-
The 10 Best Things About Building a New Gaming PC
http://www.techspot.com/article/982-building-a-pc-awesomeness/
*15* Supr článěk. -
Steam - Northpole Noir
Máte někdo tušení k čemu slouží ty Mystery karty, které teď během WinterSale dostáváte za prohlížení fronty her? -
-
na odznak, každej den se jedna odhalí
-
-
Už je mi to jasný, díky! *3*
-
-
-
Veselé Vánoce a hodně herních dárků lidi, uvidíme se pod články o nejlepší hry roku kde si to zase pěkně vysvětlíme. *16*
-
Já vám všem přeju pomalou a bolestivou smrt, protože si tady za ty komenty za celý rok nic jinýho nezasloužíte.
-
-
Ja ti preju stastny a vesely vanoce a hlavne stastnej novej rok. Doufam ze ti jezisek nadelil hodne darecku a ze se budes mit fakt skvele! Zaslouzis si to!
Pevne verim ze v tomhle roce uz nebudes posilat tolik prispevku v opilosti. -
Jsi normální? Vážně ti přijde normální co tu píšeš? Zamysli se nad sebou, a pořádně.
-
-
aby si se z něj nepos.... *1*
-
rofl
-
-
No, jednou si na tenhle příspěvek vzpomeneš. Víc k tomu není třeba dodat. #karma
-
-
to je blbost, mě pořád taky všichni ubližujou a smai se mají dobře, na tohle nevěřim
-
-
-
Prej a bude ti prano *5*
-
-
Preji vsem hezke Vanoce a Fallout 4 pod stromeckem
*1* *15* *1* -
-
Snad tady nikdo tolik nezlobil *13*
-
-
*1* *1* *1*
-
-
-
Krásné svátky
Veselé Vánoce redakci a normálně diskutujícím lidem. -
-
Díky, tobě taky.
-
-
Vánoce byly u Schrödingerů nejrozpačitější období roku. Pod stromečkem dlouho ležela hromada dárků, které se všichni báli otevřít.
Šťastné a Veselé V.V.C Všem! -
-
Také se přidávám a přeju všem uživatelům, trolům a jiným individuím krásné svátky a bohatého Ježíška. *5*
-
Přeji všem pod stromkem PS4 a Bloodborne, ať si taky zahrajete pořádnou hru.
-
-
Díky, já si udělal radost a koupil PS4 už před měsícem. A k tomu ještě lepší hru než je Bloodborne s uječenýma příšerama.
-
-
Jakou, smím-li se zeptat???
-
NHL 16, co? Dyť jo, bav se, ale ten Bloodborne není pro kejžl hráče *3*
-
-
Kežl když už, kejžl zní spíš jako okejžnily.
-
-
-
-
Také se přidám, všem krásné svátky vánoční a bohatého herního ježíška přeji *3*