Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

XCOM 2 mural

Jak byl vytvořen hlavní artwork XCOM 2 ve Varšavském metru

https://www.youtube.com/watch?v=UWFU3hw3pVQ
  • Vyšla první demoverze PS4 hry Valkyria: Azure Revolution. Druhou verzi, která zahrne změny založené na zpětné vazby od hráčů, mají vývojáři v plánu vydat v létě.

Našli jste někdo demo te Valkyrie na PSN? Nemůžu ho tam najít...
    • Vogon
      Myslím, že je to pouze v Japonsku.
  • Morraw

Seznam změn, které přinese otevřená betaverze The Division.

"Non-player enemies in the Dark Zone have been significantly increased in number"

Důležitý update. DZ byla celkem prázdná až nudná a jen málokdy došlo k přestřelkám PvPvE. Přitom to je podle mě největší sranda, když se pere více frakcí.

Taky jsem zvědavý, jaká budou ta anticheat opatření.
  • Quantum Break PC

Hra vyjde spolu s Xbox verziou 5.4.2016. Požiadavky: http://www.quantumbreak.com/windows10
    • A sakra, to fakt bude chtít W10 ? To by byla první hra, která se na 7 potažmo 8 nespustí ... Pokud to je pravda, tak jsem hrozně zvědavý čím si to obhájí (grafika, fyzika...).
      • Ma to jen dx12 render.
        • Jack1947
          *1* Kvůli tomu fakt W10 only ? to jsou zoufalci teda!
      • Veskoslav
        MS zaplatil vývoj, MS diktuje podmínky. Navíc 10 už má 1/3 systémů a to není vůbec málo. Zbytek má prostě smůlu nebo přejde.
        • nebo se na quantum break vykakaji
      • Proc by to meli obhajovat :D kdyz to dali na win 10 only aby donutili lidi prejit na win10
        • Protože to třeba lidi nemusí kvůli tomu kupovat, žejo. Já jako uživatel a kupující bych se jim mohl vykašlat kupovat hru, která chce desítky bez pořádného důvodu, na to jim kašlu. Buď to předemnou obhájí nebo mají smůlu, tak třeba proto.
          • nejsou na W10 nějaký directx, který neni na W7 a 8.1?
            • ringmancz
              jo, DX12
          • Veskoslav
            Obhájí:-D Bože, LV ty už trpíš nějakým docela slušným komplexem. Stejně si to upirátíš, jak je u Tebe zvykem, takže nevím, co se rozčiluješ, že je to na Win 10. Začínáš být jako Jack.
            • Co to plácáš?
          • Jelikoz ses mensina tak jim to je uplne jedno ;)
            • ale oni davaj a budou davat ke qb w10 i nadale zadarmo, takze takovej bundle *5*

i kdyz mne se tohle nuceni do novych systemu taky vubec nelibi pochopitelne, take me nastesti qb nezajima
            • ucho
              no a takhle si to někdo koupí a zároveň přejde na W10. no není to krásné?
      • Jack1947
        Je to zadara, tak oproč to nevyužít že... třeba se potom začnou Win10 po uplynutí Fre verze líp prodávat jak 8mičky které každému cpali a nikdo je nechtěl.
    • Jack1947
      At si vyhajčej s těmi Win10 okno *12*
    • Ti alebo FuryX
      facepalm
  • How a fake video game screenshot is made

http://www.techspot.com/news/63779-how-fake-video-game-screenshot-made.html

Aneb jak nenaletět.
    • Nevidím v tom problém.
    • Zadne prekvapko delaj to vsichni stejne jak u reklam na cokoli jineho treba mekac
      • Dělají to (téměř) všichni, takže proč se vzrušovat?

A co to otočit? Pirátí taky všichni, tak proč Denuvo a spol.?
  • Consortium: The Mastrer Edition zdarma na GOGu

Na gog.com je (po dobu 48 hodin) zdarma Consortium: The Mastrer Edition.
    • ringmancz
      to nedávno rozdávali zadarmo na steamu. asi potřebují lidi, aby jim přišli na kickstarter
  • VaZqeZ_EU

Tom Clancy's The Division [Agent Origins]

Tahle část (7:29min) nádherně vystihuje atmosféru hry: https://youtu.be/KHB3JhQf9bc?t=1452 *14*
    • Co to je? *1* *1* To je parodie, nebo to myslí vážně? Takovýhle přestřelky jsem viděl naposledy snad u Ramba, ale tam ho aspoň párkrát trefili. *1*
      • VaZqeZ_EU
        Škola: Tučňákova školka pro žáky se sníženou kapacitou mozku
        Zaměření: Postupy Hejtu 4. kapitola - Trollování v praxi
        Třída: 6A
        • No troll jsi možná tak ty. Technicky je to video pěkné. Chápu i, že tvým cílem bylo poukázat na atmosféru a ne video samotné. Ale faktem zůstává, že ten klišovitý děj a výkony "herců" jsou šílené. A na konci té bojové scény, snad každý dopředu ví co se stane, z takových scén mi je trapně. Pokud si to neumíš přiznat, tak je mi tě líto.
          • kennyB
            Proč je ti trapně??? Není to trailer na celovečerák, ani na seríál, ale na hru. Myslím, že je to zahraný slušně a herci z dnešní tvorby se od nich můžou klidně přiučit.
            • Ok, mám jiný názor. Scéna typu krytí za autem a z 5 metrů je stacionární protivník s kulometem netrefí přes boční skla, to není nic pro mě.
    • Kde je auto heal?

Ale konečně next gen grafika. Snad to rozjedu *3*
    • kennyB
      Nejvíc se mi líbí tohle video https://www.youtube.com/watch?v=X40CTplhI9s
    • Maj v tom videu nejaky strasne OP zbrane... dik zabiji nepratele na jeden zasah.
      • Tilwaen
        Když to zprůměruješ se zbraněmi nepřátel, tak je to tak akorát. Třeba jak ta scéna, kdy z pár metrů čumí skrz okénko přímo do hlavně, ale hlavní záporák se ne a ne trefit *1*
    • Teda jak po sobe strili z 2m tak to vypada spis komicky.
      • VaZqeZ_EU
        Taková situace může v boji opravdu nastat. Mají zbraně spíše na střední vzdálenost, takže na 2m to není tak lehké RYCHLE pod palbou zamířit.

Ale to vše je třeba brát v tomto případě s rezervou. Jen jsem poukázal, že to vystihuje atmosféru, což se jim podle mého povedlo.
        • Takhle kontaktni boje byli mozna tak ve 2. svetove. Dneska neni problem trefit kleciciho panaka na 200m. Vem si, ze nejaka 9mm pistole ma ucinnou vzdalenost asi 30m.
          • Presne ve druhy svetovy meli stary zbrane ktery strileli min presne a dneska maj novy a ty strilej presnejc na vetsi dalku takze se nemuze stat ze by nekdo bojoval na blizko.

:DDDDDDDDDDDDD
  • Z SCE London Studio odchází ředitel Dave Ranyard - chce si vyzkoušet další příležitosti virtuální reality a nezávislého vývoje.

Přeji mu, aby se mu dařilo co nejhůř. Jako všem ostatním arogantním dobytkům, co mají na svědomí vnucený, nesmazatelný Singstar v mé PS3.
  • Lukyz

Need for Speed

Ghost games zřejmě do hry přidají možnost manuálního řazení.

BTW datum vydání PC verze je stále uváděno jen jaro 2016
    • cococococo cožeeee? To jako opravdu závodní hra nemá možnost nastavit si manuální řazení? Jako zcela vážně? :D
      • Davam tomu max rok a bude to: Jen za 5 euro mate moznost si koupit mnualni razeni *11*
    • Manualni razeni v zavodni hre?! Pokrok nezastavis!
  • Lukyz

Deus Ex Universe: Children's Crusade

Dnes vyšel první sešit z plánované pětidílné komiksové série, která má odvyprávět události mezi Human Revolution a chystaným Mankind Divided.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit