-
Vývojáři Batman: Arkham Knight odpískali Linux a Mac verzi hry.
Škoda, protože tahle hra byla famózní na PS4. -
-
World of Tanks na Linuxu i Macu beží, takže absence BAK moc nezamrzí...
-
-
Celosvětově se prodalo již přes 60 milionů kopií GTA V.
Za předpokladu že hra opravdu stála 200 miliónů dolarů. Mohla být cena jedné kopie 4 dolary a i tak by se jim to zaplatilo. -
-
ta hra se jim zaplatila hned pětkrát tři dny po uvedení.
-
-
To vím, ale asi jste nepochopili ten paradox. Některé hry stojí pár šupů a ani za malou prodejní cenu si na sebe nevydělají. Hry jako GTA naopak stojí spousty peněz, ale díky silné značce mají jistotu vysokých prodejů. I tak ale stojí i 3 roky od vydání skoro plnou cenu.
-
-
-
Doombox
Doombox - projekt na snadné spouštění rozšíření pro hry na enginu původního Doomu má nově twitter https://twitter.com/doomboxcz -
Predátor=aliasy, facepalm - idioot
Plnáujete jim rozdat bany nebo tu budou plácat ty blbosti den co den, noc co noc ? *7* *12* -
-
Měl by jsi makat pro soukromé očko. Tvoje teorie kdo je kdo a kdo píše za koho a vůbec sledování vzorců chování a následná hluboká analýza....To je opravdu dokonalé *15*
-
Zacinam mit podezreni jestli nahodou nejsi soucast nejakeho socialniho experimentu.
Neco na cem se zkousi jak se budou lidi z anonymni herni komunity chovat k mentalne postizenym jedincum. -
Kdyby to řekl kdokoliv normální, tak se nad tím možná v redakci zamyslí. Ale jelikož si to právě ty, tak buď rád, že sám nemáš doživotní ban. Už několik měsíců čekám, kdy napíšeš něco smysluplného, ale zatím marně. Neboj, já ti věřím, že se jednou dočkám, i když to ještě asi pár let bude trvat.
-
Vem si radši svoje prášky, prosímtě *7*
-
-
Ty si promaž prostatu, nějak podezřele často ti vrže *3*
-
-
-
Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.
Je pravda, že na ps3 se mi to hrálo na gamepadu líp než na klávesnici s myší ale to bylo spíš tak trochu otravnym interfacem u pc verze . -
Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.
No, já si stejně počkám na konzolovou verzi, takže tak, ale divím se, že tam tu podporu gamepadu nenechali z prvního dílu. -
Bloodborne
Tak jsem trochu pohledal na Redditu a našel jsem 108 stránkovou knihu o Bloodborne od fanouška. Někteří jedinci si zaslouží fakt respekt .) Takže pokud to někoho zajímá, tak se mrkněte...
https://docs.google.com/document/d/1JL5acskAT_2t062HILImBkV8eXAwaqOj611mSjK-vZ8/edit -