Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • faitheater

Zítra se připomene Hitman v novém beta traileru.

Beta trailer :) Pote je jeste potreba pockat na plnou verzi ;)
    • myslíš tu plnou verzi kde budou jen tri mise a na zbytek si budeme muset počkat?
  • Seznam vítězných titulů cen The Game Awards 2015. Hrou roku se stal Zaklínač 3.

2012- Walking Dead, 2013 - GTA V, 2014 - DA:I, 2015 - Witcher 3.

Aneb šanci mají jen tituly, které vychází na více platforem, jsou přístupné úplně všem a mají co nejvíce hypu. Úplný opak Oscarů či Zlatých Globů. Víra v herní průmysl zase o něco poklesl.
    • ceny filmovej akademie sa udeluju takmer 90 rokov... to vazne nejde porovnavat s priemyslom, ktory vznikol v podstate pred 15 rokmi...
    • Veskoslav
      Oscar? Prosím tě...Tam to dostane nejlépe ten, co natočí film o muslimské lesbičce, co se zamiluje do černé holky a spolu vychovávají čtyři děti a každé je jiné rasy....Když lidé jako DiCaprio doteď nemají Oscara za herecký výkon. A co že to loni vyhrálo Birdman? Fakt kvalitní snímek:) Nebo snímek Lincoln. Mizerný výkon hlavního herce přesto stačil na to, aby získal Oscara. Proč asi?;) Nebo Lupita Nyong'o. Průměrná herečka, co dostala Oscara prakticky za první snímek? Nenech se vysmát. Oscar je v poslední době multikulturní slátanina, kde herci pějou ódy na záchranu světa, různé charity a podobné srandy. To už s filmem prakticky nemá nic společného. Stačí si vzít nějaké to téma jako například 12 let v řetězech a jde se na to. V současné chvíli by to měl být nějaký film o chudáčkovi uprchlíkovi ze "Sýrie" a zlatá soška jistá.

Asi tě hodně seje, že to vyhrál Zaklínač 3, co? Raději se neptat, co to podle tebe mělo být.
    • ringmancz
      to se nevylučuje s tím, že to i tak může být nejlepší hra roku
    • Vogon
      Kdo bere Oscary vážně? Vždyť minulý rok byla největší sračka,kterou dělali dvanáct let, boyhood(dělali na tom dvanáct let) nominována snad v každé kategorii, snad jen proto že na tom dělali dvanáct let.
      • nebo Pí a jeho život, ten film mám pořád v hlavě, i když měl jen nominaci.
      • No to jsem neviděl, ale rozhodně to beru více vážně než herní ocenění, Oscara aspoň nevyhrávají Avengers, což je taková paralela pro Witchera... Třeba předloni a 12 let v řetězech je skvělá podívaná.
        • Avengers je paralela pro CoD než pro Witchera
    • Chim
      Ale tak alespoň dva kvalitní tituly se tam letos dostaly.
    • Heh, hráčští dědečci si stěžují na stav herního průmyslu a zapomenou zmínit násleující? Vždyť ještě musíš dodat, že hry byly dřív obecně lepší, mainstream je zlo, konzole můžou za války ve světě, chudáčci z "master race" jsou jimi omezovány, zvířátka se více pářily, tráva byla zelenější a dřív se hry nedělaly pro peníze.
      • mně mainstream nevadí, konzole taky ne, ale tady bych čekal, že budou prostě budovat originální tituly, které jdou na to jinak. Měli jsme možnost někdy vidět stealth hru v otevřeném světě? Měli jsme možnost někdy plánovat tolik možných situací, jak vyřešit misi. Měli jsme možnost vidět někdy takhle zpracovaný Gothic Horror? Mám pocit, že se zcela ignoruje přesah her. Co vy na to?
        • a tohle píší jen na AAA tituly, protože bych našel tituly, které jsou zajimavé i v Indie scéně.
  • Vogon

Konami zakázalo Kojimovi aby převzal cenu na The Game Awards

Slovy Geoffa Keighleyho "Pana Kojimu navštívil právník Konami a vysvětlil mu že nemá dovoleno navštívit ceremonii a převzít ocenění."

http://40.media.tumblr.com/5dd6371809f4c5b1f8164428c168512d/tumblr_nv3wnmJaLV1twvhjbo1_1280.png
    • Pokud už není zaměstnancem Konami, tak proč by měl přebírat cenu za hru tohoto studia? Ano, byla by to slušnost, ale tu Konami už dávno ztratila, takže tohle mně nepřipadá nic hrozného, navíc to stejně vyhrál ten polský bugfest, takže je to fuk.
      • Vogon
        On ale přece je zaměstnancem, jenom je na dovolené, to nám teda alespoň tvrdí konami.
        • dovolená mu měla skončit v prosinci, což se asi taky už stalo... Takže už s velkou pravděpodobností nemá nic společného s Konami.
      • kostejnesmrtelny
        http://i.imgur.com/A4gjaRQ.gif
      • Fallout 4 delali polaci?
        • Fallout něco vyhrál?
          • Pevne doufam ze ne ale co ja vim...
  • Paypal / paypa / vraceni poplatku za registraci

Ahoj,

na internetu jsem se dozvedel, ze Paypal si po registraci za overeni financniho zdroje strhne 50 kc z vasi karty a ze po overeni zdroje tech 50 kc vrati.. uz je to dva dny a nic. nemate s tim nekdo zkusenosti ? ja bych ho chtel zrusit, ale je mi lito tech penez, kdyz jsem ho vlastne ani nevyuzil...
    • vrati ti to pri prvej platbe cez paypal
      • jasne, ok, diky... a vrati mi tech 50 Kč na muj ucet paypal, odkud ho poslu zpet na svuj bankovni ucet nebo mi ho vrati primo na muj bankovni ucet ?
        • jakubc
          O to míň ti strhnou při platbě.
        • To skudlis kazdou korunu? ze resis 50kc
  • DOOM Alpha PS4 komu taky přišla pozvánka

přišla taky někomu pozvánka do DOOM Alpha na PS4 ???
  • Psychonauts 2

Psychonauts 2! Psychonauts 2! Ó bože, Psychonauts 2!!! https://www.fig.co/campaigns/psychonauts-2
    • to cumim, v prumeru maj od jednoho slibeno pres 1000 dolacu? to zacina bejt jak f2p, licej na velryby *5*
      • ringmancz
        tam je nějaká minimální cena pro investory. nemůžu ji najít, ale bude to dost, takže to navýší průměr
      • Pokud to přinese dalšího Raze, ať si klidně velrybaří. A ano, pořád ze mě mluví nadšení z tradičně geniálního pitch videa.
  • Lukyz

Telltale Games

Tak na The Game Awards 2015 byl ukázán teaser na novou hru z dílny Telltale a hlavním motivem bude Batman.

Těžko si dokážu představit jak tohle téma TT uchopí, pokud to bude podle jejich klasického mustru, tak se obávám, že to moc záživný nebude. Mě osobně už moc nebavila druhá "série" Walking Dead a Game of Thrones jsem pak už ani nezkoušel.

Pokud jde o neakční příběhy, tak takovejch motivů mají z komiksů plno a doufám, že nebudou čerpat z New 52 popř. nepůjde jen o nějakej polotovar, který se bude mít jen za účel pumpnou lidi peníze na vlně hypu z nadcházejícího Batman vs. Superman.
  • Psychotic

Peter Moore (EA) předpovídá, že se tento rok prodá kolem 52 milionů konzolí PS4/Xbox One.

Ach jo, proč ty bleskovky nemůže dělat někdo, kdo umí anglicky? Nebo alespoň má přehled o hrubých číslech, aby mu hned docvaklo, jakou napsal blbost?
  • Nintendo: Naše nová konzole bude jedinečná a odlišná od Wii a WiiU.

To bych jim taky radil...
  • Lukyz

Humble Bundle Weekly

Týdenní bundle taky není úplně k zahození *4*
    • joo Hard reset :-) to za to stoji uz jen kvuli tomu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit