Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je sranda, o Zaklínačovi a Skyrimu se debatuje pořád, a kde jsou ty úžasné hry jako dark souls a bloodborn? Ty už měsíc po vydání nikoho nezajímají a zřejmě ani místní sonyboys, protože furt jen brečí nad Z3 a TES *1*
    • tak můžeme. The Edge zvolil Dark Souls nejlepší hrou historie. Spousty odborníku a vývojářů souhlasí, každý se snaží aspoň trochu napodobit Dark Souls.

Dark Souls obsahuje značné množství role-playingu. Tvůj původ ovlivňuje průchod hrou, můžeš role-playingovat za ty dobré, či za ty špatné - takzvaně přidávat se do covenantu. Role-playing v DS je snad nejhlubší ze současných moderních 3D RPG, máš absolutní svobodu, kam jít, v jedničce se můžeš vydat kamkoli a hrát to jakkoli, nic tě neomezuje.

Hra využívá hru vjem a čili využívá možnosti her maximálně, když hovoříme o hrách, hovoříme o Dark Souls, protože Dark Souls definuje pojem her.
      • Dark Souls funboy bajky

No odhliadnuc od toho, ze naozaj tam nemozes ist kamkolvek a nemas absolutnu slobodu, tak RPG naozaj nie je o tom , ze sa mozes vydat kamkolvek. Souls je player skill based akcna hra, RPG je o hrani role....ale tak asi bude zbytocne vysvetlovat rozdiel. RPG naozaj nie je o tom, ci sa rozhodnes vymydlit tych istych bossov rovnakym stylom v jednom covenante alebo v inom, alebo gankujes ine postavy v neperzistentnom svete.
    • Draken69CZ
      O některých hrách se debatuje jiné se hrají *3* Souls hry nejsou zcela pro každého a roky démonizování jejich obtížnosti taky moc hráčů nepřiláká.
    • Tak debatuj co ti brání *1* . Pak Bloodborne je jen na PS4 a PC bude rozšířenější. A Dark Souls je "jen" akční rubačka, obě hry se nemódují, tak co bys chtěl za dlouhé letité rozpravy o těch hrách? *1*
      • hry se samozřejmě modují, jsou to sice především grafické mody, ale na nexusu je modů dost. Rubačkou to můžeme nazvat jen za předpokladu, že rubačkou nazveme všechny akční RPG, čili Witchera 3 atd, ale i tak je to směšné, Dark Souls obsahuje značné množství role-playingu, rád si poslechnu, proč to není RPG.
        • Je to spíš takové emo rpg
  • Má zájem nějáký GoGař o klíč na System Shock 2? For Free
    • Draken69CZ
      Já bych to bral, ale hru jsem zkoušel rozehrát asi už 4x a pokaždé jsem to po 30 min vypnul a smazal.
      • Proto jsem sem nedával klíč rovnou, věděl jsem že tu slídíš ;-)

Kdyžtak mi napiš na qwer@tiscali.cz a pošlu ti ho.
        • Jack1947
          Kéž by to tak dělali všichni, pak se teprve ukáže kdo opravdu o hru stojí a kdo jen sbírá hry co beztak nehraje. *4*
  • Veskoslav

Diablo III PATCH 2.4.0 PTR PREVIEW

http://us.battle.net/d3/en/blog/19941044
  • Kozy

Mass Effect: Andromeda teaser

Jenom nějaký pindy a lodička na konci
    https://www.youtube.com/watch?v=g0Et481TNgE
  • MickeyMutant

Madness? No. This is Blizzcon!

8 z 10 článků o Blizzardu na hlavní stránce? Chápu, Blizzcon je jen jednou v roce, ale tím spíš byste si v redakci měli Adama po ty dva dny ohlídat. Blizzcon na obzoru - Homola pod zámek. Odstranit všechny klávesnice, tužky, pera z dosahu, zablokovat připojení a jednověté svodky strkat na lístku pod dveřma maximálně 2x denně jen jako prevenci proti sebepoškozování.

EDIT: teď už 9 z 10*4*
    • Veskoslav
      Podívej se proboha na ostatní média například PC Gamer atd. Všichni informují v takové míře. Chápu, že lidé jako ty, GGG a spol se z toho můžete s prominutím pos*at. Ale jestli sis nevšiml, tak je víkend a o víkendu se tady málokdy něco píše, takže je to naopak zpestření. A komentář haha nemá ani cenu rozebírat, ten jeho mindrák z něj přímo stříká. Kdyby nebyl Zaklínač, tak si najde jinou hovadinu, co bude omýlat stále dokola.
      • Proč je Zaklínač hovadina?

(já vím slabší joke)
      • MickeyMutant
        "Omýlat"? Fuj, Veskoslave! Teď už to naklikávání chápu. Zřejmě nějakej češtinář.
        • omylena neplati
    • Pořád lepší než něco o Witcherovi 3. To bylo dva roky v kuse PR o každém prd, takhle máš jeden víkend v roce. Kde je problém? Tak to nečti a čekám, že na mě zareaguješ kurzívou.
  • Kozy

Battlefront survey

http://www.swbfront.com/battlefront-news/reddits-star-wars-battlefront-be-survey-15000-responses-what-we-learned
  • BB

http://fextralife.com/bloodborne-the-old-hunters-an-interview-with-yasuhiro-kitao/
  • ringmancz

finanční úspěch Star Citizen

díky lidem, jako je tenhle borec, co si koupil lodě za 30 tisíc dolarů, jsou na 94 milionech

http://www.pcgamer.com/meet-a-fan-who-has-spent-30000-on-star-citizen-ships
    • Díky němu to ale neustále vylepšují a nemají nutnost to vydat. Prachů dost..
    • ucho
      za ty prachy si mohl koupit opravdovou vesmírnou loď. je to blázen.
      • Veskoslav
        Kde se prodávají vesmírné lodě za 30 táců? Že bych si jednu objednal....Jenom pitomá letenka do vesmíru stojí několik miliónů dollarů:) A pokud myslíš modely lodí atd. tak to je stejně na jedno použití, tak v čem je rozdíl. A pokud člověk vydělává nad sto táců ročně, tak nevidím problém utratit 30 za loď. Někdo koupí loď, jiný auto a jiný to prochlastá a profetuje.
        • Osviceny
          A u tebe platí možnost poslední ? A ne, i pokud by vydělával milion měsíčně, tak je nesmysl vyhodit tolik peněz za něco takového...
      • Paul_cz

Video: Sony vydala reklamu nazvanou "Báječný život PS4 hráče".

Z toho rozhovoru na mě jako blázen nepůsobí. Spíš jako schopnej člověk co si umí hodně vydělat, má prakticky všechno co chce, a jako milovník vesmíru a Wing Commandera se rozhodl razantně podpořit vývoj nejambicióznější vesmírné hry od tvůrce jeho oblíbené série.
    • Drží ho okolo ramen a přitom sí říká "bože ty jsi kr3tén"
  • Tak Call of Duty: Black Ops III jsou na PC těžkej průšvih. Další nedodělaná hra nabízená za plnou cenu. A teď otázka za sto bodů: Spočítají jim to herní recenzenti, aby vydavatelé dostali negativní zpětnou vazbu a příště lépe optimalizovali, nebo budou přizdis-- pokorně čekat, až to "kluci" spraví a teprve potom budou recenzovat?

Ta byla řečnická.
    • Jack1947
      Ne-e.

Protože jsou tady fanoušci COD. Pod 7 se nepůjde. Optimilizace se tohlední ale to jen aby se neřeklo.
    • Já to začal stahovat, ale nakonec jsem to stopnul, tahání 50gb mi nestojí za to, abych zjistil, že to je nefunkční blbost. Spíš mě udivuje v čem je problém, to jsou vážně tak neschopní, vždyť to musí ti vývojáři vidět, že to je rozbité a nejede to, ne ?
      • Myslel jsem, že LV426 hry zásadně kupuje, aby podpořil upadající herní scénu a vývojáři se mohli soustředit na maximálním využití dnešní technologie, ale asi jsem si jen spletl dalšího anonyma...
        • Vyvojari maji plny ruce prace aby jejich skvosty jely aspon na 20 fps na konzolich s shitovym hw.
    • Proč by měli brát ohled na PC verzi, když se primárně recenzuje PS4 verze? Jinak jak to jde s osvětou pro důchodce? Máš nějaký progres?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit