-
Fallout 4
Zas jedno se musí nechat, vypadá to stejně jak to prezentovali což v dnešní době nebývá úplně běžné, za mě velké + -
-
Ocenuji i příjemnou velikost 24gb Bethesda je vidět že ví co dělá. *3*
-
-
Jj, bude se ti to krast dobre.
-
-
Tenhle týden mi asi zrychlí net no, "ukradnu" to ještě se starým *3* Není kam spěchat, kámoš ze školy (ten co vyvíjel tu hru která prošla obměnou názvu na Multiversum, řekl že to koupí asi až v budnle *1* , protože to ted neřeší... :-D)
-
-
-
Jo no, na PC to vypada stejne spatne jak na konzolistu. To bezneho Frantu packovace potesi.
-
-
*7* Ten to neřeší ten hraje, tohle řeší jiní většinou ti kteří by to v lepší grafice stejně nespustili.
-
-
jetli bude pewdiepie točit letsplay možna na to kouknu se svoji mladou, jako film by to mohlo byt dobry (béčko)
-
-
a se kterou tvou mladou? levou nebo pravou?
-
-
Ta prava je vzdycky jenom jedna...
-
-
Těch levých je víc?
-
-
hlavni je, ze levou je to jako od ciziho :D
-
-
-
-
-
-
Recenze Fallout 4
Gamespot – 9
Polygon – 9.5
IGN – 9.5
PCGamesN – 8
PC Gamer – 88%
GamesRadar – 5/5
Videogamer – 9
Digital Spy – 5/5 -
-
To nikdo nečekal *15*
-
Recenze Skyrim
Gamespot - 9
IGN – 9.5
PC Gamer – 94%
GamesRadar – 5/5
Videogamer – 9
Digital Spy – 5/5 -
-
Bugthesda. Až příště někdo řekne že videoherní novináři se nepodplácí, vytáhneš na ně hodnocení posledních pár titulů od Bugthesdy. To je ta lepší varianta. Ta horší by byla, kdyby si opravdu mysleli že je to skvělá hra i po letech praxe a spoustě odehraných titulech. Radostný a osvícený bych poté podepsal studii negativního a degenerativního vlivu her na mozek..
-
-
byla by sranda vytahnout recenze falloutu 3, ty byl taky pekny odpad. I když nekdo tvrdí že recenze jsou čiste subjektivní vyplod daneho recenzenta a nemaji žadnou vypovídajici hodnotu a jsou pro tebe smerodatne jen recenze autora, ktery ma stejny vkus. taky nazor...
-
-
to jen na margo vypovídací hodnoty techto webu
-
-
Na to že je to zabugovaný a dropuje to ke 20 a průměr je tak 27, dobrý.. :D Po devítce už jen kvůli technickým problémům neměli vůbec šahat.
-
Paráda, už mám předběžně staženo a v mobilu už mám nainstalovanej pipboy. Tak ještě 7 (snad) hodin počkat *14*
-
-
tak vysoké hodnocení u áčkových her je důvod k ostražitosti *3*
-
-
-
Neviděl někdo v nějakém obchodě PS4 v bundlu s NHL 16? Kdybych se s tím balíčkem vešel do 9500, tak bych koupil, bundle FIFA 16 jsem našel, ale NHL nikde není *10*
-
-
Keep dreaming... napsal bych no ale pujš si starou konzoli... jenže tam by sis zahrál tak maximálně minulej díl. To je na tebe už moc velkej luxus.
Aukro nic? když tak to nhlko můžeš dokoupit pozdějc nebo bazarovka... -
-
A jaký keep dreaming prosim tě. Bundle s FIFOU 16 mají za 9400, tak ať udělají i bundle NHL
-
-
Chci jedině novou konzoli, nechci kupovat žádný ojetý zboží, bůh ví, kdo si vymrskal a pak na tom hrál.
-
-
-
Fallout 4: PS4/Xbox One vs Budget PC (Core i3 4130/GTX 750 Ti) Frame-Rate Test
Fallout 4: PS4/Xbox One vs Budget PC (Core i3 4130/GTX 750 Ti) Frame-Rate Test
https://www.youtube.com/watch?v=iipDWbd6HNg -
-
ty sekance v XOne verzi jsou vazne luxusni... *7*
-
-
Nejaka optimalizacia este prebehne. Uz aj kvoli modom na konzolach.
-
-
Takže na dvoujádru s lowendovou kartou to místy jede až o 50 procent líp jo? No to je teda.....
-
-
Škoda, že chybí údaj o jaké rozlišení jde na PC... Co když jde o 1024x768? :-D. Na 1920x1080 a více to možná bude chtít lepší grafárnu na HIGH či ULTRA detaily...
Každopádně ta hra má výhodu že jde o postapo, kde polovina baráků není, lidé nejsou, barvy nejsou - vše ideál pro lowned *1* -
Taky mi to přijde dost zvláštní, ale klasickej argument bývá, že pokud platforma nedosáhne na stabilních 60 FPS, tak to raději zamknou na 30 snímků i kdyby to při odemčení běhalo nakrásně 50 FPS. Tohle rozhodnutí mi přišlo vždycky zvláštní, ale F4 se tuším jako první chlubí modifikacema naskrz všechny platformy, takže jsem zvědavej, co z těch konzolí ve finále vymáčknou a hlavně, co všechno jim (ne)dovolí upravit.
-
-
Naopak na tom nic zvláštního není, ten výkon odpovídá, pokud upravíš vizuální kvalitu. ta i3 +750Ti odpovídá +- hw v konzoli, tady se to jen krásně ukazuje jak to vypadá, když se měří za stejných podmínek, není 1080p jako 1080p a konzolové detaily se často rovnají detailům low/medium z PC a to jsou tam ještě ořezány ty nejnáročnější věci, podívej se jak je odrbané třeba to stínování na konzoli, to je hrůza.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-fallout-4-performance-analysis -
-
Jenže víš jak, ze tří metrů ti to v té mazanici nepřijde, kdežto na PC vnímáš všechno jinak, protože tam máš čistý ostrý obraz kousek před očima, proto se tyhle videa taky musí brát hodně orientačně. Je něco jiného se dívat na TV (s určitým ppi a vzdáleností) a je něco jiného mít třeba monitor v ceně konzole, žejo.
-
-
To že někdo sedí od televize příliš daleko je chyba, ne vlastnost. Dělá to tak sice většina, ale pozorovací vzdálenosti by měly odpovídat úhlopříčce a rozlišení právě proto, aby člověk ony detaily rozpoznal.
-
-
-
-
-
-
-
Nechápu proč ultra není opravdové ultra pro silnější stroje, vždyť tu hru rozjede každá šunka, to ten engine víc neumí nebo nemůže umět?
-
-
Fallout.4-CODEX je venku...
*11* -
-
Uz davno
-
-
Fallout 5 - cover
http://i.imgur.com/gWEG6p3.png?1 *1* -
Fallout 4 Graphics, Performance & Tweaking Guide
http://www.geforce.com/whats-new/guides/fallout-4-graphics-performance-and-tweaking-guide -
Systémové požadavky PC verze Assassin's Creed Syndicate.
:D
Tak schválně jaká bude realita tentokrát. Je tam polovina "věcí", než v Unity, snížený dohled a vzali si půl roku na optimalizaci. -
-
já to sabotuju. I kdyby to byl technický zdar, tak mě nic nepřesvědčí, že se z té série nestalo druhé Call of Duty.
-