-
Naughty Dog: Snížením rozlišení z 1080p na 900p jsme pro Uncharted 4 získali 20% nárůst FPS, které v multiplayeru považujeme za prioritu.
Ehm, takže 36fps? :D Hodně lidí neví, že jejich 1080p je ve skutečnosti 1344x1080p ! Stejně tak jako třeba Halo 5 (1080p 60fps) v určitých částech hry mění rozlišení na nižší viz třeba zde http://arstechnica.com/gaming/2015/10/how-dynamic-resolution-scaling-keeps-halo-5-running-so-smoothly/ (až na nějakých 1152x810p) , těch článků je na netu plno, jen u nás se o tom nějak moc nepíše.
Ten hw na ty papírová čísla co pouští do světa nemá to je logické a casualovy s konzolí je to asi jedno, ten to na tu dálku v té mazanici až tak nepozná nebo mu spíš nezbývá, než to akceptovat, protože nic s tím neudělá, bohužel. -
-
A proč tě to trápí?
-
-
Začíná se pracovat na celovečerním filmu Zaklínač!
V noci byla vypuštěna zpráva, že převedení Zaklínače na filmová plátna je v preprodukční fázi.
O režii se má postarat Tomasz Baginski (intra k Z1 a Z2), o scénář Thania St. John (Grimm, Buffy the Vampire Slayer ) a pokud jsem to správně pochopil tak produkce se ujmou Platige Image spolčeně s Sean Daniel Company, kteří měli na starosti např. filmy ze série Mumie. Obsazení zatím oznámeno nebylo a premiéra je plánovaná na rok 2017. -
-
Pro konzolisty to už bude druhý film, ten první si užívali ve 30 fps *5*
-
:D ked to bude take kvalitne ako serial, tak to budem pouzivat namiesto prehanadla
-
-
Naughty Dog: Snížením rozlišení z 1080p na 900p jsme pro Uncharted 4 získali 20% nárůst FPS, které v multiplayeru považujeme za prioritu.
Přeloženo z reklamštiny: V singlu nám to jede na 30 FPS s občasným propadem, ale to si u rychlejšího MP nemůžeme dovolit, tak jsme zkrouhli rozlišení. -
-
bullshit, nech to spravia dynamicky - 1080 pre SP, 900 pre MP -
-
Ehm dyk tak to je
-
-
-
Age Of Decadence
Pokud chcete zažít pravý řím a vyždímat z atmosféry maximum, tak si při hraní určitě pustte skvělou "římskou" skupinu Quo Vadis . Je to TOP https://www.youtube.com/watch?v=94ipkWKXOL0. Jinak si tu hru už neumím představit -
-
A při hraní Pharaona smozřejmě jedině toto https://www.youtube.com/watch?v=99KHIkENKBM . Jinak je hra poloviční
-
-
A když rozjedeš Age of Empires nebo CIvku za sumery nebo mezopotámce, tak jedině tohle :D
https://youtu.be/_LIC9vZsD5A
-
-
-
Kdy tu bude recenze na Tales from Broderalds? Na tu hipster lesbickou hru, byla recenze za týden a vyšla ve stejnej den, tak se chci zeptat, kdy bude recenze na hru, která si na nic nehraje.
-
-
Recenze se píše na kařdou epizodu zvlášť, hledej.
-
-
Konami se již připravuje na vývoj nového dílu herní série Metal Gear Solid.
Hmmm Phantom Pain byl zlomový ... Už jej do JRC zanesl i největší fanda Metal Gear vesmíru v mém okolí se slovy : Tak bych si teď potřeboval spravit náladu Snake Eaterem ... Holt Open World ;/ -
Pro Jakuba ohledne Project Cars:
Jo mas pravdu PC vyslo driv nez melo a hromadu veci a bugu museli vyresit updatama.
Nicmene hra vysla krasne optimalizovana a v singlu nemela jedine problem (kupoval sem 3 dny po vydani) problem byl v multaku a to hlavne v boxech, ten vyresili asi za 14 dni. Hre chybelo par veci a trate nebyli uplne dodelany, ted priidali hromadu novech objektu na vsech tratich a vypada to skvele.
Hru sem si koupil proto ze se me to zkratka vyplati, ted pres dveste hodin a bavi me vic a vic.
Nejvetsi update ketre vysel mel dva GB a hru nerozbil, to jenom srovnani se Zaklinacem a slavnym 15 gigovym rozbijecim patchem. -
-
Tobě ten Zaklínač prostě nedá spát. Normálně hraju datáč a vůbec to enní zabugované tak co tu furt meleš proboha.
-
-
-
Lol ta reklama na F4 - Od autorů hry Skyrim. Tak toto už je vrchol casuálnosti. Lidi co tohle neví takovou hru nemaj co hrát.
-
-
Takže abych mohl dle "odborníka hahahehebothfags" hrát nějakou hru, musím vědět zrovna takovohle nepodstatnou informaci? *7*
-
Ať ti nerupne cévka casuale *15*
-
Mne ve spojitosti s Fallout 4 zajímá jedinné ... Budou tam už konečně funkční vozidla ? (If not - then fuck off Bethesda ):((((
-
-
Jako vozidlo se nyní považuje Power Armor který již není normální zbrojí.
-
-
Vozidla do falloutu vždy patřila , to Bethesda není schopna technicky zajistit odpovídající stránku enginu ... po léta :(
:/ Málo , já si chci skládat výbavu do kufru svého auta ...... a hlavně simulátor chodce/poutníka mne už potřetí vážně bude rvát bránici :((((((
Ale co jsem to našel vedle ?
"Jde o společnou reklamu, kterou jen tak někdo nečekal, ale opravdu se děje. Hráči Forza 6 již dnes mohou mít ve svém repertoáru 1956 Ford F100 z nadcházejícího Fallout 4.
V roce 2016 pak hráči do Fallout 4 na Xbox One zase získají Chryslus Rocket 69, fiktivní automobil z falloutího vesmíru. "
Tak a jestli teď bude nakonec Fallout 4 zase tak statický jako pokaždé od přerodu do 3D , tak vážně nepůjdu do obchodu a nekoupím !!!! (Počkám na GOTY a slevy na steamu ;) ) -
-
Fallout se to jmenuje jenom aby se to prodavalo, s puvodnima Falloutama to nema nic spolecny, stejne jak D3 a dalsi herni pecky.
-
-
-
-
-
Tribes universe
Tak co , už jste rozjeli Earthsiege či Earthsiege 2 ? Chytá se DOSbox a máte někdo konfiguraci ?
A má Tribes Vengeance aktivní multiplayer - tj jsou stále aktivní nějaké servery u téhle Boží hry ?
Ascend mne teď už vůbec nezajímá ;) -
-
tak vengeance mi vubec nejde nainstalovat hazi to chybu archivu a navic tam neni cd key.
-
-
Sam Lake potvrdil, že by příští rok mělo dojít k oznámení Alan Wake 2.
To je skvělá zpráva! *14*