-
Star citizen free flight
Star Citizen znovu predĺžil možnosť vyskúšat všetky zložky hry bez nutnosti vlastniť balíček s hrou, momentálne do 14.2.2016 -
Cinska piratska skupina 3DM zrejme ukonci svou cinost.
Dobra zprava, piratstvi me pekne stve a Denuvo asi hodne pomuze v boji s piratstvim. -
-
PS: Nevím jak Denuvo pomůže s pirátsvtím, ale jsem hodně zvědavej, na co budou svalovat ne-tak-vysovký-jak-se-předpokládalo čísla prodejů Just Cause 3.
-
-
To je jednoduchy JC3 je zmrvena hra, sam jako fanda serie sem chtel kupovat ale po ohlasech a videiich na youtubu sem od koupe upustil. Proste je to po technicke strance brak co jede kazdymu jinak.
Treba nove Tomb Raider ma prodeje na PC perfektni a povedl se po technicke strance (hru mam koupenou) a tak se prodava paradne.
Piratstvi me stve, chapu kdyz je nekdo student a nema na hry, taky sem to delal, ale normalni je hry kupovat,.. Proste kdyz nebudou piratsky verze. hry se budou prodavat lip, myslim tim dobry hry, protoze kdo bude chtet hrat bude muset koupit. -
-
Jo, ale nezapomeň připsat, že nového Tomb Raidera jsi koupil za 2 stovky z ukrajinského Windows Store (stejně jako já :-) )
-
-
A pak si Lukasss muze stěžovat na to, že někdo piráti hry. Myslím, že tvých 6 euro za novou hru, kterou sis de facto taky nelegálně pořídil asi vývojáře nevytrhne.
-
-
No ja mam krabicovku za 999 kc.
-
Nelegálně ne, náhodou jsem zrovna byl o víkendu na Ukrajině, když jsem prováděl transakci... Problém Microsoftu, že to umožňuje. Každopádně příjemný pocit, hrát za pár korun legálně tak skvělou hru a vědět, že piráti ji hrát nemohou.
-
-
-
Ty si zmrvenej lukass nechápu proč to tam cpali to Denuvo když to dříve nebo později prolomí...Nicméně ta hra jela a jede parádně i s tím Denuvem jen to chce plasticky více místa na spuštění.
-
-
Vem si prášky a vrať se do postele, na vašem oddělení by fakt měli omezit internet.
-
-
-
-
Tak ji nahradí jiná...
-
Čím tě pirátství štve? Další z těch, co si myslí pirátská kopie = -1 prodaná kopie?
Nebýt pirátství, nekoupil bych si ani jednu z mých současných ~100 her, protože bych žádné hry nehrál. -
-
myslíš, že autory nějak vytrhne, když si zapaříš pirátskou verzi a pak si jejich hru koupíš časem ve výprodeji za pár šušní, abys ulevil svému svědomí? jasně že stažená hra nerovná se ztráta z potenciálně prodané hry, ale v současnosti jsou pirátské kopie her naprostá zbytečnost a něco, co prostě některým hrám uškodit může.
-
-
Tak jsem to úplně nemyslel. Kdybych nehrál (samozřejmě "100% legální") hry v dětství a během dospívání, asi bych si k nim nevybudoval takový vztah a dnes bych je vůbec nehrál.
Od doby co vydělávám za hry platím... -
+1
-
Trošku mimo
To z 99% není pravda. Lidi co na to mají a co o hru mají zájem si ji koupí hned, potom jsou lidi co váhají jestli jim hra pojede, tak ji prvně vyzkouší a pak si ji koupí. A pak je vééééélkáááá skupina hráčů která by si tu hru prostě nekoupila protože na to nemají. A pokud to nebude jak za starých dobrých časů, kdy byla dema a mohl si člověk vyzkoušet jestli mu hra pojede a či to nebude úplná cypovina, tak pirátské kopie určitě nejsou zbytečnost a většině to her a to neubližuje. -
Zajimalo by me na co by si stezovali hospodsti odbornici a zakazovaci, kdyby neexistovalo sw piratstvi, neexistovaly cigarety, neexistovali politici a dalsi veci a vsichni meli vseho tolik kolik si zaslouzi.
-
-
-
-
Arma 3
Byl by tu nekdo na obcasny hrani COOP nebo proste Mp ? :) kdyztak mail : FEAR88@seznam.cz -
-
Obcas hraju ale optimalizace v multaku je silena.
-
-
-
Jednačtyřicetiletý biker Dave Mirra, který propůjčil své jméno BMX hrám, spáchal sebevraždu.
No ty vole, to snad ne *8* -
-
K čemu slouží ty sběratelské karty na Steamu?
-
-
Kdyz sestavis celej balicek tak za to u jednotlivejch her odemykas v profilu nejaky perky a levelujes. Je to v podstate zbytecny. Ale muzes je prodavat...
-
-
Jo už jsem na to přišel, odemknou se nějaké odznaky. Ale stejně ty odznaky nejsou vidět třeba když hraješ s někým multiplayer...
-
-
-
"Není proč, průzkumy ukázaly, že znalost spoilerů má nulovou váhu na zážitek"
Silne o tom pochybuju. Když mi někdo odvypráví třeba cely příběh Life is Strange a tak si nemýslím že bych z toho potom něco měl. -
-
Průzkumy spolehají na krátkodobou lidskou pamět ? lol... to pochybuji, vidět něco dopředu nebo vědět a pak hrát tu hru... to by byla síla to už bych ji hrál s hrozným sebezapřením. *11* *12* Pokud vůbec. *7*
-
Mozno islo o prieskum medzi starsou generaciou, ktora je voci spoilerovej precitlivenosti vacsinou imunna. A nielen preto, ze to slovo casto ani nepozna.
-
-
Ten průzkum proběhl okolo roku 2010 mezi studenty na univerzitě v San Diegu. Testováno bylo na nejrůznějších knihách, od detektivek přes knihy s ironickým plot twistem.
-
-
neblábol nesmysly
-
-
-
Nevim úplně, kde si tu citovanou větu vzal, ale také s tím nesouhlasím. Samozřejmě je to blbost a LiS si dal jako dobrý příklad. Tam nejen že by mi to narušilo zážitek, ale pravděpodobně by to dokonce ovlivnilo i mé volby.
-
-
tak musíme si taky uvést nějaké mantinely, že ano? LiS je sotva hra a hratelnost tam v podstatě není. Příklad uvedu na Metal Gearovi. Tam zásadní spolier, že hraješ za Medica tu hru dokonce udělá lepší, jelikož si všímáš detailů, který by sis nevšiml a hratelnost to nijak neovlivňuje.
-
-
No říct mi, že na konci Mafie Sam zabije Paulieho a pokusí se i mě, přičemž ho nakonec zabiju já, taky mi to pěkně pokažíš a už od začátku se na něj budu dívat jako na nepřítele místo kolegu.
-
-
-
U rozhlasového drama by možná odvyprávění příběhu mělo vliv, ale u dobré hry by to mělo vliv minimální. Pochybuji, že by ti dokázal nějaký internetový vypravěč poskytnout interaktivní a grafický zážitek jako videohra. A když to vezmem ještě z jiné stránky, tak by odvyprávění příběhu videohry mělo i kladný vliv na zážitek, protože by sis pravděpodobně představoval že věci se hrají a vypadají jinak než ve hře a při hraní bys byl překvapený.
Video , které jsem postoval má taky malou váhu protože je tam snížená obtížnost, je ve špatné kvalitě, druhá forma bosse(V demu BB:Old Hunters byla vypnutá.) je stažená na minimum života a nedává ti to zážitek ze hraní(logicky). Jediná věc co ti to video vyzradí je vzhled tutoriálového bosse, sotva slyšitelný OST, kousek tutorialu, pár sekund world hubu, vzhled panny, japonské titulky a japonské názvy statů. -
-
To je pěkná hloupost. Tim, že mi někdo prozradí děj a veškeré zvraty, uděla můj herní zážitek ještě lepší? Takže dle tvého argumentu, bude hráč více překvapený z toho, že se dějový zvrat odehrál během slunečného dne, zatímco v mých představách během deštivé noci, než z toho, že by zmiňovaný zvrat neočekával? To jako vážně? *1*
Naopak už dopředu ovlivní můj postoj vůči některým postavám, zkazí mi to zážitek z dějových zvratů (alespoň těch, které by jsem neočekávál sám) a v případě hry, kde moje rozhodnutí mají vliv na příběh, by to velmi pravděpodobně ovlivnilo i moje rozhodováni.
Samozřejmě, že příběh je jen část zážitku, jeden dílek do skládanky a jsou hry, kde příběh je spíše jen berlička pro to, aby hráč vůběc věděl proč dělá, to co dělá. Ale jsou naopak hry, které na vyprávění příběhu nebo hráčových rozhodnutích vyloženě stojí.
Takže ano, v případě hry jako Serious Sam, by prozrazení děje na můj zážitek asi moc vliv nemělo, ale třeba u Mass Effect zcela jistě ano a velký.
Prostě takhle paušalizovat to prostě nejde. -
-
*zatímco v jeho představách
-
-
Jasne u rubacky Dark Souls to nevadí, ale u pribehove hry jiste ano.
-
-
Ne nemá. Mimochodem argument jak prase. Nic jako "příběhová hra" neexistuje, to si rovnou vymysli nějaké vymyšlené pojmy jako "příběhový film" nebo "příběhová kniha", aby sis obhájil špatné knihy a filmy. Dark Souls má asi největší komunitu lidí ze současných her, kteří diskutují jenom o příběhu(viz. youtube kanály a subreddit, které žijí už několik let jenom na diskutování příběhu Dark Souls), takže asi tak. Jinak "rubačky"(mezi které se jen tak mimochodem Dark Souls neřadí) mají často daleko lepší než "příběhové hry", ke kterým se řadí, co řadí, mnoho lidí je považuje za to nejlepší z "příběhových her", i ty nejhůře napsané hry, jako třeba hry od davida cage.
-
-
Zrovna velikost cokckmunity dork soulů bych nevytahoval. Ty hry jsou pecka, ale lidi co se kolem toho nakupili? Strašná špína.
-
-
a kdo že je ta osvěta? Můžeš tu někoho jmenovat? Možná vás prostě sere pravda, že ta hra je prostě geniální a to se nebavím o Bloodborne, které mě učarovalo ještě více. Jsou to prostě hry s milion detaily. Neznám hry, kde by bylo ukryto takové množství tajemství, odkazů. detailů. Já tu spíše vidím hejtry, kteří žijí v naprosté neznalosti *3*
-
To jsou fanoušci. Ti jsou většinou zalezlí na svých fórech, kutí si svoje a nesnaží se šířit "osvětu". Já tu mluvil o dork soulech. To je zhruba stejný póvl jak toxici z MOBA her.
-
Že diskutují o hře, sepisují knihy o příběhu hry, že vytváří videa o lore... Ano, strašné špíny. Raději by se na to měli vysrat a jít diskutovat na games.cz a psát o Dark Souls jako o kotrmelcích, to aspoň nejsou špíny...
-
-
Protoze kniha neni interaktivni medium. Pletes jabka a hrusky. Dark Soul je hra zamerenA na hratelnost, kdezto Life is Strange je zamerena na vypraveni pribehu. Dokaze to ten tvuj male mozecek pochopit?
-
-
"tvuj male mozecek" má problém s pochopením výsledku průzkumu? Není se čemu divit, když místo abys použil nějaký internetový vyhledávač(doporučuji stránku www.google.cz) píšeš žblebty do diskuse, to už ale s výsledky výzkumu nic neudělá. "Tvuj male mozecek" by měl pochopit, že většina lidí čte většinu klasické literatury už se znalostí jak to dopadne(např. Romeo a Julie) a to jim zážitek vůbec nezkazí.
-
Omezeny v tom smyslu, ze si nepriznava zadnou kritiku.
-
Qwer: nevím, ale jako fanoušek DS by jsi neměl někomu říkat omezený fanboy téže hry.
-
co tak se podívat jakým stylem diskutuješ? Pokud nejsi schopen diskutovat, aniž bys někoho urážel, tak tvoje názory nemůže brát nikdo v potaz a psát o omezenosti, když se sám chováš, jak se chováš, je už vrchol...
-
Cim jsem si tedy zaslouzil oznaceni "omezene hovado", nez tim ze jsem pichnul do vosiho hnizda jmenem Dark Souls?
-
To mě jako chceš ohromit nebo co? Mě absolutně nezajímá, co hraješ. Jenom říkám, že se chováš jako omezené hovado, takže o omezenosti by ses neměl zmiňovat, pokud si nechceš střelit do vlastní nohy...
-
V Dark Souls mam nahranych neco pres 70 hodin, mam koupene Dark Souls 2 a ted hraji na PS3 Demon Souls. Dalo by se rict, ze jsem fanousek protoze kdyz jsem hral Dark Souls projel jsem celou wiki abych se dozvedel o lore co nejvic, ale kdyz si prectu hloupost typu "Není proč, průzkumy ukázaly, že znalost spoilerů má nulovou váhu na zážitek" nemuzu nereagovat.
-
Qwer že zrovna ty si dovolíš něco psát o omezenosti. Neskonalá drzost *4*
-
Tobě se proste jen nelibí, že jsem se opřel o Dark Souls. Jsi jen omezeny fanboy.
-
A co to ma společného s tim, ze když ti někdo vyzradí dějové zvraty tak budeš mit menší zážitek nez ten co nich nevěděl? Dokážeš udržet jednu myšlenku?
-
Jako existují filmy, které jsou zaměřené na střih a filmy které jsou zaměřené na kameru že? Můžeš mít film s příběhem dobrým jak chceš, ale pokud je špatně natočený a jsou v něm špatné herecké výkony, tak je to špatný film, zrovna jako hra, která má špatnou hratelnost. Uvědomuje si ten "tvuj male mozecek"(tvoje češtin dobry), že hratelnost a vyprávění příběhu jsou části většího celku, a pokud jedna z částí celku nefunguje, tak se celý celek rozpadne?
A Dark Souls není zaměřené na hratelnost, to už si v tom tvém "male mozecek" můžeš vymyslet to, že Dark Souls je jenom o obtížnosti. Mimochodem, tvůj "male mozecek" fakt musí zářit, co je to za logiku srovnávat adventuru s RPG? Co budeš dělat příště? Říkat, že fifa je špatná hra, protože tam nejde farmařit jako v farming simulatoru?
-
-
-
-
-
-
Čtyř minutové video z Dark Souls 3 - První lokace a boss, world hub a waifu
Samozřejmě, SPOILERY, ale pokud se spoilerů nebojíte(Není proč, průzkumy ukázaly, že znalost spoilerů má nulovou váhu na zážitek), tak se podívejte rychle než to sundají.
https://www.youtube.com/watch?v=WBNTZuU8lzU&feature=youtu.be
Myslím že, když první boss vypadá lépe než cokoliv z dvojky, tak se je vskutku na co těšit.
Jinak jména statů - SPOILER - jsou stejné jako v Dark Souls 2, ale není tam naštěstí aglity, a je tam navíc luck(známé z Demon's Souls) a focus(mana) -
-
A ještě tenhle krasavec - VELKÝ PŘÍBĚHOVÝ SPOILER - https://pbs.twimg.com/media/CaknMi7WcAAG2ix.jpg *14*
-
-
Takže se to vrací do Lordranu nebo se Andre někam přesunul?
-
-
Divím sa kedy tá hra dostane nový engine. Aspoň bossov mohli urobiť originálnejších.
-
Evidentně úvodní pasáž hry před ostrým startem. Boss poměrně jednoduchý. Připomněl mi bosse z Heide's Tower of Flame. Palec rozhodně nahoru za bonfire lit a vrážení meče do bonfiru *14*
O tomhle dílu nepohybuji, zatím to co ukázali, má fajnovou atmošku. Snad to bude konkurence pro Bloodborne a naváže to na první DkS. -
-
Kritika ?
Proč byla smazána kritika DS, přirovnavájící ho ke kotoul simulátoru ? Děcka vztekejte se, ale je to tak. Celý gameplay je vlastně, kotoul, úder, kotoul, úder. kotoul, kotoul, úder. Neříkám, že to někoho nemůže bavit, ale dělat z toho nějakou převratnou věc, obzvlášť, když je to po 4 de facto to samý jak vždycky je hloupý. Ale fanboys bude fanboys. *7*
-
-
kurnik sází ty díly jeden za druhým. a já teprve rozjel Demon's Souls :)
-
Dark souls prošel opravdu velkým vývojem *1*
https://youtu.be/aV53d_3Mno4?t=4m15s -
-
..dobrý soundtrack!
-
-
-
DOOM nebude obsahovat žádné mikrotransakce.
Kde to jsme, abychom se radovali, že nová hra, nebude mít mikrotransakce.. Navíc se tomu nedá věřit (kdo zná kauzu Overkill a PAYDAY2, ví co mam na mysli) Ještě aby je takovej DOOM měl.
Tahle mikropoplatková lejna by měla zůstat na mobilech, my už na našich platformách máme tuny sízn pasů a déelcéček, většinou bez odpovídajícího obsahu za cenu nové hry (jako takovej Stár Wors Betlfront ÍEJ tomu fakt dal korunu).
Nepochopim, jak někdo zaplatí další poplateček za barevný trenýrky a/nebo hůř za supr trupr mečík, díky kterýmu je hra jednodušší. Obzvlášť, když nová hra stojí 1000-1800 (PC-konzole). Tohle mi hlava nebere a fakt bych byl rád, aby si to uvědomili další, ptže se toho jinak nezbavíme a bude hůř. *7* -
-
Nikdo přece nemůže nosit jedny trenýrky bez toho, aby měl nějaké na výměnu...
-
-
Vyšel Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
http://store.steampowered.com/app/346940/ -
-
Paráda *4*
-