-
Palec nahoru pro německý Gamestar, který se, světe div se, odvážil zrecenzovat Call of Duty: Black OPs III na PC už teď a upozornit spotřebitele na otřesné technické zpracování. Jinak situace po víkendu zůstává stejná, velké herní weby vesele PC verzi ignorují, protože proč by "klukům" házeli klacky pod nohy, však oni to nakonec zalepí tak, aby to na tu osmičku nebo devítku šlo zhodnotit.
-
-
No co jsem četl, tak kampaň dosáhla nové úrovně debility nemluvně, že prvky z Titanfall jsou tam jak pěst na oko a nefungují, fps dropy od 5 do 60. Jsem si říkal, že konzole na tom budou lépe, ale tam to taky slušně lítá nahoru a dolů. Takže odfláklý port, mizerná optimalizace, katastrofální kampaň a to, že hra má na Steamu hodnocení jaké má.
-
-
Kostlivci z poznámek
Ahoj,
poslední týden by se z hlediska novinek zdaleka nedal označit za suchý. V tom časovém presu se mi tu nahromadilo několik zpráv, které již nejsou úplně nejaktuálnější, ale bylo by mi líto je poslat do věčných lovišť klávesou delete - objeví se tedy v bleskovkách v průběhu zítřejšího dne, prokládané bleskovkami aktuálními *3* -
-
Děkujeme. Když už zde chybí recenze je fajn že alespon bleskar nespí *3*
-
-
Omluvenka od šéfa marketingu Bethesdy
https://twitter.com/DCDeacon/status/663430608090226688/photo/1 -
-
tohle by mi v práci asi neprošlo protože nehraju fallout *13*
-
To je ale bzunda!
-
-
Tak na vyhazov to postačí.
-
-
-
Overwatch gameplay trailer 2
https://www.youtube.com/watch?v=UEYp1RTvllM -
Příběh Mass Effect: Andromeda je moc lidský na to, abyste jím mohli projít za protagonistu nelidské rasy. (+ nové koncept arty)
To je rasismus a resismus je zločin. Zločin je pro cikány. -
Příběh Mass Effect: Andromeda je moc lidský na to, abyste jím mohli projít za protagonistu nelidské rasy. (+ nové koncept arty)
Dyk, rasizmus! *15* -
Fallout 4
Je zvláštní, že největší problém má papírově silnější PS4 než XOne. A podle videí a dvou recenzi (více nebudu číst, abych si nějak nekazil zážitek), tak dostanu to, co si představuji:) Zítra sice vyzvedávám, ale také jdu pro SC II a ta má přednost:) Tento rok je vážně brutální, co se týče her. Jeden z nejlepších za posledních X let. -
-
Vy se máte, že máte kšeft s hrama ve městě. Já se budu celou noční modlit, aby zase Česká Pošta neposlala můj Fallout 4 na okružní výlet po ČR a hra mi nedorazila místo v úterý v pátek. Jako se jí to povedlo u Halo 5.
Jestli se nic nepokaká, tak si vyzvednu po noční, vychrápu a začne se pařit :D
Brutální je tohle období - Halo 5, Fallout 4, Gears of War, za 'chvilku' Deus Ex následován Doomem. Do toho ještě zpětná kompatabilita a konečně Mass Effect na velké obrazovce, Shadow Complex.... Je to děs *1* -
-
proč si to nekoupíš digitalne
-
-
Mám rád krabičky, navíc kupuju na Xbox One a tam digitálka vyjde dráž než krabicovka s poštovným.
-
-
No na pc jsem levněji jak za 45 euro digitál neviděl.
-
-
Tak jestli dám 1050 Kč včetně Artbooku, soutracku a ještě nějakých legrací a 950 za digitál, tak raději vezmu tu krabičku, kde mám i lepší možnost ji vrátit či reklamovat. U nových her se podle mě digitál prostě neoplatí. Nevěřím, že rozdíl je jenom 50 Kč (protože krabičky jsem viděl za 999 Kč).
-
Na kinguinu byla ještě minulý týden předobjednávka asi za 35 Eur
-
nj, už dlouho jsem nekupoval hru hned po vydani tak jsem zapomel že vypalne gabenovi je 15€. I když existují kamenne obchody kde ti pošlou klíč predem a krabicovka ti muže dojít až pak
-
-
-
-
No docela výhoda občas žít ve větším městě. I když mě pošta zatím nezklamala. To spíše DHL a spol. No tento rok akorát Ježíšek na nové Star Wars, jinak až pak nový datadisk. Došly peníze určení na hry pro tento rok:) Nějak jsem si nespočítal, kolik kvalitních titulů vyjde. Navíc jsem si řekl, že kupovat nové hry pokaždé jak vyjdou, je nesmysl. Spíše čekám, co Doom přinese jako nějakou collectorku. Takový démon na poličku se hodí vždycky.
-
-
Já s ČP taky bez problémů, až do Halo 5. Hra se dostala do Prahy, ale tam to nějaký truhlík poslal místo na mojí adresu zpátky na adresu odesílatele. Pak do toho vlezl st. svátek, takže se to protáhlo.
Letos jsem to trochu přehnal, na příští rok je v plánu se krotit, Deus Ex, Doom, Re-Core, Mass Effect: Andromeda. A pak možná nějaké drobnosti pro zpětnou kompatabilitu. Hlavně Red Dead Redemption, Mass Effecty a Lost Odyssey. Ale tam není kam spěchat, asi si spíš počkám až jak co spadne do slev nebo bude free na Goldu. -
-
No já Doom, Deux Ex, Torment: Tides of Numenera a datadisk k Zaklínači. Jinak asi nic, co by mě teď napadlo nevychází.
-
-
-
-
Jn, je jich tolik že člověk neví/nemá co hrát dřív *7*
Co ti je co potom, beztak ty konzole jsou pro tebe jen poovl ... -
-
Já nerozuměla, co Vy šikat pán Mamlas.
-
-
ja tedy nevim, ale podle srovnavacich videi mi prislo, ze vetsi problemy ma XOne verze (propady na 2 FPS)
-
-
No tak to jsem asi narazil na jiné. Kromě Candylandu, kde mi připadalo PS4 nejméně "herzká" a Xko zase osekaná v detailech, jsem našel další dvě, kde srovnávali právě PS4 a Xbox. A máš pravdu, že propady občas byly u Xka brutální, ale přišlo mi, že PS4 je měla mnohem častěji. Až budu doma, tak to sem samozřejmě nahodím:)
-
-
-
Což je zklámání, všude se hraje za lidi... ale za nějakého toho emzáka by to hned mělo něco víc do sebe...Beztak budete hrát za nějakého toho potomka, následovníka šeprda ( i když vám nebudou přesně říkat že to má s ním společné). -
-
Tak na konzolich jede Falout 4 dvacet FPS ale presto hra dostava 8 az 9.
Ja vim recenze je subjektivni :-D subjektivni podle toho kdo vic zaplati, je to smesny.
Uplne trnu jak dopadne jedina hra ktera me jeste letos zajima Just Cause 3. Nadeji zustava zw dvojka byla optimalizovana perfektne, tak snad se to povede i ve trojce. -
-
Že současné konzole mají mizerný hw ví každý, zarážející spíš je, že to padá i u takto graficky přinejlepším průměrně, spíš podprůměrně vypadající hry.
-
-
Na druhé sezóně Life is Strange si prý už pomalu začíná pracovat.
Nazev pro pokracovani bude
Life is 2 Strange
*1* pobavilo :D