Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79573 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon

Jimquisition o Multiplayer only hrách

https://www.youtube.com/watch?v=JuN78zNufSI

Když Jim nemluví o stupidních sjw problémech, tak září.
    Mluvení o tématu začíná okolo 1:34.
  • Zaklínač 2 se skrze funkci zpětné kompatibility podívá i na Xbox One.

A taky to pojede jenom na 900p? *1*
    • No, jelikož se jedná o emulaci X360, předpokládám, že to pojede v 720p, což je rozlišení, ve kterém jely hry u předchozí generace.
    • Ne pouze v 548p
  • Tohle vypada docela vtipne

https://www.youtube.com/watch?v=RlLw9LEmEfw
    • Draken69CZ
      Když už tady mluví Osviceny za svou komunitu tak já za nás nadprůměrně inteligentní říkám, ano je to vtipné a má to určitý přesah do intra animam humanam.
  • Helldivers na PC

Helldivers na PC jsou venku a je to docela sranda.
  • nejvetší zklamani 2015 - anketa

za mne Cities skylines, i když težko rict zklamani protože jsem od toho ani nic nečekal
    • Draken69CZ
      Já si myslím že z hráčů se stávají malé holčička a pořád jen brečej.
    • Batman za optimalizaci na PC
    • Tech je docela hodně, všichni tvrdí jaký není skvělý rok, ale mně to spíše připadá rok promarněných příležitostí.

Začnu se hrou SOMA, měl to být horor a já se vůbec nebál, nepřátelé byli otravní a trapní a ne hrůzu nahánějící, u hororu čekám, že se budu bát, proto to nezachrání ano dobrý příběh a atmosféra. První Zklamaní.

Metal Gear Solid V - moje srdcová série je rozporuplná, má v mnoha směrech přesah, příběh je vyprávěn netradičně a nepřipadá mi hloupý, ale nemá tempo. Herně je to fajn, jenže druhá kapitola je takový částečný nedodělek, kde už jsou vidět rozpory. Ta hra mohla být o dost lepší, proto zklamání.

Fallout 4 - Tady to bude jednoduché, tohle jsem nedohrál, nebavilo mě to, zklamání. A pak je tu Witcher 3, kde opravdu začali cílit na největší masy, nemá to pro mě atmosféru, nemá to zábavný gameplay, takže ze hry jsou nejlepší dialogy a custcény, což je málo, příběh ze začátku táhne, postupem času ztratí absolutně tempo a hráči chybí motivace hru dohrát, zklamaní.
    • Witcher 3. Hromada stereotypni nudy.
    • homeles8
      fallout 4 *16* hrál jsem ho 12 hodin, pak jsem si raději znova rozehráol Skyrim.

Fallout 4 dohraju, až budu mít náladu na nějakou střílečku, prostě tím stylem, že jenom budu dělat questy. Nezklamala mě tak ta hra, jako ta mapa.
    • Johnny
      Za mě to samé witcher 3. Nic sem nečekal a přesně to splnilo. Hral sem to tři nebo 4 hodiny a snažil se k tomu nějak přilnout. Ale nikdy sem neměl potřebu ani touhu si to zas zapnout...
    • pravda, to by byla asi nejhorší hra 2015, na druhem miste witcher 3 a fallout 4
      • njn tento rok byl na hry velice slaby, prakticky neni co hrat
        • Tak uz sis napsal sam se sebou a muzes jit spat.
        • Ve stojatých páchnoucích vodách mainstreamu toho vyšlo dost. *3*
  • Kluci, poradte nakou hru, nemusi byt dobra.. staci gdys mi tam zustanou kulky ve zdi!
    • kennyB
      Rambo: The Video Game
    • Draken69CZ
      hlavně aby ti nezůstaly kulky v zipu až půjdeš na záchod *15*
  • Raibow Six zničitelnost prostředí

http://www.youtube.com/watch?v=7vtCjy8MR2Y&feature=youtu.be

Ta hra překvapuje čím dál víc, naprostá paráda, je vidět, že Gameworks má reálný přísun.. tohle by v dnešní době měl být standart a ne jak ty trapácké hry, kde nejde prostřelit ani sklo a díra po kulce za dvě vteřiny zmizí.
    • Ronox
      Mě ta hra baví víc a víc. Lidi už se pomalu rozehrávaj a přemýšlejí. Taky mě překvapila ta rychlost sbíraní kreditů. Bál jsem se, že to bude uměle zpomalený, aby lidi byli nucený cálovat a ono ne. Za mě tedy zatím stále spokojenost.
    • Co teprve BF BC1 na X360 tam bylo panečku zničitelnosti, jinak LV426 se nám zabouchl do další ubisoftové hry.
    • ringmancz
      proč tady linkuješ na video z kanálu, kam nahrává svoje věci LV426?
      • Tvoje starosti bych chtěl mít. LV426 ban na dva dny, netuším za co, to tady na těchto stránkách netuší ale asi nikdo za co dostal ban :)

Draken: proč aby se grafika prodávala, na AMD tu zeď neustřelíš nebo co. Buď rád, že to ta nVidia dělá, protože nebýt jí, tak ti tam nezůstane ani kulka, jak v některých jiných hrách, což je prostě ubohost na dnešní dobu. Jen víc takových ...
        • Draken69CZ
          Marketing prostě aby tam mohli napsat "Gameworks" a výčet co to "dělá" jen jsem chtěl poukázat že nic z toho není potřeba jde to udělat i bez toho a nedělal bych z toho vědu jako objev století díky nVidii nic víc.
          • Nedělám z toho objev století, ale spíš poukazuju, že to tam je a jak je ironické, že to v dnešní době není v každé hře, když jsme byli puberťáci a objevily se hry jako Red Faction, mysleli jsme, že v roce 2015 tohle bude naprostý standart a budou se dávno řešit zajímavější věci. Bohužel, nějak to nevyšlo a dnešní hry některé co vychází jsou fyzikou a AI za opicema, což je smutné.
            • LV: ze v r.2015 tohle bude naprosty prapor? Nvidia ti uz zblbla mozek, ze neumis spravne napsat slovo standard?
            • Draken69CZ
              A v jaké střílečce v poslední době ti mizejí kulky a nejde vůbec nic zničit?
      • To nevíš, že LV426 je jeho kolega z práce a dali si společný YT účet?
        • ringmancz
          jo vlastně, já zapomněl
    • Draken69CZ
      NO musím se jen pousmát koukni se např. co zvládne stařičký X360 v Battlefield 3 (2011) bez nějaké násilím naroubované fitčurky jen aby se grafika prodávala, jinak "přísun" ? snad přínos ne.
  • elwiscomeback
    HL3? Illuminati confirmed

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1151748
    • Vogon
      Kašlat na HL3, legenda Bad Rats vrací úder!
      • This game has three screen settings. One makes it worse, one does nothing, one makes the game crash.

Choose wisely.

*1* *1*
  • Joshua

Steam

A taky mne s**e jak sou nektery hry pekne roztahany na vic oken. Napr. Sid Meier's Civilization® III je na jednom, ale ctyrku uz mam na ctyrech. Snad by to slo udelat na jedno s volitelnymi DLC, coz sou ponevac bez zakladni hry nejdou. Taky napr. Dark Messiah Might & Magic dve okna na singl a multi to snad ne. Donedavna tez GTAcka byli duplikovane zvlast Windows a Mac verze, nastesti to opravili.

Dnes si delam uklid na bundlech tak omluvte zvysenou frekvenci dotazu *3*
  • Joshua

Steam remover

Neni to az tak dokonaly, ted chci smazat Alpha Protocol a soucasne bych prisel o dalsi 3 hry. Zda se ze je to vazane na klice... *16*
    • jen ze zvedavosti... proc hned mazat? proc to jen neskryjes? a zrovna skvelej alpha protocol
    • Nevim jak ten Steam pracuje....ale chceš mi jako říct že ty si od nich kupuješ hry ale časem jí stejnak musíš vymazat aby si moch koupit nové...? takže ti nic nezůstane ani blbá krabička s CD jako vzpomínka....No tomu se řiká podnikání....jěště by mě zajímalo kolik si bere Steam a kolik Vývojáři jelikož pro Vývojáře je Steam asi tutovka radší méně než nic......tak to už chápu proč si kupuješ takové hry za 10eu jelikož víš že je to nachvilku :-D
      • Co to sakra meleš?
        Steam remover je jenom pro lidi, co je ruší nějaká hra v inventáři, o kterou nemají žádný zájem. Joshua jenom upozornil na to, že když si koupíš klíš, kde je třeba 6 her na jednou a chceš se zbavit třeba jenom jedný hry, tak se ti smažou všechny, co byly v tom jednom klíči.
        • Ale servery nejsou nafukovací.....Disky taky ne ale hele mých 300GB se může za noc rozmnožit na 350GB....a to ještě ty hry můžu pučovat nebo si je vzít na Chalupu :-D No prostě hrozný......slevu ti daj jen na svátky co?? nebo řeknou si hele tenhle nám dal už 20 tisíc dáme mu 100kč slevu na nějakou hru :-D
          • 6 her najednou jo?? :-D Fallout 4,NFS,CoD,Assasin,NHL,Civilization.....ono když napíšeš 6 her tak to vypadá stejně ostře jako těhle 6 her :-D :-D
            • Jo prej se Mámě vypad rovnou na zem a hlavičkou na před :-D
            • Pane Bože to bude průser.....no tvl nic rychle zdrhám...bych nepřežil až se dozvíte že mi u těch 6. cybějí tečky ted nevíte jestli je to šest,šestý .....dáte chtytré hlavičky do hromady a uvidíte nic du mějte se tu strašne moc fajn at vás tady to povídání furt tak baví....at mužete být duležitý až se tu někdo bude ptát o rady....bacha abych si nedal jiný NICK........:-D :-D :-D To je prča a to se tu směju sám sobě :-D zdar....Brácha příde co nevidět :-)
            • Jazz
              Takhle r e t a r d ovanej jsi už od narození?
      • Jasne, servery prece nejsou nafukovaci, nemuzes tech her mit cim dal vic. Gaben si bere 30% na hamburgery. Zajimalo by me co beres ty.
        • Aha tak to je omlouvá...oni nejsou nafukovací a proto ty přídeš o věc kterou si jednou koupil a vlastnil.....Mi neříkej že když Steam je stránka pro profíky že nejde udělat to že by se ty hry instalovali do Tvého počítače když jsou TVOJE.....Počítač ti už snad nevemou ne?? Já mám externí disk hry rostou ale budu muset koupit nějaký Tera disk....ale furt se mi to vyplatí kdybych bral že hra stojí 1500kč a mám tam fakt hry ne Minecraft,Metin,Ray-man,Tetris či Poker.......:-D Hamburgery? já tady žeru Jahodové knendlíky :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit