Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66

God of War Kratos Statue - The Definitive Collection

Tak co ? Najde se tu nějaká osoba, která by si koupila tuto krásu za 12500 Kč (500$)? Na světě je pouze 500 kusů. Musím ale uznat, že je to vskutku pěkná práce. Je obrovská a dělaná z kvalitních materiálů. To by byl skvělý dárek pod stromeček, ale to by Ježíšek musel jít darovat orgán aby si mohl dovolit přinést takovou věc :DD . To mi připomíná, že by to chtělo nový díl na Next Gen. Pro mě byl vždy každý nový díl grafické orgie.

https://www.youtube.com/watch?v=25LELGI7B3U

BTW: Právě teď začaly velké slevy na Steamu!
    • Morraw
      Za tu cenu bych čekal asi něco lepšího. Přííš čistá práce. Třeba taková figurka Jacoba u Big Ben edice je prvotřídní.
  • Jack1947

Paráda mínusy/plusy rozbité ( snad navždy!)

Now its time to get rid of anonyms!
    • To samozřejmě můžeš, Jacku. Sice to asi málokoho bude zajímat, ale technicky ti nikdo nebrání vystupovat tu pod jménem a příjmením. *4*
      • Jack1947
        Jestli to mělo být vtipné tak nebylo... ale na druhou stranu lepší než urážení.
  • kennyB

Prosincové PS+ hry

PS4 - Gauntlet: Slayer Edition, King’s Quest — Chapter 1: A Knight to Remember
    PS3 - Far Cry 3: Blood Dragon, SSX
    Vita - Freedom Wars, Rocketbirds: Hardboiled Chicken
    • to ps+ se fakt vyplati, hlavne na ps4 *1*
    • ucho
      no na prosinec jsem čekal trochu větší nášup, ale třeba dají něco zajímavého do akce tento pátek v rámci black friday.
  • Old Hunter

Trochu mě to DLC naštvalo. Mám Bloodborne hodně rád, ale tohle DLC ukázalo, že ta hra mohla být ještě lepší, a že vydaní možná bylo uspěchané, grafika je naprosto famózní a nic hezčího jsem ve hrách neviděl, nebavím se úplně tak o technickém stavu, který se taky rapidně zlepšil, ale o celkové prezentaci hry, level desing zase lepší než v původní hře, zajímavější nepřátelé, daleko ale daleko těžší výzva, ještě hutnější atmosféra. Co mě překvapilo, že to má snad jen jednu 10/10 na MT, tohle je snad ještě lepší než Artorias of the Abyss, dávat 9/10 a níž je dle mého svatokrádež. Celkově hodně umírám, ale je možné, že jsem podlevelován. Malá výtka ještě, hezčí set než Charred Hunter Set se tu neobjevil, takže většinou zůstanete u původních attire.
    • Draken69CZ
      Nechci aby to vyznělo špatně na tule hru se chystám (hned jak koupím PS4 XD) tak se chci zeptat jak je na tom načítání jak v DLC tak v původní hře, protože jednu dobu to byla ideální pauza na čůrání.
      • kennyB
        Načítání je v pohodě, řekl bych stejná délka jako v Dark Soulech ;)
        • Draken69CZ
          To jsem hrál na PC a co jsem viděl X360 verzi tak tam to bylo celkem na dlouho oproti PC, no hate pls.
          • kennyB
            Tak to fakt nevím, DS jsem hrál jen na Plejstu. Zkus mrknout na nějaké video z Bloodborne.

Edit: tady je původní načítání vs načítání, které vyřešil patch https://www.youtube.com/watch?v=bn3eqYD4wYQ
            • Draken69CZ
              No to byl děs, patch před DLC to asi už nevylepšoval.
      • je to lepší, ale mohlo by to být ještě lepší, sice už to není na čůraní, ale je tam pořád prodleva a skočí mě tam asi dvě obrazovky s popiskami. FPS mám pocit trochu poladili, šel jsem jen do Old Yharnam, kde býval takový lag a ten mi zmizel.
  • Star Wars: Battlefront obdrží zdarma (kromě DLC The Battle of Jakku) také nové mapy a karty.

Proc se tu obevujou novikny po clanku?
  • Draken69CZ

Malá úvaha: Konzole jako přídavná karta do PC

Proč MS, SONY, NINTENDO nedělá svoje konzole i jako přídavné karty do PC? PCI-E je rychlá sběrnice, přídavné napájení jako u GK, přijatelná cena, nemožnost použít jiný než originální ovladač a nevidím tam jedinou věc kde by zákazník nebo oni měli někde tratit.

/asi jsem měl doplnit pokud už chcete reagovat zkuste se nad tím aspoň na zlomek sekundy zamyslet, jinak to neřešte a pokračujte dík ;)

//pro ty pomalejší, nechte si to projít hlavou přes noc, dík
    • Lukyz
      Mít něco jako multi boot - při spuštění PC vybrat OS Win / XO / PS4 je pěkná myšlenka, sice strašně naivní, ale pěkná *4*
    • Jack1947
      Nebo by to mohlol být třeba externí zařízení že? *1* Něco jako grafika nebo mechanika/zvukovka hehe. Jo, pobavils. Z nudy by mně tohlee tedy nenapadlo. *3*
    • kennyB
      Myslím, že kdyby se tak stalo, tak pro většinu dnešních pc hráčů počínaje LV a Lukassem by skutečně začala doba temna...
      • A mas k tomu nejaky rozumny argument, nebo to je detske prani zaujateho konzolisty? Ta myslenka totiz vubec nedava smysl. Nasich 60 fps na pc bude vzdycky lepsi jak 20 fps na konzoli, naprosto nezavisle na tom jaky hw pujde do pc dat... *15*
        • kennyB
          Chápu. Chceš být afrikáncem a já má být jako asiat...
    • Chim
      proč kupovat konsoli (v jakékoliv podobě) když mám pc?
      • U mě je důvod ten, že jak u minulé generace, tak i u této, to jsou právě konzole od MS či Sony, které mi nabízejí nejvíce her, které chci hrát a na vše ostatní mi stačí slabší PC (kromě Squadron 42 tu zatím není jediná hra, kterou chci hrát, která na konzolích není vydaná či oznámená a na současném PC ji nerozjedu).
    • Jako ze das pocitac do pocitace aby jsi mohl hrat na pocitaci zatimco hrajes na pocitaci?
      • Asi tak, proc bys do x64 pc pridaval kartu s x64 pc. To nedava smysl.
        1. bud pripojit konzoli k monitoru a je to.
        2. vetsi smysl by davalo kdyby MS uvolnil OS z xboxu, beztak je to derivat windowsu.
        Jenze tahle generace konzoli vznikla prave proto, aby prodali draze levny x64 lowend hw za co nejvyssi cenu.
        • Draken69CZ
          XD http://www.zive.cz/bleskovky/vime-kdy-prijde-windows-10-na-xbox-one/sc-4-a-179230/default.aspx
  • Vogon

Bloodborne: The Old Hunters

Gehrman je ještě větší pervert než jsem si myslel. Některé hlášky šílenců fakt nemají chybu. A opětovný respekt Fromsoftu, protože v trailerech neukázali vůbec nic z DLC.
  • LV462
    Nové AMD Crimson ovladače přidávají 5-10% výkonu.
    http://wccftech.com/amd-radeon-software-performance-analysis-is-this-the-crimson-tide/3/
  • Veskoslav

Win a Limited Edition Fallout Vault Dweller Merchandise Box

http://www.polygon.com/2015/11/24/9792048/fallout-4-giveaway
  • Na humblebundle.com je teď pěknej Codemasters bundle :)
    • Skoro to samý co bylo minule jenom místo Gridů 1 je Autospot
      • přitom bych tak chtěl DiRT RALLY :(
        • je tam i sleva asi 25%, teda tu jsem alespon už dostal
          • jo jo, je tam, díky za info!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit