Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    Tak pro Fallout 4 už vznikla spousta zajímavých módů. přinejmenším ten první doporučuju, ani si kvůli němu nemusíte instalovat Mod Manager, stačí překopírovat soubory a do .ini napsat jedno slovo. :-)

http://mujsoubor.cz/magazin/nejlepsi-mody-pro-fallout-4-1
  • Mad Max čeština

Tak už to někdo hodil na web jako vždy, časová exkluzivita Xzone vydržela asi 2 dny, kdo si chce zahrát Maxe v CZ, víte kde hledat ...
    • Tak se to dělá, gratulace. Osobně se nebudu divit tomu, když se na ty vocasy, co neuměj anglicky, neuměj zakoupit hru na xzone či 2 měsíce počkat na uvolnění anebo neuměj přispět, ostatní překladatelé zvysoka vyse*ou.

Já osobně už plánuju, že pokud ještě vůbec, tak budu překládat pouze přímo pro vývojáře, kde bude překlad součástí hry a nebudu jej tedy dávat normálně ke stažení. Teoreticky (ano, nějakej šul*n to dá zas na warez) by tedy pak musel každý zájemce o češtinu zaplatit za hru.

Ale už se těším na dobu, kdy fanouškovský překlady ubydou a jak bude vtipný pozorovat to brečení, že chci přeložit tohle a tamto.
      • No hele já hraju Maxe dál v angličtině.. nechtělo se mi čekat, ale co je špatného na tom, že se čeština dostane mezi všechny lidi dřív? Stejně by se po 2 měsících nebo co uvolnila pro všechny, nějak nechápu, proč se rozčiluješ? Xzone si udělá reklamu a hotovo, zas bych to tak nehrotil. Nebo to by jsi překládal jen za podmínek, že se to dostane k pár hráčům? Nemělo by tě naopak těšit, že si tu češtinu užije víc lidí ?
        • Mě tady jde o princip, ale souhlas, rozčiluju se nad totální zbytečností (nebylo to ani mířený přímo jen na tebe). Prostě mi vadí to, že překladatélé udělají a následně distribuují překlad za určitých podmínek (koupení od xzone, přispění, počkání 2 měsíce), které nejsou lidé, schopni respektovat a dodržet aniž by to někdo hodil dál na net.

Ale teď to už je jedno, ke stažení to je, takže se všichni bavte.
      • Ronox
        Říkám furt, že 3/4 problémů by vyřešila always-online ochrana, kterou má například Diablo 3. Ne jenom ochranu, která lze emulovat, ale pěkně tam narvat i bestiář apod. Promiňte, že jsem sobec, ale já mám internet v naprostém pořádku a Diablo 3, jsem dokonce hrál na chalupě přes tethering z mobilu a šlapalo to bez nějakých problémů. A když by mi internet vypadnul? Furt tu máme jiné aktivity, než jen hry :)
      • Jack1947
        Jsem pro *4* , většinou jsou to jen arogancí zaslepení blbci co tu češtinu dělají(čest vyjímkám samozřejmně), pak tam nasekají chyby, no aa ostatně na hru jako je Mad max čeština? trochu až moc zbytečnej neluxus. *7*
        • Erien
          Bože ty seš takovej blb, až to bolí.
        • Veskoslav
          Jacku, ty taky drž hubu...Jsi stejný hovád jako autor vlákna. Ani jeden nevlastníte hru. Xzone to dělá proto, aby zvýšila prodeje u své prodejny, ne pro nějaký dobrý pocit. A evidentně to ani jeden z Vás nechápe, což mě ani nepřekvapuje. Ty by jsi měl lozit kanálama, ne se k tomu vyjadřovat.
      • Ten si ukradl hru a za další 2 měsíce ukradl češtinu.
      • Tohle bezcharakterní h@vada typu LV nepochopí.
  • Lukyz

Fallout The Story

Parta nadšenců se snaží převést první Fallout do F:NV.
    *4*
    • Inquisitor
      Jestli se to bude dělat tak dlouho jako Skywind, tak se asi nedočkáme :)
    • tak to bude pěkně prázdný a fádní :(
    • wow :)
      len ci to dokoncia
  • Jak velký rozdíl je mezi Fallout: New Vegas Ultimate Edition a klasickou verzí Falloutu: New Vegas?
    • Na druhou stranu, když tě to nebude bavit, ušetříš peníze. Já koupil GOTY a stejně jsem to vzdal v půlce hry.
    • Vsecky 4 pribehove DLC, ktere jsou dost dobre + Gun Runner's Arsenal (zbrane, mody na zbrane) a Courier's Stash (zase zbrane, hadry a nejake drobnosti na doplneni HP atd.). Alespon tak to mam ja v knihovne na Steamu
    • Ultimate Edition obsahuje všechny datadisky které docela rozšiřují příběh, prostě je to GOTY edice pod jiným názvem ;)
      • spíš mě zajímá jestli se to vyplatí když teď na steamu základní verze 2,5 a tahle "goty" stojí 6,8
        • Inquisitor
          Určitě vyplatí, protože ty datáče jsou hodně dobrý. Mrkni se na ně a uvidíš jestli ti za to stojí. Za mě určitě jo.
    • Jack1947
      Není to to že to obsahuje všechny DLC?
  • EA Origin nabízí až 75% slevu na vybrané hry.

Hmmm, ale ty nejdůležitější věci (DLC pro ME a DA2, respektive Bioware points) jako obvykle zase ne....
    • Lukyz
      Bioware body, to musel vymyslet fakt jen nějakej kre*** *16*
  • Mad Max čeština z Xzone

Právě vyšla, 5mb instalačka, nemá to někdo ? Nekupoval jsem to u nich a celkem bych ji tam i šupnul už :)
    • Jack1947
      Dohráno dávno, a fakt díky nechci stačí mi ty hokus/pokusy s AC: Syndicate hru kterou každý pochopí ( promlat se až na konec hry, potažmo využíj nějaejch fičur aby to nebyla jen nuda). snad každý a kdo ne tak smůla. *3*
    • To bych tam ani nedaval, cetl jsem ze tam budou prelozeny i ty jmena jako Chumbucket... v cestine beztak vymysleli nejake priserne patvary :D
      • ringmancz
        náhodou překlady ve filmu byly dobrý
      • Draken69CZ
        kumpán kbelík *15*
    • No tys to nekupoval u nikoho, stejne jako Jack a podobní.
  • Lukass

Project Cars

Do Project Cars dneska vyslo zajimavy DLC, jedna se o vozy Classic Lotus:
    1965 Lotus Type 40 Ford
    1963 Lotus Type 25 Climax (F1)
    1966 Lotus Type 38 Ford (Indy)
    1967 Lotus Type 51 (FF)
    A tri klasicky historicky trate:
    Rouen les Essarts
    Hockenheim Classic
    Silverstone Classic
    Musim rict ze me tohl DLC dost zaujalo, ma ale vyssi cenu, 7.50 evropskech. Ted sem to zapl a zdarma pribil Lotus 49 C. Vzdyyky kdyz vyjde nejaky DLC tak daji jedno auto z toho DLC zdarma.http://imgur.com/S8hU7AQ Tady Lotus na trati Silverstone Classic *5*
    • A kam ten Lotus přibili? Hřebíkama na zeď?
    • Draken69CZ
      To aby si měl komplet se taky prodraží.
  • Ach jo, už to zase funguje ty minpluska :( Velká škoda, snad redakce něco zkoušela a zprovodí to dopryč na vždy, protože poslední 2 hodiny byla paráda.
    • Draken69CZ
      Silně pochybuji že s tím redakce něco zmůže když tenhle systém je napříč tiscali a docela bych se i vsadil že jediný podweb kde to nefunguje je games.
    • možna by to chtelo zkusit se občas chovat normalne, nenaklikavat a možna občas i ty dostaneš nejake to plusko. docela smutne že kvuli par uplakankum redakce vubec zkouši menit system

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit