-
Satellite Reign launch trailer
https://www.youtube.com/watch?v=6HsNWPTjA1s -
New Game+ pro Xbox One verzi The Witcher 3 je již dostupný ke stažení, majitelé PC a PS4 verze si musí počkat do zítřka.
Vždyť jsem ho měl včera na PC už v 17:00 k dispozici... *3* -
Arxan Technologies: V minulém roce se upirátili hry za 74 miliard dolarů.
Ach ten češtin. Korektora tam nemáte? -
-
Asi dostal lepru.
-
-
Lukáši nenech se vyprovokovat, každý normálně uvažující jedinec ví, že nějaká arkádová 30fps závodní konina jako Driveclub se nedá s hrou jako je pCARS srovnávat. Tady ten člověk zasvětil život nesmyslnému trolení na tomto serveru a kdo ví kde ještě. Patch je super.
-
-
LV000 nesrovnávam hratelnost. Jelikož jedna hra je arkáda a druhá hra je simulátor. Srovnávám grafiku a déšt, takže mi opravdu jen tak čelist nespadne. S tím, že v PC je problém si vybrat auto, je prostě fakt, působí jako veeeeeeeeeeelice chudý příbuzný vůči Forze či GT... Tady jsou konzolovky vesmírné roky vepředu, smiř se s tím.
-
Býval bych upozornil, kdo že tu má s odpovědmi mimo vlákno největší problémy, ale snad to ani radši neudělám, to je jako nosit dříví do lesa. :-)
Jinak hry to samozřejmě srovnatelné nejsou, to máš pravdu. Kdybych nehrál GT6, tak určitě pCars zkusím. -
-
-
Patch Project Cars 3.0
Wow skvely patch pro Project Cars pridava hromadu novinek a veci po kterech hraci volali. Nicmene nejvetsi pecka sou vylepseny efekty deste, z toho spadne celist, nadhera a i moznosti replaye sou konecne uzasny. Tleskam *5* -
-
Dekujeme za oceneni, jako na pad celisti ten dest neni, ale proste je dost lepsi, nez byl. Hlavne se ale porad posunuje kupredu nastaveni gum (prihreju si polivcicku .... https://www.youtube.com/watch?v=zDnGARfhKAc) a cela hra/sim jako takovy. Zlepsila se prehlednost server listu, opravily se mrte bugu (samozrejme se nevyhnutelne objevily dalsi), pribyl spectator mode .... je toho moc ... doporucuju zacit navstevovat oficialni forum, pokud vladnes anglictinou aspon trochu.
-
-
Já jsem teda úplně z obliga, protože tyhle typy závodů mě neberou, ale celkem mě fascinuje, že kdykoli někde někdo začne debatu Driveclub vs. Project Cars tak se neřeší tratě, jízdní model nebo počet aut, ale vždycky jde na přetřes akorát ten zropadenej déšť *1*
Jinak tady je srovnání deště ve verzích 2.5 a 3.0 *4* -
-
Ja to nesrovnavam a pokud hry nejak srovnat pak jedine pres ten dest.
Xmaeve: Vcera zapnu po tydnu Steam a vidim patch 2.1GB, tak sem hned forum navstivil abych se dozvedel vic a tech zmen je tuna :-) Jako jo, tenhe update me udelal radost. -
Me fascinuje, ze nekdo vubec resi srovnani Driveclub a pCARS ... ale tak co uz, oboje jsou holt auta *3*
-
-
-
Už jsem hrál DriveClub, takže mi čelist tak snado nespadne, problém Project Cars jsou prostě auta. Tak málo aut u zavodní hry je smrtící. Bohužel je to jenom budget, je třeba dále čekat na Gran Turismo 7...
-
-
No myslim ze Driveclub ma konkurenci co se tyka grafiky deste. Jinak je to tvuj nazor nehodlam se hadat. Zachvilku pridam video. Jeste doplnim ze patch am 2.1 GB.
-
-
-
Hádám že jako vždy počítali: Každá upirátěná kopie = ušlí zisk. Třeba to že 95% pirátů by si tu hru nikdy nekoupilo i kdyby ji neukradli jim asi nedochází. -
-
Hry se upirátili, češtiny umřeli.
-
Ten clanek je samozrejme totalni clickbait vydany prekvapive spolecnosti co dela cyberbezpecnost, ale zaujal me comment pod tim clankem
https://opengamingalliance.org/press/details/core-gamers-are-expected-to-drive-record-growth-for-pc-games -
-
Zaujal tě jen jeden koment? těch komentů tam je fůra... zajmavejch.
Hlavně Kelly Maxwell taková trochu vylepšená verze TheGGG... (MOBASHIT lol lolol... )
-
-
to je jak s filmy, kolikrat si to lidi natahaj a pak to ani nepusti, kdyz prijde neco lepsiho
-
Tohle už je stará písnička. Přesto si myslím, že v té větě se nepíše o ušlém zisku. Ale čistě fakt za kolik babek se stáhli hry. To je celé *3*
-
-
Ready at Dawn’s The Order 1886 Engine Targeted PC/PS4, Check It Out Running At 60 FPS On PC
http://gearnuke.com/ready-dawns-order-1886-engine-targeted-pcps4-check-running-60-fps-pc/# -
-
Ty vle tak možná další díl na pc ? otázka je že asi.. o to moc hráčů stát nebude.
-
-
To asi ne když to je výhradně pro něco. Spíše ukázali, že jejich engine umí udělat tu hru i v nefilmových 60FPS.
-
-
Proč ne... já jsem četl to targeting a řekl si že to snad chtějí dát i na pc uh... ( i když proč ne zase no).
-
-
-
-
Resident evil 2 Remake / Resident evil 2 Reborn
V souvislosti s v minulým týdnu oficiálně oznámeným remakem Resident evil 2 ze strany Capcomu, plno lidí zajímalo, jak si ten projekt bude stát s těmi od fanoušků, konkrétně od nezávislého studia Invader Games, které pracovalo na RE2 Reborn.
A zdá se, že Capcom si udělal pro svůj remake místo. Jak uvádí zpráva ze stránek IG, práce na Reborn byly zastaveny a tvůrci byli přizváni ke Capcomu k dalším jednáním.
viz. (zatím odkaz na FB) - http://on.fb.me/1fkEX6D -
-
2jka má stejně drsné "hádanky/rébusy"? nebo je trochu střídmější... doufám že ano.
-
-
Takže podle jejich statistik se míra pirátství zvyšuje? To rád slyším. Rozvoj pirátství, jak nás učí historie, jde vždy ruku v ruce s rozvojem celého videoherního průmyslu. -
Na konci tydne konecne new game plus pro wiedzminka. Xboxari by ho meli mit pry uz dnes.