-
PS4 a Xbox One verze Layers of Fear poběží v rozlišení 1080p při 30FPS.
*8* pokrok nezastavíš -
Steamcontroller....problem solved.
-
OT - Mezinárodní den ježků
Prý je dnes mezinárodní den ježků a to by nebyl oficiální Sonic Twitter účet, aby něco nepostnul *1*
OT č. 2: Kdo máte Twitter a nesledujete Sonica, jako byste nežili. Už to sice není, co to bývalo, ale jejich občasné špičkování s vývojáři DeusEx je k nezaplacení. -
-
Díky za info, není nad to sledovat někoho dalšího, zvlášt když to je samotný Ježek soník *5* To už je legenda sama osobě.
-
-
Jacku, naprosto uprimne. Mas od doktora nejakou oficialni diagnozu?
-
-
Jelikož je to teprve 1. zaznamenaný případ, ještě jsme nenašli pojmenování.
-
-
-
-
Upscale 4K
Jak vypadá rozlišení 2560x1440 na 4K monitoru?
Ptal jsem se pod Larou, ale tam mi nebyl nikdo schopný odpovědět jen jsem schytal mínuska, asi to brali jako útok na PC platformu. -
-
To zalezi jak velky je ten monitor. Proste musis spocitat ppi a srovnat si to treba s tim co mas a budes mit jasno.
-
-
To je úplný nesmysl.
Na PPI nezáleží u mapování pixelů při scalingu.
-
-
Tady píší, že je to snad OK, jen nějaké změkčení obrazu při upscalingu u filmu:
"The highest resolution physical media we were able to test were Blu-rays, which were played from a Blu ray player and upscaled from their native 1920 x 1080 resolution to the monitors 3840 x 2160 resolution by the GPU. We will not discuss this experience at length as we will do or have done so in individual UHD monitor reviews. As pointed out in our review of the Samsung U28D590D, for example, the experience is very similar to watching such content on a native 1920 x 1080 display of equivalent size really. There is some minor softening of the image but it’s nothing we found at all obvious."
A zde je je u hry video a vypadá to také very good:
https://www.youtube.com/watch?v=iSwgOZBHs0o -
-
Ale na to se neptal
1080p bude na 4K monitoru vypadat stejně jako na 1080p monitoru, protože 4K má 4x více pixelů, takže se 1 pixel namapuje na 4, čili 1:1 scaling.
Při 1440p je ale ten rozdíl 2.25x, takže někdy se namapuje 1 pixel, někdy 2, někdy 3, a musí se interpolovat jejich barva za runtime na grafice, což ve výsledku udělá to samé, jako bys na 1080p zapnul 720p.
Doporučuji koupit 1440p monitor. 4K se nevyplatí, dokud nemáš něco, kde rozjedeš 4K. -
Tedy je to naprostá volovina zatím , navíc pro lidi co fakt mají hromadu prachů... co kdo čeká že UHD je snad nějaká revoluce ? LOOL *1* *7*
-
-
Tak hele filmy ve 4K už jsou, oficiálně pomálu, ale ripů už jsou desítky, třeba od ripovací skupiny TROLLUHD. Např. 3h film FURY (s Bradem Pittem) má 113 GB :-). Ale jsou 4K ripy i od 40 GB třeba. A dokonce už jsou i ripy 4K probíhajících seriálů jako např. Jessica Jones, nebo The Man in the High Castle (1. díl 10-15 GB).
No a když někdo už chce sledovat filmy/seriály ve 4K, tak si koupí takový monitor, ale má grafárnu slabší, která neutáhne zase hry, nebo hry 4K nepodporují, takže upscaling je nevyhnutelný :o). Čili 4K už dnes uživíš a není to nic k divení když ten člověk musí upscalingovat :-) -
-
Tedy se vrátíme k tomu hlavnímu na co se ptal Draken = UPSCALE vásledek je že to je pak jak na konzoli i když u her na pc horší. FHD zůstane average rozličením a majnstrýmem ještě nějakou dobu tedy. *4*
-
-
-
-
-
-
Práce na PC
Top Topic. Nemáte někdo tip na práci na PC? Jakoukoliv. Sestavování PC, nebo instalace OS, ale i práce DTP kde se zaučí člověk. Nebo noční práce - nějaký dozor, služba, dohled, apod. Jasně nepatří to sem, ale než se to smaže *4* -
-
Nevím jestli to není zase nějakej fórek, ale kamarád dřív dělal v PC bazaru Růžovka, tak se můžeš zkusit poptat u nich *3*
-
-
"Prodej a servis nového i bazarového zboží výpočetní techniky. Nabízíme monitory, notebooky, mobilní telefony, digitální techniku a další." Ok to zní zajímavě. Dík *4*
-
-
Live chat by tě nebavil?
-
-
Co si pod tím mám představit konkrétně?
-
-
strip na webku
https://www.youtube.com/watch?v=3tUh-x-fp8Q
neco takovyho *5* -
-
Mě to napadlo, ale myslel jsem, že myslí něco jiného. Vážnější odpověď...
-
-
No nejsem typ mít svoji firmu... Ale být jako zaměstnanec. A riskovat něco od začátku - potřebuješ nějaký kapitál. Navíc v odvětví IT je plno firem, to smrdí neúspěchem... Jak říkám spíše jako zaměstnanec. Ale díky za názory...
-
Od toho je účetní :) stačí zdroj levného HW a prodávat to můžeš na Aukru ze začátku, ŽL skoro nic nestojí nic extra nepotřebuješ.
-
Jako sám si založit firmu? Sám na ŽL? Na to nemám lokty sám se starat o účetnictví apod... Ale přemýšlel jsem o nějaké firmě, která se stará o lidi, kterým nejde PC doma, zasekne se - prostě co nejsou počítačově gramotní. To bych napravoval, ať už hardwarově nebo softwarově. Ale na to si každý pozve nějakého známého vždy. Za to se asi nebude platit. Ale možná že by to za nápad stálo.
-
Tak zkus stavět PC na vlastní triko.
-
-
-
-
-
-
NFS Most Wanted 2012 je teď na Originu zadarmo.
Za sebe mohu tuto hru doporučit. -
Kúpil som si Act of Aggression a je to hrozná blbosť. Doporučujem nebrať. Ešte že som za to nedal plnú cenu na Steame ale využil som predaj kľúčov na internete.
-
-
na steamu bys to vratil
-
-
neni to tak zle
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *7*
-
-
-
-
MMORPG Black Desert Online vyjde 3. března. Pokud si chcete hru vyzkoušet, zaregistrujte se do druhé uzavřené betaverze.
hm :
Your country is restricted from accessing our service.
Jsem normalne v EU, pise to jeste nekomu? -
-
Aha, tak zrejme podle *inteligentnich* tvurcu, nektere staty EU a eurozony, nepatri do Evropy *
-
Mne to fungovalo normalne.
-
-
Doporučte hry podobné Dragon's Crown nebo chystanému remasteru Odin Sphere, ale PC.
-
-
Castle Crashers, Dungeons and Dragons : Chronicles of Mystara, Streets of Rage, Golden Axe
-