Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

Král se vrací

https://www.youtube.com/watch?v=fjCxZtRrc2Q
    • Draken69CZ
      Nebudu se koukat vydržím to *13* (intro Dark Souls III)
  • Chim

Thea - The Awakening

Je tu někdo, kdo má v této hře odehráno nějaké větší množství hodin (+40)? Zatím mám jen torrent verzi, hodně se mi to líbí a přemýšlím o koupi, tak bych rád znal i názor někoho, kdo v tom má odehráno trochu víc než je pár hodin.
  • Jack1947

Dying light - The Following

Jak moc se těšíte na zejtřejší vydání ? já si myslím super hlad po hře, bude rázem ten tam.
    • Mart9
      Zítra hlavně vychází Unravel.
      • hlavně

Firewatch
      • Kozy
        Zítra hlavně vychází Firewatch.
        • Jack1947
          Tak ten sice zkusím ale moc mně nenadchniul. Klasický adventura.
        • Firewatch

Taktéž jsem v očekávání. Jinak hra vychází v 10 ráno..;)
      • Jack1947
        To je možné nicméně, já se více těším na ty buginy... hned to dodá masakrování zombíků jiný úhel -řeže!

Neprovokuj
        • Jak tě znám, tak máš jistě předobjednáno, že? *5*
  • alladjex
    Za mě thumb up:

http://www.svethardware.cz/3000-hracu-csgo-se-nachytalo-na-nastrazene-cheatovaci-hacky/41810
    • To je ale chyba těch, kdo tu hru dělají. Nechápu, proč hráči stále tolerují firmy, které dělají MP hry a nechávají a také umožňují lidem, aby tam cheatovali. Ještě platí ve F2P hře i když tam jsou a budou podvodníci.

Lze to mu zcela zamezit, jako denunovo zamezilo modifikacím exe souboru. Prostě to udělat tak, aby nebyla možná žádná neoficiální změna. Co běží v RAM lze sledovat, změna ve hře a chování ve hře lze lehce sledovat, Běžíš rychleji než je normálně možné apod? Návrh na ip ban a odeslání všech procesů které běželi v době podezření na jeho PC. Jak snadné když se chce....

Dokonce to neřeší ani na turnaji a to je teda co říci. Do EULA, lze dát vše včetně sledování správce úloh. A zamezit změnám souborů lze přes šifru anebo nějaký guard který kontroluje vybrané soubory před startem a udělá kontrolní součet a při startu je již neměníš.
      • Ty si to predstavujes jak hurvinek valku. Je tam ochrana VAC, ktera zamezuje nejakemu typu podvodu. Problem je ten, ze CSGO je regulerne ve slevach za 5$ a vzasade tam neni zadny progress o ktery bys pripadne prisel, takze proste neni problem si koupit par klicu na vyhozeni.
        • VAC je na nic, to musí být přímo ve hře. I punkbaster šel obejít.

Ohledně té ceny. Proto ban na IP. Koupit může ale jen tak si nezahraje. Jedině přes vpn = náklady navíc, nebo změnu ip = práce navíc.
          • Je spousta volnych vpn navic kvuli NATu bys zabanoval stovky hracu. Nevim jak si predstavujes ochranu "primo ve hre" kdyz VAC ti nestaci. Jak jsem psal pred tim, predstavujes si to jako hurvinek valku.
      • Jack1947
        Oni počítají s komunitou která si to jak vidno vyřeší sama... taky bych dával BAN už při hře a ne po tom co to nějakej zmetek použije ale je to na Valve jak se t omu postaví.
    • Ha, dobre je utrel.
  • Hurtworld

Tohle na mne vybaflo jak jsem otevrel steam. Co by na to? vypadá to na první pohled hezky.

http://store.steampowered.com/app/393420/
    • ringmancz
      další early access survival. děkuji, nechci
      • Jack1947
        Tenhle navíc v hnusnější grafice *3* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit