jo Islámisti choděj tak oblečený a já myslel že IS má spíš Pickupy evropské výroby... a ted netrollím... bohužel *7*
            • Turban?? *1* *1* Přiznám se, že na sekundu jsem zapochyboval, jestli nejsi ten nejlepší troll, jakýho jsem kdy poznal. *1* ISIS má přes 2000 Humvee, který jim nechali iráčtí vojáci při útěku. Iráčanům je neprozřetelně darovaly USA.
          • Jack1947
            Jo jasně a střílíš IS vojáky v Hummeru že.. hmm co tam máš daál zatím slabý... hodně slabý...
            • @Jack Teď si mi to nandal, asi budu muset vyhledat pomoc odborníka, ale nejdřív si zajdu koupit kapesníky.
            • Jack1947
              ÁÁ kuRE kdy se konečně naučíš si vybrat mezi anonymem/tvým ACC to je jako kdybych si hrál na tebe vystupoval bych zde v několika nicích. *7* Nebo víš co proč si nezaložíš těch 5 nových profilů jak si předtím se kasal, trochu tě schladím ale když dostaneš ban na jednom na ostních si neškrtneš. Jn sám jsem to zkusil.
            • Kdy už se naučíš komentovat jen to, o čem třeba i něco víš?
            • Jacku, ty seš fakt komediant *1*
            • Jack1947
              To je jedno ale vypadalo to tak, nicméně... nějakejzatoulanej amík by tam bejt mohl - ted jsem zmatený to je nějakej chyták že se to jmenuje IS defense ? To je zklamání jsem byl natolik uchvácen tím názvem že jsem si nevšiml... ale to je jedno beztak je to krvavá pocta Terrorist takedown

Pevně doufám, že tam něějakého amíka budeme mít možnost oddstřelit, jinak byvh nepohdrl ani vojákem NATO každý zkažený americký maso dobrý *14* *5* *12*
            • MickeyMutant
              Je to sice jenom anonym, Jacku, ale má pravdu.
        • stejně jako u Hatred, tak i tady - koho to bude bavit? pochopil bych, že má někdo potřebu takovou hru vyrobit a tak někde ve flashi dá do kupy nějakou parodii, ale takovýho úsilí nacpat do něčeho, kde se "jen" střílej spojenci? a kdo je vlastně jejich cílová skupina? komunisti?
          • MickeyMutant
            Jak jste přišli na to, že by se snad tady měli střílet spojenci nebo Amíci? Střílíte mučedníky ISIS, co do toho jdou prsama proti vašemu evropskému kulometu. Takovej politicky uvědomělej Duck Hunt je to.
            • aha, sorry, video jsem nezkoumal do hloubky a věřil Jackovu výkladu, za což si potupně uděluji řád středečního pitomce
          • Jack1947
            ÁÁaa pan je moralista tak sejde na tom jestli se poučí z chyb, z Hatred kdy fps padali k bodě mrazu ve větší akci, tady to z traileru vypadá ještě hůře, nechápeš tu kontroverzi? je to ostuda že jediní Poláci jsou schopni pojmout takovéhle téma.Kéž by bylo více takových.
    • Hodně nepravděpodobné, IS je partizánská skupina, která se při prvním větším nebezpečí rozprchne.
      • presne, sundaj plenu s odznakem is, nasadi civilni plenu a nerozeznaj je od domorodcu ani domaci natoz cizaci
    • Jack1947
      To vypadá bombově, terrorist takedown ale z druhé strany *5* *14* sem s tím!
  • Lukyz
    Tak 18.2. na XO a 19.2. na PS4 / PC bude spuštěna open beta The Division viz oznámení.
    • Jack1947
      Jn ted mi přišel mail. Talkže to konečně zkusím.
  • Vogon

Attila: Total War - Slavic Nations Pack announcement trailer

https://www.youtube.com/watch?v=QiVx6yBp4fg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit