-
Konzolová verze Homefront: The Revolution nabídne rozlišení 1080p při 30FPS, PC verze nebude počet snímků limitovat.
Bylo by vhodné psát celé rozlišení, u PC 1080p je jasné, tam je to plné fullhd čili 1920x1080p, ale u konzolí často lžou viz naposled Uncharted 4, kdy z nich vypadlo, že to poběží nějakých 1344x1080p, ale netšítí se to nazvat fullhd. -
-
Uklidní se LV. Uncharted jako 95% her na PS4 pojede 1920x1080. Jen mp bude při nižším rozlišení...
-
-
Aha, tak to jsem nevěděl.
-
-
Nevíš a házíš špínu, na PC jede 1/3 lidi na rozlišení horší než tebou zmiňovaných 1344x1080p
-
-
-
-
-
Humble Montly Bundle
Tak se z toho stal "nečekaně" pěkný fail :) Jejich slogan, že v tom budou hry, které nebyly nikdy v jiném bundlu padl hned první měsíc :D Když jako hlavní hru dali Saint Row IV, kterou sami v bundlu měli :D
https://www.youtube.com/watch?v=TH89-pVDvG0 -
-
no nenaděláš nic. dnes dávat 12 dolarů za zajíce v pytli v podobě starších her je velmi nevýhorné. to už je lepší si pořídit za 10 dolarů konkrétní poměrně novou věc, kterou člověk opravdu chce.
-
-
Cíl Faloutu 4?
Co vlastně bude cílem Faloutu 4 v otevřeném světě? Najít někoho? Najít něco? Vymlátit na závěr nějakého hlavního padoucha? Nebo jen tak bloumat dokud to bude bavit? Či co? -
-
Hlavně o prozkoumávání a levelování. Taky si můžeš stavit osady, opevňovat a bránit je. Hlavní příběh byl vždycky meh, ale plnění vedlejších questů je sranda. I když mě za to umínuskujete k smrti *1* i Bethesdí vedlejší questy jsou lepší než v Zaklínači 3. To ostatně přiznal CDPR, když v rozhovoru přiznali, že si na konci loňského roku uvědomili, že mají obří svět, ale prázdný a tak dodělávali vedlejší questy narychlo. Mě Zaklínač 3 prostě nebaví a to jsem přitom první 2 dohrál několikrát. Letos ty recenzenty nechápu. MGSV taky dostává 9ky a 10ky jako Z3 a přitom je to repetitivní. 5 typů misí a od každé 20, aby se neřeklo. Příběh otevřený.
-
Cíl Falloutu 4 je stejnej jako u F3 a TES her - bavit se a dělat si ve hře na co máš chuť. Na silnou příběhovou kampaň se spoustou možností postupu jsou tu jiné hry.
-
-
Konzolová verze Homefront: The Revolution nabídne rozlišení 1080p při 30FPS, PC verze nebude počet snímků limitovat.
Ohraná písnička, myslíte, že PS6 už zvládne aspoň 40 fps? -
-
Vadí to na konzoli (pár metrů od televize, s ovladačem) stejně jako na PC? Myslím ten rozdíl 30/60 FPS.
-
-
Když je to stabilní tak samozřejmě ne. Já si i takový Last of Us přepnul do 30, hrálo se mi to líp.
-
-
-
GTA Online hraje 8 milionů aktivních uživatelů týdně.
A z toho je tak 5 milionů hackerů -
-
To pridej, nedavno jsem to spustil po par mesicich a hned po spawnu me zasypaly UFA a take priletlo par pytlu s prachama *1* *1*
-
-
To mně mrzí že to evidentně moc Rockstar nezajímá? *7* čekal bych trochu více nadšení do anihilace hackerů a ono asi prdlajdum.
-
-
Když si nacheatuješ prachy s pomocí CheatEngine, tak ti dají pár týdenni ban. Ano, vím to jistě *1* Ale u těch ostatních na to asi kašlou a nebo už to vzdali úplně.
-
-
Když bych to hrál převážně na Heist... tak mi nějací hackeři až tolik nehrozí ne?
-
-
-
-
-
Starcraft II "Ghost"
Že by se po letech konečně člověk dočkal?:)
http://www.polygon.com/2015/11/6/9658790/starcraft-2-dlc-nova-covert-ops -
COD - budou zmeny?
Sice tuhle seriii moc nemusim - posledni dil byl dobra komedie, ale ze by se konecne neco delo? Svet se obraci -
-
Poseidon
Z předešlého komentu vymyzely údaje čísla průměrů od hráčů z metacritc, tak tu dávám ještě jeden. S GAMES.cz končím, klidně mi dejte perma IP ban, stejně tenhle web letí k Marsu.
K čemu zaplacené recenze časopisů, webů? Stačí mrknout na metacritic a hodnocení hráčů - PS3, X360 hnusná grafika bez singlu - 1.1 bodů (včera i 0.7bodu)! 2.5 bodu u PC hráčů, jež si stěžují na špatnou hratelnost a nedodělanost technického stavu - recenze na Steamu jsou tomu důkazem. PS4 a X1 hráči hodnotí hru podprůměrně. Zázračně byly hodnocení promazány.
V době internetu a rychlých zpráv od všech vůbec nechápu, proč se vědomě, či nevědomě snaží firmy, novináři, reklamní společnosti atd. - manipulovat se svými zákazníky, když jsou informace dostupné během chvilky.
Jsem zvědavej jak to tu dlouho vydrží - na jiném webu doznal můj koment pěkný cenzury :D. Nejsem hráč COD, ale letos je doba temna AAA her!!! Mad Max nic moc, problémy s Batmanem na PC, NFS nic moc, FM6 nedodělaná, COD průser, Assassin downgrade, Heroes 7 nedodělané, Destiny DLC, Tony Hawk, Mortal Kombat - nedodělaný na PC a X1, F1 2015 vlažně přijaté. Kdo je další na řadě? Fallout 4? Zbyly jen Zaklínač a Metal Geary, ale ani tyto dvě hry se nevyhly skandály - bugy u Zaklínače, Metal s Onlinem, vystřiženou kapitolou atd.
Jsem zvědavej, jestli tenhle koment tu zůstane celej, nebo bude smazán, jako na jiném webu. -
-
Letos mě oslovil jen Dying Light (překvapivě) a GTA Online, než se roztrhl pytel s cheatery. Ten zbytek nic moc. Velké naděje vkládám do Falloutu 4 a pokud ani to nebude stát za to, tak se na nové hry vykašlu úplně (Humble Bundly to jistí). Ani průměrné hodnocení přes 90% na metacritic mi nezaručuje, že hra je dobrá.
-
Naopak, letos vychází samý dobrý AAA hry. Snad až na toho Tonyho. (btw v MGS pravděpodobně žádná kapitola vytřižená není) A zrovna řešit metacritic u COD kdy mu dá spousta hovádek 0 jenom z toho důvodu že to je COD, nevim, nevim. Já jsem naopak nadšenej a nejsem sám.
-
Se zakazniky se manipuluje, protoze to proste funguje. Ne kazdy ma cas nebo schopnosti ci dokonce znalosti si hledat informace jinde a nebo neco overovat.
Jinak ty AAA hry jsou takhle uz leta, to neni zadna novika. Vsechno je naprosto stejne, je to mix vice zanru, aby se zavdecilo vsem, kde ani jeden vzasade neni dobre zpracovan.
-
-
-
KCD
...alpha Kingdom Come: Deliverance 0.5 ke stažení...hezkou zábavu . :) -
steam
Men of War: Assault Squad GOTY
https://humblebundle.com/gift?key=vmtewRZtZaWB7tXF
Abyss Odyssey
https://humblebundle.com/gift?key=6dwC4tFxBZZsTsdf
https://humblebundle.com/gift?key=GsMFcEqrkvmUX4TP -
-
Vánoce jsou tady Vánoce jsou tady *15*
-
-
Zrovna jsem tu chtel hodit skoro cely bundle jako gift, ale jak koukam, tak to radsi dam nekde jinde *1*
-
-
presne z toho duvodu jsem kdysi zalozil skupinu na steamgift, bohuzel to fungovalo asi jen pul roku
-
Klidně to nahoď nechám to ležet, čestný hráčský *3*
-
-
-
-
Call of Duty: Black Ops III
Super, pozvu na to svoji mladou a budeme na to koukat v televizi pres Youtube (máme doma smart TV*5* ). Je to v podstatě jako jít do kina na biák.