Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Mass Effect Andromeda nenarazíte na žádnou ze známých postav dosavadní trilogie a hra poběží na novém grafickém engine.

Nevěřím jim ani slovo. Spousta fanoušků jim ME3 zbaštila i s navijákem. Ty ohlasy fandů na špatné ukončení třetího dílu jsou přesně tím, čeho chtěl Bioware docílit *1* vždyť to má úplně geniální ne/konec, teorie indoktrinace se v podstatě potvrdila. Sheppard žije (v ideálním konci - znič reapery a máš hodně EMP). Proto si myslím, že v ME4 se znovu setkáme se Sheppardem a s dalšími postavami.
    • Máš to trochu pomotané. Již chvili po konci ME3 jasně řekli, že nové ME nebude pokračovat Shepardovu linku. A teď se to jen potvrdilo. Jesli si myslíš, že celou dobu záměrně lžou, tak je asi na čase si nasadit čepičku z hliníkové fólie a zařadit se po boku podobně postížených jedinců. *3*
      • prostě táhni omg

Ehm, napsal jsem snad někde, že bude ME4 pokračováním příběhu Shepperda? Vím, že vy postižení to máte v životě trochu těžší, tak odpovím za tebe. Ne nepsal. Navrhoval bych, aby ti zkrátili řetěz a vůbec tě nepouštěli k pc, potom to tak dopadá...
        • Řetěz mi zkracovali už několikrát, ale děkuji za tvou péči. Skoro si mě dojal k slzám. *3* K internetu se ale připojuji přes astrální sféru za použití té mozkové části, kterou zdraví jedinci nedokáží použit. Takže tě asi nepotěším. *3*
          Jinak si sice nenapsal, že bude pokračováním jeho linky, ale v podstatě si řekl, že nový díl bude navazovat na události trojky a že potkáme staré postavy včetně Sheparda i když tvurci tvrdí opak. Aneb EA jsou proradní lháři a chtějí ovládnout svět. Nemluvě o tom, že to celé zakládáš na nepotvrzené teorii o indoktrinaci, kterou si vymysleli ti, kteří nedokázali unést fakt, že konec ME3 je se tak uplně nepovedl.
          Jo a pozdravuje tě můj oštřovatel a že se na tebe už těší. *3*
  • Hardline - odpad loňského roku

No já teda odehrál tak hodinu (takže jsem ve třetině hry?) a přemýšlím jestli to rovnou smazat nebo to ještě zkusit. FOV 70 :D (to si někdo dělá srandu ne? Celou hru chodit tunelem až se z toho motá hlava), celý ten pohyb je hrozný, shootplay taky o ničem, tohle nemá se svižnou střílečkou nic společnýho, tohle je vážně konzolová blbost primárně dělaná na gamepad (doomovka :D) - jinak si to nedokážu vysvětlit, pak už je jen vyswvětlení, že VG jsou neschopní nebo jim EA diktovala co mají dělat (tihle, že dělali vynikající Dead Space 1-3 ?? vtip roku), kde se vám neustále cpe do popředí Cčkový příběh a žvásty místo samotného hraní. Nebudu psát, že je to zklamání, protože jsem od toho nic nečekal, ale čekal jsem aspoň trochu slušnou hru, ale Hardline je odpad (myslím to naprosto vážně) a příčí se mi to nazývat Battlefield, ten poslední nebyl nic extra, ale aspoň se to dalo normálně hrát.
    Zlatý BF3 ... tam byl single super.

1/10 a za tohle bych nedal ani 3 kila, vlastně ani 30 korun a zpětně lituju, že jsem vůbec stahoval těch 50gb, zcela upřímně za tohle dát litr (nedejbože 1500 na konzoli), tak se biju do hlavy ještě dnes po roce.
    • Jack1947
      TY si taky odpad... jasně nic světoborného ale na večerní zábavu super, + tam bylo nějaké oživení( grappling hook, zipline) a docela dlouhá herní doba ... takové jako ty nebaví nic ana všechno jen nadávají. "Ty bratránkovu nicku, kolega z práce ti hackl účet a jiné velice pravdivé a očividné lži!"
    • oktavius66

Battlefield: Hardline

Je pravda, že Hardline není opravdu nic extra, ale své světlé chvilky to má. Jen to není Battlefield, to je asi každému jasné. Stealth postup opravdu mění styl hraní a proto to lidi, tak neskutečně sere, že to není tvrdá akce jak jsme u Battlefieldu zvyklí. To ovšem neznamená, že hra je odpad. Ta hra by se měla správně jmenovat pouze Hardline, nebo nějak jinak. Ale marketing je marketing a značka prodává. To byl jenom tah na prachy dát před Hardline název BATTLEFIELD. Ovšem pokud bych měl hodnotit hru celkově, tak zase nejsem tak zklamán jako u jiných očekávaných her. Věděl jsem do čeho jdu a dostal jsem solidní záležitost na jedno dohrání. Jsem zhruba ani ne v půlce a celkem se bavím. Má to krásné prostředí (hlavně Everglades), spousty zbraní a jejich úprav a můžete si to projet jak je libo. Já se rozhodl jít cestou správného poldy a tak zatýkám vše co se hýbe. Ovšem bych to nedělal, kdybych nebyl hráč, co touží mít všechno odemčené. Kvalitu této hry kazí dle mého hlavně AI nepřátel. To je opravdu kámen úrazu, který bije do očí, ale vývojáři to alespoň vykompenzovali slušnou nejtěžší obtížností. To opravdu stačí 3-4 kulky a je po vás, a že je to někdy opravdu rychlé. Příběh zatím nemohu hodnotit, ale je to čisté Béčko, které vůbec nepřekvapí, ale ani neurazí. Zatím jsem nedohrál, ale jsem zatím spokojen. Za mě bych to viděl na takových 7/10. Koupil jsem si každý Battlefield, sice ne za plnou cenu, ale chci vývojáře podpořit. Bohužel u Hardlinu jsem tentokrát šáhnul po Warez verzi, protože jsem si nebyl zcela jist kvalitou. Ale zjistil jsem, že do toho opět půjdu, ale až ve slevě, za pěkné 400 Kč za pár let.
    • ja to delam tak že hry zkouším pres Youtube - ušetríš tak místo na disku a čas na stahovani. delej to taky tak. Pokud se ti hra líbí - stahni. Pak mužeš podporit vyvojare až to bude ve sleve na gog, nebo až to daji zadarmo. Treba BF 3 davali zcela zadara, tak jsem to stahnul a tim podporil vyvojare i když jsem to vlastne ješte nehral protože BF je stejne blbost jak vrata
  • Johnny

V Mass Effect Andromeda nenarazíte na žádnou ze známých postav dosavadní trilogie a hra poběží na novém grafickém engine.

Proč se to jmenuje mass effect? aha ždímání prachu ze serie :-X Ale nechápejte mě špatně rád bych aby to bylo dobrý ;)
    • Jack1947
      Právě se mi zbořil SVĚT *7*
    • Pořád tam určitě budou věci které k tomu universu patří, jako například rasy
    • Vojta_Ilavsky
      Ber to tak že univerzium ME je kvalitní, byla by škoda to jen tak zadupat.
      • Tak je lepsi nechat EA zdupat dalsi dil *1*
        • Vojta_Ilavsky
          Jo, na to bych úplně zapomněl
    • Inquisitor
      To víš, že se to bude líp prodávat než neznámá nová značka. Navíc je to ze stejnýho vesmíru, tak proč ne.
  • x_ander

V Mass Effect Andromeda nenarazíte na žádnou ze známých postav dosavadní trilogie a hra poběží na novém grafickém engine.

No engine je jasný, ale žádná známá postava je docela zklamání. Od začátku bylo jasné, že nejde o pokračování jako takové, ale sem tam nějaké pomrknutí, že jde o stejné univerzum, a to nejlíp právě skrz pár známých postav, jsem očekával.
    • budu spomenuti, ale nestretnes ich osobne
      uz sa citis lepsie?
      *13* *13*
  • Lukyz

To není zrovna překvapení, vždyť EA samo hlásalo, že všechny jejich hry poběží na FrostBite 3...
  • Peter Moore (EA): Star Wars Battlefront nenabídne singleplayer, jelikož ho lidé (v těchto typech her) téměř nehrají.

Ach jo kéž by to byl fail. Aby si uvědomii, že chceme KOTOR, teda né od EA.
    • tak od Bioware by nemusel být špatnej, ale asi bych ho chtěl radši od Obisidiánu
  • mobilní "hraní"

Nevypovídá vůbec o ničem, protože to nemá s klasickým hraním nic společnýho. Šmatlání po pidiobrazovečce ve "hře" jednodušší než matika v první třídě základní školy, je v 99,99 procentech pro naprosté super casualy, kteří o nějakém Falloutu nikdy neslyšeli.
    • A Země je kulatá!
      • Chim
        Není.
  • kostejnesmrtelny

Mobilní hra Fallout Shelter získává od hráčů na Google Play vysoká hodnocení, průměrná známka je 4,8 z 5. 

Což nevypovídá zhola o ničem je pro mě málo relevantní reference; živě si pamatuju, kdy podobný hodnocení měl Dungeon Keeper, asi nejdojebanější "F2P" všech dob *11*

EDIT: Zeratul má samozřejmě pravdu, blbá formulace z mý strany.
    • Vogon
      Pokud si dobře pamatuji, tak "Dungeon Keeper" měl vysoké hodnocení, jelikož po chvilce hraní vyskočilo okna typu "dej nám 5 hvězdiček a dostaneš X placené měny". Každopádně Fallout Shelter zezačátku zabaví, ale po chvíli začne nudit, takže pokud by šla vidět průměrná doba hraní, tak by byla za rok podobná té co to bude mít za týden.
    • Overwatch
      Může to vypovídat třeba o tom, že mainstreamu se to líbí... Dungeon Keeper má na Google Play hodnocení 4/5, ta pozitivní výrazně převažují. Jasně, pro nás je to čiré peklo a znásilnění naší oblíbené hry, ale třeba mladším hráčům nebo "maminám" je to jedno, DK1 a 2 neznají a prostě je to pro ně úplně v pohodě. I takoví lidé existují, ale na herní weby nechodí :)
      • nekromant33
        Vypovídá to o tom, že tihle mladší hráči a maminy to hrajou 20 minut, kdy ještě (bavíme-li se o EA f2p mobilních hrách) neví, že se bez placení moc nepohnou nebo budou muset čekat dny než se něco postaví, a kdy taky zhruba po těch 20ti minutách vyskočí okno: Bavíte se? Ohodnoťte naší hru.
        • Overwatch
          Jasně, to je taky možné. Jen jsem chtěl ale naznačit, že to, co je pro nás odpad, může být pro někoho jiného přijatelná zábava, protože prostě neřeší předchozí díly, nebo mu nevadí hrát hru po kouskách, nebo prostě má spoustu peněz...
          • MickeyMutant
            Je dobré si v téhle souvislosti připomenout, že mobilní Dungeon Keeper majiteli neumožňoval jiná hodnocení než 5 hvězd. Respektive umožňoval, ale nutil hráče lhát v připouštěcí otázce, zda hodlá přidělit plný počet.

http://www.gamesindustry.biz/articles/2014-02-10-ea-filtering-out-less-than-5-star-reviews-of-dungeon-keeper-on-android

Dungeon Keeper sure has a high rating on the Google Play Store for a game loathed by many. Its 4.5 star average of over 84K user reviews suggests that people are really liking EA's microtransaction-heavy affair. Only there's one thing this rating system isn't telling you: customers are only given the option to rate the game if they say they'll give it five stars.

See, on Android you're given the option to rate the Dungeon Keeper after a certain period of play. Only instead of tapping the appropriate number of stars you think it deserves, you're asked if you think it should receive "1-4 stars" or "5 stars". As reported by PocketGamer, selecting the latter option takes you to the game's Google Play Store where you can rate it, while the former option simply takes you to a new "feedback" prompt asking "What would it take to make Dungeon Keeper a 5-star game?" Your options: "email us" or "not now."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit