Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

Sekáček na živo

Jestli někdo ještě neviděl, tak mrkněte:

https://www.youtube.com/watch?v=j-Xp0bZP0Us
    • Ježiš to je slabota... Těžký je to jako pr*el, a ani to nepřepůlí plastovou lahev s vodou. Zpomalené záběry tomu spíše uškodili. Palec dolu... *11*
      • taky co to delalo za klauni, dyt je to tlusty pomalu jak kladivo spis nez secna zbran, tim ty veci vic drti nez pretinaj
        • Však aspoň vidíš, že s takovou zbraní bys asi moc neuspěl. Sejmul bys možná jednoho a než by ses stačil vzpamatovat už bys vysel za koule.
  • Vogon

Mezi hlavouny v Capcomu probíhají diskuse o oživení série Onimusha

http://www.destructoid.com/red-alert-onimusha-revival-discussion-phases-are-happening-at-capcom-339988.phtml
  • dneska vycházi firewatch. co od toho mám čekat?
    • Jack1947
      Bonusweb tomu dal 70% s tím to hráli na PS4 a tam jim vadila optimilizace a IGN rovnou 9,4% tak nevím no ale příjde mi zto taky jako takový simulátor strážce parku... *7*
      • jen aby to nebyla nejaka pribehova adventura
        • A co jsi myslel že to je? Simulátor vaření?
          • ja doufal že to bude survival jako long dark nebo simulátor stražce parku jako psal jack; když tam bude na pozadi nejaky pribeh by mi nevadilo
            • Firewatch

Dal jsem tomu zatím Hodinu, jsem v polvině druhého dne. VYpadá to geniálně a v principúu to je silně příběhová explorativní hra řekl bych. Jít můžeš kam chceš, ale hra tě vždy dotáhne na určité místo. Je tam tuna rozhovorů. Úvod hry je textový nástřel historie Henryho. (Manželka, pes, nemoc, svatba...) kde se dá udělat pár voleb. Tuším ,že to pak lehce upravuje rozhovory. *7*
            • Jack1947
              Vždyt tam je ne pátráš po nějakejch imbecilních téénech *3*
        • Jack1947
          Nepočítej s ničím měnším... to bude adventura až nás neadventuristy to bude sakra bolet !

Nemám většinu učitelů rád tak at *3*

Jestli umírají pouhým překlikem tak můýu říct jedině "Im soooooo sorry".
          • Veskoslav
            Měnším. Jak to proboha můžeš napsat. Víš, že pokaždé, když tohle napíšeš, zemře jeden učitel češtiny? Nebuď takový smutný zabiják...
    • p.s.
      jako koukam na nejake video a jen tam chodí po lese, ale grafiku to ma hezkou. neco jako long dark bez snehu
  • Veskoslav

Unravel – PC Low vs. Medium vs. Ultra Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=ak2e3zwgSMg
  • Na steamu je sleva na ED: Horizons do 12. února. Mám originál hru a teď po slevě mě to vyšlo na nějakých 730 kč.
  • Víte co, za půl hoďky končím v práci a naše oddělení mělo dnes takovou "hru" ve které jde o změnu v životě a řeknu vám co jak to tu pozoruju, už mi došla trpělivost. Píšu to s čistou nikoliv frustrovanou hlavou z banu nebo něčeho takového, prostě už mě to tu se*e, chodím sem od roku 2008 a stala se tu z toho žumpa pár pitomců v čele s adminem. Mějte se tu hezky, přecházím jinam a Games mažu z předvolených kláves. A při představě, že tu nebudu muset číst který z čích multinicků jsem, je mi fakt dobře, adie.
    • Tak hodně štěstí.
    • kennyB
      To už jsem tu několikrát četl a dotyční se sem stále vraceli.
    • Jack1947
      To je moc dobře, tyhle výkřiky do tmy lol... tak nám anonyme chybět nebudeš, pche nejsi ani žádnej pořádnej veterán.. kdybys tu byl aspon od roku 2005 ale 2008? uh... slabota. Jdi si na hrej, tam ostatně všichni tobě podobní patří. *3*
      • Ty tady přesluhuješ ode dne, kdy ses rozhodl registrovat. Jediná logická varianta, že si ještě nebyl poslán do pekel musí být, že si provokatér najatý redakcí. Jinak není prostě možné, že tě tady nechají fungovat.
      • Inquisitor
        Veterán :D
      • Co máš prosim tě proti hrej?? A jakej je podle tebe rozdíl mezi 05/08, když současná squadra si tu teprve kroutí šestý rok..
        • Jack1947
          To mně nezajimá, veteráni se bijou do hrudi jedině po určité době (zdravím tě Fragmente *3* ) až se jim z plic kouří... jinak proti Hrej nic nemám jen mám radši Games, to jsem dříve netušil že tu budu každý den...
  • Zenimax Online Studios pracuje na DirectX12 upgradu pro PC verzi Elder Scrolls Online.

a která VGA karty tuto zpětnou dodělávku DX12 vlastně budou plně podporovat ?
    • Lukyz
      U zelených by mělo jít snad o všechny karty GTX 9xx a výš, ale jak to má AMD netuším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit