Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Pixely

Filmová společnost Columbia Pictures, která stojí za komedií Pixels s geniálním Adamem Sandlerem, se postarala o mnohem zábavnější story, než v jakou mohl doufat celý nablblý film. Najala firmu, co obratem zablokovala spoustu videí a projektů, které mají v názvu slovo "pixels". Stažený byl kromě nezávislého krátkého filmu z roku 2010, jímž se tahle sandlerovština inspiruje, i samotný trailer na film plus práce několika dalších nešťastníků, kteří slovo "pixels" neprozřetelně použili třeba už před mnoha lety. Bravo!

Situace se postupně vrací k normálu.

Píšu o tom v souvislosti s maxireklamou na Pixely, která už pár dní běží v záhlaví Games.
    • Systém blokování, flagování a ochrany copyrightu na YT je prostě na h**no. Společnosti ho neustále zneužívají aby šikanovali tvůrce videí, často i když na zablokování nemají žádné právo.
    • ja si vsimam na takychto excesoch trosku inu vec - nebezpecenstvo: ked sa masineria (system) rozhodne, dokaze hocico a behom kratkeho okamihu - rozhodovacie pravomoci su v rukach par vybranych ludi a ostatni sa mozu ist past
  • K TES...

Poraďte někdo zda existuje nějaký "komplet installer" přes který by se dal nainstalovat Skyrim včetně modů, HD textur apod. Prostě nějakou už vytuněnou verzi kde je hodně modů co si rozumí a hlavně už je to v nějakém fandovském installeru zabudováno. Jde mi o to, že mám za 4 roky na disku 155 GB dat o Skyrim (např. "A collection of 800 mods" - 50 GB, nebo "Modded V2.05" - 41,2 GB) atd. a abych nemusel ty módy dobré (a to nevím jaké jsou dobré) instalovat jednotlivě. Možná se ptám zbrkle, ale chápete co mám mysli? Stručně řečeno - co nejkratší instalaci na celý omódovaný Skyrim v best grafice co jde...
    • Existuju navody ako s.t.e.p. Univerzalny instalator skor nebude. Je tam privela popularnych modov, ktore si konkuruju. Preto je lepsie, ak si sam hrac vyberie co chce.
      Mimochodom, niekto z CZ/SK komunity elder scrolls vytvoril pred par dnami mod Woodcutter, cize bude mozne mat aj odlesneny Skyrim. Warhorsaci by sa mohli inspirovat
  • Jack1947

Zcela zničitelné prostředí si užijeme ve hře Crackdown 3 pouze v multiplayeru, jenž bude dostupný v hratelné formě již v létě 2016.

Only Mp? s tím at jdou k šípku... více zábavy bude vždy v SP... at si říká kdo chce co chce ale u otevřených her tomu tak vždy bylo. *4*
    • je fajn že maji zničitelne prostredí, ale animace porad vypadaji jako levitace v nulove gravitaci:

00:49
      http://games.tiscali.cz/tv/crackdown-3-first-look-20721
    • Vojta_Ilavsky
      Nenapsali všechno, o tomhle měl být článek, nebo vetší bleskovka, navíc to je novinka jako moje 2 dny starý ponožky.
      • Jack1947
        Myslím že tohle stačí, díky nechci o hru jsem ztratil zájem beztak to nebyla žádná světoničitelská série která něco dokázala, prostě jen příživa na lepších a úspěšnějších tot vše. *4*
  • Keyz

Developers and any affiliated members of FiveM get banned for "violating the Rockstar Games Terms of Service"

https://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/3g9xnu/developers_and_any_affiliated_members_of_fivem/
    • Jack1947
      Klasika kdo je s náma ten je ok, kdo ne tak ten má Ban. *3*
      • Keyz
        Trapné. Banovat modera za to, že dělá něco lepšího.

Hovadská firma.
  • O novém The Elder Scrolls titulu uslyšíme až za hodně dlouho, Bethesda se nyní plně věnuje Fallout 4.

zas tak horky to nebude, logicky ted nebudou oznamovat TES když mají Fallout, alepak to vydaji rychle. Moc práce s tim není jen lehčí reskin Skyrimu, na tvorbu sveta maji generator takže to bude hotovo cobydub.
    • Keyz
      Tak někdo musí zmáčknout ten čudlík "generovat další TES" to je prostě práce *15*
    • jasne, maju generator a preto vyjde na sucasnu generaciu konzol az jedno pokracovanie tejto znacky, najskor niekedy v 2018...
  • MaB Warband

Prosim vas mam origu verzy MaB Warband ale neni zde cestina on neni warband preloženej vim že kalsickej je ale warband ne ?
    • Tilwaen
      Pokud máš verzi na Steam a máš Steam v češtině, automaticky by Ti to mělo češtinu nabídnout jako defaultní jazyk.
    • mela by byt cz, alespon na steamu byla
  • Zrovna jsem dojel Zaklínače, lidi co tvrdí, že příběh je o ničem asi mají pomalejší mozečky. Žádné RPG mě takhle nechytilo za srdce jako Wiedzmin. Příběh skvělý, hratelnost skvělá, ta hra má prostě kouzlo, které chytí a nepustí. Když mohl vyhrát Inquisition RPG roku tak Wiedzmin musí vyhrát ve všech kategoriích aspoň na deset let dopředu. To je samozřejmě subjektivní názor a chápu, že se najdou lidi kteří to tak necítí. CD projekt odvedl opravdu skvělou práci a nekazí to ani občasné bugy, protože koho ta hra opravdu baví tak ty maličkosti přehlédne. Za mě je to 9,9 / 10, děkuju moc chlapcům z polska. Hlavně tento národní klenot neprodat americkým tupcům.
    • z toho co pises mi vychadza len graficka nadradenost Witchera, nad Inquisitorom
      kolko rpg si hral, ze porovnavas?
      • jakubc
        Ahoj,
        mám dotaz, nechal jsem se zlákat R9 380 (poprvé AMD místo Nvidie, protože konkurenční 960ka je lehce slabší) a mám jeden drobný problém. V internetovém prohlížeči mi laguje zadávání textu (Chrome) - řešením je prý vypnout hardwarovou akceleraci, ale to mi samozřejmě totálně znemožní koukat třeba na kvalitní videa na Youtube, takže to nepřipadá v úvahu. Vím, že AMD tu hodně prosazuješ, a že je to u nich běžný problém, nevíš, co s tím?
        • Veskoslav
          To není AMD kartou, dělá mi to i u Nvidie. Poslední dobou je prostě Chrome naprosto mizerný prohlížeč....Včera se například neustále restartovával, při otevření nového okna spadnul a následně otevřel 20 oken atd. Přijde mi, že Chrome si vybudoval dobrou pověst a pak se na to vývojáři vykašlali.
        • podla helpu to nieje ani tak amd kartou, vidim tam vsetky mozne hardwarove specifikacie, je to chromom
        • ja pouzivam firefox, nikdy som sa s takym problemom nestretol... odporucam ten firefox a otestovat, ci mas ten isty problem
      • Samozřejmě nepočítám za ty roky kolik jsem toho nahrál. Pro mě Inquisition není RPG jelikož jsem se nikdy nesžil s hlavní postavou a děj byl tak nudný, že jsem po chvíli veškeré dialogy přeskakoval. To se mi nikdy u Wiedzmina nestalo a dokonce jsem vyhledával dialogy, které jsem ještě neslyšel. Chlapci z CD projektu dokázali vytvořit krásný a uvěřitelný svět protkaný nádhernou faunou a florou, plný zajímavých postav a jejich vlastních příběhů. Samozřejmě jsem si celý ten požitek vychutnal v originálním polském dabingu a ten je nepřekonatelný. Hrál jsem hodně RPG abych si z toho vytvořil nějaký standard který vyhledávám. Dragon Age Origins byla jedna z mých nejoblíbenějších, následně šla kvalita rapidně dolů. Wiedzmin prostě natrhl zadek všem velkým RPG a to se dlouho nezmění. amen
      • Witcher nemá konkurenci (a dlouho mít nebude). To je prostě holý fakt ;-).
  • Lidi nevíte web stránku kde by se zadala adresa/ulice kde člověk bydlí, a vyskočily by možní poskytovatelé internetu v té lokalitě? Stačila by mi jen Praha. Díky moc.
  • V pořadí již šestý film na motivy Resident Evil vyjde na konci ledna 2017.

Nadpis by mal znieť:

"V pořadí již šestá parodie na motivy Resident Evil vyjde na konci ledna 2017."
    • Jack1947
      To bude srágora co si pustím zase před spaním, snad si nikdo nemyslí že to bude mít něco společného se hrou krom jména a pár hrdinů...

Ani ty zombíci tam už nehráli takovou roli, jako takovíé to béčko se to ještě dá /(echm cééčko)... ale jinak *6*

Jinak pro fandy - Milly bych doporučil docela dobrou oddechovku Survivor. *4*
    • Vojta_Ilavsky
      Popravdě se mi vcelku jako malýmu líbily jenom ty animáky.
    • ZvacA
      Naopak, spíš třetí v pořadí. První tři filmy zvládaly látku velmi obstojně. Ovšem s Afterlife Anderson svým fantasmagoriím povolil uzdu už zbytečně moc.
      • Lukyz
        Sto lidí, sto chutí... První díl byl podle mě pecka, mělo to fakt atmosféru. Dvojka byla už lehce ujetá, ale tak nějak na hraně a zbytek byl zábavnej asi jako Škola zlomených srdcí *1*
        • ZvacA
          Však pohoda. Osobně dávám palce právě i tomu Extinction. Po dvojce nikdo nevěřil, ale už při uvedení se z toho vyklubala zajímavá béčková postapo alternativa k dosavadnímu univerzu. A je škoda, že tenhle potenciál se posledníma "dílkama" zazdil ve prospěch zbytečnýho zavádění herních charakterů a amatérské zálibě ve zpomalených a směšných sekvencích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit